Jump to content
renovatio

Ασε το (κινητό) να χτυπάει...

Recommended Posts

Αμα ειναι τοσο μεγαλη αναγκη, σταματα στην ακρη και απαντα... Αλλιως αστο να βαραει και οταν φτασεις παρε τηλεφωνο εσυ.... Η αμα δεν θες μην παρεις και καθολου....

:_thumbsup:

Αυτό δεν είναι τίποτα. Στή Σύρο κάνουν delivery καφέ με το παπί και...

01686.jpg

να ηταν μονο στη Συρο καλα θα ηταν.παντου ετσι κανουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οδηγάς. Χτυπάει το κινητό. για μισό δευτερόλεπτο αποσπάται η προσοχή σου. το υπόλοιπο μισό δευτερόλεπτο επανέρχεται. γείωση με Κάιρο. σταματάς στην άκρη. βγάζεις κράνος και μιλάς. τόσο απλό. ένας συνάδελφος το κλείνει τελείως όταν είναι στη μηχανή.

ααααα έχω δει και το άλλο, δικυκλιστές με jet κράνος να έχουν σφηνώσει το κινητό στο κράνο για να μιλάνε και να κρατάνε κανονικά το τιμόνι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο και να χτυπάει όταν οδηγάω το γράφω κανονικά.Το πολύ πολύ να κάνω στην άκρη και να απαντήσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνώμη ρε παιδιά... Εσείς το ακούτε το κινητό όταν χτυπάει και οδηγάτε μηχανή;; Μήπως έχω πρόβλημα εγώ, να πάςω να το κοιτάξω;;

Όταν οδηγώ αυτοκίνητο μιλάω κι εγώ στο κιν αλλά εκεί έχω το bluetooth που μου αφηνει και τα 2 χέρια ελεύθερα.

Προς θεού δε λέω ότι είναι σωστό να μιλάς ενώ οδηγείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εεεεεεεεε ξεχνάς ότι δεν χρειάζεται να το ακούς, όταν το έχεις στη τσέπη υπάρχει και η δονηση, κάτι θα καταλαβαίνεις. :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αμα ειναι τοσο μεγαλη αναγκη, σταματα στην ακρη και απαντα... Αλλιως αστο να βαραει και οταν φτασεις παρε τηλεφωνο εσυ.... Η αμα δεν θες μην παρεις και καθολου....

Δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη απάντηση που να με αντιπροσωπεύει περισσότερο και από άποψη και από ύφος! :P

Ομολογώ αμαρτία, έχω οδηγήσει μία φορά ενώ μιλούσα στο κινητό! Ε! Όλοι κάνουμε λάθη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Υπάρχει ζωή και χωρίς κινητό ( όπως και χωρίς windows :P ).

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣ 9 ΕΥΡΟ το δημηνο και την περισοτερη ωρα κλειστο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mπαααααα..Αστο να χτυπαει..τη δουλεια του κανει αυτο και τη δικια μου εγω!.. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εεεεεεεεε ξεχνάς ότι δεν χρειάζεται να το ακούς, όταν το έχεις στη τσέπη υπάρχει και η δονηση, κάτι θα καταλαβαίνεις. :lol:

Αυτό το είχα ξεχάσει μιας και δε χρησιμοποιώ τη δόνηση λόγω οικονομίας μπαταρίας ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, αυτό με τα χέρια δεν παίζει!

Οι πιο πολλοί που έχω δει το κρατάνε με το κεφάλι τους σφηνωμένο στον ώμο τους.

Θα με πείτε κακό, δολοφόνο αλλά δεν πειράζει, εγώ θα το πω:

Είχα σκάσει δίπλα από έναν τέτοιο τύπο και του πάτησα κόρνα ενώ είμουνα εκατοστά δίπλα του χωρίς να με πάρει χαμπάρι, του σκάω και μια γκαζιά και του φεύγει από το ώμο... βρισιές που έριξε ο τύπος, σταματώντας να ψάξει που τού 'πεσε, ψάχνοντας και με το μάτι του στο βάθος της ευθείας, να δει ποιος του έκανε τη ζημιά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με την μηχανη σταματαω στην ακρη βγαζω το κρανακι και μιλαω(με παιρνουν απο την δουλεια).με το παπι θα την πω την αμαρτια μου βαζω ανοιχτη ακροαση και απανταω σταματωντας στην ακρη. sms ουτε μου εχει περασει απο το μυαλο.καλα πως το κανουν???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω δει άτομο σε μοτοσυκλέτα να στέλνει sms :knife:

έχω δει άτομο σε μοτοσυκλέτα να κρατάει στο ένα χέρι τσιγάρο και στο άλλο φραπέ :knife:

έχω δει άτομο σε μοτοσυκλέτα να κρατάει το κινητό με το χέρι που πιάνει φρένο/γκάζι και με το άλλο τσιγάρο :knife:

-εννοείται όταν οδηγούν-

με λίγα λόγια τα΄χω δει όλα :wacko:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε παιδιά, αυτό με τα χέρια δεν παίζει!

Οι πιο πολλοί που έχω δει το κρατάνε με το κεφάλι τους σφηνωμένο στον ώμο τους.

Θα με πείτε κακό, δολοφόνο αλλά δεν πειράζει, εγώ θα το πω:

Είχα σκάσει δίπλα από έναν τέτοιο τύπο και του πάτησα κόρνα ενώ είμουνα εκατοστά δίπλα του χωρίς να με πάρει χαμπάρι, του σκάω και μια γκαζιά και του φεύγει από το ώμο... βρισιές που έριξε ο τύπος, σταματώντας να ψάξει που τού 'πεσε, ψάχνοντας και με το μάτι του στο βάθος της ευθείας, να δει ποιος του έκανε τη ζημιά...

Έλιωσα στο γέλιο :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε, χμμμμμμ, όχι δεν θα το έκανα αλλά θα το σκεφτόμουνα. Μπορεί να είχε δυσάρεστη κατάληξη, ποτέ δεν ξέρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε, το κάνεις όταν είναι η πτώση του κινητάκια είναι ασφαλής. Γιατί αυτός θα μάθει μονο όταν πεσει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
έχω δει άτομο σε μοτοσυκλέτα να κρατάει στο ένα χέρι τσιγάρο και στο άλλο φραπέ :knife:

Ενταξει. Αυτο το εχω κανει και εγω το παραδεχομαι. Με το δεξι το τσιγαρο και με το αριστερο τον καφε. Καρφωτες οι ταχυτητες τις περισσοτερες φορες και τζουρα απο το τσιγαρο μονο στα φαναρια ή σε καμια ευθεια που αφηνα το γκαζι πριν σταματησω. Ξερω ξερω μαλακια,

αλλα την εκανα :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι ρε παιδια? Κινητο στο αριστερο χερι, τσιγαρο στο δεξι και καφες αναμεσα στα ποδια. What is the problem! :P :P :P

xaxaxa

ΥΓ: ωρε με προλαβατε! :D

YΓ2: ακομα καλυτερα μπορεις να εχεις στο αριστερο χερι και κινητο και τσιγαρο και στο δεξι τον καφε, για να εχεις αναμεσα στα ποδια το σαντουιτς!!

Τροποποιήθηκε από τον kazanakius

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού μας δίνουν το καλό παράδειγμα:

Περιπολικό δεξιά με 20 και ο οδηγός του να στέλνει SMS.............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το επόμενο που θέλω να δώ είναι:

τύπος να κάνει σούζα και με το ένα χέρι να αυτοπέρνεται φωτογραφία με το κινητό του, με τεντωμένο το χέρι του στο πλάι!!!

αυτό να δώ (που θα το δώ εδώ στο ελλαδιστάν) και ας πεθάνω... :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
έχω δει άτομο σε μοτοσυκλέτα να στέλνει sms :knife:

έχω δει άτομο σε μοτοσυκλέτα να κρατάει το κινητό με το χέρι που πιάνει φρένο/γκάζι και με το άλλο τσιγάρο :knife:

-εννοείται όταν οδηγούν-

με λίγα λόγια τα΄χω δει όλα :wacko:

Ααααα οχιιιιι δεν τα χεις δει όλα .....

Εγω φέτος το καλοκαίρι είδα έναν να σταματά να παραγγέλνει σάντουιτς να καβαλάει το μηχανάκι και οδηγώντας να το τρώει.... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ααααα οχιιιιι δεν τα χεις δει όλα .....

Εγω φέτος το καλοκαίρι είδα έναν να σταματά να παραγγέλνει σάντουιτς να καβαλάει το μηχανάκι και οδηγώντας να το τρώει.... :lol:

για να φάς το σάντουιτς δεν χρειάζεται να το κοιτάς, ενώ να στέλνεις sms πρέπει!!! εκτός αν κατέχεις mobile στενογραφία :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
το επόμενο που θέλω να δώ είναι:

τύπος να κάνει σούζα και με το ένα χέρι να αυτοπέρνεται φωτογραφία με το κινητό του, με τεντωμένο το χέρι του στο πλάι!!!

αυτό να δώ (που θα το δώ εδώ στο ελλαδιστάν) και ας πεθάνω... :blush:

Εχουμε εναν εδω μεσα με αυστριακο μηχανακι που μπορει να το κανει και αυτο :lol:

Εδω τραβουσε με το κινητο στο ενα χερι, οδηγωντας με το αλλο στα 259km/h :0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα