Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Yamahakia και Demplar τα πήρανε τα δικά τους :) έχω ακόμα στο μαγαζί 1) giorgos_drz ( Πίσω ) 2) rallistas ( Πίσω ) 3) Malkav ( Πίσω ) του Xourafi είναι σπίτι μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 ευχαριστουμε παναγιοτη ωραιος .....μια χαρα ηρθαμε πισω με τον γιαμαχακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 ωπ τώρα το είδα οτι έπαιξε το σίτε πάλι οκ μια χαρά τα ενώσατε όλα οκ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Οποτε σε παιρνω Παναγιωτη μολις σχολασω να κανονισουμε τι θα κανουμε.Ειτε εισαι εκει,ειτε οχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 Ευχαριστουμε και απο εδω Παναγιωτη!! Εγω το εφτιαξα το σταντ και ειναι σουπερ!! Σηκωνει λεει δε μεχρι 160 κιλα Και τωρα που ξαναειδα τους καθρεπτες λεω να τους βαλω και βλεπουμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 α γράφει τελικά μέχρι πόσα αντέχει ? εμένα χθες το ninjaki το κράτησε κανονικά και χθες ήταν γεμάτο ~170Kgrallistas εγώ είμαι οκ όποτε είναι κάντε ένα τηλ και έρχομαι αν προλάβω και εγώ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 τα πήρανε όλα :P Μόνο του Malkav μου έμεινε στο μαγαζί περιμένω να μου πείτε αν είστε οκ όλοι και αν κάνατε δουλειά :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 Μεχρι 160??Την φαγαμε στον κωλο δηλαδη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 το δοκίμασες ? εμένα στα 170+ που είναι το ninjaki δεν είχα ούτε κουνήματα ούτε τπτ... ούτε με το πίσω μόνο ούτε και με τα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 Αυριο οι δοκιμες γιατι μου εχουν διαλυσει το γκαραζ κατι πανεξυπνοι του δημου για κατι εργα και θα πρεπει να ειναι μερα για να το στησω στο δρομο. Υγ)Θεαμα θα γινουμε παλι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 ρε παιδια οταν σηκωνετε τον πισω τροχο ...δεν εχετε και αναβατη ...ουτε σηκωνη ολο το βαρος, της μηχανης αφου στηρηζετε στην μπρωστηνη ροδα και με 2 σταν να σηκωσετε ,μπροστηνο πισηνω ,το βαρος μηραζετε.....αν πατε σε 1 συνεργειο και δειτε τα σταν δεν ειναι τιποτα επαγκελματικα με αυτο που σηκωνουν την γιαχαμπουζα σηκωνουν και το ρ6 που εινα τα μισα κιλα σε συνολο ,το σταν ..σηκωνη καπιο βαρος της μηχανης οχι ολο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 ναι είναι και αυτό σωστό άντε σηκώστε τα όλοι και αρχίστε τις photos με "αλυσίδες αλφάδι"* * ατάκα Giorgos_Drz :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 εγω το πισω σταντ που πειρα απο αυτο το καταστημα (δεν ειναι ακριβως το ιδιο) δεν μου εκατσε καλο. οταν το βαζω στους γατζους και οχι στα μπρατσα που εχει, η ροδα ακομα ακουμπαει στον δρομο. οποτε εκανα μοντιφια , ηλεκτροκολισα 2 στραντζες στο πανω μερος και τωρα εχο και 3 διαφορετικες σκαλες (για το υψος) οποτε μπορω να την κανω την πισω ροδα να εχει 1 εκατοστο απο το εδαβος εως καμια 7-8 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 εγώ με τους γάντζους δεν είχα θέμα με το ύψος ( το φοβόμουν γιατί το έγραφαν πολλοί ) αλλά είναι μια χαρά... δες photos πίσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 δεν εχει νοημα να κρατας την μηχανη με τα μπρατσα του σταντ. οι γατζοι ειναι πιο ασφαλης. τι να πω. ισως δεν το ειχαν υπολογισει για το δικο μου σταντα να παει με τετοιους γατζους ? το λεω γιατι εχει 2 ειδη γατζων. οι κρεμαστοι οπως αυτοι που σας ηρθαν και εχω και εγω, αλλα και αυτη που ειναι σαν βασεις και πιανουν πανω τα bobbins. οπως και να εχει , η μοντιφια επιασε σε εμενα . οποιος εχει προβλημα με ρωταει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) ε γράψτο εδώ να το δούμε όλοι και όποιος θέλει το κάνει δεν μπορώ να φανταστώ για πιό λόγο να είναι πιο ασφαλές με τους γάντζους ίσα ίσα εγώ νομίζω οτι είναι πιο επικίνδυνο στο κατέβασμα όπως και έγραψα και γρατζουνάει και πιο πολύ με τα γαντζάκια Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2010 από τον Vatos_locos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 ε γράψτο εδώ να το δούμε όλοι και όποιος θέλει το κάνει δεν μπορώ να φανταστώ για πιό λόγο να είναι πιο ασφαλές με τους γάντζους ίσα ίσα εγώ νομίζω οτι είναι πιο επικίνδυνο στο κατέβασμα όπως και έγραψα και γρατζουνάει και πιο πολύ με τα γαντζάκια Τι να γρατζουνησει ? Τα bobbins ? μα για αυτο το λογο τα βαζεις :) Ειναι ποιο ασφαλες γιατι απο τα μπρατσα το ψαλιδι μπορει να φυγει απο εκει πανω, καθως απλα η μηχανη ακουμπα, ενω στους γατζους το λεει και η λεξη, γατζωνει. Ακομα και το κατεβασμα ειναι πιο ευκολο καθως δεν εχεις τον κινδυνο να σου φυγει μια απο τις δυο πλευρες. Μεχρι να βρεις το κολπο ειναι, μετα ειναι ευκολο να την ανεβασεις και να την κατεβασεις. Σε λιγο θα ανεβασω σχεδιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 Ωραια εδω ειναι. Τις εξτρα θεσεις τις σηδεροκολεισα εγω. Οποτε ο γατζος μπορει να παει σε ψυλοτερα σημεια ευκολα και με ασφαλαεια . Αυτο βεβαια αν η ηδη υπαρκη ειναι αρκετα χαμηλ. Με κοκκινο ειναι μαρκαρισμενη η σηδεροκοληση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 πως λειτουργει χωρις καποια προσθηκη στο ψαλιδι της μοτοσυκλετας. μια εικονα που δειχνει πως κρατα την μηχανη. μια εικονα πανοραμικη...ετσι για να γουσταρω!!!και εγω να ευχαριστησω τον Πανο (vatos) για την ιδεα της ομαδικης παραγγελιας και την προθυμια του να ειναι ο υπευθυνος της πραγματοποιησης της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 πανο ενα ευχαριστω ξανα για ολη την δουλεια που εκανες. απο βδομαδα θα κατσω και εγω να αλλαξω το μπροστα γραναζι και να γρασαρω αλυσιδα, να την κανω ΑΛΦΑΔΙ :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Ναστε καλά παιδιά σας ευχαριστώ και εγώ ελπίζω να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι :) χάρηκα που τα είπαμε και από κοντά με όλους και αν φτιάξει ο καιρός και κανονιστεί τίποτα θα τα πούμε πάλι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Παιδια επειδη διαβασα καπου για το βαρος που σηκωνει το "εργαλειο" δεν πρεπει να φοβαστε Ειναι ενδεικτικο οριο τα 160 κιλα που ανεφερε καποιος. Ανετα το συγκεκριμενο μπορει να σηκωσει 240 και βαλε. Δεν μπορω να σας το αποδειξω γραπτα αλλα θυμαμαι εναν πολυ αξιολογο καθηγητη που μας εκανε αντοχη υλικων στη σχολη και μας το ειπε οτι τα νουμερα ειναι ενδεικτικα και οτι το πραγματικο ροριο βρισκεται τουλαχιστον 50% επανω. Αλλωστε τα 160 κιλα της μηχανης ή τα 180 ή τα 200 μοιραζονται στα δυο, οχι συμμετρικα βεβαια αλλα μοιραζονται οποτε πισω πεφτουν κατι λιγοτερο ή κατι παραπανω απο 100 κιλα. Καλη αγορα παντως, μπραβο. Ωραιες δουλειες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2010 Σήμερα είναι 15 του μηνού.... Ακόμη??????????????????????????? Βιαζόσουν κιόλας και τελικά ακόμα δεν το έχεις πάρει το δικό σου.... Πότε λες να έρθεις τελικά ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2010 Παιδια μην μπερδευεστε με τα 160 κιλα!!!!! Εγω πηρα ΜΧ σταντ και ειναι ενα και οχι 2!! Δεν πηρα σαν των παιδιων!! Και το μηχανακι το σηκωνει κατω απο τον κινητηρα!! :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες