Jump to content
sprinter-man

motor-sport και motosport

Recommended Posts

παιδια εχω παρατηρησει εξατμισεις που λεγονται motoRsport και motosport ειναι ακριβος ιδιες.να επισημανω οτι 2 παιδια απο την παρεα μου τις εχουν και τις 2 το παιδι με την motosport την εχει πολυ καιρο και ουτε καν εχει θαμποσει παραμενει νικελ και γυαλιστερη,ενω το παιδι με την motorsport την εχει 3 μηνες και εχει αρχισει να μαυριζει ο και να σκουριαζουν οι ενωσεις.. εχω ακουσει οτι και οι 2 ειναι ελληνικης κατασκευης .και γω motosport εχω αλλα οχι την κλασικη μια αλλη και δεν μου εχει παθει τιποτα. MOTOSPORT ή MOTORSPORT????

Τροποποιήθηκε από τον sprinter-man

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παιδια εχω παρατηρησει εξατμισεις που λεγονται motoRsport και motosport ειναι ακριβος ιδιες.να επισημανω οτι 2 παιδια απο την παρεα μου τις εχουν και τις 2 το παιδι με την motosport την εχει πολυ καιρο και ουτε καν εχει θαμποσει παραμενει νικελ και γυαλιστερη,ενω το παιδι με την motorsport την εχει 3 μηνες και εχει αρχισει να μαυριζει ο και να σκουριαζουν οι ενωσεις.. εχω ακουσει οτι και οι 2 ειναι ελληνικης κατασκευης .και γω motosport εχω αλλα οχι την κλασικη μια αλλη και δεν μου εχει παθει τιποτα. MOTOSPORT ή MOTORSPORT????

ΜαιμουSport μηπως?

με σημα την μπανανα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οντος υπαρχουν 2 διαφορετικες εξατμισεις. και οι 2 ειναι αντιγραφες της sebring.

και οι 2 ειναι χαμηλης ποιοτητας σκουριαζουν γρηγορα και ξεκολανε οι κολησεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1.....Kαι εγω ειχα μια τετοια..την πηρα 40ευρω...δεν αξιζε καθολου...Οποτε την πουλισα και πηρα μια sebring γνησια με 105ευρω..( αυτο φαινεται απο τους κωδικους που γραφει στο πλαι δλδ το ποτε φτιαχτηκε και φυσικα απο το made in azstria)...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα