deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2006 ρε παιδιά μήπως δεν έγινε απόλυτα κατανοητό ότι σε περίπτωση που δε βρεις κάτι που να σου αρεσει-κάνει-να είναι μέσα στα χρηματα που θες να δωσεις κλπ ΔΕΝ είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις? με προβλημάτισε λίγο αυτό που είπε ο gdevelek. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2006 Ρε ας παμε εκει και βλεπουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λυγκέας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2006 (τροποποιήθηκε) Ει! δηλωνω και εγω παρουσια στο μοτομαρκετ .. (ασχετα με το γεγονος οτι καποιοι ξεχασαν να με αναφερουν! ) Ραντεβου εκει! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2006 από τον Λυγκέας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2006 Oμαδικη αγορα εγινε! Οχι ομως εξοπλισμου αναβατη,αλλα εξοπλισμου κοιλιας :D Τα μονα χρηματα που εφυγαν ηταν σε κεμπαπ σουβλακια και μπυρες στου Μπαϊραχταρη στο Μοναστηρακι :D Στο θεμα μας τωρα.... Στο Moto Market δεν εμεινε κανεις ικανοποιημενος απο αυτα που βρηκαμε.Πρωτος και καλυτερος ο Yotis που ουτε καν δοκιμασε εστω και μια μποτα :D Απο μακρυα τις κοιταζε ολες...και τις XPD και τις Forma και τις Gaerne που ειχε το μαγαζι.Εμεις οι αλλοι δοκιμασαμε καποια μοντελα αλλα δεν εβλεπες με τιποτα αυτο το χαμογελο της ικανοποιησης.Εγω προβληματιζομουνα με το οτι δεν ειχαν χωρο οταν εκλειναν για να μπει μεσα το δερματινο παντελονι,ο deusXT ειχε προβλημα με το κουτουπιε του που το εχει μπολικο,ενω ο Λυγκεας ηταν αναποφασιστος......τι να παρω τελικα?Για παντελονι ηρθα αλλα μου ερχονται ολα κοντα.Μηπως να παρω και μποτες?Μηπως να παρω μονο μποτες? :D Τελικα δεν πηρε τιποτα!Ο εταιρος καπαδοκης ο thanos13 δεν ειχε τετοια διληματα αλλα το παντελονι που βρηκε του επεφτε μακρυ.Κι ετσι πηρε ενα προστατευτικο πλατης για το δερματινο μπουφαν του.Εγω ημουν για ακομη μια φορα αναποφασιστος αν θα αγορασω την ποιο σκουρα ζελατινα για το Uvex μου αλλα την λυση την εδωσαν τα παιδια στο μαγαζι που δεν την ειχαν :D Μετα απο κει πηγαμε στου Τζωρτζοπουλου.(Φοβηθηκαν λιγακι οι ανθρωποι οταν μας ειδαν να μπουκαρουμε 5 ντερεκια ταυτοχρονα μεσα στο μαγαζι ή μου φανηκε?) :D Anyway...εκει πρωτος απ ολους ο Yotis αρπαξε μια Sidi Way και στρωθηκε να την προβαρει.Δεν μας ειχε συνηθισει σε τετοια στο Moto Market :lol: και ειδα κι εκεινο το χαμογελακι ικανοποιησης. Oι υπολοιποι εκτος του Θανου που δεν ενδιαφεροταν για αγορα τιποτα αλλου εκτος απο Spidi δερματινου παντελονιου δεν βρηκαμε τιποτα στο νουμερο μας κι ετσι ο Τζωρτζ μας εστειλε στο αλλο του μαγαζι που ειχε νουμερα. Αλλο ντου και κει.Αρχισαμε να δοκιμαζουμε τα μποτικα οσοι δεν βρηκαμε νουμερα και ειδα και αλλα χαμογελακια οπως του deusXT αλλα και του Λυγκεα που επεμενε να δοκιμαζει μποτες ενω ηθελε παντελονι :D Ετσι ο deusXT τα "βρηκε" κι αυτος με τις Way της Sidi αλλα κι εγω τα "βρηκα" με τις Dry Road αν και λιγο ακριβοτερες απο τις πολυ ομορφες Way που και μενα μου αρεσαν αλλα δεν με ικανοποιουσαν στην αισθηση οταν τις φορουσα. Κι αφου καταληξαμε πηγαμε να κανουμε το παιχνιδι μας με τα λεφτα. Κατι καλυτερο? Εχμμμ να ξερετε δεν γινεται....ειμαστε αντιπροσωποι....και εχμμμ πως θα ζησουν οι αλλοι?....και και και.... Νταξ...καταλαβαμε...παμε αλλου. Κι ετσι δεν ψωνιξε κανενας μας και ανανεωσαμε το ραντεβου μας στο MAC στην Κυμης απο εβδομας μια και κεινος φερνει τις Sidi και δεν ειναι αντιπροσωπος. Μετα ακολουθησε η μπυροσουβλακοκατανηξη στο Μοναστηρακι ΥΓ προς τα παιδια που θα ψωνισουμε τελικα: Λεω να παρουμε ενα τηλεφωνακι (καποιος απ ολους μας) στο ΜΑC και να του ζητησουμε να εχει εκει τι μποτες που θελουμε στα νουμερα που τις θελουμε,ωστε την επομενη Τριτη?Πεμπτη?,να παμε και να ψωνισουμε επιτελους.Θελει να αναλαβει κανεις να μιλησει για τις τιμες και για την ετοιμοπαραδοση των μποτων?...ή να το κανω εγω?(Νομιζω δουλευει εκει ενα φιλαρακι...(αν δουλευει ακομα δηλαδη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2006 Μπορεί όντως να μη βρήκαμε αυτό που θέλαμε, αλλά τουλάχιστον δε μείναμε νηστικοί, και περάσαμε και πάρα πολύ ωραία Οσο για την εβδομάδα εγω θα έρθω και πάλι κυρίως για τη παρέα και αν βρω κάτι που μου αρέσει εχει καλώς. Επίσης μιας και θα τον πάρετε τηλ δε του λέτε να φέρει και κανά δερμάτινο σπίντι? :P :D :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2006 εγώ λεω να περάσω μια αναγνωριστική από εκει να δω το μαγαζί (μου είχε κάνει εντυπωση καθως φαίνεται αρκετά μεγάλο. Μάλλον για αύριο το βλέπω να περναω οποτε πειτε μου μοντελα νουμερα κλπ να κάνω και μια αρχικη κρούση για το παγκουί (ούρα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosf 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2006 Ρε παιδια κοιτάξτε και στο Σαββίδη (Δοιράνης 95, Καλλιθέα) Το παλικάρι σκίζει και απο τιμές και από συμπεριφορά! Το site του είναι υπό κατασκευή και συνεχώς ανεβάζει πράγματα! http://www.moto-accessories.gr/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2006 Εγω προσωπικα τον ξερω.Ηταν πρωην Μοτο Μαρκετ. Ομως εχουμε καταληξει στις Sidi οι οποιες και μας αρεσαν και οι τιμες καταλογου ειναι καλες.Με τις εκπτωσεις (αν γινουν...που θα γινουν :P ) θα παμε σε πολυ καλα επιπεδα. Επισης η Sidi δινουν ενα χρονο εγγυηση για ολες τις μποτες. εγώ λεω να περάσω μια αναγνωριστική από εκει να δω το μαγαζί (μου είχε κάνει εντυπωση καθως φαίνεται αρκετά μεγάλο. Μάλλον για αύριο το βλέπω να περναω οποτε πειτε μου μοντελα νουμερα κλπ να κάνω και μια αρχικη κρούση για το παγκουί (ούρα) <{POST_SNAPBACK}> LORICA KAI POLYESTER. ΜΕΜΒΡΑΝΗ TEPOR. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥ. ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΜΑΡΑ. ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ. Aυτη ειναι που επιλεξατε εσυ κι ο Yotis αλλα και ο Λυγκεας νομιζω (αν τελικα αγορασει μποτες. Το μοντελο λεγεται WAY (139 ?) Ο Yotis απ οτι θυμαμαι θελει το 44 Αυτη που επελεξα εγω ειναι η LORICA. ΜΕΜΒΡΑΝΗ TEPOR. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥ. ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΜΑΡΑ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΜΥΤΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ. ΣΟΛΑ ΑΝΤΙ-SLIP. ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ. και λεγεται Dry Road (159 ?) Εγω την θελω σε 47 Αντε κανε την βοϊδοσκοπηση και πες μας νεα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λυγκέας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2006 (τροποποιήθηκε) ενω ο Λυγκεας ηταν αναποφασιστος......τι να παρω τελικα?Για παντελονι ηρθα αλλα μου ερχονται ολα κοντα.Μηπως να παρω και μποτες?Μηπως να παρω μονο μποτες? :D Τελικα δεν πηρε τιποτα! <{POST_SNAPBACK}> Εγω φταιω ρε ALX που όλα τα παντελονια ηταν κατηγοριας CAPRI; ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ! Παντως οι μποτες που δοκιμασαμε ησαν ομορφες...αλλα να πω την αληθεια, προτιμω να αγορασω πανταλονι! Λεω να παρουμε ενα τηλεφωνακι (καποιος απ ολους μας) στο ΜΑC και να του ζητησουμε να εχει εκει τι μποτες που θελουμε στα νουμερα που τις θελουμε,ωστε την επομενη Τριτη?Πεμπτη?,να παμε και να ψωνισουμε επιτελους.Θελει να αναλαβει κανεις να μιλησει για τις τιμες και για την ετοιμοπαραδοση των μποτων?...ή να το κανω εγω?(Νομιζω δουλευει εκει ενα φιλαρακι...(αν δουλευει ακομα δηλαδη) <{POST_SNAPBACK}> Αναφορικα με τα παραπανω, θα προτεινα φιλε ALX, αν εχεις το χρονο και τη διαθεση, να αναλαβεις εσυ την επικοινωνια με το καταστημα MAC. Εγω λεω να ερθω προκειμενου να δοκιμασω πανταλονια.............................................................και τελικα να αγορασω αυτοκολλητο κρανους! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2006 από τον Λυγκέας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yotis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2006 Εγω προσωπικα τον ξερω.Ηταν πρωην Μοτο Μαρκετ. Ομως εχουμε καταληξει στις Sidi οι οποιες και μας αρεσαν και οι τιμες καταλογου ειναι καλες.Με τις εκπτωσεις (αν γινουν...που θα γινουν :P ) θα παμε σε πολυ καλα επιπεδα. Επισης η Sidi δινουν ενα χρονο εγγυηση για ολες τις μποτες. LORICA KAI POLYESTER. ΜΕΜΒΡΑΝΗ TEPOR. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥ. ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΜΑΡΑ. ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ. Aυτη ειναι που επιλεξατε εσυ κι ο Yotis αλλα και ο Λυγκεας νομιζω (αν τελικα αγορασει μποτες. Το μοντελο λεγεται WAY (139 ?) Ο Yotis απ οτι θυμαμαι θελει το 44 Αυτη που επελεξα εγω ειναι η LORICA. ΜΕΜΒΡΑΝΗ TEPOR. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥ. ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΜΑΡΑ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΜΥΤΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ. ΣΟΛΑ ΑΝΤΙ-SLIP. ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ. και λεγεται Dry Road (159 ?) Εγω την θελω σε 47 Αντε κανε την βοϊδοσκοπηση και πες μας νεα. <{POST_SNAPBACK}> Μπραβο ρε ALX... στην οργανοση εισαι πρωτος! Εγω οντος θελω το 44 του μοντελου WAY .Περιμενουμε νεα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 Τα ειπα τηλεφωνικως με τον Σαμη (deusXT) και θα παμε το μεσημερακι απο κει να βοϊδοσκοπησουμε. Τελικα δουλευει ακομα εκει ενας γνωστος μου (στα ανταλλακτικα βεβαια κι οχι στα ρουχα/παπουτσα κτλ αλλα μας κανει :P Θα παμε να δουμε και θα ενημερωσουμε. Μονο αν θελετε πεστε ποια μερα σας βολευει απο εβδομαδα να παμε για την αγορα ωστε να εχουν διαθεσιμα τα προιοντα στο νουμερο μας. Το ωραριο τους ειναι Δευτερα και Τεταρτη εως της 6μμ Τριτη Πεμπτη Παρασκευη εως της 8μμ Εγω αν εξαιρεσουμε την Τριτη που θα ειμαι στην δουλεια απο της 13:00 εως της 21:00 και εκ των πραγματων δεν μπορω,τις αλλες μερες ειμαι ΟΚ Δηλωστε μερα να κανονισουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 Έτσι όπως είναι τα πράγματα μάλλον για πέμπτη λοιπόν. Εγω έχω το γνωστό πρόβλημα ωραρίου και η κύμης είναι ελαφρώς πιο μακριά απ τη Συγγρού σε σχέση με τη δουλειά μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 Εσενα δεν σε λαμβανουμε υποψιν μας :P .Εσυ θελεις Spidi και κει Spidi ΔΕΝ εχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 :lol: Καλά αφου δε με θέλετε ..... Θα έρθω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 Ελα....μπορει να βρουμε και καμμια αλλη καλη σουβλακερη εκει κοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 ξαφνικά ο ορος ομαδική αγορά αποκτάει εντελώς καινούργια σημασία... :lol: εεεε! συγκεντρωθειτε παρακαλώ!!! θα χρειαστεί να παω για ελατήρια για το ΧΤ με αυτό το ρυθμό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 μέσα και εγώ παιδία. Έχει κάτι γάντια εκει με 100? που μου έκαναν καλή εντύπωση. Είναι και κοντά σχετικά στο σπίτι μου. Ενδιαφέρομαι και για ζώνη μέσης, ίσως και μπότες και τίποτα καλοκαιρινό μπουφάν. Δυστυχώς η Πέμπτη δεν με βολεύει αλλά ίσως να μπορέσω να το πιέσω. Γενικά μπορώ κάθε μέρα μετα τις 6:00 - 6:30. Αντε, να γνωριστούμε κι όλας. Όσο για τις μάσες έχω πηγές να ρωτήσω και να σας πω. Φιλικά, Αντώνης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 Ελα....μπορει να βρουμε και καμμια αλλη καλη σουβλακερη εκει κοντα <{POST_SNAPBACK}> Έτσι.Όποιος ψάχνει βρίσκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 Παιδια μπερδεμα.Το MAC εχει μεγαλη ποικιλια και μπερδευτηκαμε παλι με τον deus.Τα πανω κατω ηρθαν.Παντως τιμη για ομαδικη αγορα δεν κανει.Οχι οτι δεν κοβει απο την τιμη καταλογου αλλα την ιδια εκπτωση θα παρουμε ειτε παμε ενας ενας ειτε παμε ενας Λοχος. Αναλογως της μαρκας και του περιθωριου που εχει κανει απο 15 εως 40% Στις sidi μας εκανε 15%.Δηλαδη τις Way που ειχαμε δει,θα τις παρετε 118?.Σε alpine stars και Dainese μας κανει περισσοτερο αλλα ξεκινουν απο ποιο ψηλα οι τιμες τους.(ποιοτηκοτερες δειχνουν ομως και εχουν και μεμβρανη Gore tex) Θανο.Αν βρεις το παντελονι που θες μπορει να στο φερει.Ψαξτο εκει που εχουν Spidi ρωτα ποσο σου το δινουν και κανε και μια ερωτηση στο MAC κι απ οπου σε συμφερει το αγοραζεις! Περισσοτερα θα σας πει ο Samis γιατι εγω δεν εχω χρονο.Πρεπει να φυγω για μια δουλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 Ευχαριστώ Αλέξη Θα κινήσω τα νήματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2006 Και κατι που δεν προλαβα να θιξω χτες. Ο εν λογο μαγαζατορας του MAC οταν του ειπαμε οτι θελουμε να δοκιμασουμε και κατι αλλο (κι οταν ακουσε και το νουμερο μου (47)) μου προτεινε απευθειας ενα τελευταιο κομματι που ειχε της Dainese κανοντας μαλιστα σπεσιαλ τιμη και πολυ δελεαστικη. Την μποτα την δοκιμασα και ηταν αψογη στο ποδι μου.Ανετη,οχι πολυ σκληρη.Ιδανικη θα ελεγα.Μεμβρανη Gore Tex με οτι σημαινει αυτο Αν και η τιμη που μου εκανε ειναι μεσα στο μπατζετ μου (οριακα) ειναι πολυ δελεαστικη. Ομως κατι με χαλαει. Το δερμα της δεν ειναι το κλασσικο δερμα που βλεπουμε στις μποτες μοτοσυκλετας αλλα ειναι αυτο το ακατεργαστο ματ.(Οχι σουετ...του πουστη ) Εχω λοιπον την εξης απορια.Αυτος ο τυπος δερματος,"σημαδευεται" ευκολα απο χτυπηματα?Ειναι ποιο ευαλωτος στις γρατσουνιες με λιγα λογια?Μετα απο καποια χρηση θα γινει κωλος εμφανησιακα? Εχει ξαναδει κανενας σας τετοια μοτοσυκλετιστικη μποτα?Εχετε παρομοια εμπειρια με τετοιο δερμα αλλα σε αλλο ειδους παπουτσι?(πχ ορειβατικο,γιατι καποια ορειβατικου τυπου εχουν τετοιο δερμα) Για πειτε ρε παιδια,γιατι μονο σε αυτο κολλαω.Η μποτα εχει αρχικη τιμη 310? να φανταστειτε και μου την δινει πολυ φθηνα. Βεβαια παιζει και το οτι ειναι περσινο μοντελο και το τελευταιο του κομματι και σε 47 που δεν φευγει ευκολα και θελει να την ξεφορτωθει.Αλλα ρε γμτο...Dainese ειναι...Gore tex μεμβρανη εχει...να ειναι μαπα? Η τελικα να προτιμησω την Sidi που ειχα σκοπο να παρω και κανει αρχικη τιμη 159? (Μιλαμε οτι η αλλη στοιχιζει τα διπλα χρηματα παραπανω..(ως αρχικη τιμη)....υπαρχει περιπτωση να ειναι μαπα?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2006 Eγω Αλέξη θα σου έλεγα αν στην αφήνει με μικρή διαφορά απ την Sidi να τη προτιμήσεις.Tη Dainese τη θεωρώ μια απ τις κορυφαίες εταιρείες μοτοσυκλετιστικής ένδυσης(εκτός απ τα κράνη της βέβαια που δε τα ξέρω και τόσο).Βέβαια να συμπληρώσω εδω οτι σαφώς είναι κατώτερη απ τη Spidi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evdokia 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2006 @ΑLX Eχω να σου προτείνω μπότες DAINESE, σε πολύ καλή τιμή. Είναι σαν κι αυτές που περιγράφεις παραπάνω. Το μοντέλο μου το είπε, Shooters, o μαγαζάτορας. Δεν ξέρω αν γράφεται έτσι. Φτάνουν μέχρι την μισή γάμπα, μου φαίνεται και είναι απ'αυτό το ματ δέρμα που λες κι εσύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afrolykos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2006 ειχα δηλοση συμετοχη καποια στιγμη για κρανος τελικα κατεληξα σε schuberth s1 και επιδη εδω στην ελλαδα την εχουν δει καπως να μας πιανουν τον κωλο το πηρα απο γερμανια και ασε τους εμπορους να πουλανε σε εξοφρενικες τιμες στην ελλαδα . το γραφω εδω προτον για να γινη σαφες οτι δεν χρειαζετε να σημετεχω στην ομαδικη αγορα δευτερον για να ενημερωσο οτι οι εμποροι στον κλαδο μοτοσηκλετας δεν ενδιαφερονται για ομαδικες αγορες αυτο τουλαχιστον καταλαβα απο τις απαντησης που πηρα οταν εθετα το θεμα ομαδικη αγορα τριτον σας προτρεπο να κανετε αγορα απο το εξωτερικο γιατι πλεον η τιμες ελλαδας εξωτερικου ειναι πολυ μεγαλες . εγω με την ελληνικη αγορα τελειωσα δεν δεχομε πλεον αυτην την κοροιδια να θελουν να βγαλουν απο την πλατη μου περιουσιες για τα εγγονια τους και οταν χρειαζονται τις δικες μου υπηρεσιες ως ελευθερου επαγγελματια να συνκρινουν τα ανομια χειρονακτικη εργασια με βιομηχανικη παραγωγη εγω τουλαχιστον συγκρινο ομοια αντικημενα και δεν καταλαβενω γιατι ενα κρανος στην γερμανια κανει 360.00 και στην ελλαδα κανει 450.00 σην φ.π.α συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος αν καποιος κρινη οτι πρεπει να ζβηστη ασ το κανη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2006 UPDATE Μιλησα με το φιλαρακι που δουλευει στο MAC και μου ειπε τα εξης: Μιλησε με το «αφεντικο» (σε εισαγωγικα γιατι αφεντικα εχουν μονο οι σκυλοι) και ειπε πως η εκπτωση που μπορει να δωθει σε εναν ξεκαρφωτο πελατη,ειναι στο 10% Σε περιπτωση του mybike και του καθε mybike ως forum λεσχης συνομοταξιας,συλογου κτλ και μετα απο αναφορα του ονοματος ενος απο των παραπανω,η εκπτωση θα φτασει το 15%. Εδω βεβαια ερχομαστε σε μια αντιθεση με τα λεγομενα του υπαλληλου του MAC με τον οποιο μιλησαμε εγω και ο Σαμης,ο οποιος μας μιλησε για εκπτωσεις αναλογως της εταιριας η οποια μπορει να ειναι 10% να ειναι 15% ή και παραπανω αν εχει τα περιθωρια. Ανυγουεϊ. Αυτο που πρεπει να κανουμε λοιπον,ειναι να παμε να αγορασουμε απο κει οτι θελουμε και να αναφερουμε πως ειμαστε απο το mybike ωστε να παρουμε την εκπτωση του 15% για καποιο ειδος που σε καποιον αλλον θα του εκανε μονο το 10% Σε αλλες περιπτωσεις αλλων προιοντων ισως να εχουμε και μεγαλυτερες εκπτωσεις απο το 15% Τωρα.......θελετε να μαζευτουμε και να παμε παλι ολοι μαζι,ή να παει ο καθενας χωρια και οπως βολευεται να ψωνισει? Αν θελετε να την κανουμε ολοι μαζι το κανονιζουμε για ποτε?Για αυριο ή για Πεμπτη? Αν δεν θελετε να παμε ολοι μαζι εγω τοτε θα παω αυριο να παρω τις μποτουλες που ειδα και να ξεμπερδευω. Ομιλατε γιατι αν δεν παρω απαντησεις εως αυριο το μεσημερι που θα σχολασω θα παω μονος για αγορες. ΥΓ: Ευδοκια στειλε μου με pm τιμη και φωτο(αν υπαρχει) απο τις μποτες που μου λες.Παντως γι αυτες που λεω εγω η τιμη ειναι δελεαστικοτατη και ειναι και ψηλη μποτα οπως την θελω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες