Jump to content
ALX™

To παμε παλι απο την αρχη?Ποιοι ενδιαφερονται για

Recommended Posts

...Καλησπερα παιδια.

Θα ήθελα να δηλώσω κ εγώ το ενδιαφέρον μου σε δερμάτινο παντελόνι και σε καλοκαιρινά γαντάκια με ενισχύσεις.

Για το παντελόνι, αν και δεν έχω καταλήξει σε συγκεκριμένο μοντέλο, σιγουρα όμως η εταιρεία θα είναι η Dainese και τα γαντάκια Alpinestars.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Hθελα να συγκρίνω τιμές κυρίως, γιατί πήγα σ'ένα μαγαζάκι χτες και ρώτησα.

Μου είπε για DAINESE Gordura,είτε κοντό,είτε μακρύ μπουφανακι στα 280 ευρώ και για DAINESE δερμάτινο στα 380.

Καλά δεν είναι? 

Ευδοκία, καλό θα ναι προτού αγοράσεις μπουφανάκι να αναλογιστείς πρώτα τις ανάγκες σου. Π.χ. το δέρμα ναι μεν πιο όμορφο αλλά δεν είναι για μεγάλα ταξίδια (λέμε τώρα γιατί με το ΧΤ.... :whistling: :P ) διότι αν δεν το συνδιάσεις με το αντίστοιχο δερμάτινο παντελόνι η μεσούλα σου θα είναι έξω κ θα κρυώνει. Άσε που άμα σε πιάσει και καμια δυνατή βροχή δεν θα ξέρεις τί να πρωτοστεγνώσεις.

Ενώ το τουριστάδικο (cordura) είναι σαφώς πιο άνετο και πιο μακρύ.

Έχοντας δοκιμάσει και τα δύο έχω καταλήξει (κατα την γνώμη μου πάντα) στο οτι η κορντούρα ενδεικνυται για όλες τις περιπτώσεις.

Α! Ασε που οι κορντούρες είναι αρκετά πιο οικονομικές απο τα δερματινα. Το δικό μου το δερματινο π.χ. το χα χρυσοπληρώσει... :cry:

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Απλα βρειτε ημερα και ωρα που θα ειστε ελευθεροι

Σάββατο πρωι??? :ok:

Τροποποιήθηκε από τον Άρτεμις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τελικα απ οτι φαινεται η ομαδικη αγορα ναυαγησε.Οταν λοιπον δεν ειστε σιγουροι για κατι,μην το ξεκινατε καθολου.

Εγω μολις πληρωθω τελος του μηνος θα παω για αγορες.Οποιος ενδιαφερεται (σοβαρα ομως) ας το πει να παμε παρεα κι οτι μας κοψουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε "κουφαλες" :lol: σας βρηκα κι αλλη ακρη σημερα.

Υπαρχει μαγαζι που μπορει να μας φερει οτι γουσταρει ο καθενας μας,οποια μαρκα κι αν ειναι,ασχετως αν δεν τα φερνει αυτος ως μαγαζι.

Του λεμε τι ακριβως θελουμε (μαρκα μοντελο νουμερο αφου τα εχουμε δει και τα εχουμε δοκιμασει στα μαγαζια που τα εχουν),μας κανει μια προσφορα για την ομαδικη αγορα και βλεπουμε αν μας συμφερει η οχι.

Το σιγουρο ειναι παντως πως ετσι μπορουμε να παρουμε οτι μαρκα γουσταρουμε και οτι ειδος θελουμε απο ενα μαγαζι και ομαδικα!

Μιλατε γιατι αρχιζω να ξενερωνω.

Δειτε μοντελα δοκιμαστε,μαθετε τιμες για να ξερουμε που κινουμαστε οταν και εφοσον κανουμε την κινηση και παρουμε την προσφορα απο το παλικαρι!

(Σημειωση: Εχει κατι μποτες της Revit σε δερμα/γκορντουρα (πολυ ομορφες και οχι ψηλες) και σε ολοκληρη δερμα στα 150? (Με ομαδικη αγορα θα βγει στο 130αρι.Μου ειπε ειναι δοκιμασμενες κι αν παρουν νερο (εφοσον δεν εχεις παει για μπαλα με αυτες) :D εγω θα στις αλλαξω!!!

Aυτες ειναι:

boots-5.jpg

boots-zipper-5.jpg

Revit Fusion Boot

Kilimanjaro Air - yellow

* Outer shell made of leather, pampas leather and Dupont Cordura

* Malleolous protection, thermo formed counters at heel and toe, thermo formed shin plate

* Hydratex membrane

* 3M Scotchlite

* The sole is oil and petrol resistant, dual injected and steel reinforced

* The fit is unique and comfortable

* Waterproof zipper

* Comfortable anatomic footbed

* Gear shift pad

* Pigment printed

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε "κουφαλες"  :lol: σας βρηκα κι αλλη ακρη σημερα.

Υπαρχει μαγαζι που μπορει να μας φερει οτι γουσταρει ο καθενας μας,οποια μαρκα κι αν ειναι,ασχετως αν δεν τα φερνει αυτος ως μαγαζι.

<{POST_SNAPBACK}>

alx to μαγκαζαν ειναι στην αθηνα? είχα βρει μια τετοια περιπτωση στην μεσογειων. Δε ξέρω ποσο μεγαλύτερη εκπτωση θα μπορούσε να κάνει απο κάποιον που αγοραζει κεντρικά 5 μαρκες (υποθετω οτι η δικήμας παραγγελιολιστα θα είναι εκτεταμενη και απο πολλες διαφορετικές μαρκες.) από την άλλη αμα παρουμε απο αυτόν θα αποφευχθει η είκονα του "ορφανοτροφείου σε βόλτα" σε κανα ομαδικό outing :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεσογειων ειναι.Το Moto Area.Εχω ψωνισει πολλα πραγματα απο κει οπως κρανος,δερματινο μπουφαν κτλ.

Εγω την εκπτωση σε αυτα που θα παρω σαν ομαδικη αγορα,την εχω και αν παω μονος μου.Μου το ειπε καθαρα σημερα που περασα απο κει.

Οποτε για σας δουλευω!Που ειναι ολοι αυτοι που ενδιαφερνταν για αγορες?ΟΕΟ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μεσογειων ειναι.Το Moto Area.Εχω ψωνισει πολλα πραγματα απο κει οπως κρανος,δερματινο μπουφαν κτλ.

Εγω την εκπτωση σε αυτα που θα παρω σαν ομαδικη αγορα,την εχω και αν παω μονος μου.Μου το ειπε καθαρα σημερα που περασα απο κει.

Οποτε για σας δουλευω!Που ειναι ολοι αυτοι που ενδιαφερνταν για αγορες?ΟΕΟ?

<{POST_SNAPBACK}>

τον ξερω το μαγκαζατορα. μου ειχε δημιουργησει πολύ καλη εντυπωση. εγω εχω πει ότι είμαι μεσα για μποτες στο μποτο - ποστ. Υπάρχει καμια εικονα του ποσοι ενδιαφερόμαστε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Αλξ προτείνω να μαζέψουμε τα όσα μεχρι τώρα γραψαμε οι ενδιαφερόμενοι κ να τα μεταφερουμε σε λίστα και μια καθημερινή π.χ. Παρασκευή ή Σαββατο πρωί (εκτός απο τούτο το Σαββατο.... :blush: ) πηγαίνουμε κ παίρνουμε προσφορες.

Ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:whistling::whistling::whistling:

Τι λεγαμε????

Οπως ειπα θελω μποτουλες...πιθανον να παρω και παντελονακι αλλα σ'αυτην την περιπτωση θελω Bering, κι επειδη πιθανον το μαγαζι που θα διαλεξουμε να μην τα φερνει.Για να μην χαλασω την φαση λοιπον για μποτες ειμαι μεσα οπου και να παμε,για παντελονι θα παρω αν παμε σ'αυτον που ειπε ο ALX μπορει να μας φερει οτι θελουμε.

Μπορουμε αυτο το Σαββατο 25-2 να κανονισουμε να επισκευτουμε κανα μαγαζι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρε παιδιά γιατί περιπλέκετε ένα θέμα που ο ALX σας το έχει απλοποιήσει τόσο πολύ;

δεν υπάρχει πλέον λόγος να κανονίσετε να βγείτε μαζί παγανιά για να δείτε μαγαζιά

διαλέξτε ο καθένας μόνος του, όπως και σε ό,τι ώρα βολεύεστε, τι θέλετε (συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο) και πείτε το στον ALX να φτιάξει τη λίστα και να πάει στο μαγαζί που βρήκε και που μπορεί να φέρει τα πάντα

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:whistling:  :whistling:  :whistling:

Τι λεγαμε????

Οπως ειπα θελω μποτουλες...πιθανον  να παρω και παντελονακι αλλα σ'αυτην την περιπτωση θελω Bering, κι επειδη πιθανον το μαγαζι που θα διαλεξουμε να μην τα φερνει.Για να μην χαλασω την φαση λοιπον για μποτες ειμαι μεσα οπου και να παμε,για παντελονι θα παρω αν παμε σ'αυτον που ειπε ο ALX μπορει να μας φερει οτι θελουμε.

Μπορουμε αυτο το Σαββατο 25-2 να κανονισουμε να επισκευτουμε κανα μαγαζι?

<{POST_SNAPBACK}>

Εγω συνηθως τα Σαββατα δουλευω.Θα με βολευε απογευμα καθημερινης (Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη)

Αν δεν υπαρξει αλλο ενδιαφερον εως το τελος της εβδομαδας απο τα παιδια που ΕΙΧΑΝ ενδιαφερθει,εγω απο την Τριτη λεω να βγω για ψωνια.Οποτε Yotis μπορουμε να παμε μαζι.Πες μου αν βολευεσαι Τριτη-Πεμπτη γιατι την Παρασκευη θα την κανω για 3ημερο στο χωριο.

Αν τελικα παμε τρεις κι ο κουκος εγω θα προτεινα να επισκευτουμε 2-3 μαγαζια γνωστα και αναλογως επιλεγουμε.Θα προτεινα Moto Area (Αρχες Μεσογειων απο Αθηνα) - Τζωρτζοπουλο Καλλιροης στου Φιξ) - moto market (στην Συγγρου)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγω συνηθως τα Σαββατα δουλευω.Θα με βολευε απογευμα καθημερινης (Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη)

Αν τελικα παμε τρεις κι ο κουκος εγω θα προτεινα να επισκευτουμε 2-3 μαγαζια γνωστα και αναλογως επιλεγουμε.Θα προτεινα Moto Area (Αρχες Μεσογειων απο Αθηνα) - Τζωρτζοπουλο Καλλιροης στου Φιξ) - moto market (στην Συγγρου)

<{POST_SNAPBACK}>

Στη περίπτωση που ειμαστε 3 και κούκος, προτεινω τρίτη απόγευμα μετά τις 16.30, ραντεβού στο Μότομαρκετ. Μπορείτε; εγω εκτός απροοπτου θα μπορεσω.

http://www.motomarket.gr/pindex.php?&file=...duct.xml&id=124

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προεκυψε απιστευτο προσωπικο εξοδο το οποιο δεν μου επιτρπει την παραμικρη σπαταλη σε οτιδηποτε. Θα αναφερω λεπτομεριες αν τυχει συναντηση,

:(

Το ενδιαφερον που ειχα δηλωσει στην αρχη του τοπικ αποσυρεται, δυστυχως για μενα, και ειλικρινα δεν ξερω ποτε θα μπορεσω να ανακαμψω, οποτε μην με υπολογιζετε σε τιποτα που αφορα το "buy". ειτε "group" ειτε "solo"...

:(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Eγω μπορω........αλλος?

<{POST_SNAPBACK}>

Να μαι και εγώ :thumbsup:

Μέσα για μοτομάρκετ αφού έχει σπίντι :winking:

Επίσης μέσα αν γουστάρουμε και για βολτούλα στον άλλον στη μεσογείων που και να μην έχει σπίντι φέρνει τα πάντα όπως είπατε.

Για τρίτη θέλετε?

Και για σήμερα πάντως θα μπορούσα αν γουστάρετε :winking:

Ενημερώστε για ότι νεότερο προκύψει :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να μαι και εγώ :thumbsup:

Μέσα για μοτομάρκετ αφού έχει σπίντι :winking:

Επίσης μέσα αν γουστάρουμε και για βολτούλα στον άλλον στη μεσογείων που και να μην έχει σπίντι φέρνει τα πάντα όπως είπατε.

Για τρίτη θέλετε?

Και για σήμερα πάντως θα μπορούσα αν γουστάρετε :winking:

Ενημερώστε για ότι νεότερο προκύψει :_thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

Ασε ρε να πληρωθουμε πρωτα :P Τριτη πληρωνομαι :drool:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το 16.30 μου πέφτει λίγο νωρίς καθώς δουλευω παιανία. Σε περίπτωση που τελικά καταλήξουμε για Τζωρτζω θα ήθελα εαν είναι δυνατό (?) να το κάνουμε λιγο αργότερα (17.00-17.30)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλέξανδρε και εγω Τρίτη πληρώνομαι, αλλά θα μπορούσαμε να πάμε να τσεκάρουμε να συμφωνήσουμε και να του πούμε οκ έρχομαι τρίτη και το παίρνω.

Επίσης και εγώ δε μπορώ τόσο νωρίς.Σχολάω 5:30 απο πλατεία βικτωρίας και πάω πάντα με το αμάξι στη δουλειά λόγω της δουλειάς μου.Άρα πρίν τις 6:30 δε μπορώ να είμαι εκεί ;)

Τέσπα όπως και να έχει εγω είμαι μέσα για ότι κάνετε.Αν γουστάρατε κιόλας πηγαίναμε να δούμε να συμφωνήσουμε και μετά πίναμε και ενα καφεδάκι αν έχετε χρόνο.

Just inform me for anything :winking::bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σοφα και φρονιμα ομιλει ο συμφορουμιτης θανος13. Σε κάθε περίπτωση όμως επειδη έχει παλιωσει το θεμα εαν δε μπορεσουμε να μαζευτουμε ολοι οι ενδιαφερόμενοι για ομαδικη βολτα στα μαγκαζαν ας κανονισει ο καθεις μονος του και βρισκόμαστε την τριτη για την αγορά? ΠΩΣ σας ακουγεται σαν ιντεα?

αντε ασ συγχρονιστουμε γιατι ο ντεους θελει μποτες!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενδιαφερετε κανεις για θωρακα μοτοκρος???

ή κατι τετοιο για το καλοκαιρακι

741.JPG

1599.JPG
Τροποποιήθηκε από τον Sarevock

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στη περίπτωση που ειμαστε 3 και κούκος, προτεινω τρίτη απόγευμα μετά τις 16.30, ραντεβού στο Μότομαρκετ. Μπορείτε; εγω εκτός απροοπτου θα μπορεσω.

http://www.motomarket.gr/pindex.php?&file=...duct.xml&id=124

<{POST_SNAPBACK}>

ΟΚ μεσα κι εγω για τριτη.Να κανονισουμε την τελικη ωρα και τοπο τη Δευτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πουμε για 5:30-6:00 για αρχη στο Moto Market?

Ο thanos ας μας βρει εκει αφου δεν μπορει ποιος νωρις απο τις 6:30.

Παμε εμεις να χαζεψουμε,να δοκιμασουμε κτλ και μετα αν δεν μεινουμε ικανοποιημενοι με τιμες και προιοντα παμε κι αλλου.Τι λετε?

Ραντεβου στο Moto Market?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Να πουμε για 5:30-6:00 για αρχη στο Moto Market?

Ο thanos ας μας βρει εκει αφου δεν μπορει ποιος νωρις απο τις 6:30.

Παμε εμεις να χαζεψουμε,να δοκιμασουμε κτλ και μετα αν δεν μεινουμε ικανοποιημενοι με τιμες και προιοντα παμε κι αλλου.Τι λετε?

Ραντεβου στο Moto Market?

<{POST_SNAPBACK}>

Εκτός απροοπτου, θα συμμετασχω.

17.30 στο εν λογω καταστημα. Τριτη 28/02/06.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 για την τριτη Τριτη 28/02/06 17.30 -> ΜοτοΜαρκετ.

(ας κανουμε και ενα τελικό τσεκ τη Δευτερα μπας και ενδιαφερθεί και κανς άλλος?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά είναι τόσο πρόβλημα δηλαδή να το κάνετε ενα μισάωρο αργότερα?Οταν φτάσω εγω θα έχετε φύγει όλοι η θα έχετε τελειώσει.Θα περιμένετε τώρα εμένα πότε θα δω και εγώ?Και είναι και καλύτερα να μπούμε μπούγιο μέσα :winking:

Αν τελικά είναι τόσο πρόβλημα οκ πάσο :meeting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα