thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2006 Εγω είμαι μέσα για πέμπτη Και φυσικά εννοείται πως θα ήταν καλύτερα να πηγαίναμε all together Στις 5 είναι καλά να συναντηθούμε απ έξω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2006 μέσα και εγώ παιδία. Έχει κάτι γάντια εκει με 100? που μου έκαναν καλή εντύπωση. Είναι και κοντά σχετικά στο σπίτι μου. Ενδιαφέρομαι και για ζώνη μέσης, ίσως και μπότες και τίποτα καλοκαιρινό μπουφάν. Δυστυχώς η Πέμπτη δεν με βολεύει αλλά ίσως να μπορέσω να το πιέσω. Γενικά μπορώ κάθε μέρα μετα τις 6:00 - 6:30. Αντε, να γνωριστούμε κι όλας. Όσο για τις μάσες έχω πηγές να ρωτήσω και να σας πω. Φιλικά, Αντώνης <{POST_SNAPBACK}> Μέσα για μαζί ακόμα και την πέμπτη (αυτήν και μόνο κατ'εξαίρεση) αλλά κάπως ποιο αργά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2006 από ότι έχω καταλάβει από τις αντιδράσεις των μαγαζατορέων από όσους είδαμε μόνο ο μοτομαρκετσ μας υποσχεθηκε κατι εξτρα σε περίπτωση ομαδικής αγοράς. Οι άλλοι ούτε στο λεξικό δεν ξέρανε τι σημαίνει εξτρα εκπτωση. Κάνουν όσο θέλουν σε ότι μάρκα θέλουν. Ο Μακ εμένα μου άρεσε πολύ από την άποψη ότι είχε πιο πλήρη γκάμα από μπότες που ψάχναμε. Οι ομαδικές αγορες έχω καταλήξει ότι έχουν νόημα μόνο από την άποψη της ομαδικής μάσας που παίζει για μετά. -> Μακ = φιλετάκια (ψαρονέφρι) καλή όρεξη.!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2006 Ναι αλλα δεν μας ειπες?Εισαι για ομαδικη παρτ....ωπ σορυ αγορα ηθελα να πω την Πεμπτη ας πουμε ή οχι? ΑΑΑ και ομαδικη αγορα δεν σημαινει 3 - 4 νοματαιοι....ετσι? (deus-ALX-thanos-mesastou) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2006 Ναι αλλα δεν μας ειπες?Εισαι για ομαδικη παρτ....ωπ σορυ αγορα ηθελα να πω την Πεμπτη ας πουμε ή οχι? ΑΑΑ και ομαδικη αγορα δεν σημαινει 3 - 4 νοματαιοι....ετσι? (deus-ALX-thanos-mesastou) <{POST_SNAPBACK}> τώρα με αυτό που είπες περιμένεις να μαζευτεί κόσμος για ομαδική αγορά? για αγγλους ψάχνεις? ΠΡΩΚΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ UBER ALLES φιλαρακο!!!! μέσα για πέμπτη. θέλω και πατούμενα για το "αγρίμι" ουτως ή άλλως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2006 Ωραία.Τουλάχιστον θα φάμε καλά :lol: :lol: :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λυγκέας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 Παιδια, μαλλον θα σας χαλασω την ομαδικη αγορα... Κατα πασα πιθανοτητα θα μπορεσω να δωσω το παρον, αλλα το ΜΑΚ θαρρω οτι δεν εχει παντΑλονια Μπερινγκ που θελω -πλεον- να δοκιμασω... Μου ειπανε οτι τα παντΑλονια της Μπεριγνκ μπορει να μην μου ερχονται ως Καπρι.... Οπως και να εχει, διακρινω οτι θα αργησω να προβω σε αγορα....επομενως κανονιστε το εσεις και μπορει να ερθω για παρεα... Καλημερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 Εδω θα την χαλασω εγω. Εκτακτη αναγκη.Την Πεμπτη το απογευμα πρεπει να παω την μικρη για εμβολιο στον παιδιατρο.Το ειχα ξεχασει εντελως οτι ηταν κανονισμενο το ραντεβου. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 Οκ το μεταφέρουμε για την επόμενη εβδομάδα αν είναι.Δεν χάλασε και ο κόσμος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 Τι δεν χαλασε ρε συ.Δεν βλεπεις τι γινεται εξω? :D Ειδα μια υγρασια στην καλτσα το πρωι που ηρθα για δουλεια απο την νεροποντη που εφαγα και απο τα νερα του δρομου.(Φαντασου να εκανα και περισσοτερα χιλιομετρα ) ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΠΟΤΕΣ.Μαλλον εγω θα παω σημερα μετα την δουλεια.Ετσι κι αλλιως η εκπτωση που θα δοθει ειναι κανονισμενη για τους mybikites.Oποτε πατε εσεις αυριο κανονικα.Εμενα δεν με παιρνει για την αλλη εβδομαδα.(Ασε που μεχρι τοτε μπορει να εχω φαει τα λεφτα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 Τι δεν χαλασε ρε συ.Δεν βλεπεις τι γινεται εξω? :D Ειδα μια υγρασια στην καλτσα το πρωι που ηρθα για δουλεια απο την νεροποντη που εφαγα και απο τα νερα του δρομου.(Φαντασου να εκανα και περισσοτερα χιλιομετρα ) ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΠΟΤΕΣ.Μαλλον εγω θα παω σημερα μετα την δουλεια.Ετσι κι αλλιως η εκπτωση που θα δοθει ειναι κανονισμενη για τους mybikites.Oποτε πατε εσεις αυριο κανονικα.Εμενα δεν με παιρνει για την αλλη εβδομαδα.(Ασε που μεχρι τοτε μπορει να εχω φαει τα λεφτα ) <{POST_SNAPBACK}> πόση ώρα ήταν η διαδρομή σου με βροχή; Στις δικές μου (δερμάτινες Sidi) δεν πέρασε τίποτα αλλά ήταν ούτε 10 λεπτά. Ίσως δεν το γνωρίζετε αλλά το κατάστημα ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ 144, 2106850001, έχει στον πάνω όροφο stock πράγματα, μεταξύ των άλλων και μπότες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 Εμενα οι μποτες μου ειναι πρωτοφορεμενες αρχες του 2001 (με οτι συνεπαγεται αυτο ) Η διαδρομη μου ειναι 20-25 λεπτα με αυτες τις καιρικες συνθηκες η οποια περιλαμβανει και 10χιλ Αττικης οδου με 140 στο κοντερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 χμμμ.... έχω περάσει μια - δυο φορές από κεί. Είχα δεί κάτι τιμές απίστευτες....350ευρώ για ARAI 4-5 ετων. Η αλήθεια είναι ότι είχα κοιτάξει μόνο για κρανη και είχα σχηματίσει αρνητική εντυπωση. Έχεις πάει από κει προσφατα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ MOTO EXPERT ΘΗΒΩΝ 254 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ 5769200 ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΧΑΡΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 Συμφωνώ για τα κράνη. Και εγώ τα ήθελα φθηνότερα αλλά ... όπως ήρθαν τα πράγματα πήρα ενα μοντέλο 2001 ARAI με 450?. Όλοι που ρώτησα λένε πως δεν υπάρχει θέμα μιας και είναι απο fibergrall και όχι πολυκαρμπον. Για να πω την ιστοριά απο την αρχή με παρέσυρε ένας φίλος και πήρα αρχικά ένα μοντέλο 1994! (είναι γραμμένα στο λουράκι σε όλα τα ARAI, στα SHOEI μέσα κάτω απο την πρώτη επίστρωση) με 250? . Όταν το συνηδειτοποιήσα ήθελα να το αλλάξω. Κανένα πρόβλημα μου είπαν, οπότε ξαναπήγα, δοκίμασα το SHOEI XR-1000 που το έχουν 529? (μάλλον ακριβά) αλλά βρήκα καλύτερη εφαρμογή στο κεφάλι μου στο ARAI. Μικτές οι εντυπώσεις μου λοιπόν μιας και τα stock μάλλον τα έχουν ακριβά αλλά απο εξυπηρέτηση είναι ΟΚ (μου είχαν δώσει για test drive μια TDM πρίν απο κανά 6μηνο) μάλλον καταλήγω πως ... internet rulez.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 το κρανος το πήρες ασούμε πριν από 7-8 χρόνια ή πρόσφατα (πέρσι??) αν το πηρες περυσι πουχου θα το πασάλειβα με βαζελίνη και θα του το επέστραφα αό την οπή που δεν βλέπει συχνα ήλιο!!! (250 ευρώ για κρανος 10ετίας?????χριστός και απόστολος!!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 Αϊντε μεγεια μου DAINESE RAP Απο 310? στα 200? (Λογω τελευταιου ζευγαριου και περσινου μοντελου) Tωρα για το δερμα που ειναι ματ,θα το δουμε κατα την χρηση. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 τσσσσσσσσσσσσσσσσ σσσσσσσσωραίοςςςςςςςςςςςςς μεγειες φίλε και πολλά ΜΟΔΑΤΑ χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 Με γειά Αλέξη.Πολύ όμορφες Καλοφόρετες και καλοτάξιδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2006 (τροποποιήθηκε) αυτες τις εχει δοκιμασει κανεις? COLORI INFINITY . Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2006 από τον ducduc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2006 Τι εγινε ρε παιδια?Πηγατε χτες για αγορες ή οχι? Παντως οι μποτες ειναι σαν ναρθηκες προς το παρων.Δυσκολευομαι να αλλαξω ταχυτητες αφου η μποτα δεν "σπαει" ευκολα ωστε να περασει κατω απο τον μοχλο των ταχυτητων.Ελπιζω να μαλακωσουν συντομα γιατι νιωθω λιγακι ψιλοαβολα στην οδηγηση.Ενα περασμα με λιπος λετε να βοηθουσε στην ευκαμψια του δερματος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2006 Τι εγινε ρε παιδια?Πηγατε χτες για αγορες ή οχι? Παντως οι μποτες ειναι σαν ναρθηκες προς το παρων.Δυσκολευομαι να αλλαξω ταχυτητες αφου η μποτα δεν "σπαει" ευκολα ωστε να περασει κατω απο τον μοχλο των ταχυτητων.Ελπιζω να μαλακωσουν συντομα γιατι νιωθω λιγακι ψιλοαβολα στην οδηγηση.Ενα περασμα με λιπος λετε να βοηθουσε στην ευκαμψια του δερματος? <{POST_SNAPBACK}> δε νομίζω για το συγκεκριμένο δερμα αλεξ. θα περάσω σήμερα ούτως ή άλλως να ρωτήσω για λαστιχα και ελατήρια οποτε θα ρωτησω και για σενα αμα θες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2006 Ασε ρωτησα και δεν ειναι κατηγορηματικοι αν θα πρεπει...οποτε τις αφηνω ετσι προς το παρων και βλεπουμε. Παντως οτι το λιπος κανει καλο σε ολα τα δερματα ειναι γνωστο.Την μεμβρανη φοβαμαι (μηπως περασει το λιπος μεσα και εχω προβλημα με αυτην) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2006 μολις περασα απο εκει και δηλωνω πολυ ικανοποιημενος για ολα: τιμες, ποιοτητα, εξυπηρετηση. πηρα γαντια revit h20, apo 98? τα αφηνε 90? και οταν ειπα για mybike επεσε στα 83?! πηρα καιι μια iridium ζελατινα arai 110?, και σκεφτομαι σοβαροτατα καποιο απο τα arai που εχει σε 25% προσφορα. (ρισκαρω να το χασω που το γραφω, αλλα ... για το mybike βρε γμτο!) Οσο για τις μποτες που πηρες ALX ο Διονυσης ειπε να μην βαλεις τιποτα και οτι ... κατα καποιο τροπο υπερβαλεις. επισης οτι μπορει να μαλακωσουν παρα πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2006 Τι εγινε ρε παιδια?Πηγατε χτες για αγορες ή οχι? Παντως οι μποτες ειναι σαν ναρθηκες προς το παρων.Δυσκολευομαι να αλλαξω ταχυτητες αφου η μποτα δεν "σπαει" ευκολα ωστε να περασει κατω απο τον μοχλο των ταχυτητων.Ελπιζω να μαλακωσουν συντομα γιατι νιωθω λιγακι ψιλοαβολα στην οδηγηση.Ενα περασμα με λιπος λετε να βοηθουσε στην ευκαμψια του δερματος? <{POST_SNAPBACK}> Ρε γμτ... γιαυτο λεω ότι η SIDI είναι όλα τα λεφτά! Και τα 2 ζευγαρια από τη πρωτη στιγμη΄ήταν πολύ... "φιλικα" (ακομα και οι corsa, τις φόραγα ένα ΣΚ και απλά κάποια στιγμή με ψιλοκουράσανε) Πάντως, ναι το λίπος θα βοηθήσει τώρα στην αρχή καθώς και αργότερα για την συντήρηση τους. Αν και νομίζω ότι με το λίπος δεν θα είναι πια ματ! Δεν το ξέρω, φαντάζομαι. Καλοφόρετες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες