cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 ξεφυμωμα οταν λετε? γιατι αν εννοειται τους κοφτες που εχει , με κοφτες δε νομιζω να πηγαινει πανω απο 50-60... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 δεν εχει πιο πολλους ιππους ειναι ακριβως ιδιο με το απλο runner απλως εχει τα αγωνιστικα χρωματα Δεν ξέρω αν διαβάζεις το περιοδικό 2τροχοί που λέει ότι Gilera runner Sp 4,5 HP k Gilera Runner SIMONCELLI 5,98.. Αλλα αν δεν κάνω λάθος πρέπει να το λέει k στο site τις gilera αυτό.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) πιγενε να παρεις ρε συ ενα innova με 2 χιλιαρικα και ασε τα 50νταρια σκουτερακια !!! ή ακομα δοσε αλλα 200 ευρω και παρε το Crypton X ( την απλη εκδοση ) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 από τον nikosm1993 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 αμα θελετε κατι για gilera οχι απο το ελληνικο site γτ εχουν να το ενημερωσουν κτ χρονια... εδω εχει ακομα το runner purejet που εχει σταματησει η παραγωγη... στο ιταλικο να μπαινετε... τεσπα... τα μηχανακια εχουν ακριβως τον ιδιο κινητηρα... αλλα κ μ 1-2 ιππους παραπανω περιμενες να βαραει κατοσταρες? 50 κυβικα ειναι... 90 με ξεφυμωμα κ καλα ειναι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 πιγενε να παρεισ ρε συ ενα innova με 2 χιλιαρικα και ασε τα 50νταρια σκουτερακια !!! ελεος... Aμα είχα δίπλωμα για 125 θα έπαιρνα ένα Κρυπτόν-X g@m@ει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 πιγενε να παρεις ρε συ ενα innova με 2 χιλιαρικα και ασε τα 50νταρια σκουτερακια !!! ή ακομα δοσε αλλα 200 ευρω και παρε το Crypton X ( την απλη εκδοση ) δν θελω να σ αγχωσω αλλα τ ειπαν διπλωμα... και το παιδι ειναι ανηλικος οπως κ εγω... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 αμα θελετε κατι για gilera οχι απο το ελληνικο site γτ εχουν να το ενημερωσουν κτ χρονια... εδω εχει ακομα το runner purejet που εχει σταματησει η παραγωγη... στο ιταλικο να μπαινετε... τεσπα... τα μηχανακια εχουν ακριβως τον ιδιο κινητηρα... αλλα κ μ 1-2 ιππους παραπανω περιμενες να βαραει κατοσταρες? 50 κυβικα ειναι... 90 με ξεφυμωμα κ καλα ειναι... Ρε c η απλή εκδώσει p έχει 2 ίππους ποιο κάτω τραβάει 90km/h με 2 ίππους παραπάνω δεν θα χτυπάει 100km/h με 1 άτομο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 ειπαμε ιδιο κινητηρα εχουν... αλλα πλαστικα.... και ενας ιππος πανω ενας ιππος κατω δν κανουν διαφορες... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 ειπαμε ιδιο κινητηρα εχουν... αλλα πλαστικα.... και ενας ιππος πανω ενας ιππος κατω δν κανουν διαφορες... Σοφοκλής εγώ ξέρω ότι έχει 1,5ίππους πάνω k στο μαγαζί που πήγα k ρώτησα k από το περιοδικό{2τροχοί} το ίδιο πράγμα λένε τι να σου πω άμα ξέρεις περισσότερα από αυτούς p τα δοκιμάζουν k από αυτούς που τα πουλάνε .... Aμα ξέρεις μπράβο σου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 μπες στ site της gilera αλλα στ ιταλικο... και δες πως γραφει τον ιδιο ακριβως τυπο κινητηρα και τις ιδιες επιδοσεις... αμα αυτοι που τα δοκιμαζουν και αυτοι που τα πουλανε ξερουν περισσοτερα απο αυτος που τα φτιαχνουν... τι να πω.. μπραβο τους... κ κτ αλλο... εγω εχω το simoncelli... δν θα με συνεφερε να λεω οτι ειναι πιο γρηγορο? δες το κ ετσι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Μπορείς μήπως να μου πεις την ιστοσελίδα του Ιταλικού Site?.... Ευχαριστώ! :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) κατω σου γδαρθηκε και πλαστικο κι αυτοκολητο.. σ αλλη φοτο την πλαινη..φαινεται να σου γδαρθηκε το αυτοκολητο ..αρα βαψιμο δεν παιζει απλα αλλαγη αυτοκολλητου. αυτοκολλητα δεν ειναι αυτα στο πλαι; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 από τον yamahito Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 κατω σου γδαρθηκε και πλαστικο κι αυτοκολητο.. σ αλλη φοτο την πλαινη..φαινεται να σου γδαρθηκε το αυτοκολητο ..αρα βαψιμο δεν παιζει απλα αλλαγη αυτοκολλητου. αυτοκολλητα δεν ειναι αυτα στο πλαι; ναι... αυτοκολλητα ειναι.... Μπορείς μήπως να μου πεις την ιστοσελίδα του Ιταλικού Site?.... Ευχαριστώ! :) μπες www.gilera.com και απο κει επελεξε χωρα italy... δν εχει αγγλικα... οποτε αν δν ξερεις ιταλικα πρεπει να μαντεψεις καποια πραγματα.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Silver17 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) A δε ξερω , εγω ελεγα να την αγοραζες μονος σου.Ειναι κ ενας στο utube , διαφιμιζεται που τα ζεστενει κ ξαναγινοντε καινουργια αλλα ξεχασα το ονομα. KOKKINAFEGGARIA ειναι το καναλι του. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 από τον Silver17 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες