sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) παιδια εχω παρατηρησει εξατμισεις που λεγονται motoRsport και motosport ειναι ακριβος ιδιες.να επισημανω οτι 2 παιδια απο την παρεα μου τις εχουν και τις 2 το παιδι με την motosport την εχει πολυ καιρο και ουτε καν εχει θαμποσει παραμενει νικελ και γυαλιστερη,ενω το παιδι με την motorsport την εχει 3 μηνες και εχει αρχισει να μαυριζει ο και να σκουριαζουν οι ενωσεις.. εχω ακουσει οτι και οι 2 ειναι ελληνικης κατασκευης .και γω motosport εχω αλλα οχι την κλασικη μια αλλη και δεν μου εχει παθει τιποτα. MOTOSPORT ή MOTORSPORT???? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2009 από τον sprinter-man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 παιδια εχω παρατηρησει εξατμισεις που λεγονται motoRsport και motosport ειναι ακριβος ιδιες.να επισημανω οτι 2 παιδια απο την παρεα μου τις εχουν και τις 2 το παιδι με την motosport την εχει πολυ καιρο και ουτε καν εχει θαμποσει παραμενει νικελ και γυαλιστερη,ενω το παιδι με την motorsport την εχει 3 μηνες και εχει αρχισει να μαυριζει ο και να σκουριαζουν οι ενωσεις.. εχω ακουσει οτι και οι 2 ειναι ελληνικης κατασκευης .και γω motosport εχω αλλα οχι την κλασικη μια αλλη και δεν μου εχει παθει τιποτα. MOTOSPORT ή MOTORSPORT???? ΜαιμουSport μηπως? με σημα την μπανανα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 :offtopic: :offtopic: :offtopic: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tragos Racing 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 οντος υπαρχουν 2 διαφορετικες εξατμισεις. και οι 2 ειναι αντιγραφες της sebring. και οι 2 ειναι χαμηλης ποιοτητας σκουριαζουν γρηγορα και ξεκολανε οι κολησεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
starenios 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 +1.....Kαι εγω ειχα μια τετοια..την πηρα 40ευρω...δεν αξιζε καθολου...Οποτε την πουλισα και πηρα μια sebring γνησια με 105ευρω..( αυτο φαινεται απο τους κωδικους που γραφει στο πλαι δλδ το ποτε φτιαχτηκε και φυσικα απο το made in azstria)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2010 105 ευρω η sebring ρε φιλε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2010 Ναι τοσο περιπου παει..... Σαν την Sebring την γνησια δεν εχει ομως :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arion_tsapis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2010 paidia pls stilte m ena link me sebring eksatmisis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες