ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 1-1 Βαγγελη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Ρε ...που τον βρήκαν αυτόν τον καραγκιόζη το διαιτητή? Μιλάμε ο άνθρωπος είναι αλλού τελείως! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2011 από τον vagelis- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Τι? Ερε γλεντια απο βδομαδα με την Ντορτμουντ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Τι? Ερε γλεντια απο βδομαδα με την Ντορτμουντ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Τι? Ερε γλεντια απο βδομαδα με την Ντορτμουντ. Συγγνωμη τωρα εσυ για να χαρεις περιμενεις να χασει ο ολυμπιακος απο βδομαδα?Αλλα βεβαια οταν η ομαδουλα δεν εχει στοχους αλλιως χαιρονται οι οπαδοι 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Ρε ...που τον βρήκαν αυτόν τον καραγκιόζη το διαιτητή? Μιλάμε ο άνθρωπος είναι αλλού τελείως! Λοιπον θα σου πω ενα γεγονος Αλεξ για να δεις ποσο βλακας ειναι.... Σφηριζε μπαραζ γ'τοπικου και εδωσε ανυπαρκτο πεναλτυ και μολις το καταλαβε ειχε κοκκινισει και οταν ο παιχτης εχασε το πεναλτυ εκανε τον σταυρο του και γελαγε.... Στην Καλαματα εχει φουρνο(φουρναρης ο κυριος) και του τον εχουν καψει μια φορα....Σημερα χαλαρα θα ειναι η δευτερη.... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Μαλλον εχει ο Κωνσταντινεας λογαριασμο στο mybike και μου εβαλε -1..... Λες και αναφερθηκα στην ομαδα σας.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ρε τον Γκούντγιονσεν. Νόμιζε ότι κλωτσούσε άνθρωπο αλλά κλωτσούσε μάρμαρο και έσπασε το πόδι του! ( κονστάντσο = άγαλμα) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2011 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2011 Στο γκολ που έφαγε πάντως, μόνο το κεφάλι γύρισε, κι αυτό το έκανε για να μην χάσει το γκολ! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) νιαου... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2011 από τον Bobakias 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ελα ρε ΘΡΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ --ΑΜΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΤΗΝ ΠΟΤ--ΑΝΑ!!!!!!!!!!!!! 1-0 Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2011 από τον vagelis- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Γελα ρεεε!!!! θα σε δω αυριο ακομα εχουμε χρονο........ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Γελα ρεεε!!!! θα σε δω αυριο ακομα εχουμε χρονο........ 1-1 με την Πορτο το ΑΠΟΕΛ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) 1-1 με την Πορτο το ΑΠΟΕΛ. πολυ καλος ο αποελ φετος ........ και οχι μονο αυτο για εμενα ειναι και καλυτερος απο της δικες μας ομαδες φετος.φερνει αποτελεσματα αυτο λεει πολλα.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2011 από τον vagelis- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ!!!!!!! 2-1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Μπραβο στον Ολυμπιακο αν και δεν το πολυπαρακολουθω φαινεται να παιζει καλα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μπραβο στον Ολυμπιακο αν και δεν το πολυπαρακολουθω φαινεται να παιζει καλα. Ρε φιλε ξερεις κατι? γουσταρω να βλεπω μπαλα και να ειμαι φιλαθλος, αλλα οταν με προκαλουν δεν γουσταρω,γυριζει το ματι μου,(χαβαλε και πλακιτσα δεχομαι) δεν εχω να μοιρασω τιποτα,αλλα αυτο που κανεις εσυ ειναι ωραιο ,οχι να μιλαμε με κοκκινα και πρασινα και κιτρινα γυαλια ,και εγω εχω βγει κατα καιρους και εχω πει τα ιδια για της ελληνικες ομαδες,χαιρομε πραγματικα, και αυριο με την ΑΕΚ θα ειμαι, και με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και τον ΠΑΟΚ και με οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα παιζει εξω.......ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ!!!!!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2011 από τον vagelis- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Eγω οταν παιζει ο Ολυμπιακος ακομα και με τουρκους θελω να χανει,αλλα τωρα που δεν πολυασχολουμαι δε με νοιαζει ας νικαει που και που αν παιζει καλα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Eγω οταν παιζει ο Ολυμπιακος ακομα και με τουρκους θελω να χανει,αλλα τωρα που δεν πολυασχολουμαι δε με νοιαζει ας νικαει που και που αν παιζει καλα. Τα ιδια μου λεει και ο πεθερος μου ο καραβαζελος........ ειναι αναλογως το φεγγαρι του... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2011 από τον vagelis- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Βαγγελη λες να πεταξει στο δευτερο τον Παντελιτς να γινει μακελειο? :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Βαγγελη λες να πεταξει στο δευτερο τον Παντελιτς να γινει μακελειο? :P Εννοειτε και θα τον βαλει........ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2011 από τον vagelis- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 αλλα τωρα που δεν πολυασχολουμαι Τι να ασχοληθεις και εσυ ρε ταλαιπωρε................... Αυτος ο πριγκιπας ο γυφτοροκας μαλλον δεν εχει μία............ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες