Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 δεν ξερω που εχει το κοντερ συνδεμενο το crypton x αλλα αν το εχει στη ροδα (γιατι οπως τα λες ετσι καταλαβα ) φυσικο ειναι να σου δειχνει περισσοτερα χλμ στο κοντερ διοτι μικραινοντας το προφιλ του ελαστικου μικραινει και η ακτινα τις ροδας αποτελεσμα να δειχνει παραπανω αν απο την αλλη το κοντερ ειναι συνδεμενο στο μπροστα γραναζι οπως στα innova παλι κλεβει οπως στην προηγουμενη περιπτωση (οπως ειπες το γραναζι σου ειναι 14αρι) αρα μικροτερη ακτινα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 δεν ξερω που εχει το κοντερ συνδεμενο το crypton x αλλα αν το εχει στη ροδα (γιατι οπως τα λες ετσι καταλαβα ) φυσικο ειναι να σου δειχνει περισσοτερα χλμ στο κοντερ διοτι μικραινοντας το προφιλ του ελαστικου μικραινει και η ακτινα τις ροδας αποτελεσμα να δειχνει παραπανω αν απο την αλλη το κοντερ ειναι συνδεμενο στο μπροστα γραναζι οπως στα innova παλι κλεβει οπως στην προηγουμενη περιπτωση (οπως ειπες το γραναζι σου ειναι 14αρι) αρα μικροτερη ακτινα Το κοντερ ειναι συνδεμενο με την μπροστινη ροδα... λαστιχο μπροστα δεν εχω αλλαξει μονο πισω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 Αν θες να περασεις Dynamic με το Χ (αν και πολυ χλομο το βλεπω, τουλαχιστον να το φτασεις) Θες μπεκ racing Injection 160cc kit + εκκεντροφορο εναν racing εγκεφαλο χωρις κοφτες και κουραφεξαλα! Μια μεγαλυτερη αντλια βενζινης Μια εξατμισουλα λιγο πιο ελευθερη απο την μαμα και ενα φιλτρακι αερα Μονο τοτε θα φτασεις (περιπου) ενα Dynamic! Μαμα το Dynamic βγαζει 18 αλογα!!! Και το μπαμ του 2χρονου! Με ολα αυτα εσυ θα φτασεις τα 15 αλογα! Τα συμπερασματα δικα σου. καλο tunning! καλά και γιατί να τα βάλει όλα αυτά αφού αμα βάλει μόνο ένα Dura City πίσω λάστιχο θα πατάει όλα τα dinamik Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 εγω με τα metzeler σας παταω ολους Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 καλά και γιατί να τα βάλει όλα αυτά αφού αμα βάλει μόνο ένα Dura City πίσω λάστιχο θα πατάει όλα τα dinamik Καπνιζεις τιποτα??? :smoke: Αμα βαλεις λαστiχο Dura City πατας και το CBR 1000RR Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 Καπνιζεις τιποτα??? :smoke: Αμα βαλεις λαστiχο Dura City πατας και το CBR 1000RR Μην σου πω και gsx-r 1000 (αν δεν κοψει πλαισιο φυσικα ) Χωρις πλακα τωρα μαλλον θα εκανες καλη εκκινηση και θα ειχες τον αερα με το μερος σου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 πως γίνετε 1-2 μέτρα ποιο μακριά από το άλλο μηχανάκι να έχει τον αέρα με το μέρος του?????????? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 πως γίνετε 1-2 μέτρα ποιο μακριά από το άλλο μηχανάκι να έχει τον αέρα με το μέρος του?????????? :uglystupid2: Ξερω εγω τι να πω??Πιστευεις οτι περασε μπροστα επειδη εβαλε μικροτερο λαστιχο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 Γιατι βαζω στοιχημα οτι το ματς με το Dynamik και το DT ειναι στημενο απο το 1ο κ'ολας δευτερολεπτο??? ή αυτοι που οδηγανε τα διχρονα ειναι κουλαδια! Εχοντας δει το DT125 του Niar και τα ανοιγματα του μπορω να σου πω οτι το Χ δεν ειναι ικανο να το περασει! (με οτιδηποτε ελαστικο και να φοραει ) ποσο μαλων ενα Dynamic! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 φιλε... dynamic = modenas... crypton x = yamaha yamaha = r1, r6, fazer, tdm, xt 1200, wr, dt........ modenas = kriss, kaze r..... και τα λιπα... άρα καταλαβαίνουμε ποια είναι καλύτερη μάρκα.... modenas ή yamaha...................... τα συμπεράσματα δικά σας.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 φιλε... dynamic = modenas... crypton x = yamaha yamaha = r1, r6, fazer, tdm, xt 1200, wr, dt........ modenas = kriss, kaze r..... και τα λιπα... άρα καταλαβαίνουμε ποια είναι καλύτερη μάρκα.... modenas ή yamaha...................... τα συμπεράσματα δικά σας.... :whistling: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 Μωρε θα συμφωνισω η yamaha μαμει και δερνει. Αλλα και τα Modenas μοτερ απο kawasaki φορανε. Μην τα υποτιμας κ πολυ... Αλλα οσο και να χτυπιεσαι το dyanamic δεν το περνας :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 φιλε... dynamic = modenas... crypton x = yamaha yamaha = r1, r6, fazer, tdm, xt 1200, wr, dt........ modenas = kriss, kaze r..... και τα λιπα... άρα καταλαβαίνουμε ποια είναι καλύτερη μάρκα.... modenas ή yamaha...................... τα συμπεράσματα δικά σας.... όπα όπα ξεχνάς μερικά innova = honda address = suzuki άρα καταλαβαίνουμε ποια είναι καλύτερη μάρκα.... honda, suzuki, modenas ή yamaha...................... τo συμπέρασμα δικό σου.... πάρ'το όπως θές πάρ'το προσωπικά Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 Εγω απορω γιατι συγκρινουμε το Χ με το dynamic..Το ενα 2τ το αλλο 4τ ειπαμε γρηγορο το Χ αλλα οχι τοσο..Η yamaha εχει φροντισει και για 2τ...(βλεπε jr,z) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 Εγω απορω γιατι συγκρινουμε το Χ με το dynamic..Το ενα 2τ το αλλο 4τ ειπαμε γρηγορο το Χ αλλα οχι τοσο..Η yamaha εχει φροντισει και για 2τ...(βλεπε jr,z) Eσυ εισαι ο ποιο σωστος μεχρι τωρα κατοχος του Crypton Χ που εχω διαβασει σε αυτο το τοπικ! crypton = yamaha innova = honda address = suzuki crypton = το πιο δυνατο 4τ παπι! innova = το οικονομικο σε καυσιμα! address = το καλυτερο σε σχεση αποδοση/τιμης! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) crypton = το πιο δυνατο 4τ παπι! Υπαρχει και το Fx...Εκτος και αν εννοεις αυτα που υπαρχουν τωρα.. innova = το οικονομικο σε καυσιμα! address = το καλυτερο σε σχεση αποδοση/τιμης! Συνφωνω με τα υπολοιπα..Εγω παντως με 2590 δεν θα επερνα το Χ..(2340 ειχα δωσει για το special και αυτο γιατι ηταν το μονο παπι που μου αρεσε εμφανισιακα) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2010 από τον andrewk Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 crypton = το πιο δυνατο 4τ παπι! innova = το οικονομικο σε καυσιμα! address = το καλυτερο σε σχεση αποδοση/τιμης! να αγιάσει το στόμα σου :) συμφωνώ !!! λοιπόν να πω του στραβού το δίκιο να μην με λέτε μαλάκα... το crypton X γαμεί όλα τα παπιά 4t... το dinamic παίρνει μπροστά... ( για σύγκρινε 2t yamaha ( Z125 ) και 2t modenas ( Dinamic ) και πες μου ποιο είναι καλύτερο :) ) αν το X φοράει SP, φίλτρο, γρανάζομα, 2,5 λάστιχο, και το οδηγάει καλός οδηγός αν το dinamic είναι τελείως μαμά, και το οδηγάει άσχετος οδηγός τότε ειναι φυσικό να περάσει το X μπροστά.... sorry cryptonακιδες - yamahaκιδες έτσι είναι τα πράγματα..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 Συνφωνω με τα υπολοιπα..Εγω παντως με 2590 δεν θα επερνα το Χ..(2340 ειχα δωσει για το special και αυτο γιατι ηταν το μονο παπι που μου αρεσε εμφανισιακα) Οπα το FX της σουζουκι το ξεχασα! την λιστα την εγραψα βαση των παπιων που πολουνται καινουργια τωρα... αν το dinamic είναι τελείως μαμά, και το οδηγάει άσχετος οδηγός τότε ειναι φυσικό να περάσει το X μπροστά.... κουλος οχι μονο ασχετος! γιατι στο dynamic το γκαζι ανοιγεις μονο και καρφωνεις αβερτα ταχυτητες και δεν μασαει μια! 2τ και η γκαζιερα στο τερμα σε τετοιες καταστασεις! :_zeppelin: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 Οπα το FX της σουζουκι το ξεχασα! την λιστα την εγραψα βαση των παπιων που πολουνται καινουργια τωρα... κουλος οχι μονο ασχετος! γιατι στο dynamic το γκαζι ανοιγεις μονο και καρφωνεις αβερτα ταχυτητες και δεν μασαει μια! 2τ και η γκαζιερα στο τερμα σε τετοιες καταστασεις! :_zeppelin: κοιταξε φιλε μου!! ΤΑ διχρονα παπακια με συμπλεκτη ειναι αρκετα γρηγορα ΟΛΟΙ νομιζετε οτι ειναι απιθανο να περασει ενα 4τ ιντζεξιον ενα διχρονο με καρπυρατερ το CRYpton-X Ειναι ημιαυτοματο εχει 4 ταχυτητες αυτο ειναι το πλεονεκτημα του 4 αλλαγες κανεις ειτε με το ποδι ειτε με το χερι.. Το μοντενας στην εκκινηση πρεπει να την κανεις καλα γιατι εχεις συμπλεκτη αν τον αφησεις λιγο ποιο αποτομα θα σβησει το Μοντενας εχει 6 ταχυτητες μεχρι τα 380μ αλλαζει ταχυτητες ο οδηγος ενω με το Χ στα 300μ εχουν μπει και οι 4.. Τωρα για το αλλο που λετε οτι ειναι κουλος το παιδι που ετρεχε το Rypton ειναι στα μηχανακια απο 12 χρονων και τωρα ειναι 18 φυσικο ειναι να ξερει παρα πολλα πραγματα ειναι και ελαφρυς δεν θελει πολυ... Το παιδι με το Modenas δεν ειναι ασχετος απλως ειναι λιγο ποιο βαρυς 10 κιλα εστω και 5 κιλα σε μια κοντρα ειναι ΔΙΑΦΟΡΑ... Εγω δεν λεω οτι το Χ μαμα περναει μοντενας μαμα απλως κανω αυτες τις κοντρες για κατι κολλημενους που λενε ΟΤΙ ΤΟ Χ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ DYNAMIK.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 κοιταξε φιλε μου!! ΤΑ διχρονα παπακια με συμπλεκτη ειναι αρκετα γρηγορα ΟΛΟΙ νομιζετε οτι ειναι απιθανο να περασει ενα 4τ ιντζεξιον ενα διχρονο με καρπυρατερ το CRYpton-X Ειναι ημιαυτοματο εχει 4 ταχυτητες αυτο ειναι το πλεονεκτημα του 4 αλλαγες κανεις ειτε με το ποδι ειτε με το χερι.. Το μοντενας στην εκκινηση πρεπει να την κανεις καλα γιατι εχεις συμπλεκτη αν τον αφησεις λιγο ποιο αποτομα θα σβησει το Μοντενας εχει 6 ταχυτητες μεχρι τα 380μ αλλαζει ταχυτητες ο οδηγος ενω με το Χ στα 300μ εχουν μπει και οι 4.. Τωρα για το αλλο που λετε οτι ειναι κουλος το παιδι που ετρεχε το Rypton ειναι στα μηχανακια απο 12 χρονων και τωρα ειναι 18 φυσικο ειναι να ξερει παρα πολλα πραγματα ειναι και ελαφρυς δεν θελει πολυ... Το παιδι με το Modenas δεν ειναι ασχετος απλως ειναι λιγο ποιο βαρυς 10 κιλα εστω και 5 κιλα σε μια κοντρα ειναι ΔΙΑΦΟΡΑ... Εγω δεν λεω οτι το Χ μαμα περναει μοντενας μαμα απλως κανω αυτες τις κοντρες για κατι κολλημενους που λενε ΟΤΙ ΤΟ Χ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ DYNAMIK.... Σε αυτην την κοντρα το λαστιχο εκανε την διαφορα... Dura City 2,50!!!! Ειδες σε αυτην την κοντρα να τερματιζει κανενας φετα τελειως πανω στη σελα? Ο αλλος με το DT και αυτος δεν μπορουσε να ξαπλωσει στη σελα? Επειδη εχω δει DT125αρι πως ανοιγει σου λεω σιγουρα οτι το Χ δεν ειναι ικανο να το φτασει... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 το θεμα εχει ξεφυγει παρα πολυ... ΤΑ διχρονα παπακια με συμπλεκτη ειναι αρκετα γρηγορα ΟΛΟΙ νομιζετε οτι ειναι απιθανο να περασει ενα 4τ ιντζεξιον ενα διχρονο με καρπυρατερ το CRYpton-X Ειναι ημιαυτοματο εχει 4 ταχυτητες αυτο ειναι το πλεονεκτημα του 4 αλλαγες κανεις ειτε με το ποδι ειτε με το χερι.. Το μοντενας στην εκκινηση πρεπει να την κανεις καλα γιατι εχεις συμπλεκτη αν τον αφησεις λιγο ποιο αποτομα θα σβησει το Μοντενας εχει 6 ταχυτητες μεχρι τα 380μ αλλαζει ταχυτητες ο οδηγος ενω με το Χ στα 300μ εχουν μπει και οι 4.. αυτο που ειπες το λεω απο την αρχη του θεματος. ΑΝ το παλικαρι που οδηγαει το διχρονο ξερει να δουλευει συμπλεκτη, σε εχει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ το καταλαβεις θα ξαναποσταρω. Τωρα για το αλλο που λετε οτι ειναι κουλος το παιδι που ετρεχε το Rypton ειναι στα μηχανακια απο 12 χρονων και τωρα ειναι 18 φυσικο ειναι να ξερει παρα πολλα πραγματα ειναι και ελαφρυς δεν θελει πολυ... Το παιδι με το Modenas δεν ειναι ασχετος απλως ειναι λιγο ποιο βαρυς 10 κιλα εστω και 5 κιλα σε μια κοντρα ειναι ΔΙΑΦΟΡΑ... μαθε αναγνωση, λεμε οτι το παιδι που οδηγαει το ΜΟΝΤΕΝΑΣ απλα δεν ειναι τοσο καλος στον συμπλεκτη. Εγω δεν λεω οτι το Χ μαμα περναει μοντενας μαμα απλως κανω αυτες τις κοντρες για κατι κολλημενους που λενε ΟΤΙ ΤΟ Χ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ DYNAMIK.... για ποιον λογο τοτε βαζεις τα βιντεο; Υ.Γ. παω να βαλω dura city 2.50 πισω για να περασω το φιλαρακι μου με το dinamik. Τι αλλο θα ακουσω... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 Υ.Γ. παω να βαλω dura city 2.50 πισω για να περασω το φιλαρακι μου με το dinamik. Σακι σε περιμενει κει διπλα απο το αυτοκινητοδρομειο ο σουμαχερ θελει να σε βαλει κοντρα ναουμαι! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tapxxor 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 Punisher επειδή δεν διάβασα και τις 12 σελίδες αναλυτικά :P μπορείς να μου πεις όχι στο πλαίσιο κόντρας 400 m απο στάση, το μηχανάκι σου τι κάνει απο roll σε σχέση με τα 2τ? πχ. να ανοίξεις απο 20,40,50,60 χλμ για κάμποσα μέτρα. και στην εκκίνηση που κάνεις πόσα μηχανάκια ρίχνεις? Το αποτέλεσμα του video είναι αδιάψευστό αλλά θα εκτιμούσα πολύ να μου απαντήσεις στις 2 ερωτήσεις μου (παραθέτωντας και κάποιο videaki αν υπάρχει). Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lost_Rider 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 και εγώ έβγαλα αγγελία το ninja πάω για X τωρα σοβαρολογης ............ Θα αφισεις την ninja που ειναι 250κκ + street .... και θα παρεις ενα X ...ΟΚ ενταξει ειπαμε το Χ ειναι καλο ΚΑΙ για εμενα ... Αλλα τωρα να αφικης την ninja και να παρεις παπι εναι μεγαλη διαφορα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 για πλάκα μωρέ το είπε...!!! έλεος.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες