D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 15χρονος καραγκιοζης..... τι να πεις εμεις φταιμε που ασχολυθηκαμε κιολας.αφου απο την αρχη φαινοταν πως θα καταληξει... και βεβαια πολυ ευκολο να βριζεις πισω απο τον υπολογιστη σου. μ'αρεσει που γραφεις και στο προφιλ σου <<τρελος για την ταχυτητα>> και απο κατω εχεις το κυμκο....χαχαχα γελειε! o ασχετος ο ανθρωπος περνει μηχανακι με το ματι...ο σχετικος αφου το οδηγησει!! η λεξη κλειδι ολου του θεματος ειναι αυτη που ειπες φιλε μου!! ΓΕΛΕΙΟΣ ουδεις σχεση με ταχυτητα,ρεζιλικι των οδηγων μοτοσυκλετων μικρου κυβισμου και ρεζιλης και μονο που μπαινει στο κοπο να ονομασθει αναβατης!!μην ασχολειστε καν!! εισαι για το πουτσο σωτο bond,στο λεω και στα ισια,και αμα θες ελα να στο εξηγησω και απο κοντα...ααντε να αρμεξεις καμια αγελαδα γτ απο αποψη και γνωση σε παπια εισαι χειροτερος και απο τη γιαγια μο0!! υ.γ οποτε θες σε παω κοντρα εσυ με το kymco σου και εγω με τ ποδια στα 50 μετρα!και αμα νικησεις σου κανω δωρο κρανος για να μην σκοτωθεις απο την υπερβολικη δοση κινδυνου που σε θετουν οι 2 ιπποι του σουπερ παπιου που διαλεξες!! υ.γ2 αφου ειναι τοσο χρυσο μηχανακι το kymco φαντασου να ανεβεις να σε κανω βολτα με το dinamik μου που ειναι 20 αλογα τροχο...θα σου φυγει το κ@βλι... και για να το θεσω απλα γτ αμφιβαλω αν ξερεις τι εστι αλογα σε παπι...σκεψου να σε παω βολτα με το dinamik που ειναι οσο 20 kymco μαζι!!;););) ;) ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αυτος ο περιορισμος των 45 χ.α.ω ειναι ο κοφτης , και στο νεξον τα ιδια λεει παρολα αυτα βγαινει κανονικα μολις στρωσεις το μηχανακι .Συμφωνο με σας οτι κακος επρεπε να αντιγραψει η κυμκο την γιαμαχα στο μοντελο αυτο , απο την αλλη και το σπριντερ 1,250 δεν εχει? αξιζει τα λεφτα του συμφωνα με σας? 1170Ε έχει το 50cc sprinter, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα, αυτο που λέω είναι οτι υπάρχουν 1002 καλύτερα παπιά στα 50cc με λιγότερα λεφτά. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2010 από τον jimaras85 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 μα δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν τέτοια παπιά... είναι πολύ επικίνδυνα τόσο σιγά που πάνε κ δεν το λέω κοροϊδευτικά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotos007 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 ρε εγω θα εχω διπλομα για 50 και θα εχω το jetix για τιν πλακα μετα θα παρο ενα φ1 125 .....αλλα δεν ξερω τη εχεται παθη και μου μιλατε ετσι για αυτο το μιχανακι λες και και ηχατε ποτεε>?/////////////??????????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotos007 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) και κατι αλλο ........ολοι λετε οτι δεν παει και παει σαν ...λοιπον μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι δεν ειμαι 18 χρονων και οτι δεν μπορο να βγαλω διπλομα για 125......ειμαι 16 και μπορο μεχρι τα 50κκ ......γι' αυτο ολοι μου μιλατε ετσι οπος ο φιλος πιο πανω ο D.M που λει ελα να σε τρεχω με το διμαμηκ.......τι λετε ρε ειμαι 50κ δεν ειμαι 125+ ........γι' αυτο ολοι μου μιλατε επιδει ολοι εχετε πανω απο 50+ κκ .......γι'αυτο μιλατε λες και ειστε οι βασιλαδες οκκκκκκ........ κοφτε το λιγο γιατι εχω λιγοτερα κκ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2010 από τον sotos007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexderbi 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 καλα ρε φιλε πασ καλα??ανοιγεις καποιο topic για να ακουσεις τισ γνωμες των αλλων και να συζητησεισ μαζι τους οχι να τους επιβαλεις την γνωμη σου και να τους βρισεισ και απο πανω...να σε συμβουλεψουν θελουν οχι να σε κοροιδεψουν...ακουσε τους εχουνε παραπανω εμπειρια απο εσενα..για αυτο αλλη φορα αν θες να μαθεισ κατι ανοιξε topic με την προυποθεση να τους ευχαριστεις που ασχοληθηκαν μαζι σου και ειπαν την γνωμη τους ωστε να σε βοηθησουν πανω σε αυτο που ρωτησεσ και οχι να τους βριζεισ,αλλιως πηγαινε κανε αυτο που πιστευεις και παρατα μασ :thumbsdown: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotos007 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 ρε παιδια λεω να παρω καλιτερα ενα aprilia sr50cc τι λετε κανω το σωστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios_lp 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 ρε παιδια λεω να παρω καλιτερα ενα aprilia sr50cc τι λετε κανω το σωστο Λοιπον φιλε οτι σου αρεσει κ νομιζεις οτι ειναι καλυτερο για εσενα παρε...Τα σκουτερακια εμενα δεν μου αρεσουν αλλα ακομα και τα 50αρια σκουτερ διχρονα πανε καλα για τα κυβικα τους....Τωρα αμα παρεις το jetix εξωερικα πολυ ομορφο αλλα δεν φτανει μονο αυτο...Δεν θα την παλευεις περισσοτερο απο μια βδομαδα επειδη θα σερνετε εκτος και αν το κανεισ 72κκ κ του βγαλεις τον κοφτη θα κανεις μια χαρα την δουλεια σου και την κ@υλ....α σου χωρις προβλημα!!!Αυτα απο εμενα οτι θεωρεις καλυτερο αγορασε.... :_thumbsup: :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlashGordon 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 o ασχετος ο ανθρωπος περνει μηχανακι με το ματι...ο σχετικος αφου το οδηγησει!! η λεξη κλειδι ολου του θεματος ειναι αυτη που ειπες φιλε μου!! ΓΕΛΕΙΟΣ ουδεις σχεση με ταχυτητα,ρεζιλικι των οδηγων μοτοσυκλετων μικρου κυβισμου και ρεζιλης και μονο που μπαινει στο κοπο να ονομασθει αναβατης!!μην ασχολειστε καν!! εισαι για το πουτσο σωτο bond,στο λεω και στα ισια,και αμα θες ελα να στο εξηγησω και απο κοντα...ααντε να αρμεξεις καμια αγελαδα γτ απο αποψη και γνωση σε παπια εισαι χειροτερος και απο τη γιαγια μο0!! υ.γ οποτε θες σε παω κοντρα εσυ με το kymco σου και εγω με τ ποδια στα 50 μετρα!και αμα νικησεις σου κανω δωρο κρανος για να μην σκοτωθεις απο την υπερβολικη δοση κινδυνου που σε θετουν οι 2 ιπποι του σουπερ παπιου που διαλεξες!! υ.γ2 αφου ειναι τοσο χρυσο μηχανακι το kymco φαντασου να ανεβεις να σε κανω βολτα με το dinamik μου που ειναι 20 αλογα τροχο...θα σου φυγει το κ@βλι... και για να το θεσω απλα γτ αμφιβαλω αν ξερεις τι εστι αλογα σε παπι...σκεψου να σε παω βολτα με το dinamik που ειναι οσο 20 kymco μαζι!!;););) ;) ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ Φιλε D.M εχω λιωσει απο το γελιο.χωρις πλακα.. Ακου εκει 2 αλογα..ρε και με αναπηρικο καροτσι του ριχνεις σε κοντρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2010 Φιλε D.M εχω λιωσει απο το γελιο.χωρις πλακα.. Ακου εκει 2 αλογα..ρε και με αναπηρικο καροτσι του ριχνεις σε κοντρα! εεε μα...δν κρατηθηκα ρρ πο0στ* μου!! αφου θελει να τ ακουσει ο ανθρωπος... εχει μπει,μας ρωταει την γνωμη μας για το μηχανακι που προτεινε του λενε ολοι αρνητικα,και αντι να καταλαβει οτι τελικα εκανε μ@λ@κι@ επιλογη και να κοιταξει καλυτερα σε κατι αλλο μεχρι να βγαλει το διπλωμα των 25kW μας λεει,εγω θα εχω το jettix και θα κανω και ααα και ουυυ και ειστε το ενα και το αλλο...μονο οτι ζηλευουμε δν μας ειπε επδ εχει το πιο γρηγορο παπι 50 κυβικων εκατοστων!! που στο κατω κατω της γραφης τα dv & sprinter αποδιδο0ν 4 αλογα και πανε σαφως καλυτερα!!συν οτι παιζουν στισ ιδιες τιμες... αλλα εγω θα σας παρακαλουσα να τν αφηνατε στην τυχη του να το κοροιδευουν και οι τοιχοι...και μετα θα ερθει και θα πει... μαλακια εκανα τελικα...ειπαμε να το εχω για την πλακα μου αλλα αυτο παραειναι αργο..!! οποτε δν υπαρχει λογος να μενει καν ανοιχτο αυτο το θεμα!! θα κλισει πολυ πιο asap απο οσο νμζει και ο ιδιος που το ξεκινησε!! το παιδι ειναι διπλωματουχος βλακας,δν τν βλεπετε!!!στοκος με περικεφαλαια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotos2010 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2010 μα καλα αφου μου ειπε οτι θα παρει ταηφουν 50 ....ειμαστε κολιτι φιλι με αυτον το παπι τελικα δεν θα το παρει αχοαοχχαοαχοαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlashGordon 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2010 μα καλα αφου μου ειπε οτι θα παρει ταηφουν 50 ....ειμαστε κολιτι φιλι με αυτον το παπι τελικα δεν θα το παρει αχοαοχχαοαχοαχ Πως το επαθες ρε? ξεκολλησε το μυαλο σου και αποφασισες να ακουσεις και αλλες αποψεις σχετικες με το θεμα? Εδωσε ο Θεος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2010 o ασχετος ο ανθρωπος περνει μηχανακι με το ματι...ο σχετικος αφου το οδηγησει!! η λεξη κλειδι ολου του θεματος ειναι αυτη που ειπες φιλε μου!! ΓΕΛΕΙΟΣ ουδεις σχεση με ταχυτητα,ρεζιλικι των οδηγων μοτοσυκλετων μικρου κυβισμου και ρεζιλης και μονο που μπαινει στο κοπο να ονομασθει αναβατης!!μην ασχολειστε καν!! εισαι για το πουτσο σωτο bond,στο λεω και στα ισια,και αμα θες ελα να στο εξηγησω και απο κοντα...ααντε να αρμεξεις καμια αγελαδα γτ απο αποψη και γνωση σε παπια εισαι χειροτερος και απο τη γιαγια μο0!! υ.γ οποτε θες σε παω κοντρα εσυ με το kymco σου και εγω με τ ποδια στα 50 μετρα!και αμα νικησεις σου κανω δωρο κρανος για να μην σκοτωθεις απο την υπερβολικη δοση κινδυνου που σε θετουν οι 2 ιπποι του σουπερ παπιου που διαλεξες!! υ.γ2 αφου ειναι τοσο χρυσο μηχανακι το kymco φαντασου να ανεβεις να σε κανω βολτα με το dinamik μου που ειναι 20 αλογα τροχο...θα σου φυγει το κ@βλι... και για να το θεσω απλα γτ αμφιβαλω αν ξερεις τι εστι αλογα σε παπι...σκεψου να σε παω βολτα με το dinamik που ειναι οσο 20 kymco μαζι!!;););) ;) ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ χαχα ελιωσα λεμε (πσ)που εισαι ρε φιλε dm σε χασαμε τοσες μερες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2010 ελειπα ρρ guys!! ειχα παρει την αδεια απο την δουλεια κοντα για 25 μερες γτ ειχα αφησει υπολοιπο απο το προηγουμενο ετος και ελιωσα στην ξεκουραση στ βορεια!! :P προχθες γυρισα!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHA POWER 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2010 ΠΑΡΕ DAYTONA SPRINTER Η ΚΑΝΑ AEROX ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΜCO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 ΠΑΡΕ DAYTONA SPRINTER Η ΚΑΝΑ AEROX ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΜCO οχι ρρ οχιιι!! το jettix ειναι το καλυτερο 50αρι παπι στον κοσμο... ασε τν bond να ξερει τι επιλεγει!! τα εχει τσεκαρει ολα και δν υστερει πουθενα το παπι... ξερει τι κανει και τι λεει!! ειναι 15 χρονων αντρας,εχει οδηγησει πολλα παπακια και ξερει τι παιζει στην κατηγορια... :_thumbsup: :kaaaala: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannhs-nexxon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2010 πάντως η τιμούλα του είναι άψογη για 50άρι 1400 παρα κάτι € και έχεις καινούριο μηχανάκι του βγάζεις τον κόφτη το κάνεις και 72cc και καθάρισες έχεις ένα εργαλειάκι άνετο και δεν θα καίει και τίποτα :P file pare to kymco einai skyli kai mhn akoys kanena m........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ger4ki 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2010 ειστε ολοι ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ δεν ειναι κινεζικο καμια σιμασιΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα ειναι ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ καταλαβατΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ελα ολοι ειναι κοινεζικο το ΚΥΜΚΟ ειναι το πιο αυθεντικο μιχανακι που κραταη ολοι σουτττττττττττττττττττττττττττ τωρα οκ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΑ ΡΟΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ----------------------- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arion_tsapis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 λοιπον,ειμαι στο mybike περιπου κανα 3ιμινο και εχο κανει τοπιξ για ολα τα 50cc σεχδον :P ακουστε λιγο κιεμενα π τοχο ψαξει παρα ποοολι......1)ολα τα 50cc ειναι τα ιδια σκατα 2)φυσικα αν το 8ες για τις βολτες σου ι για ενα μεσο μεταφορας ΟΛΑ ειναι τελια....3)αμα το 8ες για κοντρες 8α χριαστει τα το φτιαξεις,πραγμα π σε ενα παπι 8ανε σχετικα ευκολο αλλα πρεπι να προσεχεισ γτ ολοι μηχανικοι τις εποχης μας πσαχνουν κοροιδα για να παρουν καινουρια εξαρτιματα......και τελιονο λεγοντας.....αμα δεν σε ενδιαφερει το ποσο 8α καιει παρε ενα οποιοδηποτε αλακσε τοθ καρμπιλατερ πιστονι και εισε κομπλε..αμα 8εσ να μιν καιει πολι παρε ενα ζιπακι ι ενα οποιοδιποτε αλλο 4χρονο και αστο μανισιο.....αλλα πανο απολα ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΡΟΣΙΜΟ και 8ιμισου,παρε ενα φ8ινο γιατι σε 2 χρονακια 8α 8ες αλαγμα..........ΒΑΛΤΕ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ++++ γτ εχο πολλα ----- 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 εγώ σου έβαλα + γιατί πολύ θα σου βάλουν - και είναι άδικοοο :_innocent: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 λοιπον,ειμαι στο mybike περιπου κανα 3ιμινο και εχο κανει τοπιξ για ολα τα 50cc σεχδον :P ακουστε λιγο κιεμενα π τοχο ψαξει παρα ποοολι......1)ολα τα 50cc ειναι τα ιδια σκατα 2)φυσικα αν το 8ες για τις βολτες σου ι για ενα μεσο μεταφορας ΟΛΑ ειναι τελια....3)αμα το 8ες για κοντρες 8α χριαστει τα το φτιαξεις,πραγμα π σε ενα παπι 8ανε σχετικα ευκολο αλλα πρεπι να προσεχεισ γτ ολοι μηχανικοι τις εποχης μας πσαχνουν κοροιδα για να παρουν καινουρια εξαρτιματα......και τελιονο λεγοντας.....αμα δεν σε ενδιαφερει το ποσο 8α καιει παρε ενα οποιοδηποτε αλακσε τοθ καρμπιλατερ πιστονι και εισε κομπλε..αμα 8εσ να μιν καιει πολι παρε ενα ζιπακι ι ενα οποιοδιποτε αλλο 4χρονο και αστο μανισιο.....αλλα πανο απολα ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΡΟΣΙΜΟ και 8ιμισου,παρε ενα φ8ινο γιατι σε 2 χρονακια 8α 8ες αλαγμα..........ΒΑΛΤΕ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ++++ γτ εχο πολλα ----- Α και για να μαθενεις , μην αρχιζεις να εναντιωθεις εναντιον crypton x , z , dynamic εχουν να πεσουν τα - συννεφο χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ifaman 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 …η KYMCO μια χαρά είναι για τα λεφτά της …έχω ένα Dink 200 και είμαι ευχαριστημένος για κίνηση εντός Θεσσαλονίκης ...κανένα απολύτως πρόβλημα! …αλλά 50 cc? …αν δεν έχεις σκοπό να το φτιάξεις …παράτα τον κουβά και κάνε υπομονή 2 χρονάκια …γιατί θα γίνεις 18 …θα δεις τι θα έπαιρνες με το κάτι παραπάνω …και θα με θυμηθείς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Α και για να μαθενεις , μην αρχιζεις να εναντιωθεις εναντιον crypton x , z , dynamic εχουν να πεσουν τα - συννεφο χαχαχαχα σωστόοοοος!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες