Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Μιας και θα πιασω δουλεια για να βγαλω λεφτα να παρω ενα πιο χωματινο μηχανακι, σκεφτομαι για τα tm racing.Τα tm racing παντα ητανε ενας ερωτας για εμενα, ειναι πολυ ομορφα(γνωμη μου :P) και απο οτι εχω διαβασει ειναι πολυ καλες μηχανες.Αυτο που με απασχολει ομως πιο πολυ σε αυτες τις μηχανες ειναι που θα βρισκω ανταλακτικα, σε πιον μπορω να παω να το τσεκαρει(θα παρω μεταχειρισμενο) και ποσο θα ειναι το κοστος συντιρησης του. Οποιαδιποτε γνωμη ειναι χρησιμη ^^ Ευχαριστω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 http://www.motos.gr/ Ο αντιπροσωπος στην ελλαδα. Φιλε αν και πολυ καλα μηχανακια (αλλα και ακριβα μπες και δες) τα service τους ειναι με τις ωρες και οχι χιλιομετρα και απο ανταλλακτικα κτλ απο οσο ξερω ειναι ακριβα...δεν ξερω τι μοντελο βρηκες και κατα ποσο θα εχεις *θεμα* ανταλλακτικων η οχι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Δυστιχος ξερω πως τα ανταλακτικα εινα ακριβα και πως πανε με τις ωρες λειτουργειας, αλλα εδω υπαρχει ενας ερωτας στην μεση για αυτο θελω να ψαχτω λιγο να δω και αμα με περνει τοτε ενα tm σιγουρα θα γινει δικο μου συντομα :D Κανεις ακομα καμια γνωμη? ^^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 ειχε ενας ξαδερφος μου ΤΜ,το 510 η 520 καπως ετσι τελωσπαντων,μονο για καρτοπιστες ομως και αραια καμια καγκουροβολτα.απο μια μικρη βολτα που το ειχα παρει μου ειχε φανει πολυ αποτομο και δυνατο,καμια σχεση με τα πολιτικα sm οπως LC4 και duke που ειναι αρκετα δυνατα.αναρτησεις νομιζω φορανε showa και ohlins καποιες ακριβες σειρες.μοτερικα φορανε rotax Μοτερ αλλα σιγουρα θα εχουν μπελαλιδικο σερβις,βεβαια παιρνεις ΤΜ,παναλαφρο,γκαζι και γενικα σμ με @@,αν μπορεις να το εξισσορηπησεις απο συντηρηση,σκισιμο μετα απο καλο ζεσταμα και οχι τελικιασματα κτλ το χτυπας,αν θες ενα σμ να κανεις δουλεια σου κοιτα για χτ η και για καποιο duke,lc4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 μαγαζι που τα πουλαει ειναι στη ν.ιωνια,αν θες να τα δεις απο κοντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Για τα σερβις του ψαχνομαι πιο πολυ, δηλαδη καθε ποσες ωρες κτλπ. Εκανα μια ερωτηση στο φορουμ της tm αλλα το φορουμ εκεινο μου φανηκε αρκετα ξεχασμενο στο ελεος του θεου, για αυτο μαλλον θα παω μια βολτα την παρασκευη απο την αντιπροσωπια να ρωτισω κανα δυο πραγματα. btw, δεν με νοιαζει για SM ειμαι χωματινος εγω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgee husaberg 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 ειχα ψαχτει και εγω για tm για διχρονο βασικα.κοιτα αν τθχον εχεισ προβλιματα σε διχρονο στανταρ θα εχεισ λιγοτερα για διχρονο 125 που ρωτησα το πιστονη ειχε 35 ευρο το 2005.για τετραχρονο δεν εχω ιδεα.για θεμα αξιοπιστιασ ειναι ποσο καλα το συντηρεισ.και το τετραχρονο εχει λιγο ακριβη συντηρηση.γιατι χρηση το θελεισ?αν ειναι για χωμα παρε καλητερα 2χρονο λογο συντηρισεισ.για μοταρντ 4χρονο λογο δυναμησ γιατι motard χωρισ δυναμη ειναι απογοητευση..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Για διχρονο 250αρι σκεφτομαι γιατι ειναι και τα μονα που εχω βρει σε αγγελιες και το μηχανακη το θελω για πιστα σε χωμα ^^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Μολις γυρισα απο την αντιπρωσοπια και τα πραγματα με τα συνεργια κτλπ δεν ειναι τοσο μπελας και απο οτι φαινετε θα μπορω να το συντιρισω το μηχανακη, αρα δουλεια μου μενει τωρα για να παρω την μηχανη :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Μολις γυρισα απο την αντιπρωσοπια και τα πραγματα με τα συνεργια κτλπ δεν ειναι τοσο μπελας και απο οτι φαινετε θα μπορω να το συντιρισω το μηχανακη, αρα δουλεια μου μενει τωρα για να παρω την μηχανη περιμενουμε νεα και φωτο οταν με το καλο το χτυπησεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ta...SOS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Στη Ν.Ιωνια ειναι η αντιπροσωπεια και λογικα θα μιλησες με τη Κωσταντινα που και αυτη ετρεχε (δε ξερω αν τρεχει ακομα) πρωταθλημα s-m. Ιταλικα μηχανακια με καλα αναλωσιμα και αρκετη δυναμη. Τωρα απο ανταλλακτικα και service θα πρεπει να ρωτησες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Στη Ν.Ιωνια ειναι η αντιπροσωπεια και λογικα θα μιλησες με τη Κωσταντινα που και αυτη ετρεχε (δε ξερω αν τρεχει ακομα) πρωταθλημα s-m. Ιταλικα μηχανακια με καλα αναλωσιμα και αρκετη δυναμη. Τωρα απο ανταλλακτικα και service θα πρεπει να ρωτησες... Μιλισα με την μητερα της :P και ρωτισα για ανταλλακτικα και service και ολα ειναι κομπλε ^^ Λεφτα να μαζεψω τωρα και εχω φυγει με 1000 για tm racing Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες