Jump to content
sofokLis_21

Ξεφιμωμα...

10 ψήφοι

1. 1. ξεφιμωμα?

• ναι
      7
    • οχι
      2

Recommended Posts

ρε παιδια τι γνωμη εχετε για το ξεφιμωμα? υπαρχει περιπτωση να μ δημιουργησει προβληματα στ μηχανακι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ενα runner 50 sp... και για το ξεφιμωμα μ ειπαν απο την αντιπροσωπεια ενας φιλος... κατι με τα σωληνακια της βενζινης που τ δινει δυναμη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θες ταχύτητα πάρε R1. Όλα τα άλλα είναι φίφες. Τα μηχανάκια(κάθε κυβισμού) είναι σχεδιασμένα για την βέλτιστη ασφάλεια και οδηγική απόλαυση μαμίσια. Αν τα γαργαλάς (μου είπες ο ξάδερφος της πρώην μου που ξέρει καποιον και δεν συμαζεύεται...) μόνο μπελάδες θα φέρουν και μόνο λεφτά θα πάρουν. Για αυτό άραξε στα κυβικά ΤΟΥ και αν θες και μπορείς πάρε ένα πιο γρήγορο να γουστάρεις.Ημίμετρα και σκανταλιές δεν θα σου βγούν σε καλό. :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θες ταχύτητα πάρε R1. Όλα τα άλλα είναι φίφες. Τα μηχανάκια(κάθε κυβισμού) είναι σχεδιασμένα για την βέλτιστη ασφάλεια και οδηγική απόλαυση μαμίσια. Αν τα γαργαλάς (μου είπες ο ξάδερφος της πρώην μου που ξέρει καποιον και δεν συμαζεύεται...) μόνο μπελάδες θα φέρουν και μόνο λεφτά θα πάρουν. Για αυτό άραξε στα κυβικά ΤΟΥ και αν θες και μπορείς πάρε ένα πιο γρήγορο να γουστάρεις.Ημίμετρα και σκανταλιές δεν θα σου βγούν σε καλό. :uglystupid2:

καλα ρε εσυ τι σ πεφτει λογος αν το παιδι θελει να κανει ξεφιμωμα στο παπι η στο σκουτερ του η αν θελει να αφησει μονο τον σκελετο κ να τα βγαλει ολα...

αγορι μ κανε οτι γουσταρεις και ψαξτο λιγο υπαρχουν κ αλλες καλες μετατροπες για το σκουτερ σ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα