zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 TC-Drift, Πέφτεις στην λούμπα με τις ταμπέλες, την οποία εσύ ο ίδιος δημιουργείς. Στο νησί εκεί που βρίσκομαι, έχω έρθει τα τελευταία 4 χρόνια, αφού από τα 17 μου έλειπα από το σπίτι μου λόγω σπουδών και δουλειάς. Έχω ζήσει στην Αθήνα και έχω δεί και έχω βιώσει καταστάσεις από κόντα. Σε όλα αυτά τα χρόνια έχω γνωρίσει αμέτρητους ανθρώπους, οπαδούς και φίλους όλων των ομάδων. Με όλους μπορείς να συνεννοηθείς, εκτός από τους γαύρους. Οι γαύροι έχουν την μοναδική ιδιότητα να ξεχνάνε επίπεδο, μόρφωση, ηθική και κανόνες όταν μιλάνε για τον γανυμήδη. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να βλέπεις εξαίρετους και καλλιεργημένους ανθρώπους, να μεταμορφώνονται εν ριπή οφθαλμού σε ταλιμπάν χωρίς επίπεδο και νοημοσύνη. Και όσοι κρύβονταν μέχρι πρότινος, εχτές δεν άντεξαν και φανερώθηκαν και αυτοί. υ.γ. έχει και στο νησί μου γαύρους και νόμιζα πως είναι απλά βλάκες. Όταν γνώρισα και γαύρους που πάνε γήπεδο, τότε αναθεώρησα για τους Ροδίτες γαύρους και τους θεώρησα τυχερούς που είναι μακριά από την μπόχα του λιμανιού και τους έχει απομείνει λίγη λογική. υ.γ.2 Αν μπορείς να μου βρείς ποιοί άλλοι πρόεδροι ομάδων έχουν ξεστομίσει ατάκες επιπέδου Μαρινάκη και Κόκκαλη, θα δεχτώ ότι δεν είναι μόνο οι γαύροι, αλλά έχει και άλλους. Για να σε βοηθήσω, ένας είναι ο Μπέος, μικρή σημασία έχει που γευματίζει μαζί με τον Μαρινάκη. Περιμένω να βρείς άλλο πρόεδρο ομάδας που έχει ξεστομίσει τέτοιες ατάκες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vikaki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Εγώ δεν καταλαβαίνω από πού και ως πού θα κρίνει ο οποιοσδήποτε Παναθηναϊκός το ποιόν το δικό μου και του κάθε φίλαθλου. Από πού και ως πού μιλάτε εσείς για διαιτησία;; (να σας θυμίσω ένα όνομα: Βασσάρας) Από πού και ως πού κλαίγεστε για την είσοδο φιλάθλων στο γήπεδο, γεγονός που εννοείται ότι είναι απαράδεκτο και το κατακρίνω κι εγώ η ίδια...αλλά ξεχάσατε τα δικά σας; Το ξύλο στον Ευθυμιάδη με πρωτεργάτη το Φιλιππίδη;; Τουλάχιστον ο Μαρινάκης δεν έδειρε... Τέλος πάντων, κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Ειλικρινά βαρέθηκα όλη σας τη γκρίνια κάθε φορά που χάνετε στην αιώνια μονομαχία. Στους -7 ήσαστε και τώρα στους -10. Αυτή η διαφορά δεν είναι απλή απόρροια ενός και μόνο αγώνα. Α και για όποια φάση νομίζετε ότι αδικείστε (και όσο αφορά σ'αυτό το θέμα, αν παραπονούνται οι μεγάλοι σύλλογοι τι να πουν οι μικροί), τον ξέρετε ήδη τον τρόπο...φτιάξτε ένα DVD, πουλώντας το θα βγάλετε κιόλας. Υ.Γ. Τελικά γι'αυτό δεν πάμε μπροστά στην Ελλάδα. Κλαιγόμαστε όλοι για την κρίση και την αφραγκία αλλά όποτε παίζουν οι αιώνιοι και όποτε βγάζει dvd η Τζούλια σε όλους περισσεύουν... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Eιπαμε ασχετοι και γυναικες σε διπλα θεμα για το φανατισμο, τη βια, τους κοινωνικους αγωνες κτλ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vikaki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Eιπαμε ασχετοι και γυναικες σε διπλα θεμα για το φανατισμο, τη βια, τους κοινωνικους αγωνες κτλ Αν χρησιμοποιούσες τόνους και σωστή σύνταξη ίσως καταλάβαινα τι εννοείς. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Eιπαμε ασχετοι και γυναικες σε διπλα θεμα για το φανατισμο, τη βια, τους κοινωνικους αγωνες κτλ εδω εχεις λαθος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Δεν γράφω συχνά εδώ, παρόλο που όλοι ξέρετε ποια ομάδα υποστηρίζω. Αλλά σήμερα νοιώθω την ανάγκη να πω δυο κουβέντες - και δεν απευθύνομαι στους Παναθηναϊκούς, τους Αεκτζήδες, τους Παοκτζήδες κλπ., απευθύνομαι στους Ολυμπιακούς. Έχω λοιπόν να σας πω τα εξής, χωρίς να σας βρίζω, γιατί όλους όσους γράφουν εδώ τους θεωρώ μέλη της ίδιας οικογένειας. ΠΡΩΤΟΝ: χθες ο πρόεδρός σας διέπραξε ΥΒΡΙΝ και είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα ακολουθήσει η ΝΕΜΕΣΙΣ. Και δυστυχώς για σας, επειδή αυτός ο "άνθρωπος" σας εκπροσωπεί, θα σας πάρει κι εσάς η μπάλα... Αν δεν ξέρετε τι σημαίνουν αυτά, για την ύβριν και την νέμεσιν, ψάξτε να τα βρείτε... ΔΕΥΤΕΡΟΝ: εμείς θα ντρεπόμασταν να σας κερδίσουμε με τέτοιον τρόπο. Δεν μιλάμε για μια λάθος απόφαση του διαιτητή ή του επόπτη που τέλος πάντων μπορεί κι αυτή να είναι μέσα στο παιχνίδι, μιλάμε για τη συστηματική σφαγή μιας καλύτερης (χθες) ομάδας, η οποία κέρδισε και της κλέψανε τη νίκη με το έτσι θέλω. ΤΡΙΤΟΝ: αντιπροσωπεύετε πλέον ό,τι χειρότερο έχει βγάλει η νεοελληνική κοινωνία από το 1821 μέχρι σήμερα, δηλαδή την κλοπή τη βαφτίζετε δίκαιη νίκη, την αλητεία τη βαφτίζετε μαγκιά, την προστασία από το μπουρδελοκράτος τη βαφτίζετε...κοινωνική απήχηση, τα έχετε όλα διαστρεβλώσει - και δυστυχώς οι περισσότεροι από εσάς, από τον καθηγητή πανεπιστημίου μέχρι την καθαρίστρια έχετε φτάσει στο σημείο να...στεναχωριέστε αν μια φορά μας κερδίσετε δίκαια, χωρίς να σας βοηθήσει ο διαιτητής, η αστυνομία κλπ., κλπ. Κρίμα, γιατί δεν ήσαστε πάντα έτσι, εγώ τον Ολυμπιακό του Γόδα, του Μουράτη, του Δεληκάρη, του Μπούκοβι τον σέβομαι και θα χαιρόμουν να τον έχω αντίπαλο, δεν σέβομαι όμως καθόλου αυτό το πράγμα που έχετε καταντήσει... ΤΕΤΑΡΤΟΝ και τελευταίο: μη χαίρεστε, γιατί αυτά που έκαναν χθες στον Παναθηναϊκό είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια που κάνουν σε όλους μας οι πολιτικοί που μας κυβερνούν, το ΔΝΤ, τα μνημόνια κλπ. Εαν τα επιβραβεύετε, ουσιαστικά συμφωνείτε και με όλα τα άλλα... Δεν ελπίζω βέβαια ότι θα βρεθεί κάποιος από σας να τα σκεφτεί, γιατί το μυαλό σας έχει γίνει ζελέ από την προπαγάνδα που σας κάνουν... Α - και μη μιλήσετε για Βαρδινογιάννη, εμείς τον Βαρδινογιάννη τον μισούμε. Αλλού να τα πείτε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 +1000 το γραφω για δευτερη φορα. Καλο απογευμα σε ολους, να χαιρεστε τις νικες σας,την ομαδα σας και το ποδοσφαιρο σας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 το ποιόν το δικό μου Από πού και ως πού μιλάτε εσείς για διαιτησία;; (να σας θυμίσω ένα όνομα: Βασσάρας)Θύμισε μας τι έκανε ο Βασσάρας κιόλας Και μετά θα σου θυμίσω τι έχει κάνει ο Παπουτσέλης, ο Δημητρόπουλος, ο Ευθυμιάδης, ο Μποροβήλος, ο Ζωγράφος, ο Καζναφέρης, ο Κουκουλάκης και πολλοί άλλοι. Από πού και ως πού κλαίγεστε για την είσοδο φιλάθλων στο γήπεδο, γεγονός που εννοείται ότι είναι απαράδεκτο και το κατακρίνω κι εγώ η ίδια...αλλά ξεχάσατε τα δικά σας; Το ξύλο στον Ευθυμιάδη με πρωτεργάτη το Φιλιππίδη;; Τουλάχιστον ο Μαρινάκης δεν έδειρε... Σωστά, δεν έδειρε, είπε όμως ζωντανά στον αέρα στον Σισέ "Σας γαμήσαμε", είδε μόνο 5 άτομα να μπαίνουν στο γήπεδο και φυσικά κουβέντα για διαιτησία. Είναι ΚΑΙ προέδρος της Λίγκας, δεν είναι μόνο του γανυμήδη Τέλος πάντων, κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Ειλικρινά βαρέθηκα όλη σας τη γκρίνια κάθε φορά που χάνετε στην αιώνια μονομαχία. Στους -7 ήσαστε και τώρα στους -10. Αυτή η διαφορά δεν είναι απλή απόρροια ενός και μόνο αγώνα. Το -10 είναι απόρροια ακριβώς αυτού του αγώνα γιατί αν δεν είχατε τον Καλόπουλο να καθαρίσει, θα ήταν -4 και έχετε να πάτε τούμπα και να παίξετε με την ΑΕΚ και άλλους 5 αγώνες. Α και για όποια φάση νομίζετε ότι αδικείστε (και όσο αφορά σ'αυτό το θέμα, αν παραπονούνται οι μεγάλοι σύλλογοι τι να πουν οι μικροί), τον ξέρετε ήδη τον τρόπο...φτιάξτε ένα DVD, πουλώντας το θα βγάλετε κιόλας.Εδώ βλέπουμε μια επίδειξη επιπέδου γαύρου. Επειδή ο γαύρος καταληστεύει όλες τις ομάδες, δεν δικαιούνται να μιλάνε οι άλλοι όταν τους σφάζει η διαιτησία και τους στερεί ένα πρωτάθλημα. Υ.Γ. Τελικά γι'αυτό δεν πάμε μπροστά στην Ελλάδα. Κλαιγόμαστε όλοι για την κρίση και την αφραγκία αλλά όποτε παίζουν οι αιώνιοι και όποτε βγάζει dvd η Τζούλια σε όλους περισσεύουν...Δεν πάμε μπροστά γιατί υπάρχουν οι γαύροι που χαίρονται όταν κλέβουν, που ζουν και τρέφονται από την βρωμιά. Αν ο Μαρινάκης κλέβει πρωταθλήματα τόσο απροκάλυπτα και ξεστομίζει αίσχη κάτω από ατιμωρησία, σκέψου τι κάνει στις δουλειές του και τις επιχειρήσεις του, πόσο μάλλον όταν είναι και κουμπάρος της Ντόρας. Χορτάσαμε επίπεδο πάλι σήμερα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) ..Aντε... Ξανα"απολαυστε" τα αισχη, καρέ-καρέ! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον black_hawk Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vikaki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Θύμισε μας τι έκανε ο Βασσάρας κιόλας Και μετά θα σου θυμίσω τι έχει κάνει ο Παπουτσέλης, ο Δημητρόπουλος, ο Ευθυμιάδης, ο Μποροβήλος, ο Ζωγράφος, ο Καζναφέρης, ο Κουκουλάκης και πολλοί άλλοι. Σωστά, δεν έδειρε, είπε όμως ζωντανά στον αέρα στον Σισέ "Σας γαμήσαμε", είδε μόνο 5 άτομα να μπαίνουν στο γήπεδο και φυσικά κουβέντα για διαιτησία. Είναι ΚΑΙ προέδρος της Λίγκας, δεν είναι μόνο του γανυμήδη Το -10 είναι απόρροια ακριβώς αυτού του αγώνα γιατί αν δεν είχατε τον Καλόπουλο να καθαρίσει, θα ήταν -4 και έχετε να πάτε τούμπα και να παίξετε με την ΑΕΚ και άλλους 5 αγώνες. Εδώ βλέπουμε μια επίδειξη επιπέδου γαύρου. Επειδή ο γαύρος καταληστεύει όλες τις ομάδες, δεν δικαιούνται να μιλάνε οι άλλοι όταν τους σφάζει η διαιτησία και τους στερεί ένα πρωτάθλημα. Δεν πάμε μπροστά γιατί υπάρχουν οι γαύροι που χαίρονται όταν κλέβουν, που ζουν και τρέφονται από την βρωμιά. Αν ο Μαρινάκης κλέβει πρωταθλήματα τόσο απροκάλυπτα και ξεστομίζει αίσχη κάτω από ατιμωρησία, σκέψου τι κάνει στις δουλειές του και τις επιχειρήσεις του, πόσο μάλλον όταν είναι και κουμπάρος της Ντόρας. Χορτάσαμε επίπεδο πάλι σήμερα. Κοίταξε, επειδή τυχαίνει να γνωρίζω το "μην τα βάζεις με ηλίθιους, σε ρίχνουν στο επίπεδό τους και σε κερδίζουν λόγω εμπειρίας" δεν θα συνεχίσω γράφοντας όπως κι εσύ. Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν προσωπικά, όπως και δεν έθιξα κανέναν. Σε παρακαλώ πρόσεχε τα λόγια σου γιατί το να σε προσβάλω κι εγώ είναι το πιο εύκολο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Μαχαίρωσαν οπαδό στο Μοναστηράκι! Άγνωστοι επιτέθηκαν σε οπαδό του Ολυμπιακού στη στάση του μετρό στο Μοναστηράκι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φίλος των «ερυθρολεύκων» φέρει τραύματα από μαχαίρι. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ οι ταραχοποιοί τράπηκαν σε φυγή. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Eκφράσω για άλλη μια φορά την διαπίστωση της υποκριτικής τέχνης και υποκρισίας ορισμένων που ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕΤΟΣ ανακάλυψαν και ύψωσαν τη σημαία της "ηθικής" και της "δεοντολογίας", βέβαια σε ό,τι έχει σχέση ΜΟΝΟ την αμφισβήτηση του Ολυμπιακού. Περαστικά σας και συνεχίστε τα ακλόνητα και ισχυρότατα επιχειρήματα σας! Κι επίσης ξανακάνετε αυτό που ξέρετε να κάνετε επίσης πολύ καλά, Να βρίσετε! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΑΓΟΙ ΒΑΖΕΛΙΑ!!!!! ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΛΟΥΖΕΣΤΕ ΤΩΡΑ.... 42 χρονων ανθρωπος ... Δειχτε το επιπεδο σας. συνεχιστε .. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Χα... δεν το είχα δει το ματς ούτε τις φάσεις. Αυτό το οφσάιντ ούτε ο Μαρινάκης δεν θα το σφύραγε! Και μιλώ από ουδέτερη θέση καθότι ΑΕΚτζής. Το πέναλτι επίσης του Τοροσίδη ΗΤΑΝ πέναλτι καθώς προσπάθησε να πετάξει την μπάλα έξω με το κεφάλι αλλά δεν πήρε την κατεύθυνση που ήθελε και βοήθησε και με το χέρι για να μην καταλήξει σε τίποτα Παναθηναϊκά πόδια. Άρα... μαϊμού η νίκη. Καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Vikaki, Από αναπαραγωγή κλισέ, καλά τα πας. Από άποψη όμως πατώνεις. Πετάς ένα κλισεδάκι, ανακαλύπτεις ότι σε προσέβαλα και το παίζεις υπεράνω, αφού βεβαίως πρώτα με αποκαλείς ηλίθιο. εν οίδα ότι ουδέν οίδα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) http://prasinanea.gr/football/superleague/derby_pao/article784388.ece Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον Bobakias Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 42 χρονων ανθρωπος ... Δειχτε το επιπεδο σας. συνεχιστε .. εσυ μονο το δικο μας βλεπεις το δικο σου δεν το βλεπεις???? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Στο βίντεο φαίνεται πεντακάθαρα οτι δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ στο γκολ του Κατσουράνη... Και αν μετρούσε το γκολ το πιθανότερο είναι να χάναμε... Επειδή έχω παίξει μπάλα και με έχουν αδικήσει κάποιοες φορές, ξέρω πως είναι να σου ακυρώνουν ένα τέτοιο γκολ... Και δεν μου αρέσουν τέτοιες νίκες... Δεν γνωρίζω αν ο διαιτητής το έκανε σκόπιμα... σημασία όμως έχει οτι έγινε και δεν αλλάζει... Όμως ρε παιδιά καλό είναι να μην τσακωνόμαστε μεταξύ μας για τέτοια πράγματα... Εγώ χθές πείραξα κάτι φίλους μου παναθηναΪκούς για την ήττα της ομάδας τους, αλλά όταν μιλήσαμε σοβαρά είπα αυτό που έγραψα και παραπάνω! Έχουμε σοβαρότερα πράγματα να μας απασχολούν... Έλεος δηλαδή! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Χα... δεν το είχα δει το ματς ούτε τις φάσεις. Αυτό το οφσάιντ ούτε ο Μαρινάκης δεν θα το σφύραγε! Και μιλώ από ουδέτερη θέση καθότι ΑΕΚτζής. Το πέναλτι επίσης του Τοροσίδη ΗΤΑΝ πέναλτι καθώς προσπάθησε να πετάξει την μπάλα έξω με το κεφάλι αλλά δεν πήρε την κατεύθυνση που ήθελε και βοήθησε και με το χέρι για να μην καταλήξει σε τίποτα Παναθηναϊκά πόδια. Άρα... μαϊμού η νίκη. Καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Καταρχήν, σύμφωνα με τον Μαρινάκη, στο σημείο του πέναλτι του τορογίδη, το σκορ έπρεπε να ήταν 3-0, άρα και να έδινε το πέναλτι, στην καλύτερη θα γινόταν 3-1. Επίσης, το γκολ του Λέτο είναι άκυρο γιατί προηγήθηκε πέναλτι πάνω στον Σαριέγκι, άρα ο διαιτητής έπρεπε να δώσει πέναλτι και να μην μετρήσει το γκολ. Αν θεωρήσουμε ότι ο Παναθηναϊκός έβαζε δεύτερο συνεχόμενο πέναλτι, το σκορ θα ήταν 3-2. Έστω και μετρούσε το γκολ του Κατσουράνη, θα γινόταν 3-3 το σκορ και άρα δεν υπάρχει αλλοίωση του αποτελέσματος, αφού στο 91' σκόραρε ο τζιμπούρ και θα γινόταν το σκορ 4-3, άρα τσάμπα τα παράπονα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Στο βίντεο φαίνεται πεντακάθαρα οτι δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ στο γκολ του Κατσουράνη... Και αν μετρούσε το γκολ το πιθανότερο είναι να χάναμε... Επειδή έχω παίξει μπάλα και με έχουν αδικήσει κάποιοες φορές, ξέρω πως είναι να σου ακυρώνουν ένα τέτοιο γκολ... Και δεν μου αρέσουν τέτοιες νίκες... Δεν γνωρίζω αν ο διαιτητής το έκανε σκόπιμα... σημασία όμως έχει οτι έγινε και δεν αλλάζει... Όμως ρε παιδιά καλό είναι να μην τσακωνόμαστε μεταξύ μας για τέτοια πράγματα... Εγώ χθές πείραξα κάτι φίλους μου παναθηναΪκούς για την ήττα της ομάδας τους, αλλά όταν μιλήσαμε σοβαρά είπα αυτό που έγραψα και παραπάνω! Έχουμε σοβαρότερα πράγματα να μας απασχολούν... Έλεος δηλαδή! Είπες το 1/3 της αλήθειας. Γιατί τα άλλα 2/3 είναι ότι έκανε γαργάρα ένα πέναλτι στο 1-0 και μέτρησε ένα γκολ-offside. Αν ζούσαμε σε μια φυσιολογική χώρα, το σκορ θα ήταν 1-3 πριν καν την φάση του τζιμπούρ. Βέβαια, ο Καλόπουλος και οι επόπτες του γνώριζαν πολύ καλά ότι αν τολμούσαν να δώσουν πέναλτι στον Παναθηναϊκό ή αν ακύρωναν το γκολ Offside, ούτε θα ξαναβλέπανε αγώνα πρώτης εθνικής ούτε διεθνείς αγώνες. Και αν μάλιστα κέρδιζε ο Παναθηναϊκός, θα τρώγανε και το ξύλο της αρκούδας, θα τους καίγανε και τα μαγαζιά. Πάγιες τακτικές γαύρων. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Είπες το 1/3 της αλήθειας. Γιατί τα άλλα 2/3 είναι ότι έκανε γαργάρα ένα πέναλτι στο 1-0 και μέτρησε ένα γκολ-offside. Αν ζούσαμε σε μια φυσιολογική χώρα, το σκορ θα ήταν 1-3 πριν καν την φάση του τζιμπούρ. Βέβαια, ο Καλόπουλος και οι επόπτες του γνώριζαν πολύ καλά ότι αν τολμούσαν να δώσουν πέναλτι στον Παναθηναϊκό ή αν ακύρωναν το γκολ Offside, ούτε θα ξαναβλέπανε αγώνα πρώτης εθνικής ούτε διεθνείς αγώνες. Και αν μάλιστα κέρδιζε ο Παναθηναϊκός, θα τρώγανε και το ξύλο της αρκούδας, θα τους καίγανε και τα μαγαζιά. Πάγιες τακτικές γαύρων. Το γκολ του τζεμπουρ πιστευώ οτι δεν είναι οφσάιντ... Τη φάση του πέναλτι δεν την έχω δει, οπότε δεν ξέρω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Το γκολ του τζιμπουρ είναι offside γιατί ο πάντελιτς επηρεάζει τη φάση. Επίσης, αν η φάση του πέναλτι ήταν με τον Μιραλάς και τον Σαριέγκι, τότε θα το είχατε δεί όλοι σας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Το γκολ του τζιμπουρ είναι offside γιατί ο πάντελιτς επηρεάζει τη φάση. Επίσης, αν η φάση του πέναλτι ήταν με τον Μιραλάς και τον Σαριέγκι, τότε θα το είχατε δεί όλοι σας. Τωρα τι να σου πω;;; Δεν την βλέπω επιλεκτικά;; Αυτο λες;;; Βαριέμαι να ασχολειθώ ρε φίλε... Και σε μας να γινόταν... Δεν το είδα χθες, πάει τώρα, τέλος... Σου λέω δεν έχω άποψη αν ήταν... Τωρα για το γκολ, σου ξαναλέω οτι δεν παίζει να είναι οφσάιντ με την καμία... Σιγα που επηρέαζει εκεί την φάση... Τέσπα, δεν θέλω να σου αλλάξω την άποψη, αλλά ούτε εσύ θα αλλάξεις την δική μου! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Το πέναλτι ήταν πέναλτι, ο Τοροσίδης όμως εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι σχεδόν ποτέ δεν δίνεται πέναλτι σε μπαλιά που φεύγει από το κεφάλι για το χέρι, εδώ από το πόδι στο χέρι χτυπάει και δεν το δίνουν. Ο Πάντελιτς όντως επηρεάζει αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που μετράει τέτοιο γκολ, με τέτοιο γκόλ έχετε πάρει και σεις παιχνίδι. (μην ρωτάς ποιο, δεν θυμάμαι) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Τώρα θυμήθηκα την φάση... Την είχα δει τελικά... Πέναλτι είναι του τόρο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Το χέρι του είναι απλωμένο και ο κανονισμός λέει ότι σε απλωμένο χέρι δεν υπάρχει ελαφρυντικό. Και φεύγει από το δικό του κεφάλι και όχι από κάποιον άλλο παίχτη. Έστω ότι δεν δίνονται αυτά τα πέναλτι, ας το έδινε κόρνερ και όχι επιθετικό φάουλ που ανακάλυψε. Πρόθεση του ήταν να μην κερδίσει τίποτα ο Παναθηναϊκός από τη φάση. Και δεν είναι μόνο αυτό, ο τοροσίδης έπρεπε να είχε βγεί με κάρτες από το ημίχρονο, όλα του τα φάουλ ήταν για κάρτα και στην φάση του πέναλτι καρτούλα ήταν, τελευταίος παίχτης = κόκκινη μπλα μπλα μπλα Δεν θέλει και πολύ να σκεφτείς τι θα γινόταν στο 2ο ημίχρονο με 1-1 το σκορ και παίχτη λιγότερο... Και ο τοροσίδης εκμεταλλεύτηκε ότι ποτέ δεν δίνονται τέτοια πέναλτι, έχεις δίκιο εν μέρει γιατί μόνο κατά του ολυμπιακού δεν δίνονται, υπέρ του δίνονται και με το παραπάνω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες