aroulis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 geia sas!!!exw koitaksei tis epidoseis k twn 2 mhxanvn k exoun ta ekseis: fazer 600 Μέγιστη ροπή: 63.1 Nm (6.44 kg-m) @ 10,000 σ.α.λ. Μέγιστη ισχύς: 72.0 kW (98 PS) @ 12,000 σ.α.λ. z750 Μέγιστη ιπποδύναμη 77.7 kW {106 PS} / 10,500 rpm Μέγιστη ροπή 78 N·m {8.0 kgf·m} / 8,300 rpm apo oti vlepw oi 2 mhxanes exoun megali diafora sti roph h diafora omws sta xartia einai kai sto dromo??otan to fazer paei me 8000 strofes to z kai pali to nikaei??? rwtaw giati eimai anamesa stis 2 k parakalw na apanthsoun osoi tis exoun dokimasei..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 To z ειναι πιο γρηγορο αδερφε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 To z ειναι πιο γρηγορο αδερφε. συμφωνώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 Z750... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 Ναι, το Ζ το *νικάει* το fazer αλλά είναι κακομούτσουνο......χεχεχε μου θύμισες που παίζαμε μικροί με τις κάρτες με τα στοιχεία των μηχανών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FiReOnE 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) το z κακομουτσουνο...??? και το fazer ειναι ωραιο?? (γουστα ειναι αυτα) sry αλλα δεν μπορεσα να μην το σχολιασω.... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2009 από τον FiReOnE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 Z λεμε ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 οι "μικρες" αριθμητικες διαφορες ειναι πολύ μεγαλες στον δρόμο. Το ένα 600cc και το άλλο 750cc εξ ου και οι στροφες στις οποιες εχουν την μεγιστη αποδοση τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 ZZZZZZZZZZZZZ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 ειναι θεμα οδηγου αλλα και παλι το Ζ ειναι δυνατοτερο(σαν πρωην κατοχος 2 FZ6 04-05 και Ζ750S) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 Z750....Ποιο γρηγορο και πολύ πιο ομορφο απο το fazer..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 Ζ750 Δαγκωτότατο!!!!! Έστω και αν σου φαίνονται μικρές οι διαφορές, τα κυβικά κάνουν τη διαφορά!!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 μεχρι 4η τα εχω και τα δυο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 το z κακομουτσουνο...??? και το fazer ειναι ωραιο?? (γουστα ειναι αυτα) sry αλλα δεν μπορεσα να μην το σχολιασω.... Σαφώς πιο ωραίο, έβαλες και τη φώτο από το Ζ και σιγουρεύτηκα 100%! @ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ......Γιάννη τι είναι αυτά που λες, ποια 4η?? εγώ τις προάλλες έβαλα 2α και έφτασα στην Πάτρα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 Σαφώς πιο ωραίο, έβαλες και τη φώτο από το Ζ και σιγουρεύτηκα 100%! @ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ......Γιάννη τι είναι αυτά που λες, ποια 4η?? εγώ τις προάλλες έβαλα 2α και έφτασα στην Πάτρα....... :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 Είναι και θέμα οδηγού..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 Είναι και θέμα οδηγού..... με μενα οδηγο δε τιθεται θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 Αν έχεις σκοπό τις κόντρες και ρωτάς πάρε το Ζ750, αν πάλι ρωτάς για να σου πούμε πιο προτημάμε εμείς πάλι το Ζ750 θα σου έλεγα...:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 Σαφώς και το Ζ είναι πιο γρήγορο.Ενδιαφέρον όμως θα έχει όταν το yamaha μπει στις 8000 στροφές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Blackknight 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) Και εγω που κοιταγα μηχανες στην ιδια κατηγορια με εσενα, το Ζ750 ειναι το πιο γρηγορο και το πιο ωραιο σε σχεση με το Fazer...δεν εχουνε επαφη. Αν και εγω κατεληξα σε GSR σαν επερχομενη αγορα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2009 από τον Blackknight Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FiReOnE 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) Σαφώς πιο ωραίο, έβαλες και τη φώτο από το Ζ και σιγουρεύτηκα 100%! δεν το ειπα επειδη το εχω ουτε λεω το δικο μ και κανενα αλλο απλα ποτε δεν εχω ξανα ακουσει οτι το z ειναι κακομουτσουνο αλλα ειπα (γουστα ειναι αυτα) δεν το ειπα με μαγκια και τπτ τετοιο απλα κουβεντα να γινετε. :D Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2009 από τον FiReOnE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 Ζ750, πανεμορφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 Ζ750, πανεμορφο +749 Aπλα ειναι καπως αλλη κατηγορια βλεπε μπροστινη αναρτηση κλπ.. το Ζ ειναι μαζι με το δικο μου και το τριπλ σε κατηγορια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 δεν το ειπα επειδη το εχω ουτε λεω το δικο μ και κανενα αλλο απλα ποτε δεν εχω ξανα ακουσει οτι το z ειναι κακομουτσουνο αλλα ειπα (γουστα ειναι αυτα) δεν το ειπα με μαγκια και τπτ τετοιο απλα κουβεντα να γινετε. :D Έλα ρε, πλάκα κάνουμε....don't worry Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FiReOnE 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 Έλα ρε, πλάκα κάνουμε....don't worry ωραια συμφωνουμε! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες