Zazula 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Αυτό που δεν δουλεύει (μόνο) ως τώρα, είναι το software του πολυμηχανήματος της ΗΡ που έχω. Κι η πλάκα είναι πως και αυτό που κατέβασα από κει για τα Vista (δεν είχε για 7) δεν δουλεύει! :/ Σε Compatibility Mode δοκίμασες; Tα 7άρια που έχουν το run που είχαν τα XP? (ή μήπως δεν έχουν? ) Πάντα αναρωτιόμουν ποιοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν το Start menu... :P Windows key + R! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Σε Compatibility Mode δοκίμασες; Στη μάνα σου το είπες? :lol: Γίνε λίγο πιο σαφής γιατί δεν το ΄πιασα αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Άστο.... το βρήκα. Έφταιγε που δεν έτρεχα το disk part από το run αλλά το έτρεχα με διπλό κλικ στο εικονίδιο. Την ξεκίνησα κανονικά την διαδικασία. Many thanks Zazula!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Αφού λοιπόν κατάφερα και τα εγκατέστησα, τα δούλεψα δυο μέρες τώρα. Αυτό που έχω να πω, είναι πως πραγματικά έχουν φτιάξει ένα καλό λειτουργικό αυτή τη φορά! Τρέχει σαν τα ΧΡ χωρίς να βαραίνει ο υπολογιστής κι έχει ένα σωρό νέες δυνατότητες! Πραγματικά πολύ καλο λειτουργικό. Τα Vista τα δοκίμασα μετά από αρκετό καιρό (απ' όταν είχαν κυκλοφορήσει) στήνοντας το πισί σε dual boot. 1 εβδομάδα τα κράτησα και είδα ότι δεν άξιζε να συνεχίσω μαζί τους, κι έτσι παρέμεινα με τα XP ως τώρα. Τα Win 7 όμως είναι άλλη φάση όπως είδα ως τώρα. Είναι νωρίς βέβαια ακόμα για να είμαι σίγουρος, αλλά δείχνουν πολύ καλά και μάλλον θα μείνουν μέσα στο pc ως πρώτο λειτουργικό! (ελπίζω μόνο να αναβαθμίσει το software της η ΗΡ για να δουλεύει σωστά ο εκτυπωτής μου, γιατί όπως είπα, είναι το μόνο software που δεν δουλεύει ως τώρα. Ο εκτυπωτής βέβαια (σαν εκτυπωτής) δουλεύει, αλλά δεν έχω ενεργές κάποιες λειτουργίες του μιας κι όπως είπα είναι πολυμηχάνημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 στο site της ΗΡ μπηκες??? Εγω μπηκα εχτες να κατεβασω για το δικο μου και ειδα οτι ειχε drivers και για τα 7αρια... Aν παντως δεις μετα απο καιρο οτι δεν βγαινουν drivers, στεισε ενα εικονικο μηχανημα σε Virtual Box και κανε απο'κει μεσα τη δουλεια σου. Θα πρεπει να σου περισευουν ομως καμια 20αρια GB :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Eμένα μου λέει αυτά>>> http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documen...115&lang=el για το δικό μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 1η μέρα επίσημης κυκλοφορίας σήμερα http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=114...p;pubid=7112815 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 1η μέρα επίσημης κυκλοφορίας σήμερα http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=114...p;pubid=7112815 (Nαι... μόλις βγήκα από το Plaisio) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Εδω κοιτα λυσσα!Ουτε εγω δεν προλαβα να μπω στο μαγαζι ακομα!Χαχαχαχα! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Ξέχασα να πω πως η ethernet θύρα δούλεψε κανονικά μετά από μια αναβάθμιση που βρήκα στην albatron. (δεν έλεγε βέβαια ούτε για vista ούτε για 7αρια, αλλά δούλεψε μια χαρά) Αυτό που δεν δουλεύει (μόνο) ως τώρα, είναι το software του πολυμηχανήματος της ΗΡ που έχω. Κι η πλάκα είναι πως και αυτό που κατέβασα από κει για τα Vista (δεν είχε για 7) δεν δουλεύει! : Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Ξέχασα να πω πως η ethernet θύρα δούλεψε κανονικά μετά από μια αναβάθμιση που βρήκα στην albatron. (δεν έλεγε βέβαια ούτε για vista ούτε για 7αρια, αλλά δούλεψε μια χαρά) Αυτό που δεν δουλεύει (μόνο) ως τώρα, είναι το software του πολυμηχανήματος της ΗΡ που έχω. Κι η πλάκα είναι πως και αυτό που κατέβασα από κει για τα Vista (δεν είχε για 7) δεν δουλεύει! :/ HP είναι? και εγώ το παρατήρησα χτες όταν πήγα να τυπώσω το εισιτήριο μου λολ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Ρε μαυραγορίτη :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) το αεροπορικό ρε χαχα! υ.γ. εγώ τα έχω γνήσια :P Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2009 από τον zb00p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 EΔΩ! λεπτομερεις.. λεπτομερειες!!! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 yupppiieeeeeeeee!! τα περασα τα 7αρια ultimate με επιτυχια οε οε οε ΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! πολυ καλα και κριμα που κολωνα τοσο καιρο να τα ''αγορασω'', για να δουμε. Η αληθεια ειναι οτι τωρα περιμενω απο τους ''γνωστες'' κανα τιπ αντ τρικ μπας και μαθουμε καμια μαγκια παραπανω ρε παιδι μου!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 (τροποποιήθηκε) http://www.youtube.com/watch?v=Gk4FIIkKXdw Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 28 , 2009 από τον renovatio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vstromrules 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Ειναι αληθεια οτι τα windows 7 ultimate παιζουν ολα τα προγραμματα απο τα xp? Εχω τα vusta home premium και θελω να κανω αναβαθμιση στα ultimate για να μου τρεχουν καποια προγραμματα απο τα xp.. 320 ευρω ρε μαγκες για να κανω την αναβαθμιση? Σαν πολλα δεν ειναι? Δυστυχως δε με παιρνει να κανω format Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Τασούληηηηηηηηηηηηηηηηηηη ΠΜ σε παρακαλώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 http://www.youtube.c...h?v=Gk4FIIkKXdw δεν ειμαστε ολοι mac- addicted. και οι υποσχεσεις εχουν να κανουν και με τις απαιτησεις του καθενος. με κανεις ομως να νιωθω σαν μακακας αφου εχω ηδη περασει τα 7αρια και δεν με βοηθας για να παρω το κατι παραπανω απο αυτο το λειτουργικο. παρα μονο εχει κολησει η βελονα σου στον αντιποδα που ειναι ανταγωνιστης και πολυ της μοδας τελευταια. αν η μοδα ειναι ροζ λινο παντελονι να τρεξεις να παρεις ενα φιλε, δικαιωμα σου, ασε τους αλλους ομως να φορανε blue jeans . και αφου ξερεις απο ''ντυσιμο'' προτεινε μας και για κατι απο πανω. αν με βρισκεις ειρωνικο,τοτε αυτη ειναι η απαντηση στο λινκ σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 δεν ειμαστε ολοι mac- addicted. και οι υποσχεσεις εχουν να κανουν και με τις απαιτησεις του καθενος. με κανεις ομως να νιωθω σαν μακακας αφου εχω ηδη περασει τα 7αρια και δεν με βοηθας για να παρω το κατι παραπανω απο αυτο το λειτουργικο. παρα μονο εχει κολησει η βελονα σου στον αντιποδα που ειναι ανταγωνιστης και πολυ της μοδας τελευταια. αν η μοδα ειναι ροζ λινο παντελονι να τρεξεις να παρεις ενα φιλε, δικαιωμα σου, ασε τους αλλους ομως να φορανε blue jeans . και αφου ξερεις απο ''ντυσιμο'' προτεινε μας και για κατι απο πανω. αν με βρισκεις ειρωνικο,τοτε αυτη ειναι η απαντηση στο λινκ σου. Απαπα γκρίνιαααααααααααα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 ΕρώτηΞη. Χτες για πρώτη φορά πήγα να παίξω PES2009 υπό καθεστώς Win7 και στο παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές πήγαιναν καρέ καρέ!!! Δεν κόλλαγε κάτι, αλλά ενοχλούσε πολύ στο μάτι αυτό. Με τα XP και το ίδιο παιχνίδι δεν τα είχα αυτά. Μείωσα την ποιότητα στο μέτριο και όλα έστρωσαν. Με τα ΧΡ τα είχα σε φούλ quality χωρίς κανένα πρόβλημα. Τι σημαίνει αυτό? Μένει από μνήμη λόγω 7? (έχω 2gb) Παίζει ρόλο που τα xp τα είχα φορτωμένα σε HD 7200στροφών Sata και τα 7 σε μικρότερης ταχύτητας δίσκο non sata? Kαι πως μπορώ να το καταλάβω αυτό? Πάντως στις ρυθμίσεις του pes9, επεξεργαστή, μνήμη, κάρτα γραφικών και κάτι άλλο μου τα βγάζει Good. Τι να πταίει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Ο δίσκος σίγουρα σε καθυστερεί... η μνήμες σου όχι και εγώ με win 7 και 2Gb παίζω τα πάντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 ΕρώτηΞη. Χτες για πρώτη φορά πήγα να παίξω PES2009 υπό καθεστώς Win7 και στο παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές πήγαιναν καρέ καρέ!!! Δεν κόλλαγε κάτι, αλλά ενοχλούσε πολύ στο μάτι αυτό. Με τα XP και το ίδιο παιχνίδι δεν τα είχα αυτά. Μείωσα την ποιότητα στο μέτριο και όλα έστρωσαν. Με τα ΧΡ τα είχα σε φούλ quality χωρίς κανένα πρόβλημα. Τι σημαίνει αυτό? Μένει από μνήμη λόγω 7? (έχω 2gb) Παίζει ρόλο που τα xp τα είχα φορτωμένα σε HD 7200στροφών Sata και τα 7 σε μικρότερης ταχύτητας δίσκο non sata? Kαι πως μπορώ να το καταλάβω αυτό? Πάντως στις ρυθμίσεις του pes9, επεξεργαστή, μνήμη, κάρτα γραφικών και κάτι άλλο μου τα βγάζει Good. Τι να πταίει? To βασικότερο είναι ότι τα 7 έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις γενικώς από τα xp και σε μνήμη και σε γραφικά και ότι τα έχεις σε πιο αργό δίσκο. Εγώ ας πούμε παίζω το προ σε 1680χ1050 ανάλυση και πετάει αλλά είναι πάνω σε sata2 7200, 4 gb ddr3 και κάρτα γραφικών 4870 1gb ddr5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 Να σας ρωτησω κάτι, επειδή βλεπω "γυρω γυρω" αρκετες εκδοσεις να κυκλοφορουν, ποιά να επιλέξω να κανω δοκιμή πριν τα αγοράσω? εχω δει Ultimate Retail(Final), OEM, RTM κλπ κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 Να σας ρωτησω κάτι, επειδή βλεπω "γυρω γυρω" αρκετες εκδοσεις να κυκλοφορουν, ποιά να επιλέξω να κανω δοκιμή πριν τα αγοράσω? εχω δει Ultimate Retail(Final), OEM, RTM κλπ κλπ εγω δοκιμασα τα ΟΕΜ και ειναι κουφετο, κανονικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες