deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2006 Ρε γμτ... γιαυτο λεω ότι η SIDI είναι όλα τα λεφτά! Και τα 2 ζευγαρια από τη πρωτη στιγμη΄ήταν πολύ... "φιλικα" (ακομα και οι corsa, τις φόραγα ένα ΣΚ και απλά κάποια στιγμή με ψιλοκουράσανε) Πάντως, ναι το λίπος θα βοηθήσει τώρα στην αρχή καθώς και αργότερα για την συντήρηση τους. Αν και νομίζω ότι με το λίπος δεν θα είναι πια ματ! Δεν το ξέρω, φαντάζομαι. Καλοφόρετες... <{POST_SNAPBACK}> οι μποτες που πηρε ο Αλχ δεν εχουν σχεση με καμμια σιντι που ειδαμε. Πολύ ανωτερες. Γενικά παντως όσοι ενδιαφερονται για αγορες απο οποιοδήποτε καταστημα καλό θα ηταν να το ψαχνουν. Παρτε 1-2 τηλέφωνα και ρωτηστε συγκεκριμενα πραγματα - τιμες. Ριχτε και το ονομα του φόρουμ πειτε ότι ενδιαφερονται πολλά άτομα κλπ (και πειτε μας και μας ε?). Επίσης μη ντραπειτε να πειτε ότι βρηκατε το ιδιο προιον φτηνοτερα στο "ταδε μαγαζι". Αυτά μόνο και μόνο για να αποφύγετε τον νομο του μερφυ που λεει ότι αμεσως μόλις πάρεις κατι θα βρεις το ιδιο πραγμα φτηνοτερο την επομενη μερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2006 επειδή μου ανεβηκε λιγάκι το αίμα στο κεφάλι με κάτι που είδα... στο μαγκαζαν μου εδιναν τις μποτες με 20% εκπτωση από 280κάτι στα 220 άντε επειδή είμαι και καλό παιδι και θυμα να παει στα 215 κοιταξα λίγο στο motocard.com............. το κερατο μου.... 175€+ 12 μεταφορικά???? προς πληροφορηση γνωση και συμμορφωση!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2006 οι μποτες που πηρε ο Αλχ δεν εχουν σχεση με καμμια σιντι που ειδαμε. Πολύ ανωτερες. Γενικά παντως όσοι ενδιαφερονται για αγορες απο οποιοδήποτε καταστημα καλό θα ηταν να το ψαχνουν. Παρτε 1-2 τηλέφωνα και ρωτηστε συγκεκριμενα πραγματα - τιμες. Ριχτε και το ονομα του φόρουμ πειτε ότι ενδιαφερονται πολλά άτομα κλπ (και πειτε μας και μας ε?). Επίσης μη ντραπειτε να πειτε ότι βρηκατε το ιδιο προιον φτηνοτερα στο "ταδε μαγαζι". Αυτά μόνο και μόνο για να αποφύγετε τον νομο του μερφυ που λεει ότι αμεσως μόλις πάρεις κατι θα βρεις το ιδιο πραγμα φτηνοτερο την επομενη μερα. <{POST_SNAPBACK}> Τώρα ξεφεύγουμε πολύ από το αρχικό ποστ αλλα... με τπτ δεν πιστεύω ότι οι dainese είναι ανωτερες από sidi! μπορεί αν είναι πολύ καλές αλλά όχι καλύτερες. Από κει και πέρα ο καθεις πιστεύιε ό,τιο θέλει (δεν λέω ότι είμαι σωστός αλλά ότι αυτό πιστεύω). Εγώ όμως μίλησα για θέμα άνεσης και όχι ποιιότητας (και οι corsa στις οποίες αναφέρθηκα αποτελούν κορυφαίο κοντέλο αγωνιστηκών μποτών). Από κει και πέρα... η δυνάμη του κάθε φόρουμ είναι μεγάλη και συμφωνώ απόλυτα με τα όσα λες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afrolykos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 επειδή μου ανεβηκε λιγάκι το αίμα στο κεφάλι με κάτι που είδα... στο μαγκαζαν μου εδιναν τις μποτες με 20% εκπτωση από 280κάτι στα 220 άντε επειδή είμαι και καλό παιδι και θυμα να παει στα 215 κοιταξα λίγο στο motocard.com............. το κερατο μου.... 175?+ 12 μεταφορικά???? προς πληροφορηση γνωση και συμμορφωση!!! <{POST_SNAPBACK}> ετσι ακριβως φιλε και σκεψου και που πουλανε γερμανια, με διπλασιους μισθους τουλαχιστον. αντε να δουμε θα ξυπνησουμε καμια μερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 σύμφωνοι μα μην ξεχνάς και σε πόσο μεγάλη αγορά στρέφονται....άλλο μερικές δεκάδες χιλιάδες αγοραστές (και πολλούς βάζω) κι άλλο κάτι εκατοντάδες Ισπανούς ή Γερμανούς (και λίγους λέω).... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2006 Τώρα ξεφεύγουμε πολύ από το αρχικό ποστ αλλα... με τπτ δεν πιστεύω ότι οι dainese είναι ανωτερες από sidi! μπορεί αν είναι πολύ καλές αλλά όχι καλύτερες. Από κει και πέρα ο καθεις πιστεύιε ό,τιο θέλει (δεν λέω ότι είμαι σωστός αλλά ότι αυτό πιστεύω). Εγώ όμως μίλησα για θέμα άνεσης και όχι ποιιότητας (και οι corsa στις οποίες αναφέρθηκα αποτελούν κορυφαίο κοντέλο αγωνιστηκών μποτών). Από κει και πέρα... η δυνάμη του κάθε φόρουμ είναι μεγάλη και συμφωνώ απόλυτα με τα όσα λες.... <{POST_SNAPBACK}> Για να μην περνιεμαι και για κανα ψωνιο να διευκρινησω ότι δεν ειδαμε την πληρη γκαμα σιντι-νταινιζ κλπ. Απο αυτες που είδαμε πιστευω ότι οι μποτες του αλεξ είχαν καλύτερο δερμα, στιβαροτερη κατασκευή, μου φάνηκαν πιο χρηστικές κλπ. Προσωπικές αποψεις έ? :) Παιδιά πάντως νομίζω ότι σε επίπεδο αγοράς ειδών μηχανης εχουμε χασει τη μπάλα εδώ στο ελλάντα. Να μου λεει ο τύπος ότι μου κάνει και καλά έκπτωση 40% και να είναι ακόμα 50 ευρω ακριβότερος από το σάιτ? Μερσι δε θα παρω. Πάω και στοιχημα δε ότι αμα τους πούμε εκει για ομαδική αγορά θα έχουμε και καλύτρες τιμές. Τότε να δεις λιποθυμίες εδω χαμου (που λεν και στο χωριο μου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2006 Παιδια...οι μποτες ηδη αρχισαν να μαλακωνουν με την καθημερινη χρηση που τους κανω.Πιστευω πως σε κανα δυο βδομαδες δεν θα τις καταλαβαινω στα ποδια μου! Παντως χωρις να θελω να παινεψω την αγορα μου...οι μποτες οντως δειχνουν κορυφαιες.Ηδη με τον κωλοκαιρο ολης της εβδομαδας αλλα και τον κατακλυσμο του προηγομενου Σαββατου τις τεσταρισα και για την αδιαβροχοποιηση τους και ειναι Το δερμα τους τελικα ειναι αυτο που λενε (μεταφορικα) "τομαρι".Δυσκολα θα παθει ζημια κι ας ειναι ματ. Εξαλλου το ειχα πει πως ο μονος ενδοιασμος μου για την αγορα τους ηταν ακριβως αυτο.Αν το δερμα λογω του οτι ειναι ματ θα αντεχει περισσοτερο απο το γυαλιστερο δερμα. Αρχιζω να πιστευω πως εκανα καλα που τις πηρα και δεν προτιμησα τις πολυ καλες (απ οτι εδειχναν) Sidi αλλα πολυ ποιο φθηνες (με οτι μπορει να σημαινει αυτο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2006 Ta Dainese einai o,ti kalitero kikloforoun stin agora....Einai noumero 1 kai OLOI oi alloi epontai kata tin proswpiki mou apopsi. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2006 Ta Dainese einai o,ti kalitero kikloforoun stin agora....Einai noumero 1 kai OLOI oi alloi epontai kata tin proswpiki mou apopsi. <{POST_SNAPBACK}> +2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2006 να αρχισουμε ενα καλο flame μεταξυ dainese - alpine stars? ALPINE k τα μυαλά στα καγκελααααααααααα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2006 Προσεχετε πολυ απο που ψωνιζετε . Οι ψαγμενες αγορες εχουν παντα κερδος . Μη βιαζεστε να παρετε κατι εκτος αν ειναι 100% αναγκη . Στην Ελλαδα οι εμποροι ειναι ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ στη πλειοψηφια τους αλλα υπαρχουν και οι λιγες περιπτωσεις που θα βρειτε καλα πραγματα σε πολυ καλες τιμες . Εγω εχω πεσει κατ`επαναληψιν θυμα της βιασυνης μου λογω του μ@@@κισμενου του χαρακτηρος μου και τωρα αγοραζω κατα 98% απο το ιντερνετ . Τελειωσαμε με τις @@ριες που μας πασαρουνε εδω στην επαρχια . Απο το να μας κοροιδευουνε αυτοι καλλιτερα να τα δινουμε σε ανθρωπους που ειναι τουλαχιστον επαγγελματιες . Πιειτε τους το αιμα !! ουγκ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες