Jump to content
Sign in to follow this  
Niar

tm racing

Recommended Posts

Μιας και θα πιασω δουλεια για να βγαλω λεφτα να παρω ενα πιο χωματινο μηχανακι, σκεφτομαι για τα tm racing.Τα tm racing παντα ητανε ενας ερωτας για εμενα, ειναι πολυ ομορφα(γνωμη μου :P) και απο οτι εχω διαβασει ειναι πολυ καλες μηχανες.Αυτο που με απασχολει ομως πιο πολυ σε αυτες τις μηχανες ειναι που θα βρισκω ανταλακτικα, σε πιον μπορω να παω να το τσεκαρει(θα παρω μεταχειρισμενο) και ποσο θα ειναι το κοστος συντιρησης του.

Οποιαδιποτε γνωμη ειναι χρησιμη ^^

Ευχαριστω :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

http://www.motos.gr/

Ο αντιπροσωπος στην ελλαδα.

Φιλε αν και πολυ καλα μηχανακια (αλλα και ακριβα μπες και δες) τα service τους ειναι με τις ωρες και οχι χιλιομετρα και απο ανταλλακτικα κτλ απο οσο ξερω ειναι ακριβα...δεν ξερω τι μοντελο βρηκες και κατα ποσο θα εχεις *θεμα* ανταλλακτικων η οχι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστιχος ξερω πως τα ανταλακτικα εινα ακριβα και πως πανε με τις ωρες λειτουργειας, αλλα εδω υπαρχει ενας ερωτας στην μεση :wub: για αυτο θελω να ψαχτω λιγο να δω και αμα με περνει τοτε ενα tm σιγουρα θα γινει δικο μου συντομα :D

Κανεις ακομα καμια γνωμη? ^^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχε ενας ξαδερφος μου ΤΜ,το 510 η 520 καπως ετσι τελωσπαντων,μονο για καρτοπιστες ομως και αραια καμια καγκουροβολτα.απο μια μικρη βολτα που το ειχα παρει μου ειχε φανει πολυ αποτομο και δυνατο,καμια σχεση με τα πολιτικα sm οπως LC4 και duke που ειναι αρκετα δυνατα.αναρτησεις νομιζω φορανε

showa και ohlins καποιες ακριβες σειρες.μοτερικα φορανε rotax Μοτερ αλλα σιγουρα θα εχουν μπελαλιδικο σερβις,βεβαια παιρνεις ΤΜ,παναλαφρο,γκαζι και γενικα σμ με @@,αν μπορεις να το εξισσορηπησεις απο συντηρηση,σκισιμο μετα απο καλο ζεσταμα και οχι τελικιασματα κτλ το χτυπας,αν θες ενα σμ να κανεις δουλεια σου κοιτα για χτ η και για καποιο duke,lc4 _thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα σερβις του ψαχνομαι πιο πολυ, δηλαδη καθε ποσες ωρες κτλπ. Εκανα μια ερωτηση στο φορουμ της tm αλλα το φορουμ εκεινο μου φανηκε αρκετα ξεχασμενο στο ελεος του θεου, για αυτο μαλλον θα παω μια βολτα την παρασκευη απο την αντιπροσωπια να ρωτισω κανα δυο πραγματα.

btw, δεν με νοιαζει για SM ειμαι χωματινος εγω :devil:

:P :afro1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα ψαχτει και εγω για tm για διχρονο βασικα.κοιτα αν τθχον εχεισ προβλιματα σε διχρονο στανταρ θα εχεισ λιγοτερα για διχρονο 125 που ρωτησα το πιστονη ειχε 35 ευρο το 2005.για τετραχρονο δεν εχω ιδεα.για θεμα αξιοπιστιασ ειναι ποσο καλα το συντηρεισ.και το τετραχρονο εχει λιγο ακριβη συντηρηση.γιατι χρηση το θελεισ?αν ειναι για χωμα παρε καλητερα 2χρονο λογο συντηρισεισ.για μοταρντ 4χρονο λογο δυναμησ γιατι motard χωρισ δυναμη ειναι απογοητευση.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για διχρονο 250αρι σκεφτομαι γιατι ειναι και τα μονα που εχω βρει σε αγγελιες και το μηχανακη το θελω για πιστα σε χωμα ^^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μολις γυρισα απο την αντιπρωσοπια και τα πραγματα με τα συνεργια κτλπ δεν ειναι τοσο μπελας και απο οτι φαινετε θα μπορω να το συντιρισω το μηχανακη, αρα δουλεια μου μενει τωρα για να παρω την μηχανη :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μολις γυρισα απο την αντιπρωσοπια και τα πραγματα με τα συνεργια κτλπ δεν ειναι τοσο μπελας και απο οτι φαινετε θα μπορω να το συντιρισω το μηχανακη, αρα δουλεια μου μενει τωρα για να παρω την μηχανη biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

περιμενουμε νεα και φωτο οταν με το καλο το χτυπησεις_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στη Ν.Ιωνια ειναι η αντιπροσωπεια και λογικα θα μιλησες με τη Κωσταντινα που και αυτη ετρεχε (δε ξερω αν τρεχει ακομα) πρωταθλημα s-m.

Ιταλικα μηχανακια με καλα αναλωσιμα και αρκετη δυναμη.

Τωρα απο ανταλλακτικα και service θα πρεπει να ρωτησες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στη Ν.Ιωνια ειναι η αντιπροσωπεια και λογικα θα μιλησες με τη Κωσταντινα που και αυτη ετρεχε (δε ξερω αν τρεχει ακομα) πρωταθλημα s-m.

Ιταλικα μηχανακια με καλα αναλωσιμα και αρκετη δυναμη.

Τωρα απο ανταλλακτικα και service θα πρεπει να ρωτησες...

Μιλισα με την μητερα της :P και ρωτισα για ανταλλακτικα και service και ολα ειναι κομπλε ^^

Λεφτα να μαζεψω τωρα και εχω φυγει με 1000 για tm racing :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα