Jump to content
D.M

Crypton X 135cc vs Dinamik 125cc

Recommended Posts

φίλε έτσι ακριβώς παλια υπήρχαν καλά παπιά τώρα όλοι γίνανε μάγκες με ένα Crypton X του βάζουν μια εξάτμιση και νομίζουν ότι γαμάνε... :sweatdrop:

θέλετε πολύ ακόμα για να φτάσετε το Ζ και το Dinamik... η μάλλον καλύτερα δεν θα τα πιάσετε ποτέ...

εκτος αυτου,για μενα το dynamic ειναι σαν να μην βγηκε ποτε.το ζετ εχει ιστορικη αξια για μενα,και οντος για μενα ειναι μονο αυτο και το fx,κανενα αλο μηχανακι.ποσο θαθελα να ξαναγυρισουν εκεινες οι εποχες.

Σε αυτα τα βιντεο ολα ειναι πειραγμενα με εξατμιση και δεν ξερω τι αλλο.Εγω(ασχετο) εχω ποιασει ανετα 120 με το παλιο innova αλλα ειμαι και 50 κιλα.

και παλι Διχρονο vs Τετραχρονο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ποσο θαθελα να ξαναγυρισουν εκεινες οι εποχες.

δεν γίνετε να βγάλουν FX και Z γιατί ρυπαίνουν πολύ το περιβάλλον...

τώρα και να βγει FX ή Z με το euro 3 δεν θα πηγαίνει βήμα...

φαντάζεσαι FX ή Z injection??? :uglystupid2::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που κολλάει το Ζ και το Dinamik με το Χ?Φυσικά και είναι πιο γρήγορα τα 2Τ

άσε γιατί άμα πω τίποτα θα μου βάζουνε --- :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι εχω αδικο ρε νικο?

όχι. δεν έχεις άδικο.

απλώς αν πω π.χ. κάτι καλό για FX θα μου βάλουν + αυτοί με το FX και - αυτοί με dinamic, Z, Crypton X...

κάτι αντίστοιχο θα γίνει άμα πω καλά πράγματα για Dinamic ή για Crypton X...

Άμα πω την αλήθεια... άσε τι θα γίνει... !!! :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κάθε παπί έχει τα καλά του και τα κακά του.Αντικειμενικότητα θέλει :_thumbsup:

ναι...

φυσικά αλλάξανε και οι εποχές... γι αυτό δεν μπορούμε να έχουμε τα παλιά πράγματα...

και λόγο κρίσεις δεν μπορούμε να έχουμε και καλά ανταλλακτικά... :sopase: ( βασικά δεν φταίει μόνο η κρίση, φταίει και το τι θέλουν να βάζουν στην τσέπη )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι...

φυσικά αλλάξανε και οι εποχές... γι αυτό δεν μπορούμε να έχουμε τα παλιά πράγματα...

και λόγο κρίσεις δεν μπορούμε να έχουμε και καλά ανταλλακτικά... :sopase: ( βασικά δεν φταίει μόνο η κρίση, φταίει και το τι θέλουν να βάζουν στην τσέπη )

Πχ οι εξατμήσεις.... 60Euro έξω 200+ εδώ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άλλο εννοούσα...

π.χ. ένα c-50 έχει ίδια αξιοπιστία με ένα Dinamic, Z, FX, Crypton X ???? Όχι...

γιατί παλιά, δεν ξέρω γιατί αλλά τα φτιάζανε καλά και δεν σπάγανε... ενώ τώρα τα φτιάσουνε... άσε μην πω...

τώρα έχουμε τεχνολογία και " κακά " υλικά ( σε σχέση με παλιά ) βασικά έχουμε καλά υλικά αλλά δεν συμφέρει... γιατί ποιος θα αγοράσει ένα Crypton X που κάνει 3 - 4 χιλιάρικα??? Και 10 - 20 να το αγοράζανε δεν έβγαζαν το συνολικό κέρδος που επιθυμούν...

παλιά χρησιμοποιούσαν καλά υλικά και δεν είχαν τόση τεχνολογία

και έτσι ψιλοεξισορροπούντε τα πράγματα... αλλά και πάλι μίον είναι τα σημερινά μηχανάκια σε σχέση με τα παλιά... σε θέμα αξιοπιστίας μιλάμε πάντα...

αυτή είναι η δική μου άποψη... αν κάποιος θέλει να συμπληρώσει - αφαιρέσει κάτι είναι ευπρόσδεκτο :)

Τροποποιήθηκε από τον nikosm1993
  • Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ρε παιδια ψαχνομαι εδω και καιρο για να παρω Ζ η Χ..ξερω ειναι αλλα πραματα αλλα τελος παντων..λοιπον..Το Χ εχει 2600 και για να παει καπως θελει να φτασει γιρως τα 3300..

Οποτε εχουμε ενα αξιοπιστο παπι με 3300 που θα πηγαινει σχετικα καλα..

Και απο την αλλη εχουμε το Ζ...

Που με 1000 ευρο αγορας και αλλα 500 σε εχτρα (εμφανιση μοτερ) γαζωνει οτι υπαρχει σε δυο ροδες (σε λογικα πλαισια..)και αμα θελω και αξιοπιστια περνω και ενα παπι Crypton R με 500 ευρο και τελειωσε το παρτι !

Οποτε τι συγκρινεται ? αλλο το ενα και αλλο το αλλο ! :_thumbsup: :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον ChriC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πχ οι εξατμήσεις.... 60Euro έξω 200+ εδώ....

Για αυτο δεν φταει η κριση, φταει ο εισαγωγεας που παει να βγαλει τρελο κερδος.

άλλο εννοούσα...

π.χ. ένα c-50 έχει ίδια αξιοπιστία με ένα Dinamic, Z, FX, Crypton X ???? Όχι...

γιατί παλιά, δεν ξέρω γιατί αλλά τα φτιάζανε καλά και δεν σπάγανε... ενώ τώρα τα φτιάσουνε... άσε μην πω...

τώρα έχουμε τεχνολογία και " κακά " υλικά ( σε σχέση με παλιά ) βασικά έχουμε καλά υλικά αλλά δεν συμφέρει... γιατί ποιος θα αγοράσει ένα Crypton X που κάνει 3 - 4 χιλιάρικα??? Και 10 - 20 να το αγοράζανε δεν έβγαζαν το συνολικό κέρδος που επιθυμούν...

παλιά χρησιμοποιούσαν καλά υλικά και δεν είχαν τόση τεχνολογία

και έτσι ψιλοεξισορροπούντε τα πράγματα... αλλά και πάλι μίον είναι τα σημερινά μηχανάκια σε σχέση με τα παλιά... σε θέμα αξιοπιστίας μιλάμε πάντα...

αυτή είναι η δική μου άποψη... αν κάποιος θέλει να συμπληρώσει - αφαιρέσει κάτι είναι ευπρόσδεκτο :)

Γιατι εχεις δει Χ μαμα που να εχει προβλημα;

Η διαφορα των καινουριων με τα παλια, ειναι στην χρηση και στην ευκολια με την οποια βρισκεις ανταλλακτικα και κανεις το σερβις.

Τα παλια μηχανακια τα εχουν ανθρωποι που τα χρησιμοποιουν σαν εργαλειο, παραδειγμα ο πατερας μου, που εχει ενα town mate. Το εχει σχεδον 20 χρονια, εχει αλλαξει μονο εξατμιση (η μανισια εκανε πολυ θορυβο :P), ολα τα αλλα ειναι μαμα, η μπιελα βαραει απο το '96 αλλα παει ακομη. Οταν το κυκλοφορουσα εγω για εναν χρονο, εκτος το οτι εκαψε παραπανω λαδι απο το συνιθισμενο, βγηκαν και προβληματα, προβλημα με το διαφορικο, αλλαγη αμορτισερ και σιαγωνες φρενων.

Για μενα το Χ φαινεται πως θα συνεχισει στο ιδιο επιπεδο αξιοπιστιας με τα προηγουμενα, παρ'ολο το καθημερινο σκίσιμο απο μενα. Πιστευω πως οπως του φερθεις θα σου φερθει, αρα αν γινονται ολα τα σερβις σωστα και στην ωρα τους δεν πιστευω να υπαρξει προβλημα με το μηχανακι οσο αυτο ειναι απειραχτο μοτερικα.

Τωρα αν ο αλλος θελει να βαλει μεγαλυτερα μπεκ, ο αλλος να το κανει καρμπυρατερατο κλπ κλπ, η yamaha φταει που θα σπασει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν μη τι αλλο το Χ μεχρι τωρα ειναι αξιοπιστο

ε?

πες το με απλά λόγια...

:)

Τροποποιήθηκε από τον nikosm1993
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είναι να ρίξεις 1 χιλιάρικο για να περάσεις ένα μαμα dinamic ριξε τα μισά στο 2ο για να τρώει περισσοτερες κολώνες!(το 1ο) :bye:

ποτε θα καταλάβετε οτι συγκρίνετε ανόμοια πράγματα και ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΕ να τα υποστηρίζετε....

ΆΣΤΑ ΒΡΆΣΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΎΛΩΣΤΑ :serenade:

( :popcorn: :popcorn: :popcorn: )

Υ.Γ.= ΤΑ ΜΟΤΟΡΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ? :ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντος το Χ ειναι το πιο δυνατο και γρηγορο τετραχρονο που κικλοφορει στην αγορα / αν και δεν κικλοφορουν παρα πολα οπωσ αλλα μηχανακια πιστευω λογο τημης αν ηταν πιο φτινο θα το επερναν ολοι πιστευω

αν και εγω θελω τρελα ενα τετιο μηχανιμα εχω ενα νταιτονα ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντος το Χ ειναι το πιο δυνατο και γρηγορο τετραχρονο που κικλοφορει στην αγορα / αν και δεν κικλοφορουν παρα πολα οπωσ αλλα μηχανακια πιστευω λογο τημης αν ηταν πιο φτινο θα το επερναν ολοι πιστευω

αν και εγω θελω τρελα ενα τετιο μηχανιμα εχω ενα νταιτονα ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣ

Μασε λεφτα απο τωρα και μην τα πετας στις μετατροπες και στα 18 σου θα παρεις κατι που σου αρεσει πολυ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια,

ηθελα να ρωησω τι τελικη εχει το crypton x135 kai ti to modenas dinamik.επισης να μου προτινετε καποιο παπι με καλη τελικη

ευχαριστω πολυ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια,

ηθελα να ρωησω τι τελικη εχει το crypton x135 kai ti to modenas dinamik.επισης να μου προτινετε καποιο παπι με καλη τελικη

ευχαριστω πολυ!!!

To Χ με μαμα γραναζωμα και μαμα λαστιχα εχει γυρω στα 125..Τωρα σε γκρεμο και με ευνοικο ανεμο δεν ξερω..Το dynamic δειχνει οτι θελει στο κοντερ οποτε δεν λεω...(ετσι νομιζω δηλαδη).Παιδια παπι περνεται,δεν το θελεται για τελικες αλλα για ευκολια...(προσωπικη αποψη) :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αν βαλεις και ροζ λαμπακι και βγαλεις και τον λασποτυρα απο πισω!

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κιομως κανατε στημενη κοντρα και επειτιδες εμεινε το Χ πισω για να μας πειτε οτι τα dynamic εχουνε τα Χ

ποιος θα σας πιστεψει ? :nono:

:popcorn:

xxaxaxaxa σωστος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα ρε θες και τα λες ? Μηπως τελικα δεν ειμαι χαπακομενος μονο εγω ?

Τα πιστευεις αυτα που λες ? Τι να τσουξει ? Ξερεις τωρα.. :_innocent:

Λες και ολοι εδω μεσα εχουμε Dynamic η δεν γουσταρουμε τα Χ και τα λεμε..

Συνελθε ! ! ! !

μην συγκρινεις το dynamic με το x φιλε μου.το ενα ειναι παπιοκυνηγος και το αλλο παπι.τελος, το dynamic συγκρινετε μονο με το Ζ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΤΑΝΕ ΟΛΑ.ΤΕΛΟΣ

το X είναι ποιο καινούργιο μοντέλο από το Dinamic...

τώρα τα μηχανάκια για να μπορέσουν να έρθουν E.E πρέπει να μην κάνουν θόρυβο, να μην ρυπαίνουν, να μην ........

για να μην κάνει θόρυβο του βάζουν μια εξάτμιση και το γκρούβει...

για να μην ρυπαίνει βάζουν καταλύτη στην εξάτμιση και το γκρούβει έξτρα...

για να μην καίει πολύ βενζίνα ( δηλαδή να μην ρυπαίνει ) του βάλανε injection...

το Dinamic είναι και 2 χρόνο

και έχει την καλύτερη εξάτμιση που υπάρχει στην αγορά από την μάνα του

ρυπαίνει του σκοτωμού

κάνει θόρυβο του σκοτωμού...

αν αλλάξεις εξάτμιση στο X και του βάλεις μια ανθρώπινη ( όπως έχει το Dinamic )

αν αλλάξεις γρανάζι στο Χ και του βάλεις 1 δόντι μικρότερο για να έχει νεύρο ( όπως το Dinamic )

αν αλλάξεις φίλτρο και του βάλεις ένα ποιο ελεύθερο ( όπως έχει το Dinamic, γιατί πρέπει σαν δίχρονο να τραβάει πολύ αέρα )

τότε θα μοιάζουν τα μηχανάκια... ( σε σχέση γκρουψίματος )

τώρα το ποιο θα νικήσει δεν ξέρω - δεν απαντώ.....

αυτά από έμενα...

Υ.Γ πείτε αν έχω δίκιο ή όχι...

ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ .... ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...