makhs777 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2010 Εννοειτε !!!μαζευω λεφτα τωρα,να βγαλω και το διπλωμα σε λιγο καιρο! Μπορω να βρω ευκολα glx,πουλανε παρα πολλοι,εχω δει 1.000.000 αγγελιες,και μετα μου μενει να το φτιαξω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2010 Εννοειτε !!!μαζευω λεφτα τωρα,να βγαλω και το διπλωμα σε λιγο καιρο! Μπορω να βρω ευκολα glx,πουλανε παρα πολλοι,εχω δει 1.000.000 αγγελιες,και μετα μου μενει να το φτιαξω!! Να προσεξει μην ειναι τιποτα κομμενο ραμενο κτλπ... Παρε καλο σκελετο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makhs777 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2010 Να προσεξει μην ειναι τιποτα κομμενο ραμενο κτλπ... Παρε καλο σκελετο! θα το κοιταξω καλα,ασε που οι περισσοτεροι που βρηκα που πουλανε ειναι αθηνα,οποτε μπορω να συναντηθω ευκολα,και επειδη ειμαι και μικρος θα παω με τον πατερα μου να κοιταξουμε αν βρουμε,που εχει αλλαξει5-6 μηχανες και τωρα εχει μια hayabusa 1300!! ολη νικελομενη,εχει δωσει τρελα λεφτα,χαχαχ!! θα το κοιταξω καλα,ασε που οι περισσοτεροι που βρηκα που πουλανε ειναι αθηνα,οποτε μπορω να συναντηθω ευκολα,και επειδη ειμαι και μικρος θα παω με τον πατερα μου να κοιταξουμε αν βρουμε,που εχει αλλαξει5-6 μηχανες και τωρα εχει μια hayabusa 1300!! ολη νικελομενη,εχει δωσει τρελα λεφτα,χαχαχ!! για να μην λεω βλακεις εχει φτιαξει πολλα και τωρα σε λιγο θα την νικελοση ολη την μηχανη,δεν τν εχει νικελοσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2010 Σκελετο να δεις Με τα μοτερ τα βρησκεις με ενα καλο σερβις ολα φτιαχνονται αλλα σκελετος δεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makhs777 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2010 Σκελετο να δεις Με τα μοτερ τα βρησκεις με ενα καλο σερβις ολα φτιαχνονται αλλα σκελετος δεν... οκ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες