billar4s 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2009 Οκ πηγα το ειδα το παπι απο κοντα φενεται σενιο πολυ εχει κανει 1900 χλμ ο τυπος το δινει λογω στρατου.Το παπι το εκανε βολτα ενα φιλαρακι μου που οδηγαει χρονια παπι και ειπε οτι εχει το εξης προβλημα.Οταν το αφηνει το τιμονι το παπι στριβει μονο του δεξια,δλδ λεει το μπροστα το συστημα δεν συμβαδιζει με το πισω(δεν το πολυκαταλαβα να πω την αληθεια).Ο τυπος που το πουλαει με ειπε οτι το ειχε τρακαρει αλλα εφτιαξε ολες τις ζημιες.Η τιμη που το δινει ειναι 1000 ευρω ακατεβατα.Τι λετε; να καποιες φοτο: http://img684.imageshack.us/g/4587731b.jpg/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2009 εγω πιστευω πως δεν πρεπει να το αγορασεις δωσε κατι παραπανω και παρε κατι που να μην εχει πεσει η τρακαρει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2009 εγω πιστευω πως δεν πρεπει να το αγορασεις δωσε κατι παραπανω και παρε κατι που να μην εχει πεσει η τρακαρει και εγώ συμφωνώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2009 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! 1.695 ευρώ κάνει καινούριο, του κουτιού! Εσύ θα το πάρεις 1.000 ευρώ ενώ έχει τρακάρει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2009 Φιλαράκι αφού είναι τρακαρισμένο ξεχνα το... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billar4s 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2009 Ευχαριστω ολους για τις αμεσες απαντησεις μαλλον θα κανω αυτο που σκεφτομουν απο την πρωτη στιγμη που ακουσα οτι ειναι τρακαρισμενο και απλα ζητουσα την επιβεβαιωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2009 Μακρια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
van 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2009 αμα σου λεει για τρακα καλητερα βρες αλλο αλλα αν μπωρεις να τα σκασεις για καινουργεια δωστα να εχει το κεφαλι σου ησυχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaze-RR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2009 akiro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες