Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2009 μπα αν δεν το οδηγάει ο DM το X δεν πάει :P πέρα από την πλάκα λίγα km ίσως έχει μπουκώσει ; το καζερι μου πάει με παραπάνω :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2009 Εχθες το βραδυ που ανοιξα λιγο το X μου στην Πέτρου Ράλλυ μου εγραψε με δυσκολια 100αρα και εφτασε γυρω στα 105 με τερμα γκαζι..Ειναι η 1η φορα που το ανοιγω με τερμα γκαζι και εχει 1900 χλμ..Τα χλμ κανονικα ειναι??Γιατι απο παρα πολλους εχω ακουσει κατι 115 κτλπ.. 1900;;;;;; ειπαμε στρωσιμο αλλα εσυ το μ@μισες... δοκιμασε να τερματισεις την τριτη (100+) και μετα να βαλεις τεταρτη που γενικοτερα θελει δρομο για να ανεβασει χιλιομετρα. 120 τα εχει ανετα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2009 μπα αν δεν το οδηγάει ο DM το X δεν πάει :P πέρα από την πλάκα λίγα km ίσως έχει μπουκώσει ; το καζερι μου πάει με παραπάνω :P χαχα... κοιτα εγο δν ειπα ουτε οτι ειμαι οδηγαρα ουτε οτι ειμαι ο μονος που ξερει να ανοιγει χ... ισα ισα,ο γιατρος των χ ειναι ο punisher.. και επδ μας τσουζει εδω μεσα ολους που τα χ μας δν πανε οπως του punisher ,η καποιυς επδ εχουν r1 και οχι χ τοτε το αφηνω στην κριση σας... περιμενω να γυρισει ο αδερφος μου απο χριστουγεννιατικες διακοπες να πεσει βιντεο μιποσ βαλει και μυαλο ο κυριος super punisher!! και για δωρο,θα πω του αι βασιλη να του φερει καμια 100αρια κυβικα παραπανω για το x του μηπως,λεω ΜΗΠΩΣ πει οτι κατι παει να κανει διπλα στα dinamik... και περεπιπτοντως,την πεμπτη που μας περασε ο κολλητος μου ειχε παρει το dinamik μου στην τσαλδαρη και εριξε ΔΗΜΟΣΙΩΣ μια ωραιοτατη π0οτσ@ σε ενα ζετακι 56mm και ενα fx 59mm!δν χρειαζομαι καν βιντεο για να το αποδειξω...το ειδε ολη η αμφιαλη απλα!! και ειναι πολλα τ μελη απο αμφιαλη στο forum..!! :) το σαββατο το πρωι επισης ειχα την ευχαριστη εκπληξη και μεγαλη μου χαρα να ακουσω απο εναν καραγκιοζη που ειχε ερθει στο κατρακειο με ενα cbr 125 οτι τα dinamik του φευγουν 1,2 στην 3 τ φτανει και στην 4 τα εχει αφησει κανενα χιλιομετρο πισω...!! και λεω ωραια εδω ειμαστε... παμε 150 ευρω που εχω πανω μου του λεω και φυγαμε για σχιστο...και αρχισε να μου τα μασαει... τλκ πηγαμε απλα για να δουμε ποιος θα περασει ποιον γτ δν ειχε λεφτα..!! ανεβαινα το σχιστο με περιπου 100κμ και 6η κιβωτιο και ακομα δν ειχε ερθει διπλα μου...το dinamik με το ζορυ δουλευε 5000rpm και ξαφνικα τν βλεπω διπλα μου..του λεω ανηφορα δν το ανοιγω μην το ζορησω...αμα θες ανοιξε εσυ και σε φτανο στην ευθεια...και μου ριχνει ενα χαμογελο διαπλατο ο μπουλης λες και ημουν με κανενα 50ραι κινεζικο..χαχαχα κανουμε επιτοπου στα πρωτα φαναρια,μετα απο 1,5 χιλιομετρο ανηφορας,και ειμαστε εν κινησει στην ιδια ευθεια... 1-30κμ,2-65κμ,3-100κμ,4-130κμ...λεω ρρ γμτ που ειναι αυτος...στην 4 του δν υποτιθετε οτι θα τν εψαχνα με τ κυαλια?? βαζω 5 και κατευθειαν 6 και πηγαινω σταθερα 140κμ[με το κοντερ του dinamik ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ] και ξαφνικα τν βλεπω να με περναει με περιπου +15-20κμ σκυμενο και ξαπλωμενο πανω στο cbraki...ωραια λεω...:) κατεβασμα 4 απο 6...ξαπλωνω και εγω στο dinamik... 4-145κμ κοφτης,5-155 και το cbraki εχει αρχισει και μου κλινει το δρομο...λεω α το περασω απο πανω ή θα ειναι πολυ ρεζιλι??τελικα βαζω 6 και με 175κμ στο κοντερ του dinamik παντα τον προσπερανω λες και ηταν σταματημενος για καφε... στα 100μ απο εκει ηταν το φαναρι!!! στο φαναρι του λεω ενταξει χαρηκες??ειμαι και καλο παιδι και σε περιμενα κιολας στην μεση της διαδρομης να με φτασεις...αλλιως θα ειχα τερματισει και εσυ ακομα θα ξεκιναγες!!! και μου λεει σιγαααα ρε φιλε...εγω με 4η πηγαινα ολη την ωρα....σκεφτομαι απο μεσα μου..τν punisher τι τον εχεις αραγε?? ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2009 τα διχρονα δεν τα παω καθολου αλλα....2 STROKE POWERRRR :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2009 τα διχρονα δεν τα παω καθολου αλλα....2 STROKE POWERRRR :lol: σωστος...γτ και εμενα με πιανει πονοκεφαλος με το γ@μημενο το dinamik οποτε το περνω αλλα οκ... ειναι αυτη η δυναμη που σε πηγαινει συνεχεια με το πλαι μεχρι την 3,4 ταχυτητα!! και δν σου παει καρδια να σταματησεις να το οδηγας και ασε τα χ να ανοιγουν με r1... :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2009 και ασε τα χ να ανοιγουν με r1... :) με busa file ! μην σου πω εχουνε και τον Busa Bastard Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2009 Χαλαρώστε λαδογκαζιέρες 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2009 Χαλαρώστε λαδογκαζιέρες :2funny: Φυτέψτε κανενα χωράφι ελιες για να βγάζετε το λαδάκι σας.... :2funny: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2009 με busa file ! μην σου πω εχουνε και τον Busa Bastard Προσεχετε τι λες κι εσυ κι ο DM, πλακωσαν οι busa-killerzzzzzzzzzzzzzz! :2funny: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2009 Προσεχετε τι λες κι εσυ κι ο DM, πλακωσαν οι busa-killerzzzzzzzzzzzzzz! :2funny: εγω χαβαλε κανω αραξε... :) ξερω τι εστι και busa και r1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2009 ρε παιδια που ειναι ο punisher ? θα του εσπασε μαλλον Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2009 μπα τα χ σπανε πολυ δισκολα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2009 εγω χαβαλε κανω αραξε... :) ξερω τι εστι και busa και r1 Καλα που με το ειπες οτι κανεις χαβαλε γιατι εγω τα ελεγα σοβαρα! :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2009 Καλα που με το ειπες οτι κανεις χαβαλε γιατι εγω τα ελεγα σοβαρα! :P Tι ειναι μορε το r1 και το busa......?? Eγω με το Glx πετάω κώλο με 5η να μην σου πω....Σκετη αλλαγή κάνω και κοιτάω τον θεο.... Μου λείπει όμως το 5αρι σαζμάν..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2009 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2009 ρε παιδια που ειναι ο punisher ? θα του εσπασε μαλλον μην τον προκαλεις γτ θα αμολησει το χ των 12,5 σκαρτων ιππων και το dinamik μου που εβγαλε στο δυναμομετρο 18 τροχο εχει αρχισει και φοβαται... ααα ρρ...τελικα ειχε δικιο ενας παλιος μου φιλος που μας αφησε νωρις... μου ειχε πει οτι ολοι οι επαρχιωτες και οι ζησαντες εκτος των μεγαλων πολεων εχουν το εξης κακο... την βλαχια μεσα τους,με αποτελεσμα να ξεσκιζουν οποιοδηποτε οχημα λογω ανιδεοτητας και ασχετοσινης... και ο συγκεκριμενος ηταν γεννημενος και μεγαλομενος επαρχια..αλλα η αυτογνωσια ειναι μεγαλο προτερημα και ποτε δν αρνηθηκε την πραγματικοτητα!! και μετα εχεις τν punisher και σου λεει οτι στην περιοχη του εχουν dinamik της προκοπης... και το καλυτερο θα βγαζει 10 αλογα με το ζορρυ με αυτα που εχει τραβηξει!! κατι τετοια ακουω και βλεπω...και απο την μια λεω..δν πειραζει ασε τν να χαρει...αλλα απο την αλλη σκεφτομαι...αξιζει να τν γραψουν οι εφημεριδες για τις πιπες που λεει??η να τν μαζευοθμε σιγα σιγα μην μας παρουν ολο το forum μαζι στο λιθοβολισμο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2009 μην τον προκαλεις γτ θα αμολησει το χ των 12,5 σκαρτων ιππων και το dinamik μου που εβγαλε στο δυναμομετρο 18 τροχο εχει αρχισει και φοβαται... ααα ρρ...τελικα ειχε δικιο ενας παλιος μου φιλος που μας αφησε νωρις... μου ειχε πει οτι ολοι οι επαρχιωτες και οι ζησαντες εκτος των μεγαλων πολεων εχουν το εξης κακο... την βλαχια μεσα τους,με αποτελεσμα να ξεσκιζουν οποιοδηποτε οχημα λογω ανιδεοτητας και ασχετοσινης... και ο συγκεκριμενος ηταν γεννημενος και μεγαλομενος επαρχια..αλλα η αυτογνωσια ειναι μεγαλο προτερημα και ποτε δν αρνηθηκε την πραγματικοτητα!! και μετα εχεις τν punisher και σου λεει οτι στην περιοχη του εχουν dinamik της προκοπης... και το καλυτερο θα βγαζει 10 αλογα με το ζορρυ με αυτα που εχει τραβηξει!! κατι τετοια ακουω και βλεπω...και απο την μια λεω..δν πειραζει ασε τν να χαρει...αλλα απο την αλλη σκεφτομαι...αξιζει να τν γραψουν οι εφημεριδες για τις πιπες που λεει??η να τν μαζευοθμε σιγα σιγα μην μας παρουν ολο το forum μαζι στο λιθοβολισμο Εγω ακουω όλα αυτά που λετε για τον Punisher χωρίς να τον υποστηρίζω αλλά αυτός εδειξε 3 βιντεακια να παταει dynamic ενω όλοι εσεις τίποτα.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2009 Εγω ακουω όλα αυτά που λετε για τον Punisher χωρίς να τον υποστηρίζω αλλά αυτός εδειξε 3 βιντεακια να παταει dynamic ενω όλοι εσεις τίποτα.... ενας φιλος απο εδω εχει βαλει βιντεακι που εχει τραβηξει ο ιδιος,με 2 μαμα dinamik και ενα x που ανοιγουν λιγο πιο κατω απο το σεφ και τα dinamik πανε κοπια 4-5 μηχανακια μπροστα απο το χ που φοραει εξατμιση,φιλτρο!συν οτι εδω που μενω εγω,και ειναι και πολλα αλλα μελη του forum να στο επιβεβαιωσουν,μονο φωτογραφιες μας δν εχουν εξω απο τα τοπικα τμηματα της αστυνομιας...η τροχαια κορυδαλλου,νικαιας,κερατσινιου κ περαματος εχουν σταμπαραει μεχρι και τα σωλινακια υψηλης του dinamik μου..!!δν μπορω αβερτα να ποσταρω βιντεο απο κοντρες...ουτε να παμε σχιστο δν προλαβαινουμε[αποσταση 500μ απο τ σπιτια μας] και βλεπουμε χτ660,v-strom κ χ να μας κοινηγανε και να μας κανουνε νοημα να σταματησουμε... εχουμε μαντρωθει πολυ αυτες τις μερες των εορτων αλλα με την πρωτη ευκαρια θα βαλω οσα θες... για οσα λεω μπορει να στα επιβεβαιωσει και ο stavrosqq με το ninjaki και αλλοι πολλοι απο εδω γυρω..!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 μην τον προκαλεις γτ θα αμολησει το χ των 12,5 σκαρτων ιππων και το dinamik μου που εβγαλε στο δυναμομετρο 18 τροχο εχει αρχισει και φοβαται... ααα ρρ...τελικα ειχε δικιο ενας παλιος μου φιλος που μας αφησε νωρις... μου ειχε πει οτι ολοι οι επαρχιωτες και οι ζησαντες εκτος των μεγαλων πολεων εχουν το εξης κακο... την βλαχια μεσα τους,με αποτελεσμα να ξεσκιζουν οποιοδηποτε οχημα λογω ανιδεοτητας και ασχετοσινης... και ο συγκεκριμενος ηταν γεννημενος και μεγαλομενος επαρχια..αλλα η αυτογνωσια ειναι μεγαλο προτερημα και ποτε δν αρνηθηκε την πραγματικοτητα!! και μετα εχεις τν punisher και σου λεει οτι στην περιοχη του εχουν dinamik της προκοπης... και το καλυτερο θα βγαζει 10 αλογα με το ζορρυ με αυτα που εχει τραβηξει!! κατι τετοια ακουω και βλεπω...και απο την μια λεω..δν πειραζει ασε τν να χαρει...αλλα απο την αλλη σκεφτομαι...αξιζει να τν γραψουν οι εφημεριδες για τις πιπες που λεει??η να τν μαζευοθμε σιγα σιγα μην μας παρουν ολο το forum μαζι στο λιθοβολισμο βαρεθηκα να ακουω μλκιες.....Μιλατε,μιλατε,μιλατε τα ιδια και τα ιδια βαρεθηκα να διαβαζω παρλαπηπες... Βιντεο εχετε να δειξετε????? Εχεις να δειξεις???? Εγω σου εδειξα τι εχω κανει σε Μοντενας..Εσυ στα λογια εχεις μεινη οπως οι περισσοτεροι ασχετη που μονο να μιλανε ξερουν και τπτ αλλο ανοιξα με μοντενας τα περασα τι θες να κανω???? ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΡΕΖΙΛΙ ασχολιοντουσαν με μηχανακια ποσα χρονια και ηρθε ενας ΑΣΧΕΤΟΣ με ενα Χ μανισιο και τους εστειλε απο εκει που ηρθα αυτο ξερω γω τωρα τι ασυναρτησιες μ λες εσυ για 18 αλογα και 18 πονι ενας θεος ξερει... Εμενα μπορει αν ειναι 12,6 αλογα αλλα τα 18 πονι τα περναω με 4 οχι με 6 Σημερα ο ιδιος με προκαλεσε στα 300μ μου ριχνει στα 300μ για αυτο ηθελε του λεω παμε αλλα στα μισα του δρομου τν μαζεψαν γτ δν ειχε πινακιδα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 βαρεθηκα να ακουω μλκιες.....Μιλατε,μιλατε,μιλατε τα ιδια και τα ιδια βαρεθηκα να διαβαζω παρλαπηπες... Βιντεο εχετε να δειξετε????? Εχεις να δειξεις???? Εγω σου εδειξα τι εχω κανει σε Μοντενας..Εσυ στα λογια εχεις μεινη οπως οι περισσοτεροι ασχετη που μονο να μιλανε ξερουν και τπτ αλλο ανοιξα με μοντενας τα περασα τι θες να κανω???? ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΡΕΖΙΛΙ ασχολιοντουσαν με μηχανακια ποσα χρονια και ηρθε ενας ΑΣΧΕΤΟΣ με ενα Χ μανισιο και τους εστειλε απο εκει που ηρθα αυτο ξερω γω τωρα τι ασυναρτησιες μ λες εσυ για 18 αλογα και 18 πονι ενας θεος ξερει... Εμενα μπορει αν ειναι 12,6 αλογα αλλα τα 18 πονι τα περναω με 4 οχι με 6 Σημερα ο ιδιος με προκαλεσε στα 300μ μου ριχνει στα 300μ για αυτο ηθελε του λεω παμε αλλα στα μισα του δρομου τν μαζεψαν γτ δν ειχε πινακιδα Εδω να πουμε καθεται και τον πιανουν με το dynamic ξερει και να το παει κιολλας ? Τι βλεπουν τα ματακια μου εδω μεσα.. Με κανα Ζ το ανοιξες το Χ η οχι ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Εδω να πουμε καθεται και τον πιανουν με το dynamic ξερει και να το παει κιολλας ? Τι βλεπουν τα ματακια μου εδω μεσα.. Με κανα Ζ το ανοιξες το Χ η οχι ? και μετα σου λεει οτι ανοιγει με καλους οδηγους... ελεος δλδ...κατσε να χαλαρωσουν λιγο οι περιπολιες εδω και θα σου πω εγω τι βιντεο εχεις να δεις punisher... δν λεω τπτ αλλο πλεον... απο εδω και περα μονο με βιντεο θα μιλαω!! και μην σε ακουσω να λες...δν ξερει να το ξεκιναει,καλυτερα να το πεταξει το χ του δν παει και μλκς γτ θα εισαι πολυ gtp παιδι..!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 φιλε D.M και γω μοσχατο εμενα σχετικα κοντα σου και φετος μετακομισα ευβοια και οντος τωρα κινηγανε πιο πολυ απο παλια ειναι και αυτος ο τρελος με το τζιπ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 και μετα σου λεει οτι ανοιγει με καλους οδηγους... ελεος δλδ...κατσε να χαλαρωσουν λιγο οι περιπολιες εδω και θα σου πω εγω τι βιντεο εχεις να δεις punisher... δν λεω τπτ αλλο πλεον... απο εδω και περα μονο με βιντεο θα μιλαω!! και μην σε ακουσω να λες...δν ξερει να το ξεκιναει,καλυτερα να το πεταξει το χ του δν παει και μλκς γτ θα εισαι πολυ gtp παιδι..!! Αμα δω βιντεο της προκοπης θα το παραδεχτω το μηχανακι σου.. Ατε τσιμπα τωρα ενα βιντεακι απο την πιστα του MOtocross να πορωθεις ο ξαδερφος μ ειναι αυτος που κανει τα πεταγματα εχω ακομα 2-3..Το μηχανακι δν καταλαβαινει ΧΡΙΣΤΟ ΛΕΜΕ :worshippy: http://www.youtube.com/watch?v=lNLp5Ez8edU Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 φιλε D.M και γω μοσχατο εμενα σχετικα κοντα σου και φετος μετακομισα ευβοια και οντος τωρα κινηγανε πιο πολυ απο παλια ειναι και αυτος ο τρελος με το τζιπ... γ@μησε τα... -.- δν μας εχουν αφησει χωρο ουτε να παρκαρουμε οι μπατσοι...:/ εχουν γεμισει ολες τις γυρω περιοχες εδω...πρωτη φορα το βλεπω αυτο!! και αυτος με το τζιπ ειναι οτι να ναι ο τυπος...απλα gtp.. punisher θα το δω μολις σχολασω απο την δουλεια το βιντεακι και θα σου απαντησω,γτ στο pc της δουλειας δν εχω προσβαση youtube.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rivalbreaker 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 εγω δεν κάνω κοντρες αλλα κανενα crypton δεν με περασε ποτε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες