Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Παιδια εχω και εγω μια απορια..μπορει καποιος να μ εξηγησει γτ τα διχρονα ψιλορεταρουνε οταν εχεις το γκαζι σταθερο..? γιατί πάνε να μπούνε στην ροπή τους αλλά εσύ κρατώντας το γκάζι σταθερό δεν τους δίνεις το μίγμα μου θέλουν και άρα δεν τα αφήνεις να ροπιάσουν και κάνουν μαγκώματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andrewggah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Hey παιδες. Διαβασα την συζητηση σας περι δίχρονων κινητηρων. Ψηνομαι να αγορασω ενα Z, αλλα δεν θελω να παρω ενα ετοιμο, θελω π.χ. να παρω πρωτα σκελετο και κινητηρα ωστε σιγα σιγα να το φτιαξω μονος μου εξ ολοκληρου. Αξιζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Τι ρωτας τωρα..εαν σ αρεσει η ολη διαδικασια,την εχεις ξανακανει,εχεις τα μανι,τον χωρο,τον χρονο,και φυσικα την διαθεση τοτε ΝΑΙ φυσικα και αξιζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andrewggah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 thnx Moulos. Μαλλον πηρα την απαντηση που η8ελα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 thnx Moulos. Μαλλον πηρα την απαντηση που η8ελα. Τιποτις!! Εαν το επιχειρησεις σου ευχομαι καλη επιτυχια και υπομονη εεε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andrewggah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Χα ναι! Αρκει το αποτελεσμα να ειναι ικανοποιητικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες