ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 Σήμερα λοιπόν πήρα ένα μήνυμα από το avast για κάποιο trojan επ' ονόματι Win32: Walivun Έκανα λοιπόν σάρωση σε όλο τον υπολογιστή και σε όλους τους σκληρούς και μου βρήκε 354 μολύνσεις!!!! Και όλες με ιούς ή trojans με όνομα walivun. Άλλοτε το έλεγε δείγμα του ιού, κι άλλοτε ιό. Η πλάκα είναι ότι αυτό το πράγμα βρέθηκε μέσα σε αρχεία που τα έχω χρόνια στο πισί μου. Ας πούμε ηταν μέσα στα αρχεία του Nero 7, στους drivers του εκτυπωτή μου και στο λογισμικό της ΗΡ από το cd που συνόδευε τον εκτυπωτή!!! και σε πολλά άλλα προγράμματα όπως και στο system restore του υπολογιστή και γενικώς παντού. Αφού είδα κι απόειδα, και αφού μετακίνησα όλα τα μολυσμένα αρχεία στο κιβώτιο ιών του avast, μετά δεν μου δούλευαν τα προγράμματα (nero - sony ericsson pc suite - HP και τα λοιπά) Έτσι αποφάσισα να κάνω φορμάτ στο C με τον φόβο να το έχω πάλι το πρόβλημα μετά αφού και πάλι δεν θα έπρεπε να εγκαταστήσω τους drivers του εκτυπωτή, το Nero κτλ προγράμματα? Το έκανα λοιπόν το φορμάτ, κι όπως καλά φοβόμουνα, έχω πάλι τα ίδια :/ Όταν ξεκινά η σύνδεση στο ίντερνετ το avast μου βγάζει ένα μήνυμα ότι μπλοκαρίστηκε η σύνδεση σε μία κακόβουλη σελίδα. (δεν θυμάμαι πως την λένε) Κάτι προσπαθεί να με συνδέσει με αυτή. Τι κάνω ρε μάγκες τώρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 Δοκίμασε αυτό με όλες τις υπόλοιπες ανιχνεύσεις πραγματικού χρόνου κλειστές.Μάλλον σου βάρεσε μούφα συναγερμό και άδικα έκανες format....καλά ξεμπερδέματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 Να και κάτι ακόμα. Όταν μου βάζετε λινκ, δεν ανοίγει τίποτα :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 Δεν ξερω γιατι αλλα το avast οντως πεταει κατι τετοια κουφα αλλα τα αγνοω οταν ξερω απο που προερχεται το προγραμμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 ασε το avast και πιασε το AVG! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis67 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) καποιος που ειχε το ιδιο προβλημα το ελυσε με αυτες τις οδηγιες We need to see some information about what is happening in your machine. Please perform the following scan: * Download DDS by sUBs from one of the following links. Save it to your desktop. o DDS.scr o DDS.pif * Double click on the DDS icon, allow it to run. * A small box will open, with an explaination about the tool. No input is needed, the scan is running. * Notepad will open with the results. * Follow the instructions that pop up for posting the results. * Close the program window, and delete the program from your desktop. Please note: You may have to disable any script protection running if the scan fails to run. After downloading the tool, disconnect from the internet and disable all antivirus protection. Run the scan, enable your A/V and reconnect to the internet. Information on A/V control HERE πρεπει να κατεβασεις τα αρχεια που δινει η παραπανω απαντηση θα μου πεις πως θα κατεβασω τα αρχεια ? δοκιμασε να πας χειροκινητα και οχι πατωντας το λινκ στην διευθυνση http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic238304.html edit ΥΓ στην παραπανω σελιδα με εντυπωσιασε ο ευγενικος τροπος που του την ειπανε του τυπου με την ερωτηση σεντονι Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2009 από τον sakis67 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 Λοιπόν... μόλις ανακάλυψα ότι ο browser δεν με αφήνει να μπω σε καμία σελίδα με antivirus!!! Ούτε καν στην microsoft δεν μπορώ να μπώ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 τράβα στο πλαίσιο και με 30 ευράκια χτύπα ένα Kasperky & ένα spywareoειδές προστατευτετικό και δεν θα μείνει κολυμπιθρόξυλο όρθιο στο Pc μέσα. ΑVG & avast............η χαρά του ιού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 Γιατί ρε γμτ τόσα χρόνια με το avast δεν είχα κανένα πρόβλημα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
just me 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 Αν πας να αγορασεις παρε το ESET Smart Security 4. Το καλυτερο που υπαρχει αυτη την στιγμη. εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nosvaggelis 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 Ίσως η μόνη λύση που έχεις είναι να κάνεις το χρονοβόρο format, αυτό που σβήνει τα πάντα και τα ξαναγράφει από την αρχή. Μετακόμισε ότι έχεις κατεβάσει και τα υπόλοιπα στον κουβά και μετά πάλι από το μηδέν... Όσο για το internet security κι εγώ βρίσκω το kaspersky καλό και βολικό αλλά ποτέ δεν είσαι 100% σίγουρος. Ποτέ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 λοιπόν, θα μπείς στο filehippo.com και θα κατεβάσεις το AVG 8 Free, το spyware blaster και το spybot search & destroy (εναλλακτικά το adaware). κάνε εγκατάσταση και μετά τρέξε τις ενημερώσεις και σκανάρισε τον υπολογιστή για να στα καθαρίσουν. το spyware blaster λειτουργεί στο background και αποτρέπει κακόβουλα στοιχεία να εγκατασταθούν στον υπολογιστή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hrekkah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Μετά το Format έβαλες προγράμματα που είχες σώσει, ή τα κατέβασες από το δίκτυο? Αν είναι από το backup που έκανες τότε μάλλον έχουν κολήσει κάτι. Γενικά το καλλίτερο μετά απο Format είναι να βάζεις τις νέες εκδόσεις από τις σελίδες που ξέρεις όπως το avast, mozilla κλπ, διότι οι ιοι έχουν μια τάση νο μολύνουν οτιδήποτε executable υπάρχει στον σκληρό σου. Οπότε αν δεν βαριέσαι κάνε ένα φορμάτ και ξεκίνα σιγά σιγά, και πρωτα με ένα antivirus και μετά τα άλλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Καλό επίσης θα ήταν όταν σκανάρεις το pc είτε με το antivirus είυε με το antipsyware να το κάνεις σε safe mode, έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρείς και να σβήσεις εντελώς το κακόβουλο λογισμικό. Δοκίμασες να κατεβάσεις και removal tool για το συγκεκριμένο malware απο το site της symantec? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas rodos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 τσεκαρε τα PM σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 τσεκαρε τα PM σου Γιατι να τσεκαρει τα πμ του και να μην δουμε ολοι δηλαδη την λυση σε προβλημα που μπορει να αντιμετωπισουμε καποια στιγμη? γαμω τα πισι μας γαμω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manowar13 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Καλημέρα Κάνε εναν ελεγχο φιλε με το παρακάτω πρόγραμμα είναι μακράν ότι καλύτερο υπάρχει. μακρααααααααν όμως http://www.malwarebytes.org/ Για αντι βιρους απο τα τζαμπέ Avast kai antivir . Απο τα επι πληρωμή μόνο κασπερσκυ . Έχε αν θες ενα απο τα free και κάνε αραιά και που εναν έλεγχο με το online free scanner του κασπερσκυ http://www.kaspersky.com/virusscanner :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas rodos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Γιατι να τσεκαρει τα πμ του και να μην δουμε ολοι δηλαδη την λυση σε προβλημα που μπορει να αντιμετωπισουμε καποια στιγμη? γαμω τα πισι μας γαμω... Θα του στειλω με πμ το νοντ 32 β.4 με ενα σαιτ που σου δινουν απειρους κωδικους το χρησιμοποιω πανω απο χρονο και δεν ειχα κανενα προβλημα απολυτως δεν το εγραψα εδω γιατι δεν ξερω ο τρελο hackeras πως να το ανεβασω σε κοινη θεα αν καποιος τον ενδιαφερει παντως ας μου στειλει πμ μ ετο email του και θα του το στειλω Greetings Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Δε μπορώ άλλο!!! Μου έσπασαν τα νεύρα η μλκίες που έμπλεξα! Λοιπόν, έκανα αυτό που είπε ο zb00p. Κατέβασα αυτά τα 3 προγράμματα και το εγκατέστησα αμέσως μετά από ένα δεύτερο φορμάτ που αναγκάστηκα να κάνω. Τα έτρεξα ένα ένα όλα σε full scan ώστε να βρεθεί ότι ήταν να βρεθεί στα αποθηκευμένα αρχεία που είχα στους σκληρούς. Βρέθηκε πάλι πολύ πράγμα.Το AVG μου βρήκε 135 αρχεία μολυσμένα με ιούς και trojans. Τα αποκατέστησε όλα εκτός από 5 τα οποία είναι αρχεία του.... igo8 για GPS (worms ήταν αυτά) Οπότε αυτά τα έσβησα manualy. Τα spybot και spywareblaster βρήκαν κάτι ψιλολόγια όπου τα έσβησα κι αυτά. Γενικώς τα προβλήματα που είχα ήταν σε cracks και key gennerators διαφόρων προγραμμάτων Βέβαια όπως είπα και στην αρχή, αυτά τα έχω χρόνια μέσα στο πισί και ποτέ δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα! Τι φλασιά έφαγε τώρα το avast κι άρχισε τα κουλά του... δεν ξέρω. Πάντως όπως είπα και μερικά ποστ πριν, κάτι εμπόδιζε τους browsers να μπουν σε οποιαδήποτε σελίδα είχε να κάνει με antivirus, όπως και στην microsoft!!! Προστατευόντουσαν μόνα τους τα "σκουλήκια" για να μην τα βγάλω! Αφού λοιπόν καθάρισα (θέλω να πιστεύω) όλους τους σκληρούς και τα αρχεία που περιέχουν, άρχισα σιγά σιγά να το στήνω και πάλι σήμερα. Προς το παρών όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα είναι κάποια αρχεία που μετακινήθηκαν στο κιβώτιο του antivirus τα οποία τα χρειαζόμουνα. Κάτι patch της wehellas για το Ελληνικό πρωτάθλημα του PES2009 που είχα. :( Kι άλλα βέβαια που δεν θα μπορώ πλέον να τρέξω τα προγράμματα αυτά. Σιγά σιγά λοιπόν, θα επαναφέρω το πισί και βλέπουμε. Για την ώρα όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Τώρα εγκαθιστώ το SP3 για τα XP. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Με το avg να ξέρεις ότι πλέον θα σου σκαννάρει ότι κατεβάζεις και αν είναι κακόβουλο θα στο τσιμπάει πριν προλάβεις να το τρέξεις. Επίσης, στο spybot (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) να εγκαταστήσεις και το tea timer (είναι ένα έξτρα του spybot) το οποίο σε ενημερώνει για αλλαγές στην registry και σε ρωτάει αν θέλεις να προχωρήσει η αλλαγή ή όχι. Και αυτό σώζει από πολλά δυσάρεστα. Να έχεις το νού σου να κάνεις updates σε τακτά διαστήματα (το spyware blaster ειδικά πρέπει να το τρέξεις εσύ χειροκίνητα, το spybot απλά θέλει να το ανοίξεις και μετά ψάχνει μόνο του τις ενημερώσεις). craks και key gens γενικώς να τα εμπιστεύεσαι όταν έρχονται μαζί με την εφαρμογή, αν τα βρίσκεις μόνα τους να ξέρεις ότι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό κρύβουν μέσα ιούς και σκουλήκια Και αν έχεις γνήσια τα windows, βάλε και το windows defender (αν δεν είναι ήδη μέσα στο SP3). Μπορεί να ακούγομαι παρανοϊκός αλλά τα spyware είναι πολύ πιο ύπουλα από τους ιούς και πολύ επικίνδυνα, κατά την άποψη μου πάντα ε? Γενικώς πάντως, σελίδες με τσόντες, warez και cracks/key gens είναι τίγκα στις μαλακείες Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2009 από τον zb00p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Ωραία.... και τώρα τι κάνουμε με κάτι codecs packs που έχω για το WMP11? Xωρίς αυτά δεν μου παίζει τα βίντεο που τραβάω με την κάμερα! Επίσης αν θελήσω να τρέξω ένα key gennerator πως γίνεται αφού τα αντιβιοτικά δεν με αφήνουν? Θα είναι φρόνιμο να τα κλείσω πριν και να κάνω την δουλειά μου (και μετά να σβήσω τα key gennerator) ή όχι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Για codec pack χρειάζεσαι μόνο ένα. K-Lite Codec Pack Full. Δουλεύει άψογα και παίζει όλα τα φορματ. Για key generators να προτιμάς να κατεβάζεις από γνωστά τορρεντάδικα πχ pirate bay ή mininova και όχι από σελίδες Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2009 από τον zb00p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Πω ρε ALX εχεις μεγαλο προβλημα.... τι μαρκα ειπαμε ειναι το Pc σου??? BMW??? xoxoxoxoxo αστειευομαι..... καλα ξεμπερδεματα με τα μηχανηματα του διαβολου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Εμένα μου κάνει εντύπωση που τα έχει όλα χύστα μέσα μετά από το Format (μετα το format μόνο το biou-biou-Βιος μένει άθικτο τα άλλα καζανάκι)........ρε ALx μήπως έχεις partitions στο σκληρό σου και έκανες format μόνο στο κομμάτι των windows , ενώ ο ιός βρισκόταν σε άλλο partition ή κανα εξωτερικό drive & εξαπλωνόταν ξανά μανα από την αρχή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Όντως έχω παρτίσιον κι όλα είναι σωσμένα στο δεύτερο παρτίσιον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες