Jump to content
Sign in to follow this  
SkiT

www.fc-moto.de

Recommended Posts

σε δικια μου παραγγελια(κρανος)ηταν κυριοι..

μετα απο λιγο καιρο σε παραγγελια 2 κρανων για φιλο,εκτεθηκα αφανταστα και δεν ξαναψωνιζω απο αυτους.

και για την ιστορια..

κράνη,οχι κράνοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

12 μερες και δεν εχουν απαντήσει σε κανενα mail...παιζει κανενα τηλεφωνο; η υπομονη μου εχει αρχισει να εξαντλείται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωχχ.....τωρα τα διαβασα........Τελος του προηγουμενου μηνα παραγγειλα καινουργια φορμα και μποτες.Δεν εχουν στειλει ουτε κωδικο αποστολης και απο λεει οτι ειναι σε αναμονη!.....εστειλα μαιλ πριν καμια βδομαδα,τιποτα....εστειλα αλλο ενα σημερα.Θα περιμενω μεχρι Τριτη/Τεταρτη.Αν δεν απαντησουν κατι την ακυρωνω.

Πριν 1μιση μηνα που παραγγειλα ενα κρανος,ολα κομπλε ρε γαμωτο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απαντησαν χθες.....οι μποτες δεν ειναι διαθεσιμες. Πρεπει να περιμενω 2μηνες για τις συγκεκριμενες. Το λαθος τους ηταν οτι περιμεναν να στειλω εγω μνμα αντι να με ειδοποιησουν αυτοι!....τεσπα,τους ζητησανα στειλουν αλλες μποτες και τωρα περιμενω να δω.....τους ειπα επισης οτι χρειαζομαι τα πραγματα πριν τις 2του επομενου μηνος.ελπιζω να κανουν κατι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχει τόσα site στην αστραλία, από τους τραχανάδες τους γερμανούς βρήκες να παραγγείλεις? :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχει τόσα site στην αστραλία, από τους τραχανάδες τους γερμανούς βρήκες να παραγγείλεις? :)

Σαιτ και μαγαζια εχουμε.....καλες τιμες δεν εχουμε!!! :shades: .........Πως γινεται η δουλεια εδω. Αν εισαι βλακακος,πας στο μαγαζι και παιρνεις αυτο που θες.Αν εισαι λιγο βλακακος πας στο μαγαζι,παζαρευεις,σου κανει μια καλυτερη τιμη και παρινεις αυτο που θες........Αν εισαι νορμαλ τυπος πας στο μαγαζι,του λες τι θες και ποσο μπορεις να το φερεις απο Αμερικη ή Ευρωπη :_thumbsup: ....Δυστυχως δεν ειχαν νουμερο για την φορμα και τις μποτες μου οποτε οι γερμανοι ηταν η μονη επιλογη μου για αυτη την αγορα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα ακυρωσα την παραγγελια!Δεν απαντησαν για την αλλαγη στις μποτες και δε γινεται να περιμενω αλλο. Βρηκα μια αλλη φορμα στον Εμπει απο Αμερικη.Ελπιζω να την εχω πριν την επομενη μερα στη πιστα 2/09

Τωρα πρεπει να βρω τις μποτες.Κριμα γιατι η τιμη ηταν παρα πολυ καλη.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα