kanarinis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2009 (τροποποιήθηκε) λιπον πεδια για σε ολους..Εχω βρι ενα yamaha dt 50cc lc μοντελο του 98 αυτο το πεδι δεν εβαλε πανο τιποτα απο μαλοσι και ιστοριες..απλα ενα κιλινδροπιστονο ιλεκτρονικι και ενα τελικο ε3ατμισις και το εκανε ενα κλασικο 80αρακι ..Η τιμι του ειναι παααρα πολι μικρι ειναι στα 350 ευρο ...Τι λετε να το τσιμπισο και στιν πορια να βαλο κανενα μεγαλιτερο μοτερ πανο ???εντυρο φασι ειναι :D και οπιος κσερι τιποτα παραπανο απο αυτο το dt να μου πι θα με βοηθουσε πολι ..π.χ μασαι στισ ανιφορες ..παι καλα για 50αρι και τετια...Σασ ευχαριστο πολι ;) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 21 , 2009 από τον kanarinis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2009 Να κανω μια ασχετη ερωτηση, το dt με πινακιδες ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanarinis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2009 ναι εχι πινακιδες φοτα τα παντα για τιν καταληλι κικλοφορια στιν πολι και αμα καπιος γουσταρι και μια χαλαρι βολτιτσα στο βουνο δν χαλαι καθολου ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2009 εγω θα το τσιμπαγα αν και μπορει να σου βγαλει πολλα προβληματα...παρολα αυτα αν δε το παρεις στειλε ενα πμ γιατι εχω καποιον που ενδιαφερεται ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanarinis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2009 οκ αμα ειναι θα σου πο...για τα προβληματα δεν το νομιζο και πολι ...Σε αντιθεσι με κατι καινουργια 50αρια δν σιγκρινετε σε αντοχι ..μονο ι ομορφια το χαλαι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2009 Ο Νιαρ που εχει το 125αρι παντος ενα θα πω οπως το ειδα! ΜΑΜΑΕΙ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanarinis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2009 0χ0χα0χα νταξι κατι κανουνε ....Θα προτιμισο suzuki rmx 250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makhs777 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2010 Γεια σου πρωτον φιλε,δευτερον,το μηχανακι τσιμπατο,δεν θα σου βγαλει προβληματα αν το προσεξεις,κρατα το λιγο καιρο και μετα αλλαξε του μοτερ,αλλα μην το γαμισεις με το που το παρεις Το μηχανακι ειναι styl enduro,παει για 50αρι αρκετα χιλ. ΤΣΙΜΠΑ ΤΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2010 +10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες