javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2006 γνωρίζει κανείς πηγή για τους Phillips Vision Plus? έχω πάει σε 3 μαγαζιά ήδη και δεν τους έχω βρει μιλώ για Αθήνα <{POST_SNAPBACK}> Εδω τσεκαρες; http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=3...findpost&p=2772 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2006 Τελικά τον βρήκα σε μαγαζί που πουλάει εξατμίσεις και αμορτισέρ... Ζντόινγκ!!! 8Ε Τον έβαλα σήμερα και θα ποστάρω εντυπώσεις ως ονούπω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2006 Mικρη διαφορα στον φωτισμο θα εχεις.Το μονο που θα αλλαξει θα ειναι ο ποιο λευκος φωτισμος.Τα ιδια ειδα και γω με την OSRAM Silverstar των 8 ? που ειχα παρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2006 Συμφωνω και εγω με των ALX, τις ιδιες εχω βαλει και γω,, σαν τα προβολακια χενον και φογκ ομως δεν φωτιζει τιποτα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johntsip 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2006 τι εχεις να προτεινεις για το kit xenon αντι να βαλω προβολακια ??? Θα εχω το ιδιο αποτελεσμα ??? :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
touristas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2006 Μια παρατηρηση για τις λαμπες XENON (αυτες με τα 8-10Ε) στο μαγαζι εχω μηχανημα ρυθμισης φωτων με φωτομετρο , αυτες οι λαμπες εχουν τελικα λιγο μικροτερη ενταση απο τις κλασικες, ειναι ψευδαισθιση ο αυξημενος φωτισμος λογο πιο "ψυχρου" φωτος, επισης θεωρω οτι ειναι πιο κουραστικες στο απολυτο σκοταδι(υποκειμενικο...). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johntsip 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2006 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
touristas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2006 <{POST_SNAPBACK}> ????????????????????????????????????????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2006 Ετοιμάσου να τα σκάσεις χοντρά φιλαράκι! Δυστυχώς τα γούστα και τα βίτσια πληρώνονται (αλλά αξίζει τον κόπο και το χρήμα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2006 Xi-Xi συμφωνο......η τα βαζεις η μενεις "στο σκοταδι"............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2006 πονεμένη ιστορία τα extras στις μοτο και το ξερουμε ΟΛΟΙ μας πολύ καλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες