SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ RUNNER 50 INJECTION!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ RUNNER 50 INJECTION!!!! καλή επιλογή φαίνεται δες και εδώ όμως Gilera runner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 καλή επιλογή φαίνεται δες και εδώ όμως Gilera runner Φιλε μου ξέρω την τιμή του θα το αγοράσω καινούργιο και θα έχει 2 χρονια εγγύηση άρα να μην έχω προβλήματα όπως άμα αγόραζα aprilia rs50 η ντέρμπι gpr50 που θα ήταν χωρίς εγγύηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Η εγγύηση δεν παίζει τόσο ρόλο όσο η ταλαιπωρία.Πάντως ένα μοτάρντ ή μια μηχανή το θεωρώ καλύτερα ακόμα κι αν οδηγάω Runner και του έχω έρωτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Η εγγύηση δεν παίζει τόσο ρόλο όσο η ταλαιπωρία.Πάντως ένα μοτάρντ ή μια μηχανή το θεωρώ καλύτερα ακόμα κι αν οδηγάω Runner και του έχω έρωτα. φιλε μου δεν θέλω να πάρω ένα μοτάρντ γιατί θα πηγαίνει και πιο σιγά από ένα runner και δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους μηχανές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 πριν καμια βδομαδα πηγα κ εγω να αγορασω το runner injection... μ ειπαν πως επειδη βγαζει προβληματα σε 10 με 15 χιλιαδες χλμ αποσυρθηκε απο τους καταλογους της gilera και δν μπορεις να το παραγγειλεις... μπορουν να στ βρουν απο αλλη αντιπροσωπεια αλλα απο κει που θα το ζητησουν ο αλλος θα κανει τον σταυρο του που βρεθηκε ανθρωπος να το παρει... οσοι το πηραν λεει μετα απο κανα 6μηνο το πηγαν και του εβαλαν τον κλασσικο κινητηρα του sp με το καρμπυρατερ... μπορει να ειναι πιο δυνατο απο το sp αλλα θα σ κρατησει κανα 6μηνο... και μετα καθε μηνα και σερβις.... κατα την γνωμη μου και το sp παντως παει παρα πολυ καλα για 50αρι... και με ενα καλο στρωσιμο και ενα ξεφυμωμα (δν ξερω και πως γραφεται) θα την πιανει την κατοστουρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 πριν καμια βδομαδα πηγα κ εγω να αγορασω το runner injection... μ ειπαν πως επειδη βγαζει προβληματα σε 10 με 15 χιλιαδες χλμ αποσυρθηκε απο τους καταλογους της gilera και δν μπορεις να το παραγγειλεις... μπορουν να στ βρουν απο αλλη αντιπροσωπεια αλλα απο κει που θα το ζητησουν ο αλλος θα κανει τον σταυρο του που βρεθηκε ανθρωπος να το παρει... οσοι το πηραν λεει μετα απο κανα 6μηνο το πηγαν και του εβαλαν τον κλασσικο κινητηρα του sp με το καρμπυρατερ... μπορει να ειναι πιο δυνατο απο το sp αλλα θα σ κρατησει κανα 6μηνο... και μετα καθε μηνα και σερβις.... κατα την γνωμη μου και το sp παντως παει παρα πολυ καλα για 50αρι... και με ενα καλο στρωσιμο και ενα ξεφυμωμα (δν ξερω και πως γραφεται) θα την πιανει την κατοστουρα... το ξέρω...πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία πριν 5-6 ημερες και μου το είπαν αν και σκέφτομαι πολύ να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο 50cc που έχει γίνει μετατροπή σε 80cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες