Jump to content
Vatos_locos

Ομαδική Paddock Σταντ

Recommended Posts

Yamahakia και Demplar τα πήρανε τα δικά τους :)

έχω ακόμα στο μαγαζί

1) giorgos_drz ( Πίσω )

2) rallistas ( Πίσω )

3) Malkav ( Πίσω )

του Xourafi είναι σπίτι μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οποτε σε παιρνω Παναγιωτη μολις σχολασω να κανονισουμε τι θα κανουμε.Ειτε εισαι εκει,ειτε οχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστουμε και απο εδω Παναγιωτη!! Εγω το εφτιαξα το σταντ και ειναι σουπερ!! Σηκωνει λεει δε μεχρι 160 κιλα :_thumbsup:

Και τωρα που ξαναειδα τους καθρεπτες λεω να τους βαλω και βλεπουμε!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α γράφει τελικά μέχρι πόσα αντέχει ? εμένα χθες το ninjaki το κράτησε κανονικά και χθες ήταν γεμάτο ~170Kg

rallistas εγώ είμαι οκ όποτε είναι κάντε ένα τηλ και έρχομαι αν προλάβω και εγώ :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα πήρανε όλα :P Μόνο του Malkav μου έμεινε στο μαγαζί

περιμένω να μου πείτε αν είστε οκ όλοι και αν κάνατε δουλειά :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το δοκίμασες ? εμένα στα 170+ που είναι το ninjaki δεν είχα ούτε κουνήματα ούτε τπτ...

ούτε με το πίσω μόνο ούτε και με τα 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυριο οι δοκιμες γιατι μου εχουν διαλυσει το γκαραζ κατι πανεξυπνοι του δημου για κατι εργα και θα πρεπει να ειναι μερα για να το στησω στο δρομο.

Υγ)Θεαμα θα γινουμε παλι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια οταν σηκωνετε τον πισω τροχο ...δεν εχετε και αναβατη ...ουτε σηκωνη ολο το βαρος,

της μηχανης αφου στηρηζετε στην μπρωστηνη ροδα

και με 2 σταν να σηκωσετε ,μπροστηνο πισηνω ,το βαρος μηραζετε.....αν πατε σε 1 συνεργειο και δειτε τα σταν δεν ειναι τιποτα επαγκελματικα

με αυτο που σηκωνουν την γιαχαμπουζα σηκωνουν και το ρ6 που εινα τα μισα κιλα σε συνολο ,το σταν ..σηκωνη καπιο βαρος της μηχανης οχι ολο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι είναι και αυτό σωστό άντε σηκώστε τα όλοι και αρχίστε τις photos με "αλυσίδες αλφάδι"*

* ατάκα Giorgos_Drz :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω το πισω σταντ που πειρα απο αυτο το καταστημα (δεν ειναι ακριβως το ιδιο) δεν μου εκατσε καλο.

οταν το βαζω στους γατζους και οχι στα μπρατσα που εχει, η ροδα ακομα ακουμπαει στον δρομο.

οποτε εκανα μοντιφια , ηλεκτροκολισα 2 στραντζες στο πανω μερος και τωρα εχο και 3 διαφορετικες σκαλες (για το υψος) :_thumbsup:

οποτε μπορω να την κανω την πισω ροδα να εχει 1 εκατοστο απο το εδαβος εως καμια 7-8 .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ με τους γάντζους δεν είχα θέμα με το ύψος ( το φοβόμουν γιατί το έγραφαν πολλοί ) αλλά είναι μια χαρά... δες photos πίσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχει νοημα να κρατας την μηχανη με τα μπρατσα του σταντ. οι γατζοι ειναι πιο ασφαλης. τι να πω. ισως δεν το ειχαν υπολογισει για το δικο μου σταντα να παει με τετοιους γατζους ?

το λεω γιατι εχει 2 ειδη γατζων. οι κρεμαστοι οπως αυτοι που σας ηρθαν και εχω και εγω, αλλα και αυτη που ειναι σαν βασεις και πιανουν πανω τα bobbins. οπως και να εχει , η μοντιφια επιασε σε εμενα . οποιος εχει προβλημα με ρωταει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε γράψτο εδώ να το δούμε όλοι και όποιος θέλει το κάνει

δεν μπορώ να φανταστώ για πιό λόγο να είναι πιο ασφαλές με τους γάντζους ίσα ίσα εγώ νομίζω οτι είναι πιο επικίνδυνο στο κατέβασμα όπως και έγραψα και γρατζουνάει και πιο πολύ με τα γαντζάκια

Τροποποιήθηκε από τον Vatos_locos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε γράψτο εδώ να το δούμε όλοι και όποιος θέλει το κάνει

δεν μπορώ να φανταστώ για πιό λόγο να είναι πιο ασφαλές με τους γάντζους ίσα ίσα εγώ νομίζω οτι είναι πιο επικίνδυνο στο κατέβασμα όπως και έγραψα και γρατζουνάει και πιο πολύ με τα γαντζάκια

Τι να γρατζουνησει ? Τα bobbins ? μα για αυτο το λογο τα βαζεις :)

Ειναι ποιο ασφαλες γιατι απο τα μπρατσα το ψαλιδι μπορει να φυγει απο εκει πανω, καθως απλα η μηχανη ακουμπα, ενω στους γατζους το λεει και η λεξη, γατζωνει. Ακομα και το κατεβασμα ειναι πιο ευκολο καθως δεν εχεις τον κινδυνο να σου φυγει μια απο τις δυο πλευρες. Μεχρι να βρεις το κολπο ειναι, μετα ειναι ευκολο να την ανεβασεις και να την κατεβασεις.

Σε λιγο θα ανεβασω σχεδιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια εδω ειναι.

Τις εξτρα θεσεις τις σηδεροκολεισα εγω. Οποτε ο γατζος μπορει να παει σε ψυλοτερα σημεια ευκολα και με ασφαλαεια . Αυτο βεβαια αν η ηδη υπαρκη ειναι αρκετα χαμηλ. Με κοκκινο ειναι μαρκαρισμενη η σηδεροκοληση

standu.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πως λειτουργει χωρις καποια προσθηκη στο ψαλιδι της μοτοσυκλετας.

μια εικονα που δειχνει πως κρατα την μηχανη.

μια εικονα πανοραμικη...ετσι για να γουσταρω!!!

και εγω να ευχαριστησω τον Πανο (vatos) για την ιδεα της ομαδικης παραγγελιας και την προθυμια του να ειναι ο υπευθυνος της πραγματοποιησης της. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πανο ενα ευχαριστω ξανα για ολη την δουλεια που εκανες.

απο βδομαδα θα κατσω και εγω να αλλαξω το μπροστα γραναζι και να γρασαρω αλυσιδα,

να την κανω ΑΛΦΑΔΙ :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναστε καλά παιδιά σας ευχαριστώ και εγώ ελπίζω να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι :)

χάρηκα που τα είπαμε και από κοντά με όλους και αν φτιάξει ο καιρός και κανονιστεί τίποτα θα τα πούμε πάλι :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια επειδη διαβασα καπου για το βαρος που σηκωνει το "εργαλειο" δεν πρεπει να φοβαστε

Ειναι ενδεικτικο οριο τα 160 κιλα που ανεφερε καποιος.

Ανετα το συγκεκριμενο μπορει να σηκωσει 240 και βαλε.

Δεν μπορω να σας το αποδειξω γραπτα αλλα θυμαμαι εναν πολυ αξιολογο καθηγητη που μας εκανε αντοχη υλικων στη σχολη και μας το ειπε οτι τα νουμερα ειναι ενδεικτικα και οτι το πραγματικο ροριο βρισκεται τουλαχιστον 50% επανω.

Αλλωστε τα 160 κιλα της μηχανης ή τα 180 ή τα 200 μοιραζονται στα δυο, οχι συμμετρικα βεβαια αλλα μοιραζονται οποτε πισω πεφτουν κατι λιγοτερο ή κατι παραπανω απο 100 κιλα.

Καλη αγορα παντως, μπραβο. Ωραιες δουλειες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα είναι 15 του μηνού....

Ακόμη???????????????????????????

:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

Βιαζόσουν κιόλας και τελικά ακόμα δεν το έχεις πάρει το δικό σου....

Πότε λες να έρθεις τελικά ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια μην μπερδευεστε με τα 160 κιλα!!!!!

Εγω πηρα ΜΧ σταντ και ειναι ενα και οχι 2!! Δεν πηρα σαν των παιδιων!! Και το μηχανακι το σηκωνει κατω απο τον κινητηρα!! :) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα