Avadon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Βρε παιδιά τελικά έκλεισε το http://www.gamato.info/ ή θα ανοίξει για πάντα? Ρωτώ γιατί άκουσα κάποιους να λένε διάφορα για οριστικό κλείσιμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 ισως αλλαξει διευθυνση,για ευνοητους λογους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avadon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Τι κρίμα... Τώρα από που θα κατεβάζουμε ταινίες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexderbi 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Τι κρίμα... Τώρα από που θα κατεβάζουμε ταινίες; www.thepiratebay.org Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 (τροποποιήθηκε) Δεν πιστευω να εκλεισε , θα ξανανοιξει να περασουν οι μπορες μονο Τα ιδια λεγανε και για το piratebay , και για το Mininova Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 από τον kwstasxt Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 θα ξανανοιξει,από ότι λέει και εκεί όχι δεν έχει κλείσει απλά μάλλον θα αργήσει να ανοίξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2010 Πράγματι έκλεισε πολύ απότομα και μας ξάφνιασε. Ελπίζω να στανιάρει γρήγορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Απλά η Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος απ ό,τι ξέρω έπιασε κάποια άτομα με συλλογές απ Compact disc club κ.α. και μέσα είχαν και διάφορες ταινίες. Έτσι αναγκάστηκαν να το κλείσουν μέχρι να επανέλθουν όλα στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς! :rtfm: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Έχω ξενερώσει γιατί περίμενα πως και πως να κατεβάσω 5-6 ταινιούλες για τις διακοπές.....αλλά μπαααααα έτσι όπως πάει η δουλειά μάλλον τον π@#$@ πήραμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnmanos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Έκλεισε το greek - fun!!!!! ααααααααααααχχχχ... και ημουν και premium μελος.... θα δικαστουν λεει σε βαθμο κακουργήματος οι συλληφθλέντες.... το gamato δε νομιζω να κλεισει... ελπίζω δλδ... αυτή η εποε μας εχει αλλαξει τα φωτα! ΟΧΙ κύριοι δε θα πηγαινω να δινω ζεστα τα ευρω για ταινιες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 ναι,και μου αρεσει η διαφημιση που βγαζουν στην tv οτι αν υποστηριζεις την πειρατεια χανει την δουλεια του ο κοσμακης.Οι αχρηστοι, κοιτα που πατανε,αντι να πουνε την αληθεια οτι χανουν λεφτα οι επιχειρηματιες( και οι καλιτεχνες) απειλουν εμμεσως οτι διωχνουν κοσμο για να ευαισθητοποιηθει ο κοσμος και να αγοραζει οριτζιναλ. Σιγα μη μου πουν, οτι ποναει ας πουμε η βανδή που μου βγαζει 18.000 την βραδια ή ο επιχειρηματιας που κυκλοφορει με καγιεν. Υπαρχει και Θεος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Υπαρχει και ο Greek-Tracker... :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Εγω καπου ακουσα οτι το gamato θα ξαναανοιξει σαν Forum.Μακαρι αυτο να ειναι ψεμα και να ανοιξει κανονικα το συντομοτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 θα ανοιξει το γαματο..σιγουρα...θα ξερουν τα αφεντικα του τι να κανουν για να ξεγλιστρησουν πιο ευκολα..για αυτο και το αποτομο κλεισιμο μολις εκλεισε το greek fun ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Υπαρχει και ο Greek-Tracker... :whistling: Mόνο με Invite. Κάνε μου ένα please =). Stavrosqq@hotmail.com Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Υπαρχει και ο Greek-Tracker... :whistling: http://www.thegt.net/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Ρε παιδιά το γαμάτο δεν θα κλίση ούτε θα ανοίξει με μορφή forum θα ανοίξει αλλα θα αργήσει απλό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Ρε παιδιά το γαμάτο δεν θα κλίση ούτε θα ανοίξει με μορφή forum θα ανοίξει αλλα θα αργήσει απλό! Απτο στομα σου και στου Θεου το............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
silentscream 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Άντε ρε παιδιά.... ήταν μαγάλο χαστούκι αυτό, εγω να σας πω δεν κατέβαζα πολύ όμως χάζευα κάθε μέρα ότι ανέβαινε και διάβαζα σχόλια και είχα συνηθίσει...όπως θα ξενερώνες με οτιδήποτε έκανες κάθε μέρα και στο κόβανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Mόνο με Invite. Κάνε μου ένα please =). Stavrosqq@hotmail.com Σταυρε ειχα 4 invite και τωρα που εκλεισε το gamato εξανεμιστηκαν. :( Μολις αποκτησω παλι θα σε εχω υποψιν μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avadon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2010 ναι,και μου αρεσει η διαφημιση που βγαζουν στην tv οτι αν υποστηριζεις την πειρατεια χανει την δουλεια του ο κοσμακης.Οι αχρηστοι, κοιτα που πατανε,αντι να πουνε την αληθεια οτι χανουν λεφτα οι επιχειρηματιες( και οι καλιτεχνες) απειλουν εμμεσως οτι διωχνουν κοσμο για να ευαισθητοποιηθει ο κοσμος και να αγοραζει οριτζιναλ. Σιγα μη μου πουν, οτι ποναει ας πουμε η βανδή που μου βγαζει 18.000 την βραδια ή ο επιχειρηματιας που κυκλοφορει με καγιεν. Υπαρχει και Θεος. + 1000! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2010 http://filesfreedom.com/search.php?search=gamato%20info%20gr:this: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2010 http://troktiko.blogspot.com/2010/01/gamatoinfo.html Μουφα μου μοιαζει...αλλα... Λες? :shades: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2010 http://troktiko.blogspot.com/2010/01/gamatoinfo.html Μουφα μου μοιαζει...αλλα... Λες? :shades: πάντως ότι θα ξανανοίξει είναι ΣΙΓΟΥΡΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) Άντε σήμερα 10 να δούμε αν είναι μούφα ή αλήθεια! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2010 από τον nestro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες