Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2009 φωτο λεμε!!! :P http://bikepics.com/pictures/1824307/ Να και το δικο μου http://bikepics.com/pictures/1824304/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lebronbabis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 innova gia peristotero oikonomia tha elega ! kai to x kalo eine gia tous kagoures kai go x exw alla thelw na to antalaxw me ena innova i! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) To YAMAHA βέβαια μην το συζητάς, το INNOVA με το καρμπυρατερ είναι από τα χειρότερα παπιά που έχουν βγει ποτέ θα το σκυλομετανοιώσεις... Μαρεσει που λες μην το συζητας. του ιννοβα το μοτερ,ειναι απο τα ποιο δυνατα που εχουν βγει,ψαξε λιγο στο γοογλη να μαθεις περισσοτερα γιαυτο το μοτερ. οτι takegawa μετατροπη εχει βγει,ειναι για ιννοβα,γιατι το ιννοβα το σηκωνει με χιλια το μοτερ του. Exw to innova injection kai mporw na pw oti prepei na pareis crpton x. to xei o bro m kamia sxesi apla. apisteuti anartisi, teleio mpros freno, paei ton kolo tou kai einai omorfo... bbtw poso thes na trexeis me to papi? panw apo 125-130 file mou kati na ginei na se fovisei kapoios na petaxtei kati eisai ston aera... den frenarei me tpt ena papi an xtipa ksilo petaxtei kati... opote crypton x mama kai eisai komple... mono arnhtiko einai oti exei mikro reservouar.... sou protinw me ta xilia crypton x . egw to xw metaniwsei gia to innova giati twra ola trizoun mias kai to xrhsimopoiw kai sto delivery... ola ma ola trizoun kai tous pernaw plastikes rodeles twra gia na stamathsoun.... epeisis protinw special gia na mporeis kai an s skasei to lastixo na to ftiakseis epi topou..... gt exei tixei na perpathsw 40 xiliometra gia boulkanizater kiriakatika.... enw me to allo apla vazeis to skouliki kai eisai ok.... ε ρε φιλε,δεν μπορω να ακουω μαλακιες ρε γαμωτο. τωρα τι μου συγκρινεις το δισκοφρενο ρε φιλε, αμα δεν ξερεις να το κρινεις σωστα,μην το κρηνεις ποια.ελεος δηλαδη . για καλυτερο μηχανακι ειναι, αλα μην μου συγκρινεις τωρα διπιστονη δαγκανα nissin με την δαγκανα απο το Χ ρε φιλε,δηλαδη ελεος ποια. ψαξου πριν πεις κατι. και πραγματικα ρε φιλε,αφου τα λες εσυ αυτα,απαντα μου .ΜΕ τι κρητιριο Διαπιστωσες,οτι η αναρτησεις του ι δεν ειναι καλες οσο του χ, οπως και η δαγκανα. σε ακουω Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2010 από τον pasxalis_evo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Μαρεσει που λες μην το συζητας. του ιννοβα το μοτερ,ειναι απο τα ποιο δυνατα που εχουν βγει,ψαξε λιγο στο γοογλη να μαθεις περισσοτερα γιαυτο το μοτερ. οτι takegawa μετατροπη εχει βγει,ειναι για ιννοβα,γιατι το ιννοβα το σηκωνει με χιλια το μοτερ του. ε ρε φιλε,δεν μπορω να ακουω μαλακιες ρε γαμωτο. τωρα τι μου συγκρινεις το δισκοφρενο ρε φιλε, αμα δεν ξερεις να το κρινεις σωστα,μην το κρηνεις ποια.ελεος δηλαδη . για καλυτερο μηχανακι ειναι, αλα μην μου συγκρινεις τωρα διπιστονη δαγκανα nissin με την δαγκανα απο το Χ ρε φιλε,δηλαδη ελεος ποια. ψαξου πριν πεις κατι. και πραγματικα ρε φιλε,αφου τα λες εσυ αυτα,απαντα μου .ΜΕ τι κρητιριο Διαπιστωσες,οτι η αναρτησεις του ι δεν ειναι καλες οσο του χ, οπως και η δαγκανα. σε ακουω Ενας φιλος μου εχει ιννοβα το 10 μοντελο και δοκιμαζουμε τα φρενα ασε δεν χρειαζετε να ξερεις διαφορες σταματαω πολυ ποιο γρηγορα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 το καθε παπι εχει τα μειονεκτηματα του και τα πλεονεκτηματα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 άλλα έλεγες πριν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 αμα διαβασεις καλυτερα, θα καταλαβεις οτι καταληγω εκει που λεω. απλα απο αυτα που λεω πρεπει να το φερεις στην μορφη α + βi και θα τα κτλβεισ ολα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Το Ιννοβα το καρμπυρατερ ειναι μακραν το χειροτερο παπι της Χοντα και ενα απο τα χειροτερα ολων των εποχων...Ειλικρινα βαριεμαι να απαριθμησω τα απειρα προβληματα που εχουν φαει στενοι φιλοι μου (μην το προεκτεινουμε παραπερα γιατι θα γινει 40 σελιδες το θεμα...) τα κυριοτερα και γνωστα τσιριγμα πισω φρενου τριξιμο πλαστικων 0 αισθηση μπροστινου φρενου και φυσικα καδενες εκκεντροφορου και κολληματα....Συν αρκετα μεγαλουτσικη καταναλωση (για παπι)...Το Ιντζεκτιον απο την αλλη εχει απιστευτη χαμηλη καταναλωση τα προβληματα με τα πλαστικα και το πισω φρενο λυθηκαν και δεν εχω ακουσει ιδια συχνοτητα βλαβων στο μοτερ. Το οποιο μοτερ βεβαια εξακολουθει να μην πηγαινει βημα και το μπροστινο φρενο εξακολουθει να ειναι μπετον αρμε με μηδενικη πληροφορηση (κι ας εχει διπιστονη nissin ουαου!!!!) . Η κλιμακωση του κιβωτιου ειναι για κλαμματα οπως στο παλιο με την 1η να βγαζει 70 την δευτερα 90 την τριτη 92 και την τεταρτη 94 ( :P δια της υπερβολης) Το crypton απο την αλλη εχει δυναμη, το αμορτισερ ειναι κορυφαιο, το μπροστινο ειναι ικανοποιητικοτατο και η μονοπιστονη monobloc!!! δαγκανα της sumitomo κανει τη δουλεια της μια χαρα και σε πληροφορηση και αισθηση ειναι 2 δεκαετιες μπροστα απο το συστημα του Ιννοβα. Να μη μιλησουμε για πλαισιο και συμπεριφορα γιατι θα κανουν χαρακιρι στο Χαμαματσου. Η αποψη μου λοιπον στο διλλημα που τεθηκε συνοψιζεται: 1) εισαι παππους και θες ενα παπι για να πηγαινεις στην λαικη και στο προποτζιδικο? Παρε innova-i 2) εισαι ντελιβερας και κανεις πολλα χιλιομετρα τη μερα και μετρας και το cent που θα κανεις οικονομια στην βενζινη? Παρε innova-i 3) Εισαι απο αυτους που εχουν φαει τη φολα για την υπερμμετρη ανωτεροτητα της honda? Παρε innova-i 4) θελεις να κανεις (εμμεσα) δωρο μια φερραρι στο μηχανικο σου? Παρε innova-καρμπυρατερ 5-απειρο) Για ολες τις υπολοιπες κατηγοριες παρε crypton x 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Το Ιννοβα το καρμπυρατερ ειναι μακραν το χειροτερο παπι της Χοντα και ενα απο τα χειροτερα ολων των εποχων...Ειλικρινα βαριεμαι να απαριθμησω τα απειρα προβληματα που εχουν φαει στενοι φιλοι μου (μην το προεκτεινουμε παραπερα γιατι θα γινει 40 σελιδες το θεμα...) τα κυριοτερα και γνωστα τσιριγμα πισω φρενου τριξιμο πλαστικων 0 αισθηση μπροστινου φρενου και φυσικα καδενες εκκεντροφορου και κολληματα....Συν αρκετα μεγαλουτσικη καταναλωση (για παπι)...Το Ιντζεκτιον απο την αλλη εχει απιστευτη χαμηλη καταναλωση τα προβληματα με τα πλαστικα και το πισω φρενο λυθηκαν και δεν εχω ακουσει ιδια συχνοτητα βλαβων στο μοτερ. Το οποιο μοτερ βεβαια εξακολουθει να μην πηγαινει βημα και το μπροστινο φρενο εξακολουθει να ειναι μπετον αρμε με μηδενικη πληροφορηση (κι ας εχει διπιστονη nissin ουαου!!!!) . Η κλιμακωση του κιβωτιου ειναι για κλαμματα οπως στο παλιο με την 1η να βγαζει 70 την δευτερα 90 την τριτη 92 και την τεταρτη 94 ( :P δια της υπερβολης) Το crypton απο την αλλη εχει δυναμη, το αμορτισερ ειναι κορυφαιο, το μπροστινο ειναι ικανοποιητικοτατο και η μονοπιστονη monobloc!!! δαγκανα της sumitomo κανει τη δουλεια της μια χαρα και σε πληροφορηση και αισθηση ειναι 2 δεκαετιες μπροστα απο το συστημα του Ιννοβα. Να μη μιλησουμε για πλαισιο και συμπεριφορα γιατι θα κανουν χαρακιρι στο Χαμαματσου. Η αποψη μου λοιπον στο διλλημα που τεθηκε συνοψιζεται: 1) εισαι παππους και θες ενα παπι για να πηγαινεις στην λαικη και στο προποτζιδικο? Παρε innova-i 2) εισαι ντελιβερας και κανεις πολλα χιλιομετρα τη μερα και μετρας και το cent που θα κανεις οικονομια στην βενζινη? Παρε innova-i 3) Εισαι απο αυτους που εχουν φαει τη φολα για την υπερμμετρη ανωτεροτητα της honda? Παρε innova-i 4) θελεις να κανεις (εμμεσα) δωρο μια φερραρι στο μηχανικο σου? Παρε innova-καρμπυρατερ 5-απειρο) Για ολες τις υπολοιπες κατηγοριες παρε crypton x χσαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα +απειρο απο εμενα εγραψες.... Ακριβως ετσι ειναι....Το ιννοβα στην ελλαδα εχει τοσες πωλησεις γτ η Χοντα ειναι η ποιο διασημη εδω στις παπιες προ 20τιας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 γιαμαχάκια + 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το Ιννοβα το καρμπυρατερ ειναι μακραν το χειροτερο παπι της Χοντα και ενα απο τα χειροτερα ολων των εποχων...Ειλικρινα βαριεμαι να απαριθμησω τα απειρα προβληματα που εχουν φαει στενοι φιλοι μου (μην το προεκτεινουμε παραπερα γιατι θα γινει 40 σελιδες το θεμα...) τα κυριοτερα και γνωστα τσιριγμα πισω φρενου τριξιμο πλαστικων 0 αισθηση μπροστινου φρενου και φυσικα καδενες εκκεντροφορου και κολληματα....Συν αρκετα μεγαλουτσικη καταναλωση (για παπι)...Το Ιντζεκτιον απο την αλλη εχει απιστευτη χαμηλη καταναλωση τα προβληματα με τα πλαστικα και το πισω φρενο λυθηκαν και δεν εχω ακουσει ιδια συχνοτητα βλαβων στο μοτερ. Το οποιο μοτερ βεβαια εξακολουθει να μην πηγαινει βημα και το μπροστινο φρενο εξακολουθει να ειναι μπετον αρμε με μηδενικη πληροφορηση (κι ας εχει διπιστονη nissin ουαου!!!!) . Η κλιμακωση του κιβωτιου ειναι για κλαμματα οπως στο παλιο με την 1η να βγαζει 70 την δευτερα 90 την τριτη 92 και την τεταρτη 94 ( :P δια της υπερβολης) Το crypton απο την αλλη εχει δυναμη, το αμορτισερ ειναι κορυφαιο, το μπροστινο ειναι ικανοποιητικοτατο και η μονοπιστονη monobloc!!! δαγκανα της sumitomo κανει τη δουλεια της μια χαρα και σε πληροφορηση και αισθηση ειναι 2 δεκαετιες μπροστα απο το συστημα του Ιννοβα. Να μη μιλησουμε για πλαισιο και συμπεριφορα γιατι θα κανουν χαρακιρι στο Χαμαματσου. Η αποψη μου λοιπον στο διλλημα που τεθηκε συνοψιζεται: 1) εισαι παππους και θες ενα παπι για να πηγαινεις στην λαικη και στο προποτζιδικο? Παρε innova-i 2) εισαι ντελιβερας και κανεις πολλα χιλιομετρα τη μερα και μετρας και το cent που θα κανεις οικονομια στην βενζινη? Παρε innova-i 3) Εισαι απο αυτους που εχουν φαει τη φολα για την υπερμμετρη ανωτεροτητα της honda? Παρε innova-i 4) θελεις να κανεις (εμμεσα) δωρο μια φερραρι στο μηχανικο σου? Παρε innova-καρμπυρατερ 5-απειρο) Για ολες τις υπολοιπες κατηγοριες παρε crypton x χαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :clapping2: Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2010 από τον pasxalis_evo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες