Jump to content
Sign in to follow this  
kanarinis

Βοηθια για αγορα 50cc

Recommended Posts

λιπον πεδια για σε ολους..Εχω βρι ενα yamaha dt 50cc lc μοντελο του 98 αυτο το πεδι δεν εβαλε πανο τιποτα απο μαλοσι και ιστοριες..απλα ενα κιλινδροπιστονο ιλεκτρονικι και ενα τελικο ε3ατμισις και το εκανε ενα κλασικο 80αρακι ..Η τιμι του ειναι παααρα πολι μικρι ειναι στα 350 ευρο ...Τι λετε να το τσιμπισο και στιν πορια να βαλο κανενα μεγαλιτερο μοτερ πανο ???εντυρο φασι ειναι :D και οπιος κσερι τιποτα παραπανο απο αυτο το dt να μου πι θα με βοηθουσε πολι ..π.χ μασαι στισ ανιφορες ..παι καλα για 50αρι και τετια...Σασ ευχαριστο πολι ;)

Τροποποιήθηκε από τον kanarinis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ναι εχι πινακιδες φοτα τα παντα για τιν καταληλι κικλοφορια στιν πολι και αμα καπιος γουσταρι και μια χαλαρι βολτιτσα στο βουνο δν χαλαι καθολου ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα το τσιμπαγα αν και μπορει να σου βγαλει πολλα προβληματα...παρολα αυτα αν δε το παρεις στειλε ενα πμ γιατι εχω καποιον που ενδιαφερεται ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ αμα ειναι θα σου πο...για τα προβληματα δεν το νομιζο και πολι ...Σε αντιθεσι με κατι καινουργια 50αρια δν σιγκρινετε σε αντοχι ..μονο ι ομορφια το χαλαι .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Νιαρ που εχει το 125αρι παντος ενα θα πω οπως το ειδα!

ΜΑΜΑΕΙ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σου πρωτον φιλε,δευτερον,το μηχανακι τσιμπατο,δεν θα σου βγαλει προβληματα αν το προσεξεις,κρατα το λιγο καιρο και μετα αλλαξε του μοτερ,αλλα μην το γαμισεις με το που το παρεις

Το μηχανακι ειναι styl enduro,παει για 50αρι αρκετα χιλ.

ΤΣΙΜΠΑ ΤΟ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα