PoDiKoS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2006 (τροποποιήθηκε) Μαστιγώνοντας το λάστιχο, λίγες μέρες πριν αρχίσουν οι μετατροπές... (Οταν ακόμα ήταν σε εργοστασιακή μορφή το μηχανάκι) Επόμενος??? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2006 από τον PoDiKoS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2006 Ante kai s'anotera......kales metatropes n "may the force be with you" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2006 Ποντικούλη καλές μετατροπές.. Ούφφφφφφφφφ :/ Το λυπάμαι εγώ το λαστιχάκι οταν το καίνε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2006 Λιωστο ρε παιδι μου! Ωραιος ο παικτης! Ο φιλος σου εκει μπροστα πρεπει να ειναι πολυ θαρραλεος παντως! :lol: :lol: (με το ΧΤ μια φορα εχω κανει ολη κι ολη μα δεν εχω φωτο ρε γμτ! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2006 (τροποποιήθηκε) δυστυχώς δεν έχω φωτό απο μένα αλλα αν ποτέ παντρευτώ θέλω να με βγάλουν με την συζυγο κάπως έτσι... Υ.Γ. γεια σου ρε java alfisti :D Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2006 από τον nemethon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες