kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 Αυτη η μηχανη εχει μπει στην λιστα της επομενης μοτοσικλετας μου Σχολιαστε την , τα καλα της και τα κακα της , give any info you got etc :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 Να σου πω την αλήθεια δεν μου αρέσουν τα ρετρό μοντέλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 Να σου πω την αλήθεια δεν μου αρέσουν τα ρετρό μοντέλα ρετρο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 Ρετρο ενοει παλιομοδιτικα.... :P το μονο,αν θα μπορουσαμε να πουμε,- απο το μηχανακι ειναι οτι τα λαστιχα που φοραει απο την yamaha γλυστρανε...τιποτα αλλο! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 Ρετρο ενοει παλιομοδιτικα.... :P το μονο,αν θα μπορουσαμε να πουμε,- απο το μηχανακι ειναι οτι τα λαστιχα που φοραει απο την yamaha γλυστρανε...τιποτα αλλο! B) Για την τιμη της , 2.190.000Ε τα ξεχναμε ολα :D Αλλ τιμε κλασικ ειναι το μοτορι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 Απλα παρ'το... Διαβασε και το αντιστοιχο topic στο "Βιος και πολιτεια" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 Αυτη η μηχανη εχει μπει στην λιστα της επομενης μοτοσικλετας μου Σχολιαστε την , τα καλα της και τα κακα της , give any info you got etc :) Παρτο για να βρισκεις τον χρήστο με το runner και να μην σε προλαβαινει :P :P :P Ετσι για σπασιμο... :lol: :lol: :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 Παρτο για να βρισκεις τον χρήστο με το runner και να μην σε προλαβαινει :P Ετσι για σπασιμο... Χααχα ασε , για αυτο μου λεει να μην το παρω φενεται ... :lol: Εδω που τα λεμε εγω τον αφηνω να με περναει :0 :P Thanks Steven , θα το διαβασω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 Χααχα ασε , για αυτο μου λεει να μην το παρω φενεται ... :lol: Εδω που τα λεμε εγω τον αφηνω να με περναει :0 :P Thanks Steven , θα το διαβασω :) Nαί μορε άστον,καθε απόγευμα βγαίνει και το πλένει και νομιζει οτι του δινει περισσοτερα αλόγα..... :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 Κώστα μην ασχολείσαι με απελπιστικά αργούς σαν τον Χρήστο :P :P :P Εσύ κοίτα να παρεις ένα καλό μηχανάκι... :P Πέρα απ την πλάκα το YBR125 είναι μια χαρά μηχανούλα, αλλά αν δεν γουστάρεις τα παλιομοδίτικα κοίτα το Honda CBF125 που είναι πιο φρέσκο σχεδιάκι και σχετικά ομορφούλι (κατα τη γνώμη μου πάντα) ;) Είναι και τα δυό τους πολύ καλά γι' αυτό που σχεδιάστηκαν να κάνουν. Πάντως στη θέση σου με 2 χιλιάρικα στο χέρι θα έμπαινα σε σκέψεις για μεταχειρισμένο CBF250. Ίσως και για κανένα KLE250 (Anhelo), ή TTR250 ή κανα XR250. Σαφώς καλύτερη ενεργητική ασφάλεια από 125 κυβικά ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2009 μια χαρα ειναι. αλλαγη τα λαστιχα με το που το παρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2009 Χααχα ασε , για αυτο μου λεει να μην το παρω φενεται ... :lol: Εδω που τα λεμε εγω τον αφηνω να με περναει :0 :P Thanks Steven , θα το διαβασω :) Παρτο ,αλλα μετα μην με πριζεις να σου δινω το Runner γιατι το αλλο δεν τσουλαει :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pstrav 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2009 Αν θέλεις φίλε μου περιμενε λιγο γιατί μέσα στο 2010 αλλάζει μοντέλο και το νέο είναι πολύ πιο όμορφο για μένα....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αν θέλεις φίλε μου περιμενε λιγο γιατί μέσα στο 2010 αλλάζει μοντέλο και το νέο είναι πολύ πιο όμορφο για μένα....! Ναι ρε συ ουτος η αλλος για τοτε λεω B) Το injection μου φενεται υπερβολη παντως , ειπαρχουν ακομα και με καρμπυλατερ? :/ Σειριε το cbf το εχει ενα παιδι απο το σχολειο , Δν με ενθουσιασε και τοσο , βλεπεις γουστα ειναι αυτα :P Aν επερνα enduro θα ηταν to kawasaki klx 250 , αλλα το θελω σε καινουριο . οποτε το προβλεπω για πολλη μετα :D Χρηστο θα βγαλω και τους καθρευτες για να μου δωσουν +20 κμ/ωρα :P <- πατεντα χρηστου ... :0 Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2009 από τον kwstasxt Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες