xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 Η αδερφη μου θελει να παρει την Vespa.Δεν λεω,ομορφο,μουρατο αλλα μεχρι εκει.....ουτε ασφαλες ειναι,πολυ ακριβο για 125 κ πολλα ακομα αρνητικα.....1000φορες καλυτερα δεν ειναι ενα Aprilia Sportcity,Kymco Agility,Sym κ αλλα τετοια πιο <<γεματα>> σκουτερακια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 Η αδερφη μου θελει να παρει την Vespa.Δεν λεω,ομορφο,μουρατο αλλα μεχρι εκει.....ουτε ασφαλες ειναι,πολυ ακριβο για 125 κ πολλα ακομα αρνητικα.....1000φορες καλυτερα δεν ειναι ενα Aprilia Sportcity,Kymco Agility,Sym κ αλλα τετοια πιο <<γεματα>> σκουτερακια??? ΟΧΙ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 Beverly? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 Γιατι δεν ειναι ασφαλες ? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 Γιατι δεν ειναι ασφαλες ? :/ Και εγώ αυτήν την απορία έχω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Γιατι εχει κατι ροδακια σαν απο πατινι! :D Εχουμε στο εξοχικο ενα βεσπακι (το 50cc βεβαια το οποιο εχει γινει 72cc οταν ειχε μια ατυχη στιγμη μαζι μου...) και με τα ροδακια που εχει σε φοβιζει. Ααα, και το βασικοτερο, εχει ταμπουρα μπρος πισω (τουλαχιστον το 50cc) οποτε καταλαβαινετε! Σε καθε φρεναρισμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 μονο μουρη ειναι παιδια,τπτ αλλο κυριολεκτικα!το καβαλησα κ χωρια οτι δν παει ρουπι,το νιω8εις πολυ βαρυ κ αν κανεις εναν απλο ελιγμο νομιζεις οτι καβαλας SBK κ ξύνεις κατω!!.....το Αprilia που το οδηγησα κ αυτο ειναι μακραν καλυτερο.πολυ πιο στιβαρο,φευγει αερας,σταματαει κ εχει κ κανονικεσ ροδες!!!!!!οχι τις βοηθητικες ποδηλάτου π έχει η βεσπα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Χωρις να ξερω για τα αλλα μηχανακια, η vespa η 150 εμενα μου φανικε πολυ καλη, σταθερη, ευκολη... (και την οδηγουσα καθε μερα για καναδυο μηνες). Εκτος απο το χρηματικο, δεν θα ελεγα σε καπιον να μην της δωσει μια ευκαιρια... Δεν ξερω ομως τι παιζει με τα αλλα αντιστοιχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες