Jump to content
Sign in to follow this  
xrilek

vespa vs all

Recommended Posts

Η αδερφη μου θελει να παρει την Vespa.Δεν λεω,ομορφο,μουρατο αλλα μεχρι εκει.....ουτε ασφαλες ειναι,πολυ ακριβο για 125 κ πολλα ακομα αρνητικα.....1000φορες καλυτερα δεν ειναι ενα Aprilia Sportcity,Kymco Agility,Sym κ αλλα τετοια πιο <<γεματα>> σκουτερακια???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η αδερφη μου θελει να παρει την Vespa.Δεν λεω,ομορφο,μουρατο αλλα μεχρι εκει.....ουτε ασφαλες ειναι,πολυ ακριβο για 125 κ πολλα ακομα αρνητικα.....1000φορες καλυτερα δεν ειναι ενα Aprilia Sportcity,Kymco Agility,Sym κ αλλα τετοια πιο <<γεματα>> σκουτερακια???

ΟΧΙ! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι εχει κατι ροδακια σαν απο πατινι! :D

Εχουμε στο εξοχικο ενα βεσπακι (το 50cc βεβαια το οποιο εχει γινει 72cc οταν ειχε μια ατυχη στιγμη μαζι μου...) και με τα ροδακια που εχει σε φοβιζει. Ααα, και το βασικοτερο, εχει ταμπουρα μπρος πισω (τουλαχιστον το 50cc) οποτε καταλαβαινετε! Σε καθε φρεναρισμα :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μονο μουρη ειναι παιδια,τπτ αλλο κυριολεκτικα!το καβαλησα κ χωρια οτι δν παει ρουπι,το νιω8εις πολυ βαρυ κ αν κανεις εναν απλο ελιγμο νομιζεις οτι καβαλας SBK κ ξύνεις κατω!!.....το Αprilia που το οδηγησα κ αυτο ειναι μακραν καλυτερο.πολυ πιο στιβαρο,φευγει αερας,σταματαει κ εχει κ κανονικεσ ροδες!!!!!!οχι τις βοηθητικες ποδηλάτου π έχει η βεσπα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρις να ξερω για τα αλλα μηχανακια, η vespa η 150 εμενα μου φανικε πολυ καλη, σταθερη, ευκολη... (και την οδηγουσα καθε μερα για καναδυο μηνες). Εκτος απο το χρηματικο, δεν θα ελεγα σε καπιον να μην της δωσει μια ευκαιρια... Δεν ξερω ομως τι παιζει με τα αλλα αντιστοιχα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα