vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Οσο για το επασφαλιστρο ειναι εως 23 ετων.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Αχ μόλις το γλίτωσααααααααααα, παρα τρίχα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Xμμμ..Πολυ λιγα μου φαινονται τα λεφτα.. (360 ευρω, σε ετησια βαση) Ε πλάκα σε κάνω? Χμμμ..Τωρα που το σκεφτομαι, οταν ειχα ρωτησει στην Interamerican για ασφαλεια με κλοπη, για τη δικια μου, μου ειχαν πει γυρω στα 500(+, -) για ασφαλιζομενο κεφαλαιο 14.000, οποτε, τελικα, μαλλον λογικη ακουγεται η τιμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 ζ) άλλος παράγων; αν εχεις κανει ατυχημα με δικο σου λαθος η αν εκρεμει δικαστικη αποφαση για ατυχημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) λοιπον παιδια επειδη το κατεχω το θεμα και κανω ασφαλειες θελω να πω το εξης ασφαλειες κλοπης γινονται μεμονομενα απο καποιες εταιριες αλλα μονο οταν κλαπη η μοτοσυκλετα απο γκαραζ το οποιο ειαναι με συναγερμο και γκαραζοπορτα.και συναγερμο η μοτοσυκλετα οποτε μην το ψαχνεται ειναι μπερδεμα καμια εταιρια δεν θελει να κανει ασφαλειες κλοπης ειδικα σε μοτοσυκλετες μονο με ορους.. Δεν το κατεχεις το θεμα, άλλαξε επαγγελμα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2009 από τον taskon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες