johnanubis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Καλησπερα σε ολους!!!Θα ηθελα εαν καποιος γνωριζει για το συγκεκριμενο μηχανακι να μου πει καποια πραγματα.Θα ειναι το 5 μου μηχανακι και δυστηχως δεν γνωριζω αρκετα για αυτο. Το μονο που ξερω ειναι οτι το γουσταρω τρελλα!!! Ευχαριστω εκ των προτερων και περιμενω με αγωνια!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Έλα μια βόλτα από εδώ. Eκεί θα μάθεις όλα όσα θέλεις να ξέρεις... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2010 από τον Vvag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Έλα μια βόλτα από εδώ. Eκεί θα μάθεις όλα όσα θέλεις να ξέρεις... Πως σου φενεται να παρω το vfr800 toυ 2003 για χρηση 90% πολη κ 10% ταξιδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Πως σου φενεται να παρω το vfr800 toυ 2003 για χρηση 90% πολη κ 10% ταξιδια? Μα γιατί να το κάνεις αυτό;! Το βιεφάρ είναι φτιαγμένο για ανοιχτό δρόμο. Στην πόλη είναι ταλαιπωρία: βαρύ, δυσκίνητο σε ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα και σηκώνει θερμοκρασίες για πλάκα. Απ' την άλλη, στον ανοιχτό δρόμο... ε αν το βγάλεις σε ανοιχτό δρόμο θα καταλάβεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Μα γιατί να το κάνεις αυτό;! Το βιεφάρ είναι φτιαγμένο για ανοιχτό δρόμο. Στην πόλη είναι ταλαιπωρία: βαρύ, δυσκίνητο σε ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα και σηκώνει θερμοκρασίες για πλάκα. Απ' την άλλη, στον ανοιχτό δρόμο... ε αν το βγάλεις σε ανοιχτό δρόμο θα καταλάβεις.... Γιατι θελω να εχω μονο μια μηχανη για ολα, οποτε με αυτη θα πηγαινω δουλεια που ειναι 2 κλμ απτο σπιτι μου , με αυτη αθηνα 1 φορα τη βδομαδα για καμια δουλεια , με αυτη σε κανα νησακι κ καμια βολτα με τιποτα φορουμαδες...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 VFR για all around........εεε κάτι δεν μου κολλάει καλά εδώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες