Jump to content
μάθο...

Τι θα γινω σαν μεγαλωσω...

Τι θα γινω σαν μεγαλωσω...;  

71 ψήφοι

1. 1. Επεσες μεσα στις προβλεψεις-επιθυμιες σου;

• Δεν ειχα κατι ιδιαιτερο που ηθελα να γινω
      13
    • Επεσα ακριβως μεσα
      8
    • Επεσα σχεδον μεσα,στο περιπου
      11
    • Μπα...άλλα ηθελα άλλα μου ηρθαν(καλυτερα βεβαια)...παλιοζωη τς τς
      18
    • Μιλαμε επεσα εντελως εξω..(προς το χειροτερο)αστα να παν στο δι@λο
      15
  2. 2. Σου αρεσει αυτο με το οποιο ασχολεισαι;Η δουλεια σου;

• Οχι-μαλλον οχι
      8
    • Ναι-μαλλον ναι
      39
    • Ειναι το καλυτερο που θα ηθελα και το ΛΑΤΡΕΥΩ
      7
    • Σκ@τα λεμε...να αλλαξω ρότα θελω...
      11

Recommended Posts

+1 πιλοτο αποτυχημενο

αλλα παντα μου αρεσε να φτιαχνω πραματα οποτε τωρα ως συντιριτης/μηχανικος ιατρικων οργανων ειμαι πολυ καλα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω οταν μεγαλωσω ηθελα ενα KLE 500 δοξα το θεο η Καφασακι τα βγαζει ακομα και το απεκτησα :whistling:

Θα το κρατησω για να γινει ονειρο και τον παιδιων μου :_stinker:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγώ έκανα μεγάλα όνειρα. Από μικρός λάτρης των μηχανοκίνητων και των αγώνων, ήθελα να γίνω.... τι άλλο?... οδηγός αγώνων (κυρίως μοτοσυκλέτας) Αλλά τέτοια όνειρα στην Ελλάδα είναι απατηλά, καθότι δεν υπάρχει καμία τέτοια υποδομή. Ακόμα κι οι Έλληνες πρωταθλητές μας δεν κατάφεραν ποτέ να κάνουν κάτι περισσότερο ούτε να ασχοληθούν επαγγελματικά με το σπορ. Αυτά για να τα πετύχεις, θα έπρεπε να έχεις γεννηθεί σε καμιά Ιταλία, σε καμιά Ισπανία, καμιά Αγγλία, κτλ που υπάρχουν οι υποδομές, οι πίστες, κι όλα όσα χρειάζεσαι.

Κι αν είσαι καλός, να σε δουν και δυο άνθρωποι του χώρου να σε προωθήσουν!

Αυτό ήταν το όνειρο, όμως η πραγματικότητα της Ελλάδας, με έσπρωξε αλλού. Ακολούθησα κάτι μηχανολογικό/τεχνικό μιας και έβλεπα πως τα χέρια μου έπιαναν από παιδί. (είχα φτιάξει μόνος μου σύστημα με μπαταρία να ανάβει το φανάρι του ποδηλάτου σαν stop όταν πατούσα φρένα, σε ηλικία 10-11 χρονών) :whistling:

Απλά δεν ήξερα προς τα που να πάω ακριβώς. Οι συνθήκες με έστειλαν στο Τεχν. Λύκειο κι από κει Μηχανολογικό τομέα, και στο τέλος επέλεξα την μηχανολογία ψυκτικών/θερμικών εγκαταστάσεων... κι αυτό κάνω τα τελευταία 16 χρόνια.

Δεν λέω ότι δεν μου αρέσει, αλλά θα προτιμούσα να έκανα κάτι άλλο.

Κι αν με ρωτήσει τώρα κάποιος "τι θα ήθελες να κάνεις αυτή τη στιγμή ως επάγγελμα"... θα του έλεγα ότι ήθελα να είχα ένα μαγαζί με πωλήσεις και τοποθετήσεις αξεσουάρ μοτό. (όχι και τίποτα ακατόρθωτο βέβαια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηθελα να ασχοληθώ και να εργαστω στο χώρο του motocross.Συγκεκριμένα σε αγώνες επίδειξής,όταν είχα δει τον Carey Hart να κάνει τo πρώτο άλμα 360 μοιρών τρελάθηκα,αλλά οπως είπε και ο ALX παραπάνω αυτά τα ξεχνάμε στην Ελλάδα.Και βρέθηκα στην τελική να είμαι απο το πουθενά χειριστής Extruder.Eυτυχώς είναι και κάτι που μου αρέσει.

Τροποποιήθηκε από τον honda55551

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ είχα ανακαλύψει την κλίση μου νωρίς ευτυχώς, και βάση ενός ψυχοτεχνικού τεστ που έδειχνε "ερευνητής" ή "πιλότος" (+1 και από εμένα :P ), έπεσα μέσα. το πρώτο μου πρόγραμμα το έφτιαξα 2 γυμνασίου (με βοήθεια βέβαια) και από τότε ασχολούμαι με τα "μηχανήματα του διαβόλου", ευτυχώς πλέον είμαι στην έρευνα οπότε δε βαριέμαι :) . το μειονέκτημα φυσικά είναι ότι το μυαλό έχει γίνει πουρές :P .

Για όποιον δε κατάλαβε να το θέσω απλά: είμαι μηχανικός πληροφορικής σε τμήμα R&D και ασχολούμαι με διαδραστικά περιβάλλοντα καταμερισμένων πολυεπεξεργαστικών εφαρμογών για διεργασίες διακίνησης όγκου δεδομένων προς στρυφνούς ανθρώπους :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για όποιον δε κατάλαβε να το θέσω απλά: είμαι μηχανικός πληροφορικής σε τμήμα R&D και ασχολούμαι με διαδραστικά περιβάλλοντα καταμερισμένων πολυεπεξεργαστικών εφαρμογών για διεργασίες διακίνησης όγκου δεδομένων προς στρυφνούς ανθρώπους :P

Στη μάνα σου το είπες? :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικά ο πιλότος είναι κρυφό καμάρι όλων των αγοριών :cry2:

εγώ μία ήθελα ντετέκτιβ, μία πιλότος, μία αστροναύτης (όσα φέρνει ο άνεμος δηλαδή)

αργότερα μου άρεσε το σχέδιο και συνειδητοποίησα ότι το τεχνικό σχέδιο μου πήγαινε πολύ.

όταν είπα στους δικούς μου ότι ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας μου έλεγαν "ας το παληκάρι μου :sopase: δεν είναι για σένα αυτά"

εγώ :cry:, και εγώ τους είπα "θα πάω να γίνω σκουπιδιάρης να καμαρώνεται τότε. :beee:

τελικά τα κατάφερα και τους είπα :mB_kalo_e: "τσαααακ, καθίστε εδώ τώρα, που σας έβγαλα λάθος όλους off :sopase::_stinker:

και μετά αυτοί "Οοοοοοοο :worthy: ""δικέ μου"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ανεκαθεν ειχα δυο επιθυμιες.να γινω η μηχανικος η ηλεκτρονικος.

επισης λογω και της αγαπης μου προς τον ηχο (οχι μονο στα τραγουδια)αλλα στο πως παραγεταιv , δλδ ηχεια ενισχυτες κλπ

τελικα εγινα ηλεκτρονικος πανω σε επαγγελματικα προιοντα ηχου και φωτiσμου(ρομποτικα - lightning consoles) κλπ

υγ. xasmito αν σου χαλασει η mackie απο τα χερακια μου θα περασει... :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον agnostos_xxx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολλά είχα στο μυαλό μου σαν σχέδια, πολλά ήθελα να γίνω, αυτό που ήθελα και μου άρεσε να το κάνω τελικά δεν το έκανα γιατί δεν έδωσα πανελλήνιες και όσο το σκέφτομαι τα "παίρνω" με τον εαυτό μου, τελικά τελείωσα ΤΕΕ ηλεκτρονικός PC / τεχνικός δικτύων και αυτοματισμών και δουλεύω σε net cafe :/ ώρες ώρες φοβάμαι για το μέλλον μου :(

ηλεκτρονικός ιατρικών μηχανημάτων ήθελα να τελειώσω

Τροποποιήθηκε από τον Vatos_locos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολλά είχα στο μυαλό μου σαν σχέδια, πολλά ήθελα να γίνω, αυτό που ήθελα και μου άρεσε να το κάνω τελικά δεν το έκανα γιατί δεν έδωσα πανελλήνιες και όσο το σκέφτομαι τα "παίρνω" με τον εαυτό μου, τελικά τελείωσα ΤΕΕ ηλεκτρονικός PC / τεχνικός δικτύων και αυτοματισμών και δουλεύω σε net cafe :/ ώρες ώρες φοβάμαι για το μέλλον μου :(

ηλεκτρονικός ιατρικών μηχανημάτων ήθελα να τελειώσω

μπορεις να πας σε ιιεκ

και επειδη εχεις παει σε τεε σαν ηλεκτρονικος θα κανεις 1 ετος αντι για 2 στο ιιεκ...

think about it

Τροποποιήθηκε από τον agnostos_xxx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλος ένας μύωπας πιλότος :cry2: :cry2: Γαμώ τα μάτια μου γαμώ, κι εγώ...

Τέλος πάντων... κάθε εμπόδιο για καλό λένε, έτσι έγινα φυσικός σαν τους γονείς μου. Πράγμα το οποίο μου αρέσει, γιατί είμαι περίεργος :blow:

(Αν το παιδί σας νομίζει ότι η δουλειά του φυσικού είναι πρακτική, κάνει λάθος)

Τώρα δουλεύω σε μια εταιρεία με ενεργειακές μελέτες Α.Π.Ε. και μου αρέσει πολύ. Βέβαια, στόχος μου είναι (τι άλλο) να μπω στη Β'βάθμια. Μόνο και μόνο, όμως για την ποιότητα ζωής. Ξέρω ότι θα βαρεθώ αλλά ελπίζω πως τα παιδιά μου θα αποζημιώσουν :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω πάρα πολύ να δω τον εαυτό μου στο μέλλον, ιδιοκτήτη καταστήματος με Aftermarket προϊόντα για αυτοκίνητα/μηχανές, για αρκετούς τομείς. Μοτέρ, εσωτερική ή/και εξωτερική εμφάνιση, ηχοσυστήματα κλπ. Θα μου άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα, μετά από όλα όσα έχουνε κάνει για μένα, χρωστάω και στους δικούς μου ανθρώπους την ευχαρίστηση μιας τέτοιας επιτυχίας.. Μακάρι κάποια στιγμή να το καταφέρω.. Προς το παρόν βρίσκομαι ακόμα σε αρκετά πρώιμο στάδιο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορεις να πας σε ιιεκ

και επειδη εχεις παει σε τεε σαν ηλεκτρονικος θα κανεις 1 ετος αντι για 2 στο ιιεκ...

think about it

το έχω σκεφτεί αλλά έχω μπει ήδη σε ρυθμούς κανονικούς και έφυγα από του "παιδιού" και τώρα δεν προλαβαίνω δεν είμαι για να μείνω χωρίς δουλειά κλπ κλπ κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το έχω σκεφτεί αλλά έχω μπει ήδη σε ρυθμούς κανονικούς και έφυγα από του "παιδιού" και τώρα δεν προλαβαίνω δεν είμαι για να μείνω χωρίς δουλειά κλπ κλπ κλπ

anyway φιλε εσυ ξερεις πως ειναι η ζωη σου αλλα δεν σε πηραν και τα χρονια!!!

εγω στην ηλικια σου το πρωι δουλευα και το απογευμα πηγαινα στο ιιεκ.απλα no free time ..δεν πειραζει ομως!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φετος δινω πανελληνιες και η Π@@τανα η κοινωνια με αυτα που βλεπω με εκανε να θελω να περασω αστυνομια για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να μην καταληξω ανεργος...Θα ηθελα να προσθεσω παντος πως ειναι κατι που μου αρεσει κιολας και δεν θα το βαρεθω...Σαν πρωτη σκεψη δηλαδη ειναι να μονιμοποιηθω και αργοτερα να ασχοληθω με οτι αγαπαω ελευθερα...Αυταααα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά πιστεύω πως είναι ψιλολάθος αυτό που λες. Μέχρι τώρα έχω περάσει από 2 σχολές Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (New York College για λίγο, και εδώ που είμαι τώρα) και έχω δει και στις 2, φοιτητές ανθρώπους με γκρίζα μαλλιά, οικογενειάρχες, πιτσιρικάδες, 30ρηδες και όλων των λογιών τις ηλικίες. Αν σε "τρώει" μέσα σου αυτό το πράγμα, πολύ δύσκολα φεύγει, και όσο περνάει ο καιρός θα σου φαίνεται ακόμα πιο δύσκολο το να κάνεις κάποιο βήμα σχετικά με αυτό που γουστάρεις. Απλή άποψη παραθέτω :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το θέμα είναι καθαρά οικονομικό δεν βγαίνω να τα κάνω όλα απλά :/ αλλά το ψάχνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντα ειχα επιχειρηματικο μυαλο σκεφτομουν να ανοιξω μια επιχειρηση βιτρινα και να εχω χωραφια με μαυρα ,ασπρα κλπ..... :uglystupid2:

αλλα παντα ειχα και μια τρελα με τις πατεντες ,βελτιωσεις κλπ και τωρα ειμαι στο ιεκ τεχνικος αμαξοματων και φανοποιιας και στο μελλον θα ηθελα δικο μου μαγαζι πανω σε αυτο τον τομεα :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντα ειχα επιχειρηματικο μυαλο σκεφτομουν να ανοιξω μια επιχειρηση βιτρινα και να εχω χωραφια με μαυρα ,ασπρα κλπ..... :uglystupid2:

αλλα παντα ειχα και μια τρελα με τις πατεντες ,βελτιωσεις κλπ και τωρα ειμαι στο ιεκ τεχνικος αμαξοματων και φανοποιιας και στο μελλον θα ηθελα δικο μου μαγαζι πανω σε αυτο τον τομεα :wub:

:2funny:

Εγώ πάντα ήθελα να έχω πολλα λεφτά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιο μικρος ειχα ονειρο να γινω χειριστης εκσκαφεα σαν το πατερα μου..τωρα ποια δινω παν/ες..Σκευτομαι αστυνομια για να ειμαι καβατζομενος κιολλας (κρυφο ονειρο πιλοτος +1 αλλα δεν προκειτε να βγαλω τετοιο βαθμο :P)

Και μετα τον εκσκαφεα επομενο ονειρο δικο μου μαγαζι με turbo,nitroboukala και δεν συμαζευεται :D

Τροποποιήθηκε από τον ChriC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποιος που να ήθελε να αποκτήσει πολλές τούφες σε όλο του το κορμί δεν υπάρχει?

Μια γνωστή μου μία είχε όλη κι όλη και ξέρετε τι λεφτά έβγαζε? :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακόμα δεν έχω φτάσει εκεί αλλα δεν νομίζω να γίνω αυτό που ήθελα όταν ήμουν 5 τώρα αυτό που θέλω στα 15 μάλλον(ποτε δεν ξέρεις...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα