mariospodilatis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω τη γνώμη σας για το innova 125i που έχω ένα χρόνο τώρα και έχει 8000km. Το μηχανάκι τις τελευταίες ημέρες όταν το ξεκινάω το πρωί (κρύος κινητήρας) και μετά από 50 - 100 μέτρα πορείας, αν το σταματήσω σε φανάρι, σβήνει γιατί δε κρατάει καθόλου ρελαντί. Όταν ζεσταθεί ο κινητήρας δεν έχει κανένα πρόβλημα και λειτουργεί κανονικά. Να προσθέσω ότι πρίν από δύο εβδομάδες του έκανα γενικό service σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Παρατήρησα ότι αμέσως μετά το service άρχισε να παρουσιάζει το πρόβλημα και εχθές αγόρασα καινούριο μπουζί να του αλλάξω γιατί φοβήθηκα μήπως φταίει αυτό ως ελαττωματικό. Πρός έκπληξή μου όταν πήγα να αφαιρέσω το μπουζί διαπίστωσα ότι δεν ήταν καθόλου σφιγμένο και το αφαίρεσα με το χέρι. Τοποθέτησα το καινούριο και σήμερα το πρωί μου έσβησε πάλι όσο ήταν κρύος ο κινητήρας. Επίσης να πώ ότι δεν είναι μπουκωμένος ο κινητήρας. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Geopatras 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Ανεβασε το ρελαντι. Αλλα δεν ειναι τιποτα ... μη ανησυχεις χωρις λογο . Οταν ειναι κρυο θα σου σβηνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospodilatis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2009 Ανεβασε το ρελαντι. Αλλα δεν ειναι τιποτα ... μη ανησυχεις χωρις λογο . Οταν ειναι κρυο θα σου σβηνει. Ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα! Μου πέρασε και εμένα αυτό σαν ιδεά, αλλα δε γνωρίζω στο injection που βρίσκεται η ρύθμιση να το ανεβάσω. Μήπως μπορείς να μου πεις που βρίσκεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2009 Αφού όπως είπες έκανες το σέρβις σε εξουσιοδοτημένο, γιατί δεν πας εκει να στο φτιάξουν όπως είναι υποχρεωμένοι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2009 Join the club, φίλε... Μην σε ανησυχεί... Τα 6 στα 10 ψεκαστά μηχανάκια μικρού κυβισμού της μαμάς Χόνδα, έχουν ένα θέμα στη ρύθμιση του ρελαντί... Απλά τράβα στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο που πήγες και πες τους να ανεβάσουν το ρελαντί... Καλύτερα να μην πειράξεις εσύ τη ρύθμιση, αν και είναι εύκολη, γιατί παίζει να "αποσυντονίσεις" τον ψεκασμό και να σου πίνει παραπάνω... Δεν θα είσαι ο πρώτος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospodilatis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2009 Απ΄ ότι βλεπω δε θα αποφύγω πάλι την αντιπροσωπεία, αν και δεν τους εμπιστεύομαι με αυτά που βλέπω. Καλύτερα μόνος μου να το παλέψω και να ξέρω τι κάνω παρά να μου αφήνουν το μπουζί χωρίς σφίξημο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2009 Εχει μια βιδα-στοπ για το πού θα τερματισει η πεταλουδα. (δεν ξερω αν ειναι ιδιο το συστημα σε ολα τα μηχανακια κιολας...) Σφιγγεις λιγο τη βιδα οποτε ανεβαινει το ρελαντι. Βεβαια, το ρελαντι ρυθμιζεται με ζεστο κινητηρα και μονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2009 Καλημερα κ απο εδω παιδες! Εμενα που μου σβηνει κ στην αντιπροσωπεια που το πηγα δεν βρηκαν απολυτως τιποτα! Ζεστο ή κρυο δεν ντρεπετε κ σβήνει κ δεν ακουγεται νε μπουκωνει η τπτ σχετικο οπως κλεινς το γκαζι πεφτουν οι στροφες κ για να αναψει μετα ξανα πρεπει να σβησω τον διακοπτη(κλειδι) κ να τον ξανα επαναφερω. Υπαρχει περιπτοση να ειναι η ηλεκτρονικη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες