adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Πόσο θα κοστίζουν η "home edition"? Windows 7 Home Premium Εκτιμώμενη τιμή λιανικής (με ΦΠΑ): ?204,99 Windows 7 Professional Εκτιμώμενη τιμή λιανικής (με ΦΠΑ): ?319,99 Windows 7 Ultimate Εκτιμώμενη τιμή λιανικής (με ΦΠΑ) ?334,99 Windows 7 Home Premium Upgrade (UPG) Τελική τιμή λιανικής (με ΦΠΑ) ? 124,99 Windows 7 Professional Upgrade (UPG) Τελική τιμή λιανικής (με ΦΠΑ) ? 299,99 Windows 7 Ultimate Upgrade (UPG) Τελική τιμή λιανικής (με ΦΠΑ) ? 309,99 από εδώ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Κουφο οντως Εδω στο λαπ τοπ μεχρι και ηχο εχω χωρις να βαλω drivers..και αλλου που τους εβαλα σε σταθερο ειχε και για sata κτλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zazula 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 απο βιστα πριμιουμ 32 μπιτ ντουαλ κορ , 3 γιγα ραμ σε τι εκδοσεις μπορω να αναβαθμισω με τα 7αρια? Μπορείς να αναβαθμίσεις σε Premium ή Ultimate (http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd772579(WS.10).aspx). Αν όμως θες να πας από τα x86 σου σε x64 θα χρειαστεί να κάνεις καθαρή εγκατάσταση (http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/Installing-and-reinstalling-Windows). Όλα τα κουλά σε μένα συμβαίνουν? Δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω με τίποτα! Εκτός ότι κάνει ένα χρόνο να προχωρήσει το σετάπ, κάποια στιγμή μου ζητάει να του βάλω cd ,με τους drivers του CD/DVD rom γιατί λέει δεν τους βρίσκει. Και φυσικά εκεί κολλάμε Tι παίζει? Είναι δυνατόν να μου ζητάει drivers τη στιγμή που το DVD rom δουλεύει αφου τα ίδια τα 7άρια ξεκινούν την διαδικασία? Θα μας κουφάνει τελείως? Είναι δυνατόν τα 7άρια να μην έχουν drivers για οπτικά μέσα?????? Έπεσες στην κοψιά, φίλε μου. Αν έχεις ένα φλασάκι των 4GB, κάνε την εγκατάσταση από εκείνο: http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/dd535816.aspx. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Έτρεξα κι εκείνο το προγραμματάκι που τσεκάρει αν το πισί είναι win7 ready και μου βρήκε μια μλκία. Ότι η θύρα ethernet ήθελε λέει upgrade γιατί δεν είναι συμβατή και με προέτρεπε να ανατρέξω στον κατασκευαστή της για drivers. Mπήκα στην 3COM που είναι η θύρα, και είδα πως δεν κάνει κουβέντα πουθενά για Vista ή για Win7. Μόνο μέχρι XP και Win 2K φτάνει, οπότε φούτσες :/ Aν σε περίπτωση δεν δουλεύει με τα 7 τι κάνω? Το συνδέω σε USB χάνοντας σε ταχύτητα, ή παίζει θύρα σε PCI (όχι express) κάρτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613462 ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Nαι αλλά κι αυτή δεν λέει για Vista ή 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 πάρε μια realtek ή gigabit, αυτές φοράνε σχεδόν όλες η mobo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Mίλησα με το e-shop και μου είπαν ότι αποκλείεται να μην παίζει η on board κάρτα δικτύου που έχω από τη στιγμή που δουλεύει κανονικά με ΧΡ. Και ήταν σίγουρος 100% γι' αυτό που μου έλεγε (έτσι μου είπε τουλάχιστον) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Σωστό και αυτό. Το πολύ πολύ, ξανακάνεις φορμάτ, μαθημένος είσαι, ειδικά μετα τον ιό :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 καλά μην δίνεις και πολύ βάση σε ότι λένε στο e-shop ( δούλευα κάποτε ) και οι ποιο πολύ είναι τελείως άσχετοι όντως θα παίξει 99% να μην χρειαστείς να περάσεις καν driver για καμία συσκευή σου αλλά ότι δεν μπαίνει μόνο του μπαίνει και με το ζόρι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Ωραία... πείτε μου τώρα και κάτι άλλο (ζαλάδα καντάντησα :D ) Aπό USB stick θα κάνει boot το μηχάνημα ώστε να ρίξω τα γουίντα μέσα από κει? Η μητρική είναι 5ετίας περίπου, αλλά νομίζω όταν ξεχάσω πάνω το USB stick και κάνω επανεκκίνηση το βλέπει σαν δίσκο (μου λέει δηλαδή ότι κάτι έχει αλλάξει στα prioritys (δεν θυμάμαι ακριβώς ) και μου λέει να πατήσω F1 για συνέχεια η Delete για να μπω στα bios για αλλαγές. Άρα το βλέπει πριν ξεκινήσουν τα γουίντα. Τι λέτε κι εσείς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Windows7 ULIMATE 32bit η 64bit υπαρχουν σε ελληνικα ηδη παντως..οποιος τα θελει σε rapidshare ας στειλει πμ. Στείλε μου κι εμένα πληζζζζ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 ότι μας ζάλισες :lol: . Να φροντίσεις από τα bios να είναι πρώτο boot device το USB σου, ώστε να ξεκινήσει την εγκατάσταση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν που να θελε windows7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Tελικά με τίποτα δεν γινόταν εγκατάσταση από boot. Tα εγκατέστησα τελικά μέσα από τα XP (σε άλλο δίσκο όμως) Μια χαρά ως τώρα. Τα στήνω σιγά σιγά. Τώρα που γράφω τρέχω με αυτά. :) Πρέπει όμως να λύσω το θέμα εγκατάσταση μέσω boot στην αρχή διότι δεν γίνεται να έχω συνέχεια μέσα τα ΧΡ για να κάνω εγκατάσταση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν που να θελε windows7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Χτές τα έβαλα στο φορητό. Πετάει το εργαλείο. Θα δώ πως θα πάνε και αναλόγως θα πράξω, πάντως διάβασα κάπου ότι ετοιμάζονται ήδη τα 8 !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Ξέχασα να πω πως η ethernet θύρα δούλεψε κανονικά μετά από μια αναβάθμιση που βρήκα στην albatron. (δεν έλεγε βέβαια ούτε για vista ούτε για 7αρια, αλλά δούλεψε μια χαρά) Αυτό που δεν δουλεύει (μόνο) ως τώρα, είναι το software του πολυμηχανήματος της ΗΡ που έχω. Κι η πλάκα είναι πως και αυτό που κατέβασα από κει για τα Vista (δεν είχε για 7) δεν δουλεύει! :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 (τροποποιήθηκε) Παιδιά παιδιά βγήκαν καινούρια imac και macbook! Πετάξτε τα πισια και τα προβλήματά τους μαζί! Πάρτε mac, είναι λιγο πιο ακριβά αλλά ρε όταν έχεις μια μηχανάρα των 20.000+ ευρών εκεί θα κάνεις τσιγγουνιές? (Ωχ τώρα θα με βρίσουν, χεχε). Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 21 , 2009 από τον renovatio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sam46 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν που να θελε windows7 γκουχ γκουχ Ταααασοοοο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Να μαι και γω με το φρέσκο λειτουργικό μου (Χ64) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Tα 7άρια που έχουν το run που είχαν τα XP? (ή μήπως δεν έχουν? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Τα 7άρια, όπως και στα Vista, πρέπει να το εμφανίσεςι από την προσαρμογή του μενού έναρξη. Από προεπιλογή πολλά είναι που δεν εμφανίζονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Έπεσες στην κοψιά, φίλε μου. Αν έχεις ένα φλασάκι των 4GB, κάνε την εγκατάσταση από εκείνο: http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/dd535816.aspx. Όταν κάνω list disk, βλέπει όλους τους σκληρούς, αλλά όχι το USB flash. Κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 γκουχ γκουχ Ταααασοοοο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες