Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2009 (τροποποιήθηκε) Λοιπον,στο kawa εχο πανω εξατμιση G.P.R carbon edition η οποια δν βγαινει για αυτο το μηχανακι αλλα εχω κανει πατεντα..!! επισημα στο μαγαζι την ζητησα για crypton x αφου η συγκεκριμενη βγαινει μονο για αυτο και το innοva-i..! επισης για καλη μου μ@λ@κια εχω καταργησει το τοσο καλο καρμπ που ειχε απο μονο του το μηχανακι με ενα κοινο Keihin 28!! πραγμα το οποιο σημανει οτι το ντεποζιτο οχι μονο τα 100km δν βγαζει που δινει αυτονομια ο κατασκευαστης αλλα ουτε 70km...απλα εχει καλυτερα ανοιγματα λογο πλουσιοτερου μειγματος.. πιο ασυμφορο και απο νταλικα ειναι ωστοσο,δν το προτεινο σε κανεναν!! τεσπα,οσο για το που βρισκετε ναι εχεις δικιο!!οπως καθεσε στο μηχανακι ειναι μπροστα αριστερα ενω απο δεξια ο χωρος ειναι για τν παπα ο οποιος για οσους τν εχουν καταργησει ειναι απλα κενος χωρος...οπως και σε μενα!! θα ανεβασω και μια φωτο για να δεις πως ειναι το δικο μο0 με την G.P.R η προτεκτ εχει βγαλει καμια εξατμιση για το ζχ?εχω δει ενα ζχ και φοραει μια προτεκτ χωρις πατεντα,ειναι ιδια με αυτη του χ 135,,με το τσουνι απο πισω,οπως την gpr Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2009 από τον Ntik Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2009 ναι φιλε ntik εχει βγαλει και την ειχα πανο καποτε... αν εχει ξεμινει καμια φωτο θα ανεβασω και με την protech!! επισης για το ιδιο βγαζει και η motosport κ η level και αλλη μια που δν θυμαμαι καθολου τι ειναι!! Υ.Γ οι ληψεις δν ειναι και οτι καλυτερο το ξερω αλλα ειναι απο κινητο!! :/ αυτη ειναι η motosport!! δυστυχως δν βρισκω με την protech ρε φιλε... :/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2009 Πολύ ωραίο Εχω την ίδια εξάτμιση στο crypton x και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.Το μηχανάκι κέρδισε στις χαμηλομεσαίες με αποτέλεσμα να επιταχύνει πολύ καλά και γραμμικά μέχρι τα 80 χιλιόμετρα.Αντιθέτως στα ψηλά έχασε λίγο το νεύρο που είχε αλλά τι να κάνουμε.Επίσης με την αφαίρεση του σιγαστήρα αυξάνονται οι επιδόσεις κατακόρυφα.Απο τη μάνα του τι καρμπυρατέρ φοράει το kawasaki?Επίσης μπορείς να ψαχτείς με το γρανάζωμα και θα δεις μεγάλη διαφορά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2009 το ξερω vala...και εγω την ιδια ακριβως ςχω στο crypton x μου!! :) επισης εχω δει μεγαλεσ διαφορες στις μικρομεσαιες αλλα εχω χασει και στα δυο ψηλα!! 2km/h περιπου αφου τωρα ο κοφτης και στα δυο με πιανει στα 138km/h λιγο πριν τα 140km/h που εβλεπα πριν με τις μαμισιες εξατμισεις!! οι ροπες ωστοσο εχουν εκτοξευθει στο Θεο :) μαμα το kawa οπως ειπα και πιο πριν φοραει ΚΕΙΗΙΝ CV-type (24mm) το οποιο εχει την ιδιατεροτητα του TPS (throttle position sensor) και ειδικη χαρτογραφιση για τις καυσης και το μειγμα αερα καυσιμου που θα "ριχνει" στο κυλινδρο,συμφωνα παντα με το τι βλεπει ο σενσορας/αισθητηρας του γκαζιου (throttle position sensor).Ετσι,σε θεωρητικο επιπεδο παντα,καταναλωνει λιγοτερο και απo τον ηλεκ/κο ψεκασμο! Ωστοσο θα κανω καποια τεστακια να εξακριβωσουμε αν οντως ειναι πιο οικονομικο σε καταναλωση απο τα συστηματα injection! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2009 το ξερω vala...και εγω την ιδια ακριβως ςχω στο crypton x μου!! :) επισης εχω δει μεγαλεσ διαφορες στις μικρομεσαιες αλλα εχω χασει και στα δυο ψηλα!! 2km/h περιπου αφου τωρα ο κοφτης και στα δυο με πιανει στα 138km/h λιγο πριν τα 140km/h που εβλεπα πριν με τις μαμισιες εξατμισεις!! οι ροπες ωστοσο εχουν εκτοξευθει στο Θεο :) μαμα το kawa οπως ειπα και πιο πριν φοραει ΚΕΙΗΙΝ CV-type (24mm) το οποιο εχει την ιδιατεροτητα του TPS (throttle position sensor) και ειδικη χαρτογραφιση για τις καυσης και το μειγμα αερα καυσιμου που θα "ριχνει" στο κυλινδρο,συμφωνα παντα με το τι βλεπει ο σενσορας/αισθητηρας του γκαζιου (throttle position sensor).Ετσι,σε θεωρητικο επιπεδο παντα,καταναλωνει λιγοτερο και απo τον ηλεκ/κο ψεκασμο! Ωστοσο θα κανω καποια τεστακια να εξακριβωσουμε αν οντως ειναι πιο οικονομικο σε καταναλωση απο τα συστηματα injection! και το χ 135,, και το xcite 130 modenas εχεις στην κατοχη σου? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2009 ναι,και τα δυο!! το crypton το εχω περιπου 2 μηνες παραπανω!! :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2009 To 28άρι δεν είναι κάπως μεγάλο?Δεν έχεις πρόβλημα με το μείγμα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 (τροποποιήθηκε) φιλε vala η αληθεια ειναι οτι οντως το μειγμα ειναι παρα πολυ με αποτελεσμα να υπαρχουν ακαφτες πολλες!! ωστοσο αυτα ολα διορθωθηκαν οταν απο 53mm ο εργοστασιακος κυλινδρος και το πιστονι δωσανε την θεση τους σε καινουργια κυλινδρο απο nikasil της Aasa και πιστονι με επικαλυψη μολυβδου και σφυρηλατο της Takegawa των 56mm!! ετσι στο μηχανακι αυξηθηκε ο χωρος καυσης και τα κυβικα του με αποτελεσμα το παραπανισιο μειγμα που πριν εφευγε ακαυτο [πολλες φορες και σε μορφη φλογας απο την εξατμιση] τωρα καιγετε ολο...! οι διαφορες ειναι τεραστιες και ο κυνδινος περι καταστροφης του μοτερ μηδαμινος αφου η διαδρομη του kawa ειναι αρκετα μεγαλη για να το θεσει "εργοστασιακα αργοστροφο"!! και λιγα μαθηματικα για να καταλαβεις τι διαφορες υπαρχουν..!! μαμα το μηχανακι: 53mm [pistoni] 59.1mm [diadromi] αρα εχουμε 5.3/2=2.65 2.65*2.65=7,0225 7.0225*3.14=22.05065 22.05065*5.91=130.32cc με τα νεα δεδομενα: 56mm [pistoni] 59.1 [diadromi] αρα εχουμε 5.6/2=2.8 2.8*2.8=7.84 7.84*3.14=24.6176 24.6176*5.91=145.50cc με λιγα λογια φιλε vala το μηχανακι χρειαζοταν λιγο νευρο παραπανω για τις δυσκολες στιγμες και απλα αυτο του εδωσα... πιστευα οτι μονο με πλουσιοτερο μειγμα θα γινοταν κατι αλλα ακομα και με ζιγκλερωμα στο καρμπ δν γινοταν τπτ με τις ακαφτες...οποτε κατι πολυ απλο ηταν να καψω αυτο που δν καιγοταν!! :) το μηχανακι παει παρα πολυ καλα...και σε συνδυασμο με αριστης ποιοτητας ανταλλακτικα εχω ενα πολυ καλο αποτελεσμα χωρις υπερβολικους υπερκυβισμους και παραξεχυλωμενα μοτερ!! αυτα απο μενα!! :) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2009 από τον D.M Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 Mια χαρά.Τελική πόσο σου βγάζει.Εννοώ πραγματικά χιλιόμετρα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 ναι,και τα δυο!! το crypton το εχω περιπου 2 μηνες παραπανω!! :) φιλαρακι πως γινεται να ειναι παραπανω κυβικα το χ 135,, να εχει πιο πολους ιπους,, πιο πολυ ροπη,αλλα το καβασακι να ειναι εστο και ενα μχν πιο μπροστα σε επιδοσεις??μιλαμε παντα για μαμισια μχν Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 φιλε vala το zx μετρημενο με το 650 που εχο το kawa με ψηφιακο κοντερ,οταν το zx μοθ εγραφε 140km/h και ειχε κοφτιασει το 650 στο ψηφιακο του εγραφε 133km/h...αρα το zx διχνει +7!! με το x πηγαινα παλι 140km/h κοφτες με το δικο του κοντερ και του 650 ελεγε 134,5km/h... αρα χοντρικα το x διχνει +6!! αυτα οταν ηταν μαμα και τ δυο!! τωρα πια σκεψου οτι το zx μου βγαζει 1=48km/h 2=85km/h 3=115km/h 4=140km/h ακομα δν εχω αλλαξει ηλεκτρονικη διοτι δν υπαρχει καποια το ιδιο προγραμματισμενη απλα με μεγαλυτερο ευρος στροφων! ο κοφτης απο το εργοστασιο ειναι στις 9850rpm!! το μηχανακι παντως αν το αφηνε ο κοφτης να τερματισει εστω το στροφομετρο του,δλδ στις 11.000rpm θα το πηγαινε ολο και πρεπει να μαζευει σιγουρα γυρω στα 160km/h! ωστοσο ακομα δν μπορω να σου πω σιγουρα τιποτα! το cryptonaki μου βγαζει 1=38km/h 2=75km/h 3=95-98km/h 4=140km/h τωρα το εχω βαλει για βελτιωση να βγει πυραυλακι συν οτι η Yamaha εχει λυσει το θεμα του κοφτη!! ;) δν ξερω ομως στις ποσες στροφες ειναι ο κοφτης του x!! αν το ξερεις ρικσε το μια γτ χωρις στροφομετρο δν εχουμε ιδεα ποσες στροφες ανεβαζει το εργαλειο! :) φιλε ντικ... ειλικρινα δν εχω ιδεα...απο τους περισσοτερους πιο ειδημωνες επι του θεματος λενε οτι ειναι λογω της αριστης κατανομης βαρους του zx και των 4 κιλων ελαφρυτερο! απο προσωπικη μου πειρα θα ελεγα οτι το crypton απλα αργει να ανοιξει το μοτερ ;) αν παρεις δυο μαμα και το crypton exei 8000km και ενα zx με 8000km το x θα ειναι λιγο πιο μπροστα!! αν ομως τα παρεις με 3000κμ το καθενα το zx θα ειναι πιο μπροστα!! κατι παιζετε με τους κυλινδρους nikasil...λογο αριστης ποιοτητας κατασκευης για να αντεχουν..αργουν να στωσουν τ μεταλλα του!! γιαυτο και απο πολλους μπορει να ακουσεις οτι το x εχει στρωσει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ μετα τα 5500km ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 φιλε vala το zx μετρημενο με το 650 που εχο το kawa με ψηφιακο κοντερ,οταν το zx μοθ εγραφε 140km/h και ειχε κοφτιασει το 650 στο ψηφιακο του εγραφε 133km/h...αρα το zx διχνει +7!! με το x πηγαινα παλι 140km/h κοφτες με το δικο του κοντερ και του 650 ελεγε 134,5km/h... αρα χοντρικα το x διχνει +6!! αυτα οταν ηταν μαμα και τ δυο!! τωρα πια σκεψου οτι το zx μου βγαζει 1=48km/h 2=85km/h 3=115km/h 4=140km/h ακομα δν εχω αλλαξει ηλεκτρονικη διοτι δν υπαρχει καποια το ιδιο προγραμματισμενη απλα με μεγαλυτερο ευρος στροφων! ο κοφτης απο το εργοστασιο ειναι στις 9850rpm!! το μηχανακι παντως αν το αφηνε ο κοφτης να τερματισει εστω το στροφομετρο του,δλδ στις 11.000rpm θα το πηγαινε ολο και πρεπει να μαζευει σιγουρα γυρω στα 160km/h! ωστοσο ακομα δν μπορω να σου πω σιγουρα τιποτα! το cryptonaki μου βγαζει 1=38km/h 2=75km/h 3=95-98km/h 4=140km/h τωρα το εχω βαλει για βελτιωση να βγει πυραυλακι συν οτι η Yamaha εχει λυσει το θεμα του κοφτη!! ;) δν ξερω ομως στις ποσες στροφες ειναι ο κοφτης του x!! αν το ξερεις ρικσε το μια γτ χωρις στροφομετρο δν εχουμε ιδεα ποσες στροφες ανεβαζει το εργαλειο! :) φιλε ντικ... ειλικρινα δν εχω ιδεα...απο τους περισσοτερους πιο ειδημωνες επι του θεματος λενε οτι ειναι λογω της αριστης κατανομης βαρους του zx και των 4 κιλων ελαφρυτερο! απο προσωπικη μου πειρα θα ελεγα οτι το crypton απλα αργει να ανοιξει το μοτερ ;) αν παρεις δυο μαμα και το crypton exei 8000km και ενα zx με 8000km το x θα ειναι λιγο πιο μπροστα!! αν ομως τα παρεις με 3000κμ το καθενα το zx θα ειναι πιο μπροστα!! κατι παιζετε με τους κυλινδρους nikasil...λογο αριστης ποιοτητας κατασκευης για να αντεχουν..αργουν να στωσουν τ μεταλλα του!! γιαυτο και απο πολλους μπορει να ακουσεις οτι το x εχει στρωσει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ μετα τα 5500km ;) εγω λεω οτι θα πεζει ρολο και το σασμαν του ζχ,, ειναι πιο οφελιμο απο του χ 135 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 ισως να παιζει και αυτο ρολο...! ποτε δν ξερεις!! ο yawakias παντος που ειναι επισημος αντιπροσωπος της yamaha μου ειπε οτι οταν δυναμομετρησε το δικο του x με 7000km γραμενα του εβγαλε 9,2 ιππους στον τροχο!! αν υποθεσουμε οτι στην μεταδοση με αλυσιδα εχουμε μια απωλεια maximum -2hp οπως ειναι αποδεδηγμενο τοτε μιλαμε για σκαρτους 11.5hp στο στροφαλο!! οποτε πολυ μακρια απο τους σχεδον 13hp που το δινει η yamaha [12.6] το zx οταν το δυναμομετρησα μου εβγαλε επισης 9hp στο τροχο...για την ακριβεια 9,2hp. δλδ πολυ πιο κοντα σε αυτα που δινει και η kawasaki...[10.6] και το εχουν κανει στρογγυλα 11hp! αρα υποθετω καποια παραπληροφορηση εχει γινει σχετικα με την ιπποδυναμη του x διαφορετικα δεν εξηγειτε!! αλλα οπως και να το κανουμε το μηχανακι ειναι αριστο!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 ισως να παιζει και αυτο ρολο...! ποτε δν ξερεις!! ο yawakias παντος που ειναι επισημος αντιπροσωπος της yamaha μου ειπε οτι οταν δυναμομετρησε το δικο του x με 7000km γραμενα του εβγαλε 9,2 ιππους στον τροχο!! αν υποθεσουμε οτι στην μεταδοση με αλυσιδα εχουμε μια απωλεια maximum -2hp οπως ειναι αποδεδηγμενο τοτε μιλαμε για σκαρτους 11.5hp στο στροφαλο!! οποτε πολυ μακρια απο τους σχεδον 13hp που το δινει η yamaha [12.6] το zx οταν το δυναμομετρησα μου εβγαλε επισης 9hp στο τροχο...για την ακριβεια 9,2hp. δλδ πολυ πιο κοντα σε αυτα που δινει και η kawasaki...[10.6] και το εχουν κανει στρογγυλα 11hp! αρα υποθετω καποια παραπληροφορηση εχει γινει σχετικα με την ιπποδυναμη του x διαφορετικα δεν εξηγειτε!! αλλα οπως και να το κανουμε το μηχανακι ειναι αριστο!! πιο ειναι αριστο??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 Φίλος μου χθες με x (εξάτμιση sp) άνοιξε με zx (εξάτμιση και γρανάζι) και έφαγε κολώνες.Πολύ καζούρα..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 Φίλος μου χθες με x (εξάτμιση sp) άνοιξε με zx (εξάτμιση και γρανάζι) και έφαγε κολώνες.Πολύ καζούρα..... βαλαντη απο το zx την εφαγε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 το χ ειναι φιμομενο παντου ομως...δειτε το φιλτρο τ και θα καταλαβετε τ λεω μολις δειτε το λαστικο π τ κοβει τον αερα... μολις βγει αυτο εχει τρελο αρπαγμα τ μιχανακι.... δοκιμασμενο ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Ναι απο το καβα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 αν το x ηταν μαμα λογικο ειναι!! παντως σε αυτο που λεει ο νικος εχει μεγαλο δικιο!! το μαμα φιλτρο κοβει παρααααα πολυ,γτ εχει μια μ@λ@κια γυρω γυρω σαν λαστιχο που κοβει την ροη του εισερχομενου αερα.. επρεπε να τ ειχα φτιαξει αλλιως σε αυτο το σημειο γτ το λαστιχακι αυτο εμποδιζει!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 μολις τ εβγαλα ενιωθα οτι ημουν σ αλλο μηχανακι να φανταστεις.... ασε π απεκτισε κ λιγο ηχο με τν μαμα ε3ατμηση ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Oντως πολύ φίμωμα στην εισαγωγή.Με aftermarket φίλτρο οι ροπές αυξάνονται κατακόρυφα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2009 μολις τ εβγαλα ενιωθα οτι ημουν σ αλλο μηχανακι να φανταστεις.... ασε π απεκτισε κ λιγο ηχο με τν μαμα ε3ατμηση ;) ισχυει (Y) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2009 valas κ φιλτρο να αλα3εις αν δν βγαλεις τ μικρο λαστιχο π κλεινει τν αερα δν θα δεις πολλα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHA POWER 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2009 CRYPTON X RULEZZZZZZZZ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2009 Oντως πολύ φίμωμα στην εισαγωγή.Με aftermarket φίλτρο οι ροπές αυξάνονται κατακόρυφα Εγω εχω Pippercross πανω πολυ καλο!!!!! Ενας φιλος εβγαλε το Φιλτρο απο το Χ και το κυκλοφορουσε και μαζεψε σκουπιδια και τωρα του χτυπανε οι βαλβιδες :thumbsdown: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες