Jump to content
mariospodilatis

innova 125i σβήνει όταν είναι κρύο

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Θέλω τη γνώμη σας για το innova 125i που έχω ένα χρόνο τώρα και έχει 8000km. Το μηχανάκι τις τελευταίες ημέρες όταν το ξεκινάω το πρωί (κρύος κινητήρας) και μετά από 50 - 100 μέτρα πορείας, αν το σταματήσω σε φανάρι, σβήνει γιατί δε κρατάει καθόλου ρελαντί. Όταν ζεσταθεί ο κινητήρας δεν έχει κανένα πρόβλημα και λειτουργεί κανονικά. Να προσθέσω ότι πρίν από δύο εβδομάδες του έκανα γενικό service σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Παρατήρησα ότι αμέσως μετά το service άρχισε να παρουσιάζει το πρόβλημα και εχθές αγόρασα καινούριο μπουζί να του αλλάξω γιατί φοβήθηκα μήπως φταίει αυτό ως ελαττωματικό. Πρός έκπληξή μου όταν πήγα να αφαιρέσω το μπουζί διαπίστωσα ότι δεν ήταν καθόλου σφιγμένο και το αφαίρεσα με το χέρι. Τοποθέτησα το καινούριο και σήμερα το πρωί μου έσβησε πάλι όσο ήταν κρύος ο κινητήρας. Επίσης να πώ ότι δεν είναι μπουκωμένος ο κινητήρας. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ανεβασε το ρελαντι. Αλλα δεν ειναι τιποτα ... μη ανησυχεις χωρις λογο . Οταν ειναι κρυο θα σου σβηνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανεβασε το ρελαντι. Αλλα δεν ειναι τιποτα ... μη ανησυχεις χωρις λογο . Οταν ειναι κρυο θα σου σβηνει.

Ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα! Μου πέρασε και εμένα αυτό σαν ιδεά, αλλα δε γνωρίζω στο injection που βρίσκεται η ρύθμιση να το ανεβάσω. Μήπως μπορείς να μου πεις που βρίσκεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού όπως είπες έκανες το σέρβις σε εξουσιοδοτημένο, γιατί δεν πας εκει να στο φτιάξουν όπως είναι υποχρεωμένοι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Join the club, φίλε... _thumbsup.gif

Μην σε ανησυχεί...

Τα 6 στα 10 ψεκαστά μηχανάκια μικρού κυβισμού της μαμάς Χόνδα, έχουν ένα θέμα στη ρύθμιση του ρελαντί... thumbsdown.gif

Απλά τράβα στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο που πήγες και πες τους να ανεβάσουν το ρελαντί...

Καλύτερα να μην πειράξεις εσύ τη ρύθμιση, αν και είναι εύκολη, γιατί παίζει να "αποσυντονίσεις" τον ψεκασμό και να σου πίνει παραπάνω... drunk.gif

Δεν θα είσαι ο πρώτος... tooth.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ΄ ότι βλεπω δε θα αποφύγω πάλι την αντιπροσωπεία, αν και δεν τους εμπιστεύομαι με αυτά που βλέπω. Καλύτερα μόνος μου να το παλέψω και να ξέρω τι κάνω παρά να μου αφήνουν το μπουζί χωρίς σφίξημο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει μια βιδα-στοπ για το πού θα τερματισει η πεταλουδα. (δεν ξερω αν ειναι ιδιο το συστημα σε ολα τα μηχανακια κιολας...) Σφιγγεις λιγο τη βιδα οποτε ανεβαινει το ρελαντι. Βεβαια, το ρελαντι ρυθμιζεται με ζεστο κινητηρα και μονο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα κ απο εδω παιδες!

Εμενα που μου σβηνει κ στην αντιπροσωπεια που το πηγα δεν βρηκαν απολυτως τιποτα!

Ζεστο ή κρυο δεν ντρεπετε κ σβήνει κ δεν ακουγεται νε μπουκωνει η τπτ σχετικο οπως κλεινς το γκαζι πεφτουν οι στροφες κ για να αναψει μετα ξανα πρεπει να σβησω τον διακοπτη(κλειδι) κ να τον ξανα επαναφερω. Υπαρχει περιπτοση να ειναι η ηλεκτρονικη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα