Jump to content
vagelis-

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Recommended Posts

Η νύχτα των ρεκόρ στο ΣΕΦ

http://www.redplanet.gr/basket/euroleague/h-nuxta-twn-rekor-sto-sef.813458.html

Το ρεκόρ της διαφοράς δεν... έσπασε, ωστόσο οι 41 πόντοι που δέχθηκε ο Ολυμπιακός αποτελούν την καλύτερη αμυντική επίδοση για τους Πειραιώτες, που "καθάρισαν" από νωρίς το ματς και άρχισαν να σκαλίζουν το βιβλίο με τα ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, η διαφορά των 48 πόντων (89-41) είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία του Ολυμπιακού, που είχε κερδίσει με 49 πόντους την περίοδο 1978-1979 την αιγυπτιακή Αλ Γιάλα (106-57).

Παράλληλα, οι 9 πόντοι που δέχτηκαν στο ημίχρονο οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς αποτελούν μακράν την καλύτερη αμυντική επίδοση που έχει σημειωθεί στην Ευρωλίγκα. Δεν ισχύει το ίδιο για τους 4 που πέτυχε στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζάνι, καθώς στους 2 είχαν περιοριστεί τόσο το Μαρούσι πέρυσι, όσο κι η Μπενετόν Τρεβίζο το 2004.

Ακόμα οι 41 πόντοι παθητικό αποτελούν την καλύτερη αμυντική επίδοση των ερυθρολεύκων στην ευρωπαϊκή τους ιστορία. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν οι 49, στους οποίους είχαν κρατήσει τον αντίπαλο τρεις φορές: το 1979-1980 με το 94-49 απέναντι στην τούρκικη Τόφας, με το 68-49 με τη Ρεάλ την σεζόν 1995-1996 και το 69-49 κόντρα στον Παναθηναϊκό το 1997, τη χρονιά δηλαδή που κατέκτησε τον ευρωπαϊκό τίτλο στη Ρώμη.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι 41 πόντοι αποτελούν τη δεύτερη χειρότερη επιθετική συγκομιδή στην ιστορία. Η χειρότερη είναι οι 40 πόντοι που είχε σκοράρει απέναντι στη Σιένα, μάλιστα, η Τσιμπόνα (85-40).

Οι μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του Ολυμπιακού:

Παιχνίδι Σκορ Διαφορά Χρονιά

Ολυμπιακός-Αλ Γιάλα 106-57 49 1978-79

Ολυμπιακός-Σιένα 89-41 48 2010-11

Ολυμπιακός-Οβαρένσε 100-53 47 2000-01

Ολυμπιακός-Γκίλφορντ Κινγκς 96-51 45 1993-94

Ολυμπιακός-Τόφας Μπούρσα 94-49 45 1979-80

Ολυμπιακός-Γκρόνικ 98-55 43 1988-89

Ολυμπιακός-Εφές 77-42 35 1994-95

Οι καλύτερες αμυντικές βραδιές του Ολυμπιακού:

Αγώνες Σκορ Χρονιά

Ολυμπιακός-Σιένα 89-41 2010-11

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 69-49 1996-97

Ολυμπιακός-Ρεάλ 68-49 1995-96

Ολυμπιακός-Τόφας 94-49 1978-79

Ολυμπιακός-Κίντερ 55-50 1998-99

Τροποποιήθηκε από τον yamahito

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο Παναθηναϊκός χάνει άλλο ένα ματς και ο κόσμος αγανακτεί. Εισβάλλουν λοιπόν στα αποδυτήρια και τους κάνουν τόπι στο ξύλο.

Τότε έρχεται μια ιδέα του Σισέ: "Θα φέρω μια στολή αστυνομικού στα αποδυτήρια, ώστε όταν ξαναγίνουν επεισόδια, θα την φοράω και θα φεύγω άνετα!".

Όντως, την επόμενη φορά (όπως πάντα) ξαναγίνονται επεισόδια. Φοράει γρήγορα ο Σισέ τη στολή του μπάτσου, κανένας δεν τον αναγνωρίζει και φεύγει ανενόχλητος.

Στο δρόμο, του φωνάζει μια γριούλα: "Τζιμπρίλ, παιδάκι μου, μπορείς να με περάσεις απέναντι;".

Τρελαίνεται ο Σισέ! Καθώς την περνάει απέναντι, σκέφτεται: "Καλά, εδώ ξέφυγα από τόσους οπαδούς που με βλέπουν συνέχεια και με γνωρίζουν, η γριά πώς με αναγνώρισε;;;".

Την επόμενη αγωνιστική, ξανά χάνει ο βάζελος, ξανά επεισόδια, ξαναβάζει τη στολή του μπάτσου, φεύγει ανενόχλητος... ξανά η γριά στο δρόμο: "Τζιμπρίλ, με περνάς σε παρακαλώ απέναντι;" Κόκκαλο ο Σισέ!

Την περνάει ξανά απέναντι, και φεύγοντας σκέφτεται: "Την επόμενη φορά, θα την ρωτήσω πώς με αναγνωρίζει". Έρχεται η επόμενη φορά, ξανά ήττα, ξανά επεισόδια, ξανά στολή, ξανά η γριά να την περάσει απέναντι.

Σισέ: "Θα σε περάσω γιαγιά, αλλά πες μου σε παρακαλώ, δεν με αναγνωρίζουν οι οπαδοί, εσύ πώς με αναγνωρίζεις;". Κι η γριά: "Σκάσε ρε μ……..α! Ο Γκοβού είμαι!!!"

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά τα λένε, ο Θρύλος του Ευρωπαϊκού μπάσκετ έκανε ξεφτίλα τα αγοράκια με φανταχτερά ρουχαλάκια και πάει Βαρκελώνη για το 6ο.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εδω και 2 αγωνιστηκες ηταν για τον που..σο, τελειως μα τελειως δεν το περιμενα με τιποτα,ας βαλουν λιγο μυαλο τετοιο χυμα μπασκετ δεν παιζουν ουτε στην Α2 κατηγορια....Συνχαρητηρια στον βαζελο και καλη συνεχεια...ας το παρει,χρειαζεται να φανει και λιγο Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!Εγω παντως αν και ολυμπιακος θα ειμαι μαζι του..

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια ζωη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στις νικες και στις ηττες ΠΑΝΤΑ μαζι ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ!!!

αυτη ειναι ομαδα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!! :worshippy:

Ο Παναθηναϊκός χάνει άλλο ένα ματς και ο κόσμος αγανακτεί. Εισβάλλουν λοιπόν στα αποδυτήρια και τους κάνουν τόπι στο ξύλο.

Τότε έρχεται μια ιδέα του Σισέ: "Θα φέρω μια στολή αστυνομικού στα αποδυτήρια, ώστε όταν ξαναγίνουν επεισόδια, θα την φοράω και θα φεύγω άνετα!".

Όντως, την επόμενη φορά (όπως πάντα) ξαναγίνονται επεισόδια. Φοράει γρήγορα ο Σισέ τη στολή του μπάτσου, κανένας δεν τον αναγνωρίζει και φεύγει ανενόχλητος.

Στο δρόμο, του φωνάζει μια γριούλα: "Τζιμπρίλ, παιδάκι μου, μπορείς να με περάσεις απέναντι;".

Τρελαίνεται ο Σισέ! Καθώς την περνάει απέναντι, σκέφτεται: "Καλά, εδώ ξέφυγα από τόσους οπαδούς που με βλέπουν συνέχεια και με γνωρίζουν, η γριά πώς με αναγνώρισε;;;".

Την επόμενη αγωνιστική, ξανά χάνει ο βάζελος, ξανά επεισόδια, ξαναβάζει τη στολή του μπάτσου, φεύγει ανενόχλητος... ξανά η γριά στο δρόμο: "Τζιμπρίλ, με περνάς σε παρακαλώ απέναντι;" Κόκκαλο ο Σισέ!

Την περνάει ξανά απέναντι, και φεύγοντας σκέφτεται: "Την επόμενη φορά, θα την ρωτήσω πώς με αναγνωρίζει". Έρχεται η επόμενη φορά, ξανά ήττα, ξανά επεισόδια, ξανά στολή, ξανά η γριά να την περάσει απέναντι.

Σισέ: "Θα σε περάσω γιαγιά, αλλά πες μου σε παρακαλώ, δεν με αναγνωρίζουν οι οπαδοί, εσύ πώς με αναγνωρίζεις;". Κι η γριά: "Σκάσε ρε μ……..α! Ο Γκοβού είμαι!!!"

ωραιο ρε πολυ μου αρεσε εσκασα στα γελια αλλα ποσες ηττες συνεχομενες εχει... ειπαμε ειναι καλη ομαδα...

καθε φορα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ επαιζε και εχανε :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια μπορει να πηραμε το πρωταθλημα 2010-2011

αλλα πρεπει να μπουμε ακομα πιο δυνατα του χρονου και να παρουμε και το κυπελο και το champions league!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλα πρεπει να μπουμε ακομα πιο δυνατα του χρονου και να παρουμε και το κυπελο και το champions league!!!

Το φοβαμαι λιγο το κυπελλο :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρεπει να μπουμε ακομα πιο δυνατα του χρονου και να παρουμε και το champions league!!!

:greece: :2funny: :2funny:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην φοβασαι τιποτα αν μπουμε πιο δυνατα τοτε τα κατακτησαμε τα παντα

ολα ειναι μια αποφαση αρκει να την παρει ολη η ομαδα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε χαρουλη και εγω ολυμπιακος ειμαι,αλλα δεν κανω ετσι...:thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ειμαι καμενος με την ομαδαρα μας...

αντε τελευταιος αγωνας με την λαρισα για την season

αντε να ριξουμε καμια 4αρα:thumbsup:

αλλα θα βαλει τους παγκιτες μπας και βοηθησει τους αλλους να παρουνε κανα βαθμο για να μην πεσουν:_thumbsup:

(εκτος θεματος αλλα βαγγελη ποσο χρονων εισαι?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ειμαι καμενος με την ομαδαρα μας...

αντε τελευταιος αγωνας με την λαρισα για την season

αντε να ριξουμε καμια 4αρα:thumbsup:

αλλα θα βαλει τους παγκιτες μπας και βοηθησει τους αλλους να παρουνε κανα βαθμο για να μην πεσουν:_thumbsup:

(εκτος θεματος αλλα βαγγελη ποσο χρονων εισαι?)

42 :plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εισαι πολυ μεγαλητερος μου σαν να εισαι ο πατερας μου:_thumbsup:

παντως εσυ τουλαχιστον ασχολεισαι με μπαλα ο δικο σου παλι οχι

παλι καλα που ασχολειται με μηχανακια:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:frusty: :frusty: :frusty: :frusty: :frusty:

Τροποποιήθηκε από τον Bobakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εισαι πολυ μεγαλητερος μου σαν να εισαι ο πατερας μου:_thumbsup:

παντως εσυ τουλαχιστον ασχολεισαι με μπαλα ο δικο σου παλι οχι

παλι καλα που ασχολειται με μηχανακια:_thumbsup:

Xαρουλη για σενα...

Μακαρι να ξανα ερθει τετοιος παιχτης στην ελλαδα μαγος,,,:worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα ειχαμε κανεναν τετοιο παλι εδω... ΤΕΛΟΣ... θα ειμασταν οι καλυτεροι

ο giovvani απο τους καλυτερους που περασαν απο τον ολυμπιακο:_thumbsup:

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΘΡΥΛΟΣ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και ο γιαννακοπουλος ηταν πολυ καλος παιχτης απο τι ξερω

γενικα ειχαμε καλους παιχτες τωρα πια...

τετοιους μαγους δεν νομιζω να ξαναδουμε στην ελλαδα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλη μια εξαρα και στην λαρισα τελευταια αγωνιστικη...

πιστευω πως ηταν ενα πολυ καλο τελιωμα seasοn αυτο!!!:_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον XARHS007

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mια ζωη Ολυμπιακος, δηλαδη μια ζωη στην κλεψια και στην απατεωνια, συγχαρητηρια για ενα ακομη καλπικο! :bye:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mια ζωη Ολυμπιακος, δηλαδη μια ζωη στην κλεψια και στην απατεωνια, συγχαρητηρια για ενα ακομη καλπικο! :bye:

δεν συμφωνω μαζι σου φιλε μου...

δηλαδη ολες οι καλες ομαδες πρεπει να ειναι κλεφτες...

οκ ισως υπηρξαν περιπτωσεις που συνεβησαν τετοια πραγματα αλλα δεν κανει τετοια μονο ο ολυμπιακος

ολες οι μεγαλες ελληνικες ομαδες...

νομιζεις πως ο παο δεν εχει κανει κατι τετοιο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάλπικο κάλπικο!!!!!!!

Να το πάρει ο Πανσεραϊκός!!! :grin:

Πόσους πόντους πίσω είπαμε είστε;;;;;;;;;;;;;

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...