Jump to content
Sign in to follow this  
johnanubis

Honda Vfr 800 2000 μοντελο

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους!!!Θα ηθελα εαν καποιος γνωριζει για το συγκεκριμενο μηχανακι να μου πει καποια πραγματα.Θα ειναι το 5 μου μηχανακι και δυστηχως δεν γνωριζω αρκετα για αυτο. :sweatdrop: Το μονο που ξερω ειναι οτι το γουσταρω τρελλα!!! :uglystupid2:

Ευχαριστω εκ των προτερων και περιμενω με αγωνια!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έλα μια βόλτα από εδώ. Eκεί θα μάθεις όλα όσα θέλεις να ξέρεις... :winking:

Τροποποιήθηκε από τον Vvag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα μια βόλτα από εδώ. Eκεί θα μάθεις όλα όσα θέλεις να ξέρεις... :winking:

Πως σου φενεται να παρω το vfr800 toυ 2003 για χρηση 90% πολη κ 10% ταξιδια? :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως σου φενεται να παρω το vfr800 toυ 2003 για χρηση 90% πολη κ 10% ταξιδια? :_innocent:

Μα γιατί να το κάνεις αυτό;! Το βιεφάρ είναι φτιαγμένο για ανοιχτό δρόμο. Στην πόλη είναι ταλαιπωρία: βαρύ, δυσκίνητο σε ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα και σηκώνει θερμοκρασίες για πλάκα. Απ' την άλλη, στον ανοιχτό δρόμο... ε αν το βγάλεις σε ανοιχτό δρόμο θα καταλάβεις.... :yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα γιατί να το κάνεις αυτό;! Το βιεφάρ είναι φτιαγμένο για ανοιχτό δρόμο. Στην πόλη είναι ταλαιπωρία: βαρύ, δυσκίνητο σε ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα και σηκώνει θερμοκρασίες για πλάκα. Απ' την άλλη, στον ανοιχτό δρόμο... ε αν το βγάλεις σε ανοιχτό δρόμο θα καταλάβεις.... :yahoo:

Γιατι θελω να εχω μονο μια μηχανη για ολα, οποτε με αυτη θα πηγαινω δουλεια που ειναι 2 κλμ απτο σπιτι μου , με αυτη αθηνα 1 φορα τη βδομαδα για καμια δουλεια , με αυτη σε κανα νησακι κ καμια βολτα με τιποτα φορουμαδες...... :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

VFR για all around........εεε κάτι δεν μου κολλάει καλά εδώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα