Jump to content
Punisher

Crypton-X 135cc vs Modenas Dynamik 125cc

Recommended Posts

εγω παιδια εχω ενα fx και ενα crypton. δεν ξερω φιλε με ποιους βαζεις κονδρες εσυ αλλα το fx ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το crypton να μην λεμε οτι θελουμε αμα το φτιαξεις κιολας το fx τοτε ειναι που το βλεπεις μονο απο μακρια.

γαμαει το crypton σαν μηχανακη αλλα δεν ειναι και το πιο γρηγορο μην λεμε μαλακιες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι τελικες σου κατεβαζει???

το εχω παει σε εναν περιφερειακο του αλεποχωριου μεχρι 160km/h αλλα δν ειχα αλλο περιθωριο να δω μεχρι ποσο θα παει...

αλλα τα 160 τα πηγε αερα,οπως παει και απο 40-80....

οταν ερθει η στιγμη να το φερω αθηνα,στην εθνικη θα κανω ολα τ σχετικα τεστ να σας πω τι γινετε!!

;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το εχω παει σε εναν περιφερειακο του αλεποχωριου μεχρι 160km/h αλλα δν ειχα αλλο περιθωριο να δω μεχρι ποσο θα παει...

αλλα τα 160 τα πηγε αερα,οπως παει και απο 40-80....

οταν ερθει η στιγμη να το φερω αθηνα,στην εθνικη θα κανω ολα τ σχετικα τεστ να σας πω τι γινετε!!

;)

160 kαθαρα η κοντερισια?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

160 kαθαρα η κοντερισια?????

κοντερ εγραφε 165 km/h!

αλλα σας λεω 160 km/h για να ειναι πιο κοντα στα πραγματικα...!!

αλλα η αληθεια ειναι οτι δν ξερω ποσα διχνει παραπανω το κοντερ!!υπολογιζω γυρω στα +5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοντερ εγραφε 165 km/h!

αλλα σας λεω 160 km/h για να ειναι πιο κοντα στα πραγματικα...!!

αλλα η αληθεια ειναι οτι δν ξερω ποσα διχνει παραπανω το κοντερ!!υπολογιζω γυρω στα +5

Με τπτ δν βγαζει το μοντενας 160-165..Στο κντερ μπορει με λιγο γρασο στην ντιζα δουλευει σαν ρολοι το κοντερ.....

Ολα τα παπακια γυρω στα 120-130 πιανουν τα καλα...

Το Dynamik γυρω στα 125 βγαζει το Ζ 130 και το X 125

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον φιλε Punisher,με αυτα που γραφεις θα πεσουμε ολοι στα χαπια...εχει μηδενισει το μυαλο μου με αυτα που βλεπω -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον φιλε Punisher,με αυτα που γραφεις θα πεσουμε ολοι στα χαπια...εχει μηδενισει το μυαλο μου με αυτα που βλεπω -_-

Φερε και απο εδω μερικα..θα χρειαστω :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τπτ δν βγαζει το μοντενας 160-165..Στο κντερ μπορει με λιγο γρασο στην ντιζα δουλευει σαν ρολοι το κοντερ.....

Ολα τα παπακια γυρω στα 120-130 πιανουν τα καλα...

Το Dynamik γυρω στα 125 βγαζει το Ζ 130 και το X 125

ρρ Punisher τα 160-165 τα εχω βγαλει με το crypton x μου...

ποιο Modenas Μου λες παλι???-.-

τελειωσε το θεμα με το Modenas...

σου ειπα μετρημενο με gps βγαζει ευθεια 150-155...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μοτο-Τριτη δινει επισημα την τελικη του Crypton στα 115 λεωωωωωωω....μην λεμε και οτι θελουμε!Παντα φιλικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μοτο-Τριτη δινει επισημα την τελικη του Crypton στα 115 λεωωωωωωω....μην λεμε και οτι θελουμε!Παντα φιλικα

Του R η του X ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποσα βγαζει το μοντενας για πες μου???? 170????? αν βγαζει το μοντενας 170 βγαζει το Χ μ 180

Δες και ειναι 400μ υπολογισε 160 να βγαζει οπως λετε....125 εγραφε το δικο μ κοντερ τοαν εφαγε την προσπεραση

http://www.youtube.com/watch?v=yJxnzIKOFeo

Εδω μετα απο λιγο βαρουσε κοφτες η 4 στο Χ...

http://www.youtube.com/watch?v=vvROWtanxD4

Για αυτο μην λετε μαλακιες οτι τα μοντενας βγαζουν 130+ Μονο κωλοπειραγμενα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα πάρω 250cc να πιάνω 312 στα 400 και μόλις μεγαλώσει και γίνει 1000 θα πιάνει ίσα με 4 mach

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παλικαρια..Δεν αξιζει να μαλωνεται για ποσο πιανει τελικη το καθενα..Μηχανακι ειναι,ελεος...Απο την αλλην ο αλλος λεει ποσα χλμ φτανει,δεν λεει ποσα κιλα ειναι η πως τα επιασε(σανιδα,κατηφορα κτλ)..Παντα φιλικα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον Punisher, μιλαω παντα για πραγματικα χιλιομετρα αλλα κατανοω οτι μπορει να ειναι λιγο δυσκολο για σενα να το καταλαβεις. Το Crypton πιανει 125 κοντερισια οπως λες τα πραγματικα ομως ειναι 115. Το Dinamik κατεβαζει 150 κοντερισια οποτε γυρω στα 135 πραγματικα.. Α,και μη νομιζεις οτι μπορει το Crypton να συγκριθει με ενα Dinamik επειδη εριξες μισο μηχανακι σε εναν κουλο με ενα ερειπιο που ηταν ετοιμο να διαλυθει στο δρομο. Γινε αντικειμενικος και δεξου αυτο που δεν μπορεις να αλλαξεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον Punisher, μιλαω παντα για πραγματικα χιλιομετρα αλλα κατανοω οτι μπορει να ειναι λιγο δυσκολο για σενα να το καταλαβεις. Το Crypton πιανει 125 κοντερισια οπως λες τα πραγματικα ομως ειναι 115. Το Dinamik κατεβαζει 150 κοντερισια οποτε γυρω στα 135 πραγματικα.. Α,και μη νομιζεις οτι μπορει το Crypton να συγκριθει με ενα Dinamik επειδη εριξες μισο μηχανακι σε εναν κουλο με ενα ερειπιο που ηταν ετοιμο να διαλυθει στο δρομο. Γινε αντικειμενικος και δεξου αυτο που δεν μπορεις να αλλαξεις

Ετσι.. :victory:

Αντε γιατι ακομα λιγο θελω για να πεσω στα ναρκωτικα.. :surrender: :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φερε ενα Dynamik μανισιο με εξατμιση μονο και ελα να σου πω ποιος ειναι ο κουλος οδηγος...

Στην δευτερη κοντρα που εκανα το παιδι που οδηγοσε το Μοντενας ειναι απο τους καλυτερους αλλα οταν μπηκε η 4 στο κρυπτον η διαφορα μειωθηκε τρελα απο 3 μηχανακια πισω εγινε μιση ροδα μπροστα...

ΟΣΑ ΜΟΝΤΕΝΑΣ ΕΧΩ ΔΕΙ και τα εχω δει να τρεχουν στα 300μ πανε καλα μετα δεν τραβανε...

Εκτος απο τα πειραγμενα αυτα ειναι αλλη φαση :worshippy:

Αμα θες να δουμε ποσα βγαζει το δικο σου και ποσα το δικο μ ελα να τα μετρησουμε εδω ειμαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε επειδη εχω βαρεθει πια με αυτο το θεμα σκεψου μονο κατι:

Υπαρχει περιπτωση στα ιδια κυβικα διχρονο κι τετραχρονο στην

ιδια μηχανκη κατασταση και να υπερτερει το τετραχρονο??

Δεν νομιζω :cheers::whistling: :whistling:

Τροποποιήθηκε από τον YAMAHAΚΙΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...