sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 ρε παιδια τι γνωμη εχετε για το ξεφιμωμα? υπαρχει περιπτωση να μ δημιουργησει προβληματα στ μηχανακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Τι μηχανάκι και τι είδους "ξεφίμωμα"? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 ενα runner 50 sp... και για το ξεφιμωμα μ ειπαν απο την αντιπροσωπεια ενας φιλος... κατι με τα σωληνακια της βενζινης που τ δινει δυναμη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
0-200aras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Αν θες ταχύτητα πάρε R1. Όλα τα άλλα είναι φίφες. Τα μηχανάκια(κάθε κυβισμού) είναι σχεδιασμένα για την βέλτιστη ασφάλεια και οδηγική απόλαυση μαμίσια. Αν τα γαργαλάς (μου είπες ο ξάδερφος της πρώην μου που ξέρει καποιον και δεν συμαζεύεται...) μόνο μπελάδες θα φέρουν και μόνο λεφτά θα πάρουν. Για αυτό άραξε στα κυβικά ΤΟΥ και αν θες και μπορείς πάρε ένα πιο γρήγορο να γουστάρεις.Ημίμετρα και σκανταλιές δεν θα σου βγούν σε καλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vierIsback 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Αν θες ταχύτητα πάρε R1. Όλα τα άλλα είναι φίφες. Τα μηχανάκια(κάθε κυβισμού) είναι σχεδιασμένα για την βέλτιστη ασφάλεια και οδηγική απόλαυση μαμίσια. Αν τα γαργαλάς (μου είπες ο ξάδερφος της πρώην μου που ξέρει καποιον και δεν συμαζεύεται...) μόνο μπελάδες θα φέρουν και μόνο λεφτά θα πάρουν. Για αυτό άραξε στα κυβικά ΤΟΥ και αν θες και μπορείς πάρε ένα πιο γρήγορο να γουστάρεις.Ημίμετρα και σκανταλιές δεν θα σου βγούν σε καλό. καλα ρε εσυ τι σ πεφτει λογος αν το παιδι θελει να κανει ξεφιμωμα στο παπι η στο σκουτερ του η αν θελει να αφησει μονο τον σκελετο κ να τα βγαλει ολα... αγορι μ κανε οτι γουσταρεις και ψαξτο λιγο υπαρχουν κ αλλες καλες μετατροπες για το σκουτερ σ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες