SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Opera εδώ και χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος απ'το ΦΦ, αλλά εγώ αυτό έχω συνηθήσει και αυτό μ'αρέσει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 google chrome... εντάξει, δε λέμε όχι στο ΙΕ, αλλά έχω κολλήσει με το chrome :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 sudo apt-get install firefox ;) σε Ubuntu Minimal Install με XFCE Ελπίζω κάποτε να αξιωθώ ώστε να δώσω και emerge mozilla-firefox :worthy: :punk: :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Και την βιογραφία σου σε LaTex. Και άμα λάχει σου ανοίγουμε και μία πόρτα για το SSH, για να κάνεις compile τον πυρήνα μας. :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Κι εγώ FF χρησιμοποιώ, τον ΙΕ ούτε να τον δω αν και έχει βελτιωθεί κάπως. Όσο για το Chrome μου έβγαζε κάτι κολλήματα και δεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Firefox . & - Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Firefox κι εδώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 μια διόρθωση, το σωστό είναι ο πόλεμος των BROWSERS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 To ειδα αμεσως, αλλα δυστυχως ο τιτλος ενος θεματος διορθωνεται μονο απο καποιον συντονιστη.. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanosy 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Opera εδω Με τον fifi δεν τα παω καλα δεν μπορω να συνηθισω, οσες φορες προσπαθησα να αλαξω απο opera. Εξερειτε η χρηση στο netbook που ο fifis ειναι μονοδρομος :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 To ειδα αμεσως, αλλα δυστυχως ο τιτλος ενος θεματος διορθωνεται μονο απο καποιον συντονιστη.. :/ Δεν βαριέσαι, το είπα γιατί είμαι σπασίκλας και γιατί ήταν δικό σου τόπικ :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες