apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Άσχετα ποιος λέει τι εδώ μέσα, που είναι από μόνο του αρκετά αστείο, το μεγαλύτερο γέλιο το βγάζει το κείμενο στο link που βάζει ο μαυρογέρακας για να στηρίξει την θεωρεία του, εδώ. :D Διαβάστε το, αξίζει όσο ένα επεισόδιο Λιακό. Και μετά λέει αχταρμά αυτά που γράφτηκαν εδώ... :0 Τι Illuminati, τι μασόνοι, τι 666, τι θεωρίες συνωμοσίας για τα σύμβολα... Ως και οι Indymedia στην Αμερική τα έχουν χαμένα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Άρρωστο ελληνάκι γιατί? Επειδή είπα 2 πράγματα όλα και όλα για τον συμβολισμό της Ελληνικής σημαίας? 2 είπα. Για τον ΄Ζάλογκο και την Κρήτη.Δεν είπα παραπάνω. Και δεν βλέπεις την σημαία να ποζάρει στην υπογραφή μου. Άμα κάποιος είναι άρρωστος εσύ είσαι άρρωστο ανθελληνάκι Le Flwr. Άμα ο πατέρας σου, ο παππούς σου είχε δώσει την ζωή του πολεμώντας για την ελευθερία των παιδιών του δεν θα πόσταρες έτσι ξεδιάντροπα την σημαία αναποδογυρισμένη. Εμένα την έδωσε στο πλευρό πολλών πραγματικών Ελλήνων. "Άρρωστο ελληνάκι", μου αρέσει. Μάλλον όμως έχεις αρχίσει να εξωτερικεύεις προσωπικές σου ανασφάλειες μιας και τέτοια έκφραση δεν χρησιμοποίησα. Οι χαρακτηρισμοί μου δεν προέκυψαν από την "υπεράσπιση" της σημαίας αλλά από τον τρόπο σου και τα συμπεράσματα που έβγαλες και συνεχίζεις να βγάζεις τελείως αυθαίρετα για εμένα και όλο μου το σόι. Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Τι πιστεύεις πως εννοώ με την ανάποδη σημαία ? Πάμε στα ενδιαφέροντα : Και για πες ρε παιδαρά, από τι υπερασπίζεις την σημαία ? ΠΩΣ υπερασπίζεις την σημαία ? Πιστεύεις πως οι συγγενείς σου υπερασπίστηκαν την σημαία και τα ιδανικά της βρίζοντας τους Γερμανούς και θίγοντας την περηφάνια τους ? Από πότε συκοφαντία = υπεράσπιση ? Πραγματικά όμως μαγκιά σου τεράστια που μέσα σε 2 - 3 προτάσεις με αφόρισες ως -πρακτικά- εχθρό τους έθνους και προήγαγες την αφεντιά σου σε σωτήρα των ηθών και των παραδόσεων. Και συνεχίζεις με την προγονολατρεία. Μεγάλε μπράβο στο σόι σου, να'στε καλά, πες μου που είναι θαμμένοι και οι δικοί σου να τους αφήσω λουλουδάκι στον τάφο τους, αλλά εσύ συγκεκριμένα δεν πολέμησες για τίποτα και το γεγονός πως καπηλεύεσαι και χρησιμοποιείς τα επιτεύγματα περασμένων γενεών για να σπρώξεις τις ανυπόστατες παπαριές που πετάς δείχνει πως (πάντα σύμφωνα με τα ΤΑΡΩ, ε) - Δεν έχεις κάποιο προσωπικό επίτευγμα στον τομέα της υπεράσπισης των δικαιωμάτων, της ελευθερίας και αν θες, ούτε καν της αξιοπρέπειας σου - Είσαι γνήσιος νεο-έλληνας Τέλος, δεν πάλιωσε το παραμύθι με τους "πραγματικούς Έλληνες" ? Αν ο παππούς σου πολέμησε κατά των Γερμανών, μην αποκλείεις την πιθανότητα κάποιος άλλος προγονός σου να πολέμησε κατά των "ραγιάδων". Υ.Γ. Πες και τίποτα πρωτότυπο, το μπιρι-μπιρι με την σημαία και τους παππούδες σου κορέστηκε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stroumph 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μάλλον όμως έχεις αρχίσει να εξωτερικεύεις προσωπικές σου ανασφάλειες μιας και τέτοια έκφραση δεν χρησιμοποίησα. να έχεις μία αρρωστημένη "πίστη" στην Ελλάδα Πιστεύεις πως οι συγγενείς σου υπερασπίστηκαν την σημαία και τα ιδανικά της βρίζοντας τους Γερμανούς και θίγοντας την περηφάνια τους ? Από πότε συκοφαντία = υπεράσπιση ? Με είδες να βρίζω τους Γερμανούς και να θίγω την περηφάνεια τους? Αν έκανα την οποιαδίποτε αναφορά μόνο σε αυτή αναφέρεσαι. Γιατί?Ε? Για πες μου mr. Indepented Media προασπιστή της αμερόληπτης πληροφόρησης. ... είπα 2 πράγματα όλα και όλα για τον συμβολισμό της Ελληνικής σημαίας? 2 είπα. Για τον ΄Ζάλογκο και την Κρήτη.Δεν είπα παραπάνω... Άμα ο πατέρας σου, ο παππούς σου είχε δώσει την ζωή του πολεμώντας για την ελευθερία των παιδιών του δεν θα πόσταρες έτσι ξεδιάντροπα την σημαία αναποδογυρισμένη. Και για πες ρε παιδαρά, από τι υπερασπίζεις την σημαία ? Απο ανθέλληνες σαν και εσένα. Απο φασίστες του Indymedia και αποπροσανατολισμούς των ΜΜΕ. Απο ανθρώπους που βλακωδώς δεν την εκτιμάνε και δεν ντρέπονται να την αναποδογυρίσουν να την κάψουν και να την φτύσουν. Πραγματικά όμως μαγκιά σου τεράστια που μέσα σε 2 - 3 προτάσεις με αφόρισες ως -πρακτικά- εχθρό τους έθνους και προήγαγες την αφεντιά σου σε σωτήρα των ηθών και των παραδόσεων. Εγώ σου είπα ορισμένα πράγματα, εσύ έτσι νιώθεις? Απλά και ωραία. Άμα ο παππούς σου είχε δώσει την ζωή του για την Ελλάδα όπως κάνανε χιλιάδες άνθρωποι δεν θα αναποδογύριζες την σημαία. Τι πιο απλό απο αυτό? Αλλά ενδιαφέρον η δικιά σου η τακτική να ταπεινώνεις έτσι τον σεβασμό και την περηφάνεια μου. "Ωπα ρε μεγάλε...που είναι ο τάφος να αφήσω και λουλουδάκι ναούμε...". Εύγε και για τον δικό σου σεβασμό σε ανθρώπους που παλέψανε για σένα. Παρόλαυτα άμα θέλεις να ξεφύγουμε απο την προγονολατρεία μπορώ να αναφέρω και άλλα ιδεώδη που χαρακτηρίζουν την σημαία μας αλλά δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις. Πάω να τα πω στον τοίχο μου καλύτερα. - Δεν έχεις κάποιο προσωπικό επίτευγμα στον τομέα της υπεράσπισης των δικαιωμάτων, της ελευθερίας και αν θες, ούτε καν της αξιοπρέπειας σου - Είσαι γνήσιος νεο-έλληνας Τι να κάνουμε ρε φίλε...δεν ζούμε σε εποχή που να απαιτούν οι συνθήκες κάποια μεγαλειώδη μάχη. Όσο μπορώ μάχομαι και εδώ που βλέπω κάτι τύπους σαν και εσένα μάχομαι και πάντα λέω την άποψη μου και όταν χρειαστεί θα παλέψω και τα παιδιά μου δεν θα αναποδογυρίσουν την σημαία γιατί θα φροντίσω να τους δώσω έστω κάποια στοιχειώδη ανατροφή. Κάτι τέτοιοι τύπου σαν και εσένα όπως έχει αποδείξει άλλωστε η ιστορία το πρώτο πράγμα που θα κάνουν θα είναι εκτός απο το σύμβολο να αναποδογυρίσουν την ίδια την Ελλάδα. Το βλέπουμε και σήμερα. Στα ΜΜΕ, στα σχολεία στις σχολές στις δημόσιες υπηρεσίες, απο ποιούς υποκινούνται αυτά. Αλήθεια...δεν φυλακίστηκαν πρόσφατα κάτι Κηφισιώτες τρομοκράτες? Αυτός ο ρομπέν των δασών που του πλήρωνε ο πατέρας του ενοίκιο στο Μαρούσι. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2009 από τον Stroumph Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) Με είδες να βρίζω τους Γερμανούς και να θίγω την περηφάνεια τους? Αν έκανα την οποιαδίποτε αναφορά μόνο σε αυτή αναφέρεσαι. Γιατί?Ε? Για πες μου mr. Indepented Media προασπιστή της αμερόληπτης πληροφόρησης. Πωπω, ρε μεγάλε άμα δεν το πιάνεις ρώτα, μην απαντάς στο βρόντο. Πάμε πάλι. Αυτό που εννοούσα είναι πως δεν υπερασπίζεσαι τίποτα, απλά κατηγορείς τυφλά και επιτίθεσαι σε έναν άγνωστο. Η "υπεράσπιση" σου υστερεί σημαντικά με αυτές των προγόνων μας (όπα συγνώμη. Σου.) και είναι απλά μια τρύπα στον νερό που αυτο-ανακηρύσσεις κατόρθωμα αλλιώς θα κατέληγες στο προφανές συμπέρασμα πως το post σου δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης. ... είπα 2 πράγματα όλα και όλα για τον συμβολισμό της Ελληνικής σημαίας? 2 είπα. Για τον ΄Ζάλογκο και την Κρήτη.Δεν είπα παραπάνω... Πέραν από τις χαριτωμενιές περί ανθελληνισμού και για τους προδότες τους προγόνους μου. Απο ανθέλληνες σαν και εσένα. Απο φασίστες του Indymedia και αποπροσανατολισμούς των ΜΜΕ. Απο ανθρώπους που βλακωδώς δεν την εκτιμάνε και δεν ντρέπονται να την αναποδογυρίσουν να την κάψουν και να την φτύσουν. Μπράβο παιδαρά μου. Τώρα δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά πολλοί χρησιμοποιούν την ανάποδη σημαία ως σύμβολο κατά του κράτους και όχι της χώρας, αλλά τέτοιες διακρίσεις φαντάζομαι σου φαίνονται μηδαμινές και ανάξιες αναφοράς. Και για πες, άντε έκαψα και έφτυσα την σημαία. Πόσες φοράδες χέστηκαν στο αλώνι ? Λες να το δει κάποιος και να πει "Ρε δίκιο έχει, το έπιασα! Ας πουλήσουμε την χώρα στους φασίστες και τους ξένους ! Woooo-hoooo" Εγώ σου είπα ορισμένα πράγματα, εσύ έτσι νιώθεις? Απλά και ωραία. Άμα ο παππούς σου είχε δώσει την ζωή του για την Ελλάδα όπως κάνανε χιλιάδες άνθρωποι δεν θα αναποδογύριζες την σημαία. Τι πιο απλό απο αυτό? Αλλά ενδιαφέρον η δικιά σου η τακτική να ταπεινώνεις έτσι τον σεβασμό και την περηφάνεια μου. "Ωπα ρε μεγάλε...που είναι ο τάφος να αφήσω και λουλουδάκι ναούμε...". Εύγε και για τον δικό σου σεβασμό σε ανθρώπους που παλέψανε για σένα. Παρόλαυτα άμα θέλεις να ξεφύγουμε απο την προγονολατρεία μπορώ να αναφέρω και άλλα ιδεώδη που χαρακτηρίζουν την σημαία μας αλλά δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις. Πάω να τα πω στον τοίχο μου καλύτερα. Εδώ συμφωνώ. Τίποτα πιο απλό. Η πραγματική ζωή όμως δεν είναι τόσο απλή όσο η σκέψη σου. Οι πρόγονοι (πιστεύω) πολέμησαν για ιδανικά. Όχι για κουρέλια και όχι για το έθνος ανεξαρτήτου της μορφής αυτού. Κατά την άποψή μου έχουμε διαστρεβλώσει κάθε ιδέα δικαιοσύνης, ισότητας, ευνομίας και περηφάνιας σε αυτήν την χώρα γι'αυτό και το ΚΡΑΤΟΣ το έχω χεσμένο. Γουστάρω την ανάποδη σημαία γιατί δηλώνει πως είμαι Έλληνας αλλά σιχαίνομαι αυτό που έχει καταντήσει η Ελλάδα. Καταλαβαίνω πως αυτά δεν είναι τόσο απλά όσο Καλός-Κακός, Άσπρο-Μαυρό, Λουκυ Λουκ-Ντάλτον αλλά διάβασε το 1 -2 φορές και μπορεί να σου κάνει κλικ. Για τους δικούς σου δεν ήμουν ειρωνικός. Σέβομαι τις θυσίες τους και πιστεύω πως τις μειώνεις χρησιμοποιώντας τες ως "πιόνια" σε αυτό το παιχνίδι. Εν ολίγοις, ο παππούς σου μάλλον δεν πολέμησε ώστε το εγγόνι του να μπορεί να κουνάει το γαλανόλευκο τσουτσούνι του και να το παίζει αούα σε ένα φόρουμ. Τι να κάνουμε ρε φίλε...δεν ζούμε σε εποχή που να απαιτούν οι συνθήκες κάποια μεγαλειώδη μάχη. Όσο μπορώ μάχομαι και εδώ που βλέπω κάτι τύπους σαν και εσένα μάχομαι και πάντα λέω την άποψη μου και όταν χρειαστεί θα παλέψω και τα παιδιά μου δεν θα αναποδογυρίσουν την σημαία γιατί θα φροντίσω να τους δώσω έστω κάποια στοιχειώδη ανατροφή. Κάτι τέτοιοι τύπου σαν και εσένα όπως έχει αποδείξει άλλωστε η ιστορία το πρώτο πράγμα που θα κάνουν θα είναι εκτός απο το σύμβολο να αναποδογυρίσουν την ίδια την Ελλάδα. Το βλέπουμε και σήμερα. Στα ΜΜΕ, στα σχολεία στις σχολές στις δημόσιες υπηρεσίες, απο ποιούς υποκινούνται αυτά. Αλήθεια...δεν φυλακίστηκαν πρόσφατα κάτι Κηφισιώτες τρομοκράτες? Αυτός ο ρομπέν των δασών που του πλήρωνε ο πατέρας του ενοίκιο στο Μαρούσι. Η εποχή που ζούμε καλεί για συνεχείς μικρές μάχες. Όταν έρθουν οι προασπιστές της πατρίδος και αρχίσουν να μαχαιρώνουν αθώους εσύ πες "μπράβο ρε πατριώτες", την επόμενη φορά που η ελληνική αστυνομία θα πουλάει νταβατζηλίκι και θα φυλακίζει αθώους να φωνάζεις "ζήτω το έθνος". Στο επόμενο δικαστήριο που θα αθωωθούν μπάτσοι, δικηγόροι, πολιτικοί και μεγαλοεπιχειρηματίες έλα να ποστάρεις "αναβιώνει το πνεύμα του 40" και όταν ο ΜΑΤατζής σου πει "φύγε απο δω γ@μw την μάνα σου επειδή έτσι γουστάρω" εσύ να πεις "ευχαριστώ". Φυλακίστηκαν κάτι παιδάκια από το Χαλάνδρι που πάνε να τους φορέσουν κατηγορίες τρομοκρατίας με αστεία στοιχεία ενώ η οργάνωση την οποία υποτίθεται πως αποτελούσαν ξαναχτύπησε και έστειλε απιστολή αναλαμβάνοντας την ευθύνη και κράζοντας τους πάντες. Ενημερώσου. Δεν έχεις να κάνεις τα μαθήματα σου για αύριο ή κάτι τέτοιο ? Είμαστε στην έδρα σου και δεδομένης της εμπειρίας σου θα έπρεπε να τα πηγαίνεις καλύτερα πάντως. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2009 από τον Le Flwr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 με τρωει να γραψω αλλα ανθίσταμαι.....ακομα!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 με τρωει να γραψω αλλα ανθίσταμαι.....ακομα!! ψήσου, περνάμε καλά εδώ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stroumph 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Δεν επικοινωνείς. Δεν έχεις να απαντήσεις τίποτα. Μόνο βρίζεις και ασεβείς και δεν ασχολούμαι άλλο.Και με αυτά που λες όχι μόνο δεν μπαλώνεις την έλλειψη επιχειρηματολογίας σου αλλά χειρότερα τα κάνεις. Παρουσιάζω το αίμα των προγόνων μας ως έναν λόγο να μην αναποδογυρίζεις την σημαία και μου λες ότι τους βεβηλώνω γιατί τους χρησιμοποιώ σαν πιόνια. Πριν το αποκάλεσες προγονολατρεία μετά θα το αποκαλέσεις κάτι άλλο. Πάντως κάτι θα πεις για να αποπροσανατολίσεις. Ο ΜΑΤατζής δεν θα μου πει φύγε απο εδώ γαμώ την μάνα σου γιατί πολύ απλά δεν είμαι μπαχαλάκιας σαν εσένα και τους ακόλουθους να σαμποτάρω, να σπάω, να βεβηλώνω. Και όταν σας τα λέει αυτά ο ΜΑΤατζής καλά κάνει και σας τα λέει γιατί μάτια έχω και βλέπω τι κάνετε οι φασίστες του indymedia και όλοι σας βλέπουμε. Πρώτα καλείτε τον κόσμο να τα σπάσει και μετά κλαίτε για προβοκάτσιες . Δεν νομίζω ότι με τον τίθεμαι ενάντιος στο αναποδογύρισμα της σημαίας είναι ίσο με το να παίζω το γαλανόλευκο μου τσουτσούνι αλλά μία τέτοια γραφική στάση μόνο εσένα και τους ομοίους σου εκθέτει όσο και να προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις. Τα πράγματα είναι τελείως απλά. O παππούς μου πολέμισε τους φασίστες στο πλευρό των Ελλήνων, δεν πολέμισε για τους φασίστες. Για αυτό δεν μου κάθεται καλά να αναποδογυρίζω την σημαία. Βεβαίως όπως λες, είμαι τυπικός νεοέλληνας επομένως πρέπει να περιμένω να ξεφυτρώσει καινούριος Χίτλερ για να μπορώ να τα ανταπεξέλθω στο επιχείρημα που παραθέτεις "Δεν έχεις κάποιο προσωπικό επίτευγμα στον τομέα της υπεράσπισης των δικαιωμάτων, της ελευθερίας και αν θες, ούτε καν της αξιοπρέπειας σου - Είσαι γνήσιος νεο-έλληνας" Τι έγινες στις εκλογές? 20% κάτω η δύναμη των ακροαριστερών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ? Κάτι τύπους σαν και εσένα βλέπουνε και φεύγουνε. Δεν φταίνε τα παιδάκια λοιπόν? Άντε με το καλό να πιάσουν τον τρομοκράτη να βγεις στους δρόμους να κλαφτείς όπως μόνο εσύ ξέρεις,να ηρεμίσουν λίγο τα forum. "Δεν έχεις να κάνεις τα μαθήματα σου για αύριο η κάτι τέτοιο?" Χαχα...καλό...γιατί κρινόμαστε απο τα γραφόμενα μας και σύμφωνα με τα γραφόμενα μου δείχνω ότι πάω ακόμα σχολείο. Ομολογώ ότι μία τέτοια ξύπνοια τακτική εκ μέρους σου με εκπλήσει. Συνήθως προηγείται η ταύτιση με τους φασίστες τύπου "ΩΩΩΩ....Έχει πρόβλημα με το να καίνε την Ελληνική σημαία...Φασίστας...Φασίστας...". Βλέπω ότι έστω και με αργούς ρυθμούς εξελίσεστε. Εγώ βλέπω έναν τύπο που αναποδογυρίζει την Ελληνικη΄σημαία και δηλώνω ότι τραβάω ζόρι. Τρύπα στο νερό...εμφανώς γιατί δεν περιμένω να αλλάξω έναν άνθρωπο. Εσύ πως υπερασπίζεσαι το αναποδογύρισμα. Το γαλανόλευκο τσουτσούνι σου, και τυπικός νεοέλληνας και τράβα κάνε τα μαθηματάκια σου. Νομίζω ότι δεν τα πας καλά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Δεν επικοινωνείς. Δεν έχεις να απαντήσεις τίποτα. Μόνο βρίζεις και ασεβείς και δεν ασχολούμαι άλλο. LOL ωραίο αυτό από το άτομο που έσκασε σαν σφηνόπουτσα αποκλειστικά και μόνο για να μου την πει για την υπογραφή και τους προγόνους μου. Κατά τ'άλλα εγώ δεν σέβομαι, που σου είπα πως ευχαρίστως θα τιμούσα τους δικούς σου πεσόντες προγόνους. Αυτό ονομάζεται προβολή. Και με αυτά που λες όχι μόνο δεν μπαλώνεις την έλλειψη επιχειρηματολογίας σου αλλά χειρότερα τα κάνεις. Παρουσιάζω το αίμα των προγόνων μας ως έναν λόγο να μην αναποδογυρίζεις την σημαία και μου λες ότι τους βεβηλώνω γιατί τους χρησιμοποιώ σαν πιόνια. Πριν το αποκάλεσες προγονολατρεία μετά θα το αποκαλέσεις κάτι άλλο. Πάντως κάτι θα πεις για να αποπροσανατολίσεις. Επιχειρηματολογία επί ποιου πράγματος ? Να κάτσω να σε πείσω πως δεν είμαι από οικογένεια καταδοτών ? Είναι δυνατόν αυτό ? Επιχειρηματολογία υπερ της ανάποδης σημαίας έχω και στην εξέθεσα, αν θες ξαναδιάβασε και πες μου τι δεν καταλαβαίνεις να σου λύσω την απορία. Ο ΜΑΤατζής δεν θα μου πει φύγε απο εδώ γαμώ την μάνα σου γιατί πολύ απλά δεν είμαι μπαχαλάκιας σαν εσένα και τους ακόλουθους να σαμποτάρω, να σπάω, να βεβηλώνω. Και όταν σας τα λέει αυτά ο ΜΑΤατζής καλά κάνει και σας τα λέει γιατί μάτια έχω και βλέπω τι κάνετε οι φασίστες του indymedia και όλοι σας βλέπουμε. Πρώτα καλείτε τον κόσμο να τα σπάσει και μετά κλαίτε για προβοκάτσιες . Να'μαστε πάλι που με κατηγοριοποιείς σύμφωνα με τις προκαταλήψεις σου, ενώ έχω πει ευθέως πως στο indymedia κυκλοφορεί πολύ σκουπίδι και ουτεκάν το παίζω υπερασπιστής του. Αναφέρθηκα σε αυτό στο πλαίσιο του "τι κολλήματα έχει ο καθένας" αλλά φυσικά, με παρωπίδες βλέπεις μόνο αυτό που κοιτάς. Α, επίσης δεν έχεις βρεθεί ποτέ απέναντι σε ΜΑΤ. Ή μήπως θεωρείς πως ΚΑΘΕ πορεία ακόμα και οι ειρηνικές πρέπει να διαλύονται με δακρυγόνα και ξύλο ? Επειδή αυτό έχει συμβεί άπειρες φορές και υπάρχουν και βίντεο. Μόνο όποιος δεν θέλει να μάθει δεν το ξέρει αυτό. Δεν νομίζω ότι με τον τίθεμαι ενάντιος στο αναποδογύρισμα της σημαίας είναι ίσο με το να παίζω το γαλανόλευκο μου τσουτσούνι αλλά μία τέτοια γραφική στάση μόνο εσένα και τους ομοίους σου εκθέτει όσο και να προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις. Όχι, το να παίζεις το γαλανόλευκο σου τσουτσούνι είναι να επιτίθεσαι σε κάποιον που δεν ξέρεις και να τον κατηγορείς ως ανθέλληνα και να κατεβάζεις οχετό για την οικογένεια του χωρίς να απασχοληθείς να μάθεις τι εννοεί αυτό το 1 στοιχείο από το οποίο αρπάχτηκες, ενώ ταυτόχρονα θέτεις τον εαυτό σου ως ηθική αρχή, διαφεντευτή του σωστού και του λάθους. Τα πράγματα είναι τελείως απλά. O παππούς μου πολέμισε τους φασίστες στο πλευρό των Ελλήνων, δεν πολέμισε για τους φασίστες. Για αυτό δεν μου κάθεται καλά να αναποδογυρίζω την σημαία. Βεβαίως όπως λες, είμαι τυπικός νεοέλληνας επομένως πρέπει να περιμένω να ξεφυτρώσει καινούριος Χίτλερ για να μπορώ να τα ανταπεξέλθω στο επιχείρημα που παραθέτεις Simple things for simple minds. Εμένα ο παππούς μου πολέμησε ενάντια στους ναζί για την ορθόδοξη ελλάδα γι'αυτό δεν μου κάθεται καλά να λες "γαμώ την π****α μου". Εμένα ο παππούς μου πολέμησε ενάντια στους ναζί για την ορθόδοξη ελλάδα γι'αυτό δεν μου κάθεται καλά να λες "γαμώ την πατρίδα μου". Εμένα ο παππούς μου πολέμησε ενάντια στους ναζί για την ορθόδοξη ελλάδα γι'αυτό δεν μου κάθεται καλά να λες "γαμώ το δημόσιο μου". Εμένα ο παππούς μου πολέμησε ενάντια στους ναζί για την ορθόδοξη ελλάδα γι'αυτό δεν μου κάθεται καλά η πίτα γύρος με κρεμμύδι. κ.ο.κ. Τι έγινες στις εκλογές? 20% κάτω η δύναμη των ακροαριστερών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ? Κάτι τύπους σαν και εσένα βλέπουνε και φεύγουνε. Δεν φταίνε τα παιδάκια λοιπόν? Άντε με το καλό να πιάσουν τον τρομοκράτη να βγεις στους δρόμους να κλαφτείς όπως μόνο εσύ ξέρεις,να ηρεμίσουν λίγο τα forum. Τι οπαδηλίκι είναι αυτό ? Ποιος σου είπε πως ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ (καλά μόνο συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων τα συμψηφίζει αυτά αλλά ας μην κάνω άλλους χαρακτηρισμούς). Τι σχέση έχει το αποτέλεσμα των εκλογών με την συζήτηση μας ? Είσαι καλά ? "Δεν έχεις να κάνεις τα μαθήματα σου για αύριο η κάτι τέτοιο?" Χαχα...καλό...γιατί κρινόμαστε απο τα γραφόμενα μας και σύμφωνα με τα γραφόμενα μου δείχνω ότι πάω ακόμα σχολείο. Ομολογώ ότι μία τέτοια ξύπνοια τακτική εκ μέρους σου με εκπλήσει. Α, μπράβο όπως τα είπες είναι. Και για να χώσω και το φτηνό χτύπημα : υπερ-Έλληνα μάλλον δεν προσέχεις πολύ στο σχολείο. Συνήθως προηγείται η ταύτιση με τους φασίστες τύπου "ΩΩΩΩ....Έχει πρόβλημα με το να καίνε την Ελληνική σημαία...Φασίστας...Φασίστας...". Βλέπω ότι έστω και με αργούς ρυθμούς εξελίσεστε. Μπα ξέρω πως ενοχλεί πολύ κόσμο και δικαίωμα τους, εάν μου έλεγες "με ενοχλεί" θα σου απαντούσα "λυπάμαι" αλλά αντί αυτού επέλεξες την χυδαία επίθεση κατά του ατόμου μου και της φαμίλιας μου (βαρέθηκα να λέω οικογένεια). Δεν συγχίζομαι όμως καθώς μία προσβολή έχει βαρύτητα ανάλογης του ατόμου που την ξεστομίζει. Εγώ βλέπω έναν τύπο που αναποδογυρίζει την Ελληνικη΄σημαία και δηλώνω ότι τραβάω ζόρι. Λυπάμαι. Τρύπα στο νερό...εμφανώς γιατί δεν περιμένω να αλλάξω έναν άνθρωπο. Εσύ πως υπερασπίζεσαι το αναποδογύρισμα. Το γαλανόλευκο τσουτσούνι σου, και τυπικός νεοέλληνας και τράβα κάνε τα μαθηματάκια σου. Νομίζω ότι δεν τα πας καλά. Σου παρέθεσα επιχειρήματα, ξαναδιάβασε, συγκέντρωσε απορίες και τα ξαναλέμε. Εσύ τρελαίνεσαι όμως, i'm just here for the argument. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stroumph 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Δεν μιλάμε για Ορθόδοξη Ελλάδα, για το δημόσιο. Μιλάμε για οτιδίποτε συμβολίζει η σημαία. Τον τόπο, την ψυχή, την ιστορία, την φιλοσοφία, τα ήθη έθιμα, την θρησκεία, την περηφάνεια πολλά άλλα. Λέγοντας γαμώ την σημαία μου, διαφέρει αρκετά απο το να λες γαμώ τα ΕΛΤΑ. Με λίγα λόγια. Δεν μπαλώνεις το αναποδογύρισμα της σημαίας. Παραμένει μαλακία. Οχετό για την οικογένεια σου δεν κατέβασα. Είπα ξεκάθαρα και επανειλημένα. Άμα ο παππούς σου είχε πεθάνει απο χέρι ΝΑΖΙ, δεν θα αναποδογύριζες τώρα την σημαία. Γιατί πολύ απλά έδωσε την ζωή του για να ανεμίζει ελεύθερη. Χυδαία, όχι , δεν αναφέρθηκα. Δες ποιός είναι ο χυδαίος και μιλάει για γαλανόλευκα τσουτσούνια ανώριμες ηλικίες. Αλλά έτσι συνέχισε την γλοιώδη τακτική σου. Επανέλαβε επανέλαβε επανέλαβε μέχρις ότου σε πιστέψουν τα αδύναμα μυαλά ότι εγώ είμαι ο χυδαίος εδώ πέρα. Και ναι, αυτό ακριβώς είπα. Ότι κάθε πορεία πρέπει να λήγει σε αίμα. Είναι αυτολεξή τα πιστεύω μου και οι απόψεις μου. Επίσης είμαι υπέρ της ευθανασίας ορφανών παιδιών. Μίλησa ξεκάθαρα για υποκινούμενες απο αριστερά συμφέροντα μπαχαλίστηκες πορείες όπως αυτές του Indymedia. Επίσης συμμετείχα και με την σειρά σε ορισμένες πορείες και μάντεψε ποιοί ήταν εκεί να πνίξουν μία φωνή που κάτι είχε να πει. Τσαμπουκάδες σε αυτοκίνητα, δυναμιτάκια σε παρκαρισμένα και σε φυλάκια των αστυνομικών, κράξιμο μπροστά απο την Αμερικανική πρεσβεία ασχέτως αν ήταν τελείως άσχετη με το θέμα μας. Αλλά αλήθεια mr. Indymedia. Γιατί να βάλεις τέτοια λόγια στο στόμα μου? Δεν μπορώ να καταλάβω? Αφού έχεις τόσα πλούσια επιχειρήματα να μας δικαιολογήσεις την υπογραφή σου τύπου "αναφέρομαι στα ΕΛΤΑ". Όσο για το θέμα σφηνόπουτσα, δεν διάβασα κάπου στους όρους χρήσης του forum να μην πετάγονται σφηνόπουτσες. Να εισηγηθείς στους moderators να προστεθεί. "Ποιος σου είπε πως ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ (καλά μόνο συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων τα συμψηφίζει αυτά αλλά ας μην κάνω άλλους χαρακτηρισμούς." Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι δυο ακραιοαριστερά κόμματα? Ποιά συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων τα συμψηφίζει? Την ομάδα των ανθρώπων που μπορούν και βλέπουν πέρα απο την μύτη τους? Αλήθεια τι ψήφισες? ΜΛΚΚΕ?ΛΜΚΚΕ?ΚΚΕ?ΤΚΚΕ?ΟΑΚΚΕ? ΜΛΤΚΚΕ? Μάλλον εγώ δεν προσέχω στο σχολείο και δεν είμαι μορφωνένος άνθρωπος. Αλλά εσύ δεν προσέχεις στο νηπιαγωγείο και δεν είσαι καθόλου άνθρωπος. Έτσι για να σου απαντήσω στο ευτελές επίπεδο που ρίχνεις την συζήτιση με χαρακτηρισμούς. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Ρε σεις μη βριζετε, ειναι ωραιο θεματακι και μαθαινουμε ολοι! :D Το μονο ασχημο του θρεντ ειναι οτι η βαζελινη προηγειται και με διαφορα μαλιστα, αλλα τυχαινει αυτα με τους ευρωπΕους.... :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Δεν μιλάμε για Ορθόδοξη Ελλάδα, για το δημόσιο. Μιλάμε για οτιδίποτε συμβολίζει η σημαία. Τον τόπο, την ψυχή, την ιστορία, την φιλοσοφία, τα ήθη έθιμα, την θρησκεία, την περηφάνια πολλά άλλα. Λέγοντας γαμώ την σημαία μου, διαφέρει αρκετά απο το να λες γαμώ τα ΕΛΤΑ. Με λίγα λόγια. Δεν μπαλώνεις το αναποδογύρισμα της σημαίας. Παραμένει μαλακία. Χριστέ μου, δεν την παλεύεις μία με την φάση συζήτηση. Κατ'αρχάς αγνοείς και πάλι τα επιχειρήματα μου. ΟΚ Δεν προσπαθώ να μπαλώσω τίποτα, εάν θες να καταλάβεις διάβασε προηγούμενα post, ούτε μπαμπάς ούτε δασκάλα σου είμαι. Οχετό για την οικογένεια σου δεν κατέβασα. Είπα ξεκάθαρα και επανειλημμένα. Άμα ο παππούς σου είχε πεθάνει απο χέρι ΝΑΖΙ, δεν θα αναποδογύριζες τώρα την σημαία. Γιατί πολύ απλά έδωσε την ζωή του για να ανεμίζει ελεύθερη. Χυδαία, όχι , δεν αναφέρθηκα. Δες ποιός είναι ο χυδαίος και μιλάει για γαλανόλευκα τσουτσούνια ανώριμες ηλικίες. Αλλά έτσι συνέχισε την γλοιώδη τακτική σου. Επανέλαβε επανέλαβε επανέλαβε μέχρις ότου σε πιστέψουν τα αδύναμα μυαλά ότι εγώ είμαι ο χυδαίος εδώ πέρα. Θεωρώ απείρως μεγαλύτερη χυδαιότητα να μπεις στα καλά του καθουμένου και σε άνθρωπο που δεν ξέρεις ούτε έχεις ανταλλάξει κουβέντα ούτε σου έχει πει τίποτα να αρχίζεις να λες τους προγόνους τους συνεργάτες των ναζί και τον ίδιο προδότη ΑΠΟ το να σου απαντήσει ο άλλος με την λέξη "τσουτσούνι". Άλλοι εστιάζουν στο περιεχόμενο, άλλοι στο περιτύλιγμα. Και ναι, αυτό ακριβώς είπα. Ότι κάθε πορεία πρέπει να λήγει σε αίμα. Είναι αυτολεξεί τα πιστεύω μου και οι απόψεις μου. Επίσης είμαι υπέρ της ευθανασίας ορφανών παιδιών. Μίλησa ξεκάθαρα για υποκινούμενες απο αριστερά συμφέροντα μπαχαλίστηκες πορείες όπως αυτές του Indymedia. Πάμε πάλι να εξηγήσουμε στον φίλο μας. Λέγοντας "καλά σας έκαναν" αφήνεις 2 ενδεχόμενα : a - Mε κατηγοριοποιείς αυθαίρετα σε μία ομάδα η οποία προκαλεί φασαρίες, καταστροφές και τραυματισμούς b - ΔΕΝ με κατηγοριοποιείς σε αυτή την ομάδα. Αλλά για να ισχύει το "καλά σας έκαναν" σημαίνει πως σε ΟΠΟΙΑ ομάδα και να ανήκω, καλά μας κάνουν. => ΟΠΟΙΑ ομάδα και να διαδηλώσει καλά κάνουν και τους δέρνουν. Μπαχαλοπορείες όπως οι πορείες των φοιτητών που πνίγηκαν στο αίμα και τα δακρυγόνα και τις οποίες (ΠΡΟΦΑΝΩΣ) είχε καλέσει το indymedia... Συγνώμη κιόλας αλλά είναι προφανές πως δεν ξέρεις για τι μιλάς. Το indymedia όπως και ένα σωρό άλλα site είναι χώρος όπου δραστηριοποιούνται διάφορες ομάδες. Το indymedia ΔΕΝ καλεί σε πορείες, καλούν οι παρατάξεις, οι αναρχικοί, αντιεξουσιαστές, ο εκάστοτε τέλος πάντων παράγοντας/φορέας/συλλογικότητα. Επίσης συμμετείχα και με την σειρά σε ορισμένες πορείες και μάντεψε ποιοί ήταν εκεί να πνίξουν μία φωνή που κάτι είχε να πει. Τσαμπουκάδες σε αυτοκίνητα, δυναμιτάκια σε παρκαρισμένα και σε φυλάκια των αστυνομικών, κράξιμο μπροστά απο την Αμερικανική πρεσβεία ασχέτως αν ήταν τελείως άσχετη με το θέμα μας. Ποιοί ? "Το Indymedia? " Για την Αμερικάνικη δεν έχω τι να πω. Υπάρχει πολύ τυφλό μίσος και ντεμέκ αντι-αμερικανισμός, θες λόγω χούντας, θες λόγω τρέντ. Δεν θα υπερασπιστώ καραγκιόζηδες που την πέφτουν στην πρεσβεία όταν γίνεται πορεία για το ασφαλιστικό (λέμε τώρα). Αν και οι περισσότερες πορείες δεν φτάνουν στην Αμερικανική Πρεσβεία εάν δεν συνδέεται κάπως η φάση. Αλλά αλήθεια mr. Indymedia. Γιατί να βάλεις τέτοια λόγια στο στόμα μου? Δεν μπορώ να καταλάβω? Αφού έχεις τόσα πλούσια επιχειρήματα να μας δικαιολογήσεις την υπογραφή σου τύπου "αναφέρομαι στα ΕΛΤΑ". Ρε zb00p, εσύ είσαι και με δουλεύεις ή μήπως να μου δώσετε μόνιμο τίτλo "Mr.Indymedia" ? Θεός φυλάξει κάποιος να προσπαθήσει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, πρέπει ντε και καλά να είναι φανατίλας... Για την υπογραφή μου πάλι να τα λέμε ? Άσε ρε φίλε, κούνα το δαχτυλάκι σου και διάβασε πιο πριν όλα αυτά στα οποία αποφεύγεις να απαντήσεις ή να διαβάσεις επειδή θα φανείς φανατικός αστείος. Όσο για το θέμα σφηνόπουτσα, δεν διάβασα κάπου στους όρους χρήσης του forum να μην πετάγονται σφηνόπουτσες. Να εισηγηθείς στους moderators να προστεθεί. Δεν ζήτησα ban ή διαγραφή, ίσα-ίσα. Απλά σου υπογραμμίζω την υποκριτική σου στάση που από την μία μπαίνεις στα καλά του καθουμένου και αρχίζεις να μου τα χώνεις με 0 επιχειρήματα πέραν του "εάν ο παππούς σου πολέμησε δεν θα τα έλεγες αυτά επειδή εγώ έτσι πιστεύω" και από την άλλη κλαίγεσαι πως Δεν επικοινωνείς. Δεν έχεις να απαντήσεις τίποτα. Μόνο βρίζεις και ασεβείς και δεν ασχολούμαι άλλο Α, BTW, ασχολείσαι. "Ποιος σου είπε πως ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ (καλά μόνο συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων τα συμψηφίζει αυτά αλλά ας μην κάνω άλλους χαρακτηρισμούς." Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι δυο ακραιοαριστερά κόμματα? Ποιά συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων τα συμψηφίζει? Την ομάδα των ανθρώπων που μπορούν και βλέπουν πέρα απο την μύτη τους? Αλήθεια τι ψήφισες? ΜΛΚΚΕ?ΛΜΚΚΕ?ΚΚΕ?ΤΚΚΕ?ΟΑΚΚΕ? ΜΛΤΚΚΕ? Κάνεις ξεκαρδιστικά λάθος. Εάν θες σε ΠΜ ανταλλάσσουμε τέτοιες πληροφορίες (φαντάζομαι κάποιο σκοπό θα εξυπηρετεί αλλά δεν τον έχω εντοπίσει ακόμα), δεν βλέπω τον λόγο να διατυμπανίζω στο internet τι έκανα με την ψήφο μου. Μάλλον εγώ δεν προσέχω στο σχολείο και δεν είμαι μορφωνένος άνθρωπος. Αλλά εσύ δεν προσέχεις στο νηπιαγωγείο και δεν είσαι καθόλου άνθρωπος. Έτσι για να σου απαντήσω στο ευτελές επίπεδο που ρίχνεις την συζήτιση με χαρακτηρισμούς. Χαρακτηρισμούς όπως Να σε χαίρεται ο πατέρας σου και ο γιός σου, εσένα και τις αξίες σου. Αλλά το πιο πιθανό ο πατέρας σου και ο πατέρας του να ήταν απο τους προδότες που χέσανε την σημαία όταν χρειάστηκε. Σε αυτή την περίπτωση όντως θα σε χαίρονται. το οποίο "έσκασες" με το καλημέρα. Έχεις δίκιο η επιχειρηματολογία μου, η ειρωνεία και ο σαρκασμός ρίχνουν το επίπεδο της συζήτησης το οποίο έθεσες στα ύψη με την καταπληκτική σου εισαγωγή "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΑΠΟΔΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ". Τέτοιο λέγειν και επιχειρήματα, τέτοια διαδοχική έκθεση ιδεών έχει να παρουσιαστεί σε αυτόν τον τόπο από Αρχαίας Ελλάδας. Συνέχισε όμως να κλαίγεσαι πως ρίχνω το επίπεδο και πως δεν θα καταδεχθείς να (ξανα-ματα) απαντήσεις στα λεγόμενα μου, πως βάζω λόγια στο στόμα σου και πως πραγματικά, ο τρελός ωρυόμενος που κατέβηκε με την τσουγκράνα και τον πυρσό είναι ο σοβαρός σε αυτή την συζήτηση. Τέσπα, πρέπει να την κάνω και ψιλοβαρέθηκα, τα λέμε αργότερα ή αύριο ή όποτε. Υ.Γ. Η πατρίδα σε ευχαριστεί για τις υπηρεσίες σου σε αυτές τις ώρες ανάγκης που πιάστηκε απροετοίμαστη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 παιδια θα σας παρακαλεσω να μην ξεστρατιζετε απο το θεμα μας που δεν ειναι αλλο απο την θούλη. δεν ειναι σωστο να καταστρεφετε το θεμα του BLACK HAWK. Αν θέλετε να τσακωθειτε να πατε αλλου. στο θεμα μας τωρα. Black Hawk και εσυ δεν εισαι πολυ καθαρός τωρα που το σκέφτομαι. Εχεις δει φανταζομαι εκεινο το ναζιστικο εμβλημα που ο αετος κραταει την σβαστικα στα νυχια του. Το nickname σου ως Hawk- Γερακι (φερνει λιγο σε αετο) μπορει να οδηγησει σε περιεργους συνειρμους . Αυτα πρέπει να τα προσεχουμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 και η τελευταια απαντηση απο τον Black hawk σχετικά Και πολυ σωστα θα κανεις να περιμενεις.. Οσο θα υπαρχουν υπερασπιστες της, τσσο θα γινεται και σχετικη "αναφορα"! :0 Εισαι, οντως φοβερος, αλλα spagat, κανεις?? Ο μαυρογερακας, ουτε στηριχτηκε σε λεγομενα καποιων (αλλα απλα σε μια φωτο) ουτε σε γραφομενα διαφορων γραφικων, ανα την υφηλιο.. Ξαναδιαβασε λοιπον το post μου.. Ξερεις, (το ιδιο καλα με μενα, αν οχι καλυτερα) οτι η εμπαθεια και η απλη λογικη (ποσο μαλλον η διαυγεια πνευματος) δεν συμβαδιζουν.. Γιατι λοιπον πεφτεις στη "λουμπα"?? To να περιμενεις να ασχοληθω με τα απιθανα σου, σημαινει οτι μαλλον υπεκτιμας την οντοτητα σου.. Επειδη λοιπον ολες οι απαντησεις στις μπουρδολογιες σου, υπαρχουν ΕΔΩ! (Δεν ειναι και πολλες οι μερες..μολις δυο βδομαδες! Ειχες κανει εγγραφη! ) Ριξε πρωτα μια ματια λοιπον και μετα γραφε.. Τα θεματα ηταν δυο! Ενα που αφορουσε το κομματικο σημα του ΛΑΟΣ (post 1) ..Kαι ενα που αφορουσε το σχημα ενος στρατιωτικου κτιριου στις ΗΠΑ (post 17) Για το οτι καποιοι "βολευονταν" να ανακατευτουν αυτα τα δυο και να προκυπτουν απαντησεις "αλλα'ντ'αλλων" δεν ευθυνομαι εγω.. Α! Μην μου το κανεις αυτο!!! Και ενταξει, να μην mporv αναφερθω σ'αυτο: ok, λιγο το κακο.. Αλλα, Σ'ΑΥΤΟ! δεν γινεται!!! :D :P αρκετά Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες