johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) Όχι, απλά οι ναζι είναι το πάτημα του για να περάσει τις θέσεις του. Ποστάρει θέματα που γυροφέρνουν τους Ναζι ώστε να κάνει κάποιος το λάθος και να εκφράσει την απορία του πχ "Μα η σβαστικα υπάρχει πριν τους Ναζι" ή "Γιατί είναι κακό να δουλεύει κάποιος στην ΚΥΠ" και εκεί παίρνει μπρός το μυδραλιοβόλο. Για αρχή επιτίθεται στον άτυχο που εξέφρασε την απορία του και τον αποκαλεί φασίστα και μετά αρχίζει τις αποκαλύψεις για τον ΛΑΟΣ και τις σχέσεις του με την Χρυσή Αυγή. Εκεί είναι η πολιτική προπαγάνδα γιατί με πάτημα κάτι σχετικό με τους Ναζι, επιτίθεται στον ΛΑΟΣ. Το έκανε στο θέμα με τις εκλογές, το έκανε στο θέμα με την εταιρεία της Θούλης, το έκανε και εδώ. Εγώ του απάντησα σε ερωτήματα που μου έθεσε με τον τρόπο που ήθελε. Σταράτα και μονολεκτικά. Αυτός, μπήκε σήμερα, πόσταρε σε ένα σωρό θέματα και εδώ που έκανε τόση βαβούρα και πέταξε τόση λάσπη, δεν μας τίμησε με την παρουσία του. Προφανώς, κατά την πάγια τακτική του, δεν συνεχίζει το θέμα και σε λίγες ημέρες με πρόφαση την γέννηση των διδύμων κάποιου γνωστού θα πέσει τυχαία πάνω στα πειράματα του Μένγκελε με τα δίδυμα και φυσικά πάλι θα καταλήξει η κουβέντα να εξαπολύει μύδρους στον ΛΑΟΣ, έχει τον τρόπο του και θα τα συνδέσει αυτά. Και επειδή, όπως λέει και αυτός, όποιος διαβάζει, καταλαβαίνει. Δεν χανόμαστε, καλή καρδιά ομολογω οτι εχουν μια βαση τα λεγομενα σου... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2009 από τον johny_crash Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pedroza 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Τι κακό έχει η σβάστικα σαν σχήμα ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 οτι και ο σταυρος usd... (ειναι καλυτερος απο τον συμβατικο) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 υ.γ.2. όταν γράφουμε για τις ομάδες μερικοί τρελλαίνονται ότι είναι φόρουμ για μηχανές... Ρε τι γίνεται Δευτέρα 5/10/09 και περίπου μετά τις 11:00 π.μ., ο χρήστης zboop βγαίνει στην Ζωντανή Συζήτηση και γράφει, περίπου το εξής: (Δεν το θυμάμαι και αυτολεξεί, ας με διορθώσει ο ίδιος, αν το θυμάται καλύτερα…) -Ο Ανατολάκης μπήκε στη Βουλή… Α ρε ζώα γαύροι… Αλλά θα μου πείς, εδώ ψήφισαν τον Φασούλα για Δήμαρχο, τον Ανατολάκη στη Βουλή δεν θα έβαζαν…!!! Γαύροι, πάει και η δικαιολογία σας, για δήθεν φτωχά και λαϊκά στρώματα… (Κάπως αλλιώς το διατύπωσες, αυτό το τελευταίο, αν το θυμάσαι καλύτερα γράψτο…) Απαντά ο χρήστης Air : τσούζει… (με αυτό το emoticon ακριβώς) Και μετά απαντώ εγώ το εξής: -Πολιτικές συζητήσεις να κατατίθενται σε post και διάφορα θέματα που αναρτώνται και αφορούν πολιτική. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε και να τρώμε στη μάπα πολιτικές απόψεις ακόμα και στη ζωντανή συζήτηση… Μας τα πρήξατε πια με την πολιτική… Έλεος… Εδώ είναι forum για μηχανές… Όχι πολιτικό καφενείο… Άι σιχτίρ πια…!!! Μου απαντά ο Air : αθλητική ήταν η κουβέντα… ιιιιιιιιιιιχαααα… Στο σημείο αυτό, μπαίνει και το κοτσιδοφόρο μας ξωτικό-Oblivia και μου λέει… -Ρε βατραχωσίδι, μη γκρινιάζεις… Κάνουν αποτίμηση των εκλογών μέχρι και στη Μενεγάκη… Εδώ θα το γλυτώσεις…??? Δεν είχα δει την απάντηση της Εβελύνας, γιατί στο μεταξύ, απαντούσα στον Air το εξής: -Και ποια η διαφορά…??? Και τα δύο, (βλέπε πολιτική και αθλητισμός), έχουν καταστραφεί από θερμοκέφαλους-ανεγκέφαλους οπαδούς… Στο καπάκι, απαντώ και στην Ευελύνα… -Την Μενεγάκη όμως, έχω την επιλογή να μην την δω, όπως μπορώ να επιλέξω να μην μπω σε ένα θέμα του forum στο οποίο υπάρχει πολιτική κουβέντα… Όταν όμως είμαι αναγκασμένος να τρώω στη μάπα τη Μενεγάκη ή πολιτικές-απολίτικες-απολυταρχικές συζητήσεις με το ζόρι, ξινίζω… Γκέγκε…??? Και μου απαντά η Ευελύνα : χέστο μωρέ Βάτραχε… Δείχνεις το φεγγάρι και σου την λένε για το δάχτυλο…!!! Για να πει ο Air μετά από λίγο : πω πω όρεξη για μεσημεριάτικα…!!! Και το θέμα έκλεισε εκεί, τουλάχιστον από την μεριά μου… Αν ο φίλος Air θεώρησε ότι λέω μαλακίες, δικαίωμά του… Δεν θα διαφωνήσω… Ο καθένας μπορεί ελεύθερα να σχηματίζει ότι άποψη θέλει, αρκεί να μην προσβάλει αυθαίρετα την αξιοπρέπεια του συνομιλητή του… Κανόνες Συμπεριφοράς και Λειτουργίας mybike.gr αρ. 3. Ο σεβασμός για την άποψη άλλων μελών επιβάλλεται. Η κριτική στις ιδέες είναι θεμιτή, όχι όμως και στους ανθρώπους. Απαγορεύεται αυστηρά η αναγραφή υβριστικών, προσβλητικών, ειρωνικών και γενικότερα κακόβουλων εκφράσεων. Εσύ φίλε zboop, προφανώς θεώρησες πως θα ήταν καλό να μην ασχοληθείς τότε μαζί μου, είτε για να μην ρίξεις «λάδι στη φωτιά», είτε γιατί απλά, είχες κάτι καλύτερο να κάνεις, από το να «ασχοληθείς μαζί μου»… Οκ… Δεκτόν… Βγαίνεις όμως και μου την λες, ειρωνικά, μετά από μιάμιση ημέρα…??? Που είμαι λάθος ρε φίλε…??? Ανακάτεψες πολιτική με αθλητισμό ναi ή όχι…??? Έκρινες ως δήθεν ανεγκέφαλους τους οπαδούς μια ομάδας, γιατί ψήφισαν κάποιον πρώην παίχτη τους και μπήκε στη Βουλή…??? Δικαίωμά τους…!!! Ή γιατί έκαναν το Φασούλα Δήμαρχο στον Πειραιά…??? Και πάλι δικαίωμά τους…!!! Και θες να σου πω και κάτι στην τελική…??? Συμφωνά απόλυτα μαζί σου…!!! Αν τη μια ψηφίζεις ΠΑ.ΣΟ.Κ γιατί πολιτεύεται ο Φασούλας και την άλλη ΛΑ.Ο.Σ γιατί κατεβαίνει ο Ανατολάκης, τότε να ευχόμαστε να μην κατέβει ο Κόκκαλης με τη Χρυσή Αυγή… Άξιοι υποστηρικτές του Ο.Φ.Ο.Α. (Όπου Φυσάει Ο Άνεμος)… Αν και ανάμεσα σε ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ΛΑ.Ο.Σ., τότε Φασούλας και για Πλανητάρχης…!!! Κατέθεσέ το όμως σε Θέμα και ΟΧΙ στην Ζωντανή Συζήτηση… Αυτή ήταν η ένστασή μου… Το παράπονό μου, αν θες… Έλεος πια… Δευτέρα ήταν… Όχι άλλη εκλογολογία… Δεν άλλαξε τίποτα στη ζωή μου/μας… Μας πηδούς@ν με γαλάζιο προφυλακτικό, τώρα θα μας πηδούν με πράσινο… Τον ίδιο μισθό έπαιρνα και την Παρασκέυή πριν τις εκλογές και τη Δευτέρα μετά… Μπούχτισα πια… Αυτό εξέφρασα… Και το εξέφρασα ως εξής: Πολιτικές συζητήσεις να κατατίθενται σε post και διάφορα θέματα που αναρτώνται και αφορούν πολιτική. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε και να τρώμε στη μάπα πολιτικές απόψεις ακόμα και στη ζωντανή συζήτηση… Μας τα πρήξατε πια με την πολιτική… Έλεος… Εδώ είναι forum για μηχανές… Όχι πολιτικό καφενείο… Άι σιχτίρ πια…!!! Ορμώμενος από: Κανόνες Συμπεριφοράς και Λειτουργίας mybike.gr αρ.1 Το myBike.gr είναι ένας χώρος συζήτησης κυρίως για τις μοτοσικλέτες, αλλά όχι μόνο… Κανόνες Συμπεριφοράς και Λειτουργίας mybike.gr αρ. 7. Η πρόσβαση σε αυτό το forum είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα. Το forum προσφέρεται, δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιείται με σεβασμό στους κανόνες. Κάθε παραβίαση των κανόνων σημαίνει κατάχρηση του προνομίου και αποδεικνύει αδιαφορία προς τους υπόλοιπους χρήστες. Ένιωσα λοιπόν πως ξαφνικά, σε αυτό το forum, αντί να διαβάζω για μηχανές, έβλεπα παντού πολιτικά θέματα… Ένιωσα πως κάποιοι καταργούν την αγάπη μου για την μηχανή και προσβάλουν σε τελική ανάλυση, το δικαίωμά μου να θέλω να ασχολούμαι με αυτό και όχι με την πολιτική… (Ασχολούμαι πολύ περισσότερο απ’ όσο κάποιοι θα βιαστούν να μου καταλογίσουν…) Δεν βγήκα όμως ποτέ στη Ζωντανή Συζήτηση να κάνω την οποιαδήποτε κουβέντα, που να έχει, έστω και μια μικρή υπόνοια πολιτικού περιεχομένου, σεβόμενος τους συμφορουμίτες μου… Και στην τελική, εγώ εξέφρασα την ενόχλησή μου, την οποία όμως, αντί κάποιοι να την σεβαστούν, την χλεύασαν… Απλά, ( και συνταγματικά αν το θες,) είμαι «οπαδός», (για να χρησιμοποιήσω και μια δικιά σου έκφραση… Μήνυμα #9), του « η ελευθερία του ενός, σταματά, εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου…» Ελπίζω, τώρα να έγινα περισσότερο κατανοητός… Τώρα, αν κάποιοι θέλουν να με πουν μαλ@κα, δικαίωμά τους… Αυτά… Καληνύχτα σας… Υ.Γ. 1. Έχω κάποιο πρόβλημα με την μητρική κάρτα στον υπολογιστή μου αυτές τις μέρες και η πρόσβαση στο forum γίνεται μετ' εμποδίων... Οπότε, αν αργήσω να γράψω ξανά, μην βιαστείτε να βγάλετε πόρισμα... Υ.Γ. 2. Συγνώμη για το σεντόνι, αλλά το νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις και σεις είχατε δεί, μόνο τη μία... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Στο καπάκι, απαντώ και στην Ευελύνα… -Την Μενεγάκη όμως, έχω την επιλογή να μην την δω, όπως μπορώ να επιλέξω να μην μπω σε ένα θέμα του forum στο οποίο υπάρχει πολιτική κουβέντα… Όταν όμως είμαι αναγκασμένος να τρώω στη μάπα τη Μενεγάκη ή πολιτικές-απολίτικες-απολυταρχικές συζητήσεις με το ζόρι, ξινίζω… Γκέγκε…??? γιατι ειναι κλειδωμενο το adress bar σου και δε μπορεις να πας σε αλλο site? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) Δεκτά αυτά που λές αλλά μετά από την απάντηση σου, έπρεπε να απαντήσω σε κάτι? Έγραψα κάτι στην ζωντανή συζήτηση ως γεγονός ότι οι γαύροι, ναι αυτοί από τα λαϊκά κοινωνικά στρώματα ντε, έβγαλαν στη Βουλή τον πρώην ποδοσφαιριστή Ανατολάκη, ο οποίος πολιτεύτηκε με τον ΛΑΟΣ. Το έγραψα σαν σχόλιο σχετικά με τους λαϊκούς γαύρους που δίνουν μια έδρα παραπάνω στους φασίστες του ΛΑΟΣ. Δεν άνοιξα θέμα γιατί το γεγονός είναι ανάξιου θέματος και γνωρίζοντας ότι μετά από λίγο το σχόλιο θα χαθεί στην ροή της ζωντανής συζήτησης. Σκοπός μου ήταν να πικάρω τους γαύρους. Βέβαια, μικρή διαφορά έχει και εφόσον εσύ σχολιάσες και εξέφρασες την δυσφορία σου, όφειλα να το σεβαστώ και δεν το συνέχισα. Απλά, δεν μπορώ να καταλάβω τι έγραψα μετά από μιαμιση ημέρα και ήταν ειρωνικό πρός εσένα? Μπορείς σε παρακαλώ να μου το δείξεις γιατί εγώ δεν έγραψα κάτι για σένα. εντιτ: Τώρα έπιασα που αναφέρεσαι. Δεν αναφερόμουν σε εσένα, στο μυαλό μου είχα παλιότερη κουβέντα με τον Air στο θέμα με τις ομάδες, όταν και είχε πεί ότι στα 305 ποστ μου τα 300 είναι για την ομαδα και ότι εδώ είναι φόρουμ για μηχανές. Άλλωστε λέω ξεκάθαρα ότι κάποιοι μουρμουράνε για τις ομάδες και διόρθωσε με αλλά εσύ διαμαρτυρήθηκες για τις πολιτικές συζητήσεις και όχι για τις ποδοσφαιρικές. Άρα δεν μπορώ να καταλάβω πώς θεώρησες ότι αναφέρομαι σε εσένα από την στιγμή που λέω ξεκάθαρα ότι κάποιοι παραπονιούνται για τις συζητήσεις για τις ομάδες, μήπως παραπονέθηκες για το ποδοσφαιρικό σκέλος του σχολίου μου στη ζωντανή συζήτηση? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2009 από τον zb00p Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Mαααλιστα!! :D Aτυχως, στην προηγουμενη συνδεση μου (το απογευμα) αναγκαστηκα να κλεισω την συνδεση και μαζευτηκαν τοοοοοσα πολλα!! Any way, (μαλλον και καλυτερα..) θα προσπαθησω να λυσω καποιες αποριες.. (Σε οποιον εχει την διαθεση, βεβαια.. ) Aς τα παρουμε λοιπον τα πραγματα εξ'αρχης (απο την πρωτη σελιδα εννοω) μιας κι, απ'οτι φαινεται, πολλοι post-αρουν διαβαζοντας μονο τα τελευταια μηνυματα! Πως ξεκινησε η "κουβεντα"? Μ'ενα κτιριο "παραξενης" (εαν μη τι αλλο) "μορφης" που παρεπεμπει σε πασιγνωστο (και καταδιακαστεο!) συμβολο! Ενω λοιπον, εκφραζω την απεχθεια μου (προς το συμβολο), απο την αρχη, και ζητω πιθανες αιτιολογησεις (με την εννοια, τι "σκ@τ@ ειχε ο αρχιτεκτονας στο μυαλο του και πως εγνε δεκτο το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ! σχεδιο ενος οικοδομηματος της δεκαετιας του '70, περιπου 30 χρονια μετα την ληξη του πολεμου και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ! καταδικη του φασισμου και του συμβολου με το οποιο ταυτιστηκε) στο πost nr 9, προκυπτει ο "τιμητης" του συμβολου! ( http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=27709 ) ανευ λογου και αιτιας! (Το topic, ξεκινησε με σκοπο την εκφραση "αποριας" για το σχημα ενος συγκεκριμενου κτιριου, και, αναιτια, προεκυψε "πολιτικη" αντιπαραθεση! (Τη σχετικη παροιμια, σχετικα με μια μυγα, την αντιπαρερχομαι..) Το πραγμα βεβαια, συνεχιστηκε και στις επομενες σελιδες, ειτε με ατομα που αντεδρασαν σαν καποιος να τους πατησε τον (ακρο-δεξιο) "κάλο", ειτε με ατομα που πραγματικα μπηκαν στο "πνευμα του topic, ειτε με ατομα που εκτιμησαν οτι ειναι μια ακομα ευκαιρια να χυσουν την (επι προσωπικου) "χολη" τους, μη δυναμενοι να ξεπερασουν το παρελθον.. Ας ειναι..Ετσι και αλλοιως, πλακα εχει, οπως παντα! ;) Ας τα παρουμε λοιπον απο την αρχη, ενα-ενα.. (Και δεν ξεκιναω με την αυτονοητη ερωτηση "που το κακο, να καταδικαζει κανεις ενα ναζιστικο συμβολο μιας ιδεολογιας που αιματοκυλησε την ανθρωποτητα και ειναι καταδικασμενο απ'ολους τους λαους, οπου γης" γιατι και τα αυτονοητα ειναι ζητουμενα πια..) 1. Ποια η γνωμη σου για τις αποψεις του Κ. Πλευρη?? (6η-7η φορα που ρωταω, και απαντηση μηδεν!) (Θετικη-αρνητικη) 2. Ποια η γνωμη σου για τον Χιτλερ και τις "εθνοκαθαρσεις" στο ονομα της "Αριας φυλης"? (Θετικη-αρνητικη) 3.ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? (Θετικη-αρνητικη) 4.Γιατι εισαι ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ FORUM! που οταν βλεπει να κατηγοριεται η ΣΒΑΣΤΙΚΑ! αντιδρα, ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ! τοσο βιαια? Πάμε για τον Πλεύρη. Σαφώς και η άποψη μου είναι αρνητική Και για τον Χίτλερ είναι αρνητική και για τις εκκαθαρίσεις του Και για την Χρυσή Αυγή είναι αρνητική Επιτελους!, σ'ευχαριστω για την ΣΑΦΗ! απαντηση! (Για την τεταρτη, να σου ζητησω συγνωμη, μιας και, μαλλον σε αδικησα.. Φαινεται οτι ΔΕΝ! εισαι ο μονος.. :/ ) πες μας ρε συ γιατρε την δικια σου γνωμη... στο θρεντ που ανοιξες. τι συμβαινει στην επιμαχη φωτογραφια? προς τι οι μουτζες και η κοκκινη καρτα? Αν δεις, το πρωτο μου post, τελειωνει με "?" Γι'αυτο και ανοιξε, για να γινει συζητηση και να μαζευτουν γνωμες! ;) Οι "μουτζες" και η "κοκκινη καρτα" πανε στο συμβολο! Γέρακα, χωρίς να ξέρω τι έχει προηγηθεί σε βρίσκω φάουλ Δεν εχει προηγηθει ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ, με το εδω topic, αλλα μου κανει εντυπωση η αντιδραση ορισμενων στην (εστω κεκκαλυμενη) "προσβολη", εκ μερους μου, του πιο μισητου συμβολου του 20ου αιωνα, παγκοσμιως! :0 ... Οι περισσοτερες φωτο, ειναι ΕΔΩ! οποτε καλλιστα μπορεις να διαβασεις και.. "Κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα η σβάστικα συνδέθηκε με το Ναζισμό, εξαιτίας της χρήσης του συμβόλου στη χιτλερική Γερμανία. Το γεγονός αυτό είχε ως συνέπεια το σύμβολο να έχει μετατραπεί για πολλούς σε ταμπού, κυρίως στη Δύση. Η αρνητική αυτή νοηματοδότησή του από το Ναζισμό και έπειτα επισκίασε την αρχαιότερη σημασία του συμβόλου" ΑΥΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ! (και αυτο ηταν το πνευμα του thread) και οχι τα κοσμηματα και συμβολα των (διαφορων) αρχαιων πολιτισμων και θρησκειων! ... ... ... Eλπιζω να σας καλυπτει η αμεσως παραπανω απαντηση :) Ποστάρει θέματα που γυροφέρνουν τους Ναζι ώστε να κάνει κάποιος το λάθος και να εκφράσει την απορία του πχ "Μα η σβαστικα υπάρχει πριν τους Ναζι" ή "Γιατί είναι κακό να δουλεύει κάποιος στην ΚΥΠ" και εκεί παίρνει μπρός το μυδραλιοβόλο. Για αρχή επιτίθεται στον άτυχο που εξέφρασε την απορία του και τον αποκαλεί φασίστα και μετά αρχίζει τις αποκαλύψεις για τον ΛΑΟΣ και τις σχέσεις του με την Χρυσή Αυγή. Εκεί είναι η πολιτική προπαγάνδα γιατί με πάτημα κάτι σχετικό με τους Ναζι, επιτίθεται στον ΛΑΟΣ. Το έκανε στο θέμα με τις εκλογές, το έκανε στο θέμα με την εταιρεία της Θούλης, το έκανε και εδώ. Κατι λεγαμε για μια παροιμια, με μια "μυγα", αλλα "who cares", ε?? Τι ανακατευεις ενα αμερικανικο κτιριο (του συγκεκριμενου σχεδιασμου! που παραπεμπει "καπου") με το ΛΑΟΣ και την "Χρυση αυγη"?? Τα ανεφερε ποτε κανεις (εδω)??? Διαβασες το πρωτο post, 'η απο κεκτημενη ταχυτητα τα συνδυαζεις?? (Και αντιδρας αναλογα??? ) ΕΦΤΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝ...ΕΙΝΑΙ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! Να και οι "κομιζοντες γλαυκαν εις Αθηνας"!! :lol: Λοιπον, τελειωνοντας.. Το topic, ξεκινησε καθαρα με μια "απορια" αλλα μαλλον "προσεφερε" (ποικιλοτροπως,και οχι μονο οσο αναφορα τη σβαστικα..) περισσοτερα απ'οσα ειχε σκοπο! Υπ'αυτην την εννοια, ευχαριστω ολους τους συμμετεχοντες, γιατι δεν μου ελυσαν μονο την αρχικη "απορια", αλλα και ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ! Να'μαστε ολοι καλα! (Υ.Γ. Πω-πω...Μεγαλο "σεντονι" προεκυψε"! ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ωπα! Sorry, αλλα τωρα τα ειδα!! (Που να τα προλαβω και ολα! :D ) απλά οι ναζι είναι το πάτημα του για να περάσει τις θέσεις του. Ποστάρει θέματα που γυροφέρνουν τους Ναζι ώστε να κάνει κάποιος το λάθος και να εκφράσει την απορία του πχ "Μα η σβαστικα υπάρχει πριν τους Ναζι" ή "Γιατί είναι κακό να δουλεύει κάποιος στην ΚΥΠ" και εκεί παίρνει μπρός το μυδραλιοβόλο. Για αρχή επιτίθεται στον άτυχο που εξέφρασε την απορία του και τον αποκαλεί φασίστα και μετά αρχίζει τις αποκαλύψεις για τον ΛΑΟΣ και τις σχέσεις του με την Χρυσή Αυγή. Εκεί είναι η πολιτική προπαγάνδα γιατί με πάτημα κάτι σχετικό με τους Ναζι, επιτίθεται στον ΛΑΟΣ. Το έκανε στο θέμα με τις εκλογές, το έκανε στο θέμα με την εταιρεία της Θούλης, το έκανε και εδώ. Εγω post-αρισα (και για την "εταιρεια της Θουλης" και για το παρον thread, με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ links και εξεφρασα (ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ!) "απορια"! Εσυ, τι ζορι τραβας και οταν θιγουν τον αγκυλωτο σταυρο, την "χρυση αυγη" αλλα και το ΛΑΟΣ, και αντιδρας τοσο ΑΜΕΣΑ και "βιαια"??? Επίσης, η ναζιστική σβάστικα έχει φορά δεξιόστροφη και κλίση 45 μοιρών Αχ.. Παλι "αδιαβαστο" σε πιανω.. Κοιτα προσεκτικοτερα.. (Κατα τα αλλα, η... "κλιση" μας μαρανε!! ) http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B2%...%B9%CE%BA%CE%B1 ..Και συγκρινε τη "φορά" του "σταυρου".. :) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2009 από τον black_hawk Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) To σχόλιο περί δεξιόστροφής σβάστικας ήταν άσχετο με το κτίριο αλλά σχετικό με τις σβάστικες των διαφόρων πολιτισμών, οι οποίες είναι αριστερόστροφες και αν είναι δεξιόστροφες είναι πάντα σε "ορθή γωνία". Αδιάβαστος δεν πιάστηκα εγώ, αντ'αυτού αδιάβαστος πιάνεσαι εσύ κατ'εξακολούθηση και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Από το Βίκιπαίδεια που μας παραθέτεις: δεξιόστροφος αγκυλωτός σταυρός 卐 Άρα λοιπόν, σύμφωνα με το λινκ που μας παραθέτεις και λές ότι εγώ είμαι αδιάβαστος, τι φορά έχει η σβάστικα της Ναζιστικής Γερμανίας? Δεν φτάνει που τα στοιχεία που μας παραθέτεις πρός στήριξη των θέσεων σου σε αναιρούν, επιμένεις να δημιουργείς εντυπώσεις ότι έχεις δίκιο. Και δεν νομίζω να χρειάζεται να σου πώ ποιοί επιμένουν ότι έχουν δίκιο όταν έχουν άδικο, έτσι? Λοιπόν, ακόμα περιμένω να απαντήσεις στα κατώθι: 1. Λες αλοίμονο για όποιον δεν συμφωνεί με την δική μου πραγματικότητα. Έχω χαρακτηρίσει κάποιον που δεν συμφωνεί μαζί μου? Ούτε κάν εσένα δεν έχω χαρακτηρίσει (σε αντιδιαστολή με την δική σου πάγια τακτική), μπορείς να μου βρείς ένα κομμάτι στο οποίο προσάπτω χαρακτηρισμούς στον οποιοδήποτε διαφωνεί μαζί μου? (Εξαιρούνται οι γαύροι, αλλά αυτοί το σηκώνουν και το τραβάει ο οργανισμός τους). 2. Με χαρακτήρισες φασίστα γιατί είμαι Παναθηναϊκός και κάποτε υπήρχε η ΝΟΠΟ. Την δεκαετία του 1980 βεβαίως και πλεόν εξαφανισμένη γιατί οι Παναθηναϊκοί δεν θέλουν τέτοια στοιχεία ανάμεσα τους. Εν έτει 2009 σου έδειξα τι επικρατεί στους κόλπους της ΑΕΚ, της ομάδας που υποστηρίζεις. Σύμφωνα με την δική λογική, είναι αναποφευκτο το συμπέρασμα ότι είσαι και εσύ φασίστας, όπως όλοι οι ΑΕΚτζηδες. Σωστό ή λάθος? 3. Το 4 θα το απαντήσω όταν μου υποδείξεις σε ποιό σημείο ακριβώς υπερασπίστηκα βίαια την σβάστικα. Δεν έχω εμμονή εγώ με την σβάστικα αλλά εσύ που την ψάχνεις συνεχώς και την αναδεικνύεις, μην τυχόν και ξεχάσουμε πώς είναι. 4. Με βάση τα όσα εχω πεί, πώς καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι υπερασπίζομαι τον αγκυλωτό σταυρό, την χρυσή αυγή και τον ΛΑΟΣ? Τα ίδια θα σου έλεγα αν αντί για τhν σβάστικα, την χρυσή αυγή και τον ΛΑΟΣ, χρησιμοποιούσες το σφυροδρέπανο, την ΚΝΕ και το ΚΚΕ γιατί και εκεί πάλι θα γέμιζες τον κόσμο υπονοούμενα και ψέμματα. Θα σου ζητήσω απλά να απαντήσεις με συγκεκριμένα πράγματα και όχι με ατάκες του στύλ "είπες αυτό άρα σημαίνει εκείνο". Για μια φορά κάνε την έκπληξη και απάντησε ορθά, κοφτά και ευθέως. Προς το παρόν απαντάς επιλεκτικά και αόριστα. Η επιχειρηματολογία σου είναι διάτρητη, καταλήγεις σε αυθαίρετα συμπεράσματα, επιτιθεσαι σε όποιον διαφωνεί και τον χαρακτηρίζεις φασίστα, οι πηγές σου προέρχονται από το indymedia και σύμφωνα με αυτό, πίσω από τον σχεδιασμό του κτιρίου κρύβονται οι Illuminati, ναι οι Illuminati. Αλλά προφανώς το ηξερες αυτό, έτσι δεν είναι, αφού θα διάβασες το κείμενο. Υποθέτω δηλαδή γιατί έχεις αποδείξει πολλάκις ότι δεν διαβάζεις απλά απομονώνεις φράσεις και τα παρουσιάζεις όλα όπως σε βολεύουν. Ακόμα και αν ο σκοπός σου δεν είναι η πολιτική προπαγάνδα, οι μεθόδοι σου είναι γκεμπελικές και πιστές στο μοτίβο "πες, πες, κάτι θα μείνει", για αυτό άλλωστε χρησιμοποιείς χρώματα, κεφαλαία και έντονα γράμματα καθότι αυτά αποτυπώνονται πιο εύκολα στον εγκέφαλο παρά ένα απλό κείμενο. Μπορεί να πιάνει το κόλπο στους ομοίους σου, αλλά ρε φίλε δεν πήγα 29 χρονών για να με εντυπωσιάζει ένας ημιμαθής προπαγανδιστής με την διάτρητη και ακατάσχετη μπουρδολογία του υ.γ. για σένα μπορεί να είναι η σβάστικα το πιο μισητό σύμβολο του 20ου αιώνα. Για μένα είναι ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος του οσφπ. Και του 20ου αιώνα, και του 21ου και εις τους αιώνες των αιώνων, αμην. υ.γ.2 Μην το παίρνεις προσωπικά, μπορεί να ήταν άλλος στη θέση σου και να έλεγε τα ίδια και να απαντούσα σε εκείνον αυτά που απαντώ σε σένα τώρα. υ.γ.3 Αλήθεια, οι σύντροφοι σου στο indymedia τι άποψη έχουν για τους κατόχους BMW GS 1200 αξίας γύρω στα 14-15,000 ευρώ? Θα σου κάνουν απαλλοτρίωση? Επίσης, θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να μοιραστείς μαζί τους ότι υποστηρίζεις την ΑΕΚ (ή σύμφωνα με τους συντροφους, μια ΠΑΕ, όλες οι ομάδες εταιρείες είναι, σωστά?) Πάω τώρα να συνεχίσω το company of heroes και να κατατροπώσω τους Σύμμαχους με την αγαπημένη μου Wehrmacht :ph34r: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2009 από τον zb00p Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 1. Λες αλίμονο για όποιον δεν συμφωνεί με την δική μου πραγματικότητα. Έχω χαρακτηρίσει κάποιον που δεν συμφωνεί μαζί μου? Ούτε καν εσένα δεν έχω χαρακτηρίσει (σε αντιδιαστολή με την δική σου πάγια τακτική), μπορείς να μου βρεις ένα κομμάτι στο οποίο προσάπτω χαρακτηρισμούς στον οποιοδήποτε διαφωνεί μαζί μου? (Εξαιρούνται οι γαύροι, αλλά αυτοί το σηκώνουν και το τραβάει ο οργανισμός τους). Σε μία συζήτηση μας με είχες αναφέρει ως "κύριο indymedia" στα καλά του καθουμένου και γενικότερα αναφέρεσαι συχνά στο site αυτό με απαξιωτικά σχόλια. Στ'@ρχyδια μου (φιλικά) και για το 1ο και για το 2ο , απλά μήπως έχετε και οι 2 την φωλιά σας χεσμένη (τις εμμονούλες σας) και καλύτερα να τα βρείτε σε κάποιο μοτοσυκλετιστικό ζήτημα να γουστάρετε, αντί να κυνηγιέστε από thread σε thread ? Όλοι έχουμε τον κάλο μας , που και που μας τον πατάνε και τα παίρνουμε εντάξει τι να γίνει. Το ζήτημα είναι να μπορεί κανείς να απομακρυνθεί από την κατάσταση και να την δει πιο ψύχραιμα. Είναι σαν μία νοηματική version του άλλου thread όπου ο ένας την λέει στον άλλο για την ορθογραφία του και σε κάθε post παίζει και από ένα τραγικό ορθογραφικό λάθος. Εναλλακτικά, μπορείτε να τσαντιστείτε και οι 2 με το δικό μου post και να πάμε για 3ο γύρο. Παίζω με τον νικητή. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stroumph 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 που το κακο, να καταδικαζει κανεις ενα ναζιστικο συμβολο μιας ιδεολογιας που αιματοκυλησε την ανθρωποτητα και ειναι καταδικασμενο απ'ολους τους λαους, οπου γης Υπάρχει και άλλο σύμβολο που αιματοκύλησε την ανθρωπότητα χειρότερα αλλά δεν είναι καταδικασμένο. Και σχετίζεται έντονο με τον ναζιστικό σύμβολο. Απλά συζήτιση κάνω. Πάντως άμα ήμουνα ο BlackHawk μετά απο τέτοιο τάπωμα θα ντρεπόμουνα να ξαναποστάρω με το ίδιο nickname. Ιδίως με την απάντηση του Apostat τον έβαλε στην θέση του. Le Flwr. Εναλλακτική: Άμα δεν έχεις τίποτα να πεις μπορείς να μην μιλάς καθόλου. Η γενικότερα αρκεί μια ματιά στην αναποδογυρισμένη σου σημαία για να καταλάβει κάποιος το ποιόν σου. Κρίμα που πόσοι άνθρωποι θυσιάσανε την ζωή τους για σένα, γυναίκες βουτήξανε σε γκρεμούς στην Μάνη και στον Ζάλογκο, Κρητικοί σηκώσανε το κεφάλι σε Γερμανούς όταν οι Γάλλοι παραδοθήκανε με μηδέν απώλεις και οι Άγγλοι βάλανε τους μαύρους απο τις αποικίες να πολεμίσουν. Αυτά και πολλά άλλα που αγνοείς. .Να σε χαίρεται ο πατέρας σου και ο γιός σου, εσένα και τις αξίες σου. Αλλά το πιο πιθανό ο πατέρας σου και ο πατέρας του να ήταν απο τους προδότες που χέσανε την σημαία όταν χρειάστηκε. Σε αυτή την περίπτωση όντως θα σε χαίρονται. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Σε μία συζήτηση μας με είχες αναφέρει ως "κύριο indymedia" στα καλά του καθουμένου και γενικότερα αναφέρεσαι συχνά στο site αυτό με απαξιωτικά σχόλια. To θυμάμαι πολύ καλά και επίσης θυμάμαι ότι σου ζήτησα συγγνώμη και πήρα πίσω τον χαρακτηρισμό. Να λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη. Θεωρώ το Indymedia ότι προσβάλλει την νοημοσύνη μου όταν μπαίνω και διαβάζω για συνομωσίες των Illuminati. Επίσης, έχω δει την βιαιότητα των επιθέσεων σε όποιον τολμήσει και παρεκκλίνει της πορείας. Θεωρώ ότι είναι ένας χώρος άκαμπτος, απόλυτος και υπερβολικός. Το ίδιο θεωρώ για όλους τους χώρους που εκφράζουν τις ιδεολογίες των άκρων είτε είναι αριστερά είτε δεξιά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) To θυμάμαι πολύ καλά και επίσης θυμάμαι ότι σου ζήτησα συγγνώμη και πήρα πίσω τον χαρακτηρισμό. Να λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη. Θεωρώ το Indymedia ότι προσβάλλει την νοημοσύνη μου όταν μπαίνω και διαβάζω για συνομωσίες των Illuminati. Επίσης, έχω δει την βιαιότητα των επιθέσεων σε όποιον τολμήσει και παρεκκλίνει της πορείας. Θεωρώ ότι είναι ένας χώρος άκαμπτος, απόλυτος και υπερβολικός. Το ίδιο θεωρώ για όλους τους χώρους που εκφράζουν τις ιδεολογίες των άκρων είτε είναι αριστερά είτε δεξιά. Ναι ρε, δεν προσβλήθηκα. Απλά σου λέω πως μερικές φορές όλοι πετάμε ένα "απωθημένο" και νομίζω η παρούσα διαφωνία σας έχει ξεφύγει από το αρχικό θέμα και οδεύει προς καταστροφή της ζαχαρένιας μας. Τώρα, το indy λόγω της φύσης του : - Δεν έχει καμία σχέση το Ελληνικό με του Λονδίνου, με του Portland - Γράφει ο καθένας ότι του κατέβει, και συνεπώς χαρακτηρίζει το άτομο του και μόνο - Ναι, υπάρχουν άπειροι κρετίνοι και σίγουρα εάν εκφράσεις ώριμες δεξιές απόψεις θα πέσουν να σε φάνε Και αναλαμβάνω. Stroumph : Συγχαρητήρια για την επιλογή της εναλλακτικής λύσης, αν και δεν ήσουν ο νικητής του προηγούμενου γύρου. Να πω και εγώ με την σειρά μου "μπράβο σου" για το διπλό πτυχίο ψυχιατρικής/μεταφυσικής και πραγματικά σε θαυμάζω για τα συμπεράσματα που μπορείς να βγάλεις για ένα άτομο από την υπογραφή του σε ένα φόρουμ. Ρίχνοντας τα δικά σου ΤΑΡΩ καταλήγω πως για να αδυνατείς να αντιληφθείς ή φανταστείς οποιαδήποτε σημασία πέραν του "Ουγκ ανθέλληνας" είσαι από τα ατομάκια που εξυμνούν και εκθειάζουν γεγονότα εστιάζοντας στο εθνικό αντί στο ηθικό. Μάλλον εάν δεις σημαία να καίγεται, ανάποδη, λερωμένη, στραβή ή ζωγραφισμένη λάθος από μαθητή νηπιαγωγείου το θεωρείς επίθεση κατά του έθνους και παθαίνεις συμφόρηση. Ενδεχομένως κιόλας να έχεις μία αρρωστημένη "πίστη" στην Ελλάδα ως έθνος (θα έλεγα κράτος αλλά κανείς δεν είναι τόσο ακραίος), ανεξαρτήτως από τα ιδανικά για τα οποία πολεμούσαν όσοι την υπερασπίστηκαν. Για παράδειγμα θα φέρω την Χ.Α. , αγαπημένους guest star του φόρουμ οι οποίοι με την δικαιολογία του "για την πατρίδα" υπερασπίζονται νεο-ναζιστικές φασιστικές ιδεολογίες που εάν τις άκουγαν οι πρόγονοι μας ενδεχομένως να σηκωνόντουσαν να μας σφαλιαρίσουν από τον τάφο. Σειρά σου, απλά ξέρε πως επιθέσεις κατά οικογένειας θεωρούνται "poor sportsmanship" και αφαιρούνται πόντοι. Πληροφοριακά, και μιας και αρχίσαμε και τα έξυπνα αποφθέγματα, άλλη μία "αρχή" που δεν ακολουθώ είναι "μην διαφωνείς με ανόητους, θα σε κατεβάσουν στο επίπεδό τους και θα σε κερδίσουν λόγω εμπειρίας". Καλημέρα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2009 από τον Le Flwr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 ενωθηκε η θουλη με την συμπτωση ας συνεχίσει το κυνηγι μαγισσών σε ένα τοπικ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Για να το εξετάσουμε λίγο το κτήριο: Έχει 4 αυλές προστατευμένες, ενώ από όποια πλευρά και να το προσεγγίσει κανείς βλέπει μόνο στο μισό πλάτος του κτηρίου τοίχο. Όλα τα παράθυρα έχουν πολύ μεγάλη απόσταση από τα απέναντι, ενώ παρεμβάλλεται πάντα και δεντροστοιχία. Η κύρια είσοδος είναι στο κέντρο του κτηρίου, και με τον ευφυέστατο σχεδιασμό αναγνωρίζεται σαν κύρια είσοδος από όποια πλευρά και να πας. Αγαπητέ Μαυρογέρακα, δεν πέρασε από το μυαλό σου ότι ίσως το σχήμα του κτιρίου να είναι το πιο ορθό αρχιτεκτονικά, ώστε να εκμεταλευτεί το οικόπεδο στο έπακρο; Ο αρχιτέκτονας είχε την επιλογή: Ή κάνει ένα φοβερά λειτουργικό κτήριο, το οποίο μπορεί και να δημιουργήσει απεχθή συναισθήματα σε διάφορους εξωγήινους, ή λαμβάνει υπ' όψιν του τις διαπλανητικές σχέσεις και κατασκευάζει ένα τετράγωνο κουτί, μιας και το τετράγωνο δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σαν σύμβολο από καμία δικτατορία. :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Θα το κλείδωνα ευχαρίστως το θέμα λόγω κάποιων ποστ, αλλά μαθαίνω πράγματα που δεν τα ήξερα και θα ήθελα να παραμείνει ανοιχτό. Γι' αυτό το λόγο το αφήνω στο χέρι σας και στην συμπεριφορά σας το αν θα μείνει ανοιχτό. Ο σωστός διάλογος, χωρίς επιθέσεις και χαρακτηρισμούς είναι πάντα καλοδεχούμενος κι ας πρόκειται (και) για πολιτικές συζητήσεις που έχουμε πει πως απαγορεύονται ως ένα σημείο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) ενωθηκε η θουλη με την συμπτωση ας συνεχίσει το κυνηγι μαγισσών σε ένα τοπικ... Ωραιοτατα! Δεν εφτανε που οι διαφορες "απαντησεις" απο ορισμενους, ανακατευαν λεγομενα, απο διαφορα threads, ηρθε και ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΠΟ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ! Εκει που εγω προτρεπω να διαβαστει, στο προηγουμενο post μου, το αρχικο post, αυτο εγινε nr. 17! Στο post nr. 26, "απαντω" στον εαυτο μου και στο nr.28, γινεται το αναλογο!! (σελιδα 2) Ο.. αχταρμας που προεκυψε, επιβεβαιωνεται στο post nr. 57-58-59-60 (σελιδα 4) κ.ο.κ. κατι πολυ φυσικο, αφου ανακατευτηκαν δυο θεματα! Εστω.. Ας απαντησω, εστω και ετσι.. Υπάρχει και άλλο σύμβολο που αιματοκύλησε την ανθρωπότητα χειρότερα αλλά δεν είναι καταδικασμένο. Και σχετίζεται έντονο με τον ναζιστικό σύμβολο. Μαλιστα..Σφυροδρεπανο=σβαστικα.. Μας τα'παν και αλλοι.. (Ψαξε και βρες τις απαντησεις γιατι βαριεμαι τα ιδια και τα ιδια..) To σχόλιο περί δεξιόστροφής σβάστικας ήταν άσχετο με το κτίριο αλλά σχετικό με τις σβάστικες των διαφόρων πολιτισμών, οι οποίες είναι αριστερόστροφες και αν είναι δεξιόστροφες είναι πάντα σε "ορθή γωνία". Αδιάβαστος δεν πιάστηκα εγώ, αντ'αυτού αδιάβαστος πιάνεσαι εσύ κατ'εξακολούθηση... Άρα λοιπόν, σύμφωνα με το λινκ που μας παραθέτεις και λές ότι εγώ είμαι αδιάβαστος, τι φορά έχει η σβάστικα της Ναζιστικής Γερμανίας? Μαλιστα..Εσυ βεβαια, ο ιδιος, γραφεις πιο πισω: Λοιπόν, ακόμα περιμένω να απαντήσεις στα κατώθι: 1. Έχω χαρακτηρίσει κάποιον που δεν συμφωνεί μαζί μου? Ούτε κάν εσένα δεν έχω χαρακτηρίσει (σε αντιδιαστολή με την δική σου πάγια τακτική), μπορείς να μου βρείς ένα κομμάτι στο οποίο προσάπτω χαρακτηρισμούς στον οποιοδήποτε διαφωνεί μαζί μου? Aπαντας ο ιδιος στο ερωτημα σου, στο ιδιο σου post, λιγο παρακατω! 2. Με χαρακτήρισες φασίστα γιατί είμαι Παναθηναϊκός και κάποτε υπήρχε η ΝΟΠΟ. Μην διαστρεβλωνεις! Σου ανεφερα τη ΝΟΠΟ ως απαντηση στο: 3. Το 4 θα το απαντήσω όταν μου υποδείξεις σε ποιό σημείο ακριβώς υπερασπίστηκα βίαια την σβάστικα. Oι απαντησεις σου, ειναι "βιαιες" και ασχετες, ειδικα η πρωτη σου στο θεμα του κτιριου, αλλα πως να το καταλαβει κανεις αφου ανακατευτηκαν ολα?? 4. Με βάση τα όσα εχω πεί, πώς καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι υπερασπίζομαι τον αγκυλωτό σταυρό, την χρυσή αυγή και τον ΛΑΟΣ? Οποιος διαβαζει, καταλαβαινει.. :) Κατα τα αλλα, καλυφθηκα ΑΠΟΛΥΤΩΣ! απο τον συμφορουμιτη: "μην διαφωνείς με ανόητους, θα σε κατεβάσουν στο επίπεδό τους και θα σε κερδίσουν λόγω εμπειρίας". oποτε δεν εχει νοημα περαιτερω "διαλογος", ειδικα μετα τον αχταρμα που προεκυψε απο την συνενωση των δυο θεματων (Και η οποια πολυ βολευει, ολους οσους "απαντουν" αλλα΄ντ'αλλων" Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2009 από τον black_hawk Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Και τώρα εσύ είσαι ικανοποιημένος ότι έδωσες κάποια απάντηση, πόσο μάλλον ξεκάθαρη και αντρίκεια? Ειδικά η "απάντηση" σου στο 3 ερώτημα είναι όλα τα λεφτά. Δεν απαντάς και πετάς μια σάλτσα. Εσύ που είσαι έξυπνος και καταλαβαίνεις γιατί δεν ανοίγεις τα μάτια στους υπόλοιπους? Στο δε δεύτερο ερώτημα, πιάνεις μια γραμμή και απαντάς όπως σε βολεύει. Βρισκόμαστε στο 2009 και σου λέω ότι πάγια αρχή του οπαδού είναι το no politica και εσύ αντιπαραθέτεις ως επιχείρημα την ΝΟΠΟ του 1980. Και χαίρεσαι κιόλας ότι απάντησες κατάλληλα. Άντε καλή σου μέρα και να ευχαριστείς αυτούς που μπήκαν μέσα και με τα άκυρα σχόλια τους, σου έδωσαν απλόχερα την εύκολη διαφυγή με την πρόφαση του "αχταρμά" υ.γ. αναμένω το επόμενο σου "φιλολογικό" και "τυχαίο" θέμα σου, που θα καταπιάνεται με την αγαπημένη σου σβάστικα υ.γ.2. είναι εντυπωσιακό πάντως κάποιος που επιμένει για ξεκάθαρες απαντήσεις, όταν ζητηθούν απαντήσεις από αυτόν, να αποφεύγει συστηματικά να απαντήσει και όταν απαντάει, απαντάει με αοριστολογίες και ασυναρτησίες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 oποτε δεν εχει νοημα περαιτερω "διαλογος", ειδικα μετα τον αχταρμα που προεκυψε απο την συνενωση των δυο θεματων τα παραπονα στον δημιουργο των παρόμοιων τοπικ παρακαλω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Και τώρα εσύ είσαι ικανοποιημένος ότι έδωσες κάποια απάντηση, πόσο μάλλον ξεκάθαρη και αντρίκεια? Ειδικά η "απάντηση" σου στο 3 ερώτημα είναι όλα τα λεφτά. Δεν απαντάς και πετάς μια σάλτσα. Εσύ που είσαι έξυπνος και καταλαβαίνεις γιατί δεν ανοίγεις τα μάτια στους υπόλοιπους? Στο δε δεύτερο ερώτημα, πιάνεις μια γραμμή και απαντάς όπως σε βολεύει. Βρισκόμαστε στο 2009 και σου λέω ότι πάγια αρχή του οπαδού είναι το no politica και εσύ αντιπαραθέτεις ως επιχείρημα την ΝΟΠΟ του 1980. Και χαίρεσαι κιόλας ότι απάντησες κατάλληλα. Άντε καλή σου μέρα και να ευχαριστείς αυτούς που μπήκαν μέσα και με τα άκυρα σχόλια τους, σου έδωσαν απλόχερα την εύκολη διαφυγή με την πρόφαση του "αχταρμά" υ.γ. αναμένω το επόμενο σου "φιλολογικό" και "τυχαίο" θέμα σου, που θα καταπιάνεται με την αγαπημένη σου σβάστικα υ.γ.2. είναι εντυπωσιακό πάντως κάποιος που επιμένει για ξεκάθαρες απαντήσεις, όταν ζητηθούν απαντήσεις από αυτόν, να αποφεύγει συστηματικά να απαντήσει και όταν απαντάει, απαντάει με αοριστολογίες και ασυναρτησίες. Το οτι αυτα, προφανως, τα θεωρεις "επιχειρηματολογια", σαφως και δεν μου κανει καμμια εντυπωση.. τα παραπονα στον δημιουργο των παρόμοιων τοπικ παρακαλω ..Kαι οχι σ'αυτον που ανακατευοντας τα, τα κανει να μην υπαρχει καμμια στοιχειωδης, εστω, λογικη σειρα, ε? Σου ξανα-παραθετω: Δεν εφτανε που οι διαφορες "απαντησεις" απο ορισμενους, ανακατευαν λεγομενα, απο διαφορα threads, ηρθε και ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΠΟ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ! Εκει που εγω προτρεπω να διαβαστει, στο προηγουμενο post μου, το αρχικο post, αυτο εγινε nr. 17! Στο post nr. 26, "απαντω" στον εαυτο μου και στο nr.28, γινεται το αναλογο!! (σελιδα 2) Ο.. αχταρμας που προεκυψε, επιβεβαιωνεται στο post nr. 57-58-59-60 (σελιδα 4) κ.ο.κ. κατι πολυ φυσικο, αφου ανακατευτηκαν δυο θεματα! ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Ρε παιδιά, κάντε ένα διάλειμμα και αφήστε και κανέναν άλλο άνθρωπο να πλακωθεί. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stroumph 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Άρρωστο ελληνάκι γιατί? Επειδή είπα 2 πράγματα όλα και όλα για τον συμβολισμό της Ελληνικής σημαίας? 2 είπα. Για τον ΄Ζάλογκο και την Κρήτη.Δεν είπα παραπάνω. Και δεν βλέπεις την σημαία να ποζάρει στην υπογραφή μου. Άμα κάποιος είναι άρρωστος εσύ είσαι άρρωστο ανθελληνάκι Le Flwr. Άμα ο πατέρας σου, ο παππούς σου είχε δώσει την ζωή του πολεμώντας για την ελευθερία των παιδιών του δεν θα πόσταρες έτσι ξεδιάντροπα την σημαία αναποδογυρισμένη. Εμένα την έδωσε στο πλευρό πολλών πραγματικών Ελλήνων. Όχι ότι περίμενα περισσότερα απο την φασιστική προπαγάνδα των αριστερών. "Απαπα...υπερασπίστηκε την ελληνική σημαία, κολλημένος..." Εδώ ο Black Hawk ξενερώνει που συνδιάζεται το σφυροδρέπανο με την σβάστικα. "Το ακούσαμε και αυτό" ήταν η μοναδική του απάντηση στα 10 πλάσια θύματα του καθεστώτος αυτού. Προφανώς δεν βλέπει ότι τα πρώην κ. καθεστώτα τροφοδοτούνε τον κόσμο με ιερόδουλες και δεν τον πειράζει οι γυναίκες της χώρας του να είναι πόρνες όπως αποκλειστικά είναι Ρωσσίδες, Βουλγάρες, Ουκρανίδες, Ρουμάνες, Αλβανίδες και λίγες απο πρώην ανατολική Γερμανία ακόμα. BlackHawk έψαξα και βρήκα. Εδώ λέει ότι οι Ρώσσοι ξεκινήσανε τον πόλεμο πριν τον Β Παγκόσμιο έχοντας βλέψεις στην Φινλανδία, υπογράψανε σύμφωνο φιλίας με τους Ναζί και συνεχίσανε τις επιδρομές και μετά την λήξη του Β Παγκοσμίου σε ξένες χώρες. Ουγγαρία, Ρουμανία, Λετονία, Εσθονία, Τσεχία, Μισή Γερμανία. Όταν ο Χίτλερ στράφηκε εναντίων της Ρωσσίας μερικές χώρες συμμαχίσανε μαζί του μόνο και μόνο επειδή δεν αντέχανε άλλο το καθεστώς. Φαντάσου! Προτιμήσανε έναν αλλοδαπό ρατσιστή, βίαιο και ακραίο που τους θεωρεί υπανθρώπους μόνο και μόνο γιατί δεν την παλεύανε με τον Στάλιν. Οι Αμερικάνοι που κατηγορείς ως Ναζί σηκώσανε κεφάλι. Πως αποπροσανατολίζουν οι φασίστες ε? Και ξαφνικα΄βρεθήκαμε να πετάμε βολές στο ΛΑΟΣ και τον Πλεύρη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 ρε παιδιά οι Heaven Shall Burn πότε θα παίξουν ελλάδα;;;;;;;;;;;;;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 παντος ειναι αληθεια οτι απο τα λεγομενα του zboop δεν προκειπτη υπεράσπιση του λαος κλπ. απλα να υπενθυμίσω σε καποιους που ισως το εχουν λησμονήσει, πως οτι ειναι ακραίο, ειτε αριστερά ειτε δεξια, ειναι εξίσου κατακριτέο, και η ιστορια εχει δείξει πως εχει παρόμοια αποτελέσματά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες