Jump to content
steven_04

Αν ειδατε σημερα ενα τρακαρισμενο ER

Recommended Posts

Γαμ...

Πω. Τι να πω. Κουραγιο, ας ελπισουμε οτι το καρμα της σουπας αυτης θα σε κρατησει ορθιο απο δω και στο εξης. Περαστικα...

Εγω αφου μια μερα ειδα παρομοιο σκηνικο, αυτοκινητο να βγενει απο στοπ στην πατησιων και να σφηνωνει απανω στη πορτα του οδηγου gsxr με 2 ακρανους πανω οι οποιοι πεταξαν πανω απ το κουτι και προσγειωθηκαν ο ενας ασφαλτο και ο αλλος πανω στο καγκελο του πεζοδρομιου με τη πλατη, πλεον οχι μονο δεν οδηγαω λεωφοριογραμμη, δεν ξεκιναω στο φαναρι πριν απο τα αμαξια. Ενταξει αργω 5' παραπανω αλλα εχω το κεφαλι μου ησυχο...

Θα μου πεις αμα ειναι να σου σκασει θα σου σκασει ακομα κ αν χρειαζεται να πεσει απ τον ουρανο, που στην ελλαδα δεν εχουμε παραπονο σ'αυτο, εχουμε 2.000 πραγματα που μπορουν να συμβουν στο δρομο, με πρωτο και καλυτερο ο παπακιας καγκουρο-τρεντ με το ρει-μπαν γυαλι και το μαλλι που εχει τοσο ζελε που θα μπορουσε να μετρησει για κρανος και πευτει πανω σου σα πυραυλος sidewinder απ το βιετναμ..

Εχω αρχισει πλεον να βλεπω τη σουπα σαν το τιμημα της αγαπης προς τη μηχανη. Οσο περισσοτερο την αγαπας, τοσο πιο μεγαλη μαπα θα φας.... Οποτε παρτο σα κομπλιμεντο και καλη αναρωση!

ps:

Με το που σταματησα να σερνομαι, σηκωνομαι πανω και αυτοελεγχομαι,
Αναποδη σειρα :P Πρωτα κοιταμε αν μπορουμε να σταθουμε και μετα το κανουμε ... Προς αποφυγη των χειροτερων...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες