sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 ρε παιδια ποιος ξερει να μου πει ποσο κανει το gilera runner το 50αρι το injection? γτ στην ιστοσελιδα της gilera δν γραφει τιμη για το injection.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Yπαρχει και η κατηγορια, "Παπιά / scooters και μικρές μοτοσυκλέτες μέχρι 125cc" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 ρε παιδια ποιος ξερει να μου πει ποσο κανει το gilera runner το 50αρι το injection? γτ στην ιστοσελιδα της gilera δν γραφει τιμη για το injection.... 2100 νομιζω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 παρεξηγηθηκες black_hawk? ευχαριστω ChriC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 2450 έκανε όταν πήρα εγώ το δικό μου runner. :S Αλλά φίλε μου,εγώ το έχω ξαναπεί εδώ, από αντιπροσωπεία της Piaggio μου είχε πει ο μηχανικός πως δεν αξίζει το ψεκαστό γιατί βγάζει πολλά προβλήματα.Κι αυτός να βγάλει πιο πολλά θέλει έτσι?Αλλά μου πρότεινε το απλό μοντέλο με καρμπυρατέρ που ήταν και φθηνότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 ναι ρε φιλε αλλα το αλλο βγαζει 6 αλογα.... αξιζει να μην το παρω επειδη μπορει να βγαλει προβληματα? κ κτ αλλο... εχεις ακουσει τπτ οτι το 2010 θα καταργηθουν τα 2χρονα? και οτι θα ζητανε αποσυρση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Να σου πω κάτι?Τι 6 τι 5?Δεν βλέπεις τόσο μεγάλη διαφορά στο δρόμο στο εγγυώμαι εγώ.Σε κατανάλωση μόνο κάτι θα δεις διαφορά. Δεν έχω ακούσει τίποτα. Λίγο δύσκολο.Ίσως να τα "πνίξουν" κάπως τώρα ξέρω γω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 φιλε μου πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία και μου είπαν(επειδή ήθελα και εγώ να αγοράσω αυτό) ότι είχε ένα πρόβλημα αυτή η μηχανή και δεν είναι καλή να την αγοράσεις άρα πάρε την κανονική μπορεί ακόμα και αν θέλεις να την αγοράσεις να μην σε αφήσουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 2450 έκανε όταν πήρα εγώ το δικό μου runner. :S Αλλά φίλε μου,εγώ το έχω ξαναπεί εδώ, από αντιπροσωπεία της Piaggio μου είχε πει ο μηχανικός πως δεν αξίζει το ψεκαστό γιατί βγάζει πολλά προβλήματα.Κι αυτός να βγάλει πιο πολλά θέλει έτσι?Αλλά μου πρότεινε το απλό μοντέλο με καρμπυρατέρ που ήταν και φθηνότερο. +1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vierIsback 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 ναι ρε φιλε αλλα το αλλο βγαζει 6 αλογα.... αξιζει να μην το παρω επειδη μπορει να βγαλει προβληματα? κ κτ αλλο... εχεις ακουσει τπτ οτι το 2010 θα καταργηθουν τα 2χρονα? και οτι θα ζητανε αποσυρση? μα ισα ισα το 2 χρονο εναι ο καλυτερος κινητηρας εσωτερικης καύσης από πλευράς απόδοσης πάντα γιατί να καταργήσουν μια τέτοια τεχνολογία? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 vierIsback ελεος ρε συ...ξερεις τι ρυπους βγαζουν ? μη κοιτας τα Ζ που ειναι ιδανικα μηχανακια...[και ειδικα τα 150cc] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vierIsback 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 vierIsback ελεος ρε συ...ξερεις τι ρυπους βγαζουν ? μη κοιτας τα Ζ που ειναι ιδανικα μηχανακια...[και ειδικα τα 150cc] ρε μην τα ισοπεδωνουμε ολα... δλδ τα αλυσοπριονα και χιλιες δυο αλλες μηχανες διχρονες δεν βγαζουν καυσαερια.... απο τα μηχανακια θα χαλασει ο πλανητης ε... κ ασε π αν το προσεξεις κ δεν κανεις καγκουριες οπως στα σκουτερ δεν βγαζουν πολα καυσαέρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 μα ισα ισα το 2 χρονο εναι ο καλυτερος κινητηρας εσωτερικης καύσης από πλευράς απόδοσης πάντα γιατί να καταργήσουν μια τέτοια τεχνολογία? Aπο θερμοδυναμικη αποψη, σε σχεση με τον τετραχρονο ειναι μαπα! (Αν υπολογισεις δλδ ποσο καυσιμο απαιτειται για καθε παραγομενο ιππο..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vierIsback 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Aπο θερμοδυναμικη αποψη, σε σχεση με τον τετραχρονο ειναι μαπα! (Αν υπολογισεις δλδ ποσο καυσιμο απαιτειται για καθε παραγομενο ιππο..) ναι ρε ετσι κ αλλιως σε κανενα κινητηρα δεν γινεται να παραγεται 100% εργο οποτε αν πουμε οτι η ποσοτητα βενζινης δεν μας νοιαζει γτ ευκολα βρισκουμε αρα από άποψη απόδοσης διχρονο με τα 1000!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 η ποσοτητα βενζινης δεν μας νοιαζει γτ ευκολα βρισκουμε αρα από άποψη απόδοσης διχρονο με τα 1000!! Μη φας..Εχει γλαρο!!! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 o λογος που θα ηθελα να αποσυρθουν τα 2χρονα , ειναι ετσι ωστε να μην με περναει ο φιλος μου ο Chris και να μου κουναει τα αυτια καθως με βλεπει με γυρισμενο κεφαλι :( (Δεν εχει καθρευτες για αυτο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες