x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Φιλε το μηχανακι πωε το σκας στην εκκινηση???Εγω στην πρωτη κοντρα μου τα εριξα με ενα daytona 110 με καρμπυρατερ 24 και εξατμιση και ΄΄οταν εκκινουσαμε με 10 χιλιομετρα οχι απο στάση δλδ μου εφευγε ελάχιστα μπροστα αντε μισο μηχανακι...Αλλα όταν τα ανοίξαμε από στάση δεν εκκινησα καθόλου καλά και εφαγα νταλίκα.......Πως ειναι το καλύτερο ξεκίνημα....Ενταξειεγω δεν είχα και καρμπυρατέρ μπορει για αυτο να αργει από στάση...Παντως ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος για να εκκινήσεις το παπακι...??? Υ.Σ Και εδω λάρισα ενα crypton-x που εχουμε πάτησε ενα dynamic μονο με εξατμιση και εκκεντροφορο...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Φιλε το μηχανακι πωε το σκας στην εκκινηση???Εγω στην πρωτη κοντρα μου τα εριξα με ενα daytona 110 με καρμπυρατερ 24 και εξατμιση και ΄΄οταν εκκινουσαμε με 10 χιλιομετρα οχι απο στάση δλδ μου εφευγε ελάχιστα μπροστα αντε μισο μηχανακι...Αλλα όταν τα ανοίξαμε από στάση δεν εκκινησα καθόλου καλά και εφαγα νταλίκα.......Πως ειναι το καλύτερο ξεκίνημα....Ενταξειεγω δεν είχα και καρμπυρατέρ μπορει για αυτο να αργει από στάση...Παντως ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος για να εκκινήσεις το παπακι...??? Υ.Σ Και εδω λάρισα ενα crypton-x που εχουμε πάτησε ενα dynamic μονο με εξατμιση και εκκεντροφορο...... Ακου πως θα ξεκινας πας στην γραμμη εκκινησης με Νεκρα βαζεις το στηθος σου πανω στο τιμονι και ακουμπας ελαχιστα στην σελα μετα βαζεις ταχυτητα απο Νεκρα σε 1 αλλα δεν την αφηνεις την κρατας πατημενη μετα ανοιγεις το γκαζι φουλ την ταχυτητα θα την εχεις πατημενη να σ γραφει το κοντερ πανω οτι εχεις 1 μετα αφου εχεις φουλ γκαζι και εχεις το στηθος σ πανω στο τιμονι αφηνεις την ταχυτητα και το μηχανακι πεταγεται μπροστα και ετσι κερδιζεις καποια μετρα και μετα το ανοιγεις κανονικα Τρεχεις και μολις αλλαξεις απο 1 σε 2 ξαπλωνεις στην σελα το κεφαλι σ κατω απο το τιμονι και τις ταχυτητες τις αλλαζεις με το αριστερο χερι τα ποδια σου τεντομενα και βλεπεις μετα την διαφορα απο το να ξεκινας χωρις καθολου γκαζι και με γκαζι.. Το παν σε μια κοντρα η σε ενα ανοιγμα ενος παπιου ειναι η εκκινηση αν τν χασεις στην εκκινηση και εχετε ιδια μηχανακια εχασες την κοντρα εκτος αν ειναι κουλαδι ο αλλος και δν ξερει ποτε να αλλαξει τις ταχυτητες :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Τρεχεις και μολις αλλαξεις απο 1 σε 2 ξαπλωνεις στην σελα το κεφαλι σ κατω απο το τιμονι και τις ταχυτητες τις αλλαζεις με το αριστερο χερι τα ποδια σου τεντομενα και βλεπεις μετα την διαφορα απο το να ξεκινας χωρις καθολου γκαζι και με γκαζι.. Αααα.... γι'αυτό διαβάζω ότι σε αρκετά παπάκια το κιβώτιο ταχυτήτων είναι χειροκίνητο! :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 0CAS0A0C0XA0XA0XA00AX0XA0XA0XA0XA00XA0XA0XA0XA0 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 ρε παλικαρια... 22 δευτερολεπτα για 400 μετρα? (αν ηταν 400 μετρα...πολυ αμφιβαλω) με μηχανακια βαλετε κοντρα, η στο τρεξιμο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 ρε παλικαρια... 22 δευτερολεπτα για 400 μετρα? (αν ηταν 400 μετρα...πολυ αμφιβαλω) με μηχανακια βαλετε κοντρα, η στο τρεξιμο? 400μ λενε οτι ειναι ο δρομος αυτος ειναι σημαδεμενος επειδη ειναι μια μεγαλη ευθεια και δν κυκλοφορουν πολλα αμαξια κανουν πολλες κοντρες εκει ο δρομος ειναι 3,5χιλ και ειναι αριθμημενος μεχρια τα 700μ.. Εδω ειναι πριν το γραναζοσω μονο με εξατμιση http://www.youtube.com/watch?v=5Inp8QV2pKQ και εδω ειναι με ενα αλλο X kontra στα 400μ παλι http://www.youtube.com/watch?v=FDb9XiC0a64 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 χαχαχαχαχα special & normal!!!!! Μπρε εσύ........με ετούτο εδώ πάτησες το Gixxer (ήταν special ή νορμάλ)??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) χαχαχαχαχα special & normal!!!!! Μπρε εσύ........με ετούτο εδώ πάτησες το Gixxer (ήταν special ή νορμάλ)??? To gixer ηταν το νορμαλ με γιοσυμουρα πανω :D :D εχω να τν δω καιρο αυτον ολο παρακαρισμενη σε μια καφετερεια βλεπω την μηχανη τ γτ αραγε? Δες ενα βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=ztdL53gPUzk Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2009 από τον Punisher Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 To gixer ηταν το νορμαλ με γιοσυμουρα πανω :D :D εχω να τν δω καιρο αυτον ολο παρακαρισμενη σε μια καφετερεια βλεπω την μηχανη τ γτ αραγε? Δες ενα βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=ztdL53gPUzk Φοβάται μην τον πετύχεις σε καμια μεγάλη ευθεια και τον ξεσκίσεις.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 To gixer ηταν το νορμαλ με γιοσυμουρα πανω :D :D εχω να τν δω καιρο αυτον ολο παρακαρισμενη σε μια καφετερεια βλεπω την μηχανη τ γτ αραγε? Δες ενα βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=ztdL53gPUzk Πάλι τα ίδια........εκεί που τελειώνει η τελική του κούμπώνει η δευτέρα του άλλου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Ακου πως θα ξεκινας πας στην γραμμη εκκινησης με Νεκρα βαζεις το στηθος σου πανω στο τιμονι και ακουμπας ελαχιστα στην σελα μετα βαζεις ταχυτητα απο Νεκρα σε 1 αλλα δεν την αφηνεις την κρατας πατημενη μετα ανοιγεις το γκαζι φουλ την ταχυτητα θα την εχεις πατημενη να σ γραφει το κοντερ πανω οτι εχεις 1 μετα αφου εχεις φουλ γκαζι και εχεις το στηθος σ πανω στο τιμονι αφηνεις την ταχυτητα και το μηχανακι πεταγεται μπροστα και ετσι κερδιζεις καποια μετρα και μετα το ανοιγεις κανονικα Τρεχεις και μολις αλλαξεις απο 1 σε 2 ξαπλωνεις στην σελα το κεφαλι σ κατω απο το τιμονι και τις ταχυτητες τις αλλαζεις με το αριστερο χερι τα ποδια σου τεντομενα και βλεπεις μετα την διαφορα απο το να ξεκινας χωρις καθολου γκαζι και με γκαζι.. Το παν σε μια κοντρα η σε ενα ανοιγμα ενος παπιου ειναι η εκκινηση αν τν χασεις στην εκκινηση και εχετε ιδια μηχανακια εχασες την κοντρα εκτος αν ειναι κουλαδι ο αλλος και δν ξερει ποτε να αλλαξει τις ταχυτητες :) Φιλε είσαι ωραίος τωρα καταλαβα τι εκανα λάθος....Ενα παιδί μου είπε να μην βάλω εκκεντροφορο γιατι ετσι και αλλιώς εμενα στα 400 βγάζει 100-105 μου είπε ότι θα σκυλιάζει μπορεί και σε λιγότερο από τα 250 μετρα αλλά μάλλον πιθανον θα χτυπησει η μπιελα γιατί εκκεντροφορο+θυριδωμα+50αρι στρόφαλο θα σπάει πολύ γρήγορα εσύ τι λες να το κάνω το μηχανακι μου εχει 3000χιλ χωρίς καθόλου προβλήματα.......Γιατί βρήκα εκκεντροφορο τζάμπα......Πες και κανα άλλο μηχανακι που πάτησες..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 τι να πει κανεις... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Φιλε είσαι ωραίος τωρα καταλαβα τι εκανα λάθος....Ενα παιδί μου είπε να μην βάλω εκκεντροφορο γιατι ετσι και αλλιώς εμενα στα 400 βγάζει 100-105 μου είπε ότι θα σκυλιάζει μπορεί και σε λιγότερο από τα 250 μετρα αλλά μάλλον πιθανον θα χτυπησει η μπιελα γιατί εκκεντροφορο+θυριδωμα+50αρι στρόφαλο θα σπάει πολύ γρήγορα εσύ τι λες να το κάνω το μηχανακι μου εχει 3000χιλ χωρίς καθόλου προβλήματα.......Γιατί βρήκα εκκεντροφορο τζάμπα......Πες και κανα άλλο μηχανακι που πάτησες..... Εχω περασει 5 Crypton-X, Honda Supra 52, GLX 53, Dream, 2 innova injection,Modenas dynamik 57,suzuki fx, με αυτα εχω τρεξει και εχω περασει.. Με οσα εχω τρεξει ο ποιο αξιος αντιπαλος ειναι το Χ γτ η διαφορα ειναι ελαχιστη παιζει ρολο ο τροπος οδηγησης.. μια ροδα 2 μηχανακια για τετοιες διαφορες μιλαμε και το ποιο βημα ηταν το ινοβα -_- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τι λες για τον εκκεντροφορο να τον βάλω???Πατησες modenas 57mm θέλω να το δω αυτό..... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2009 από τον xtrememototuner Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Τι λες για τον εκκεντροφορο να τον βάλω???Πατησες modenas 57mm θέλω να το δω αυτό..... tτι σταδιο ειναι ο εκκεντροφορος? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 5ο σταδιο.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 5ο σταδιο.... 5ο σταδιο θα αργει το μηχανακι να ανοιξει.. Εγω θα σ προτεινα να το αφησεις οπως ειναι 105 χλμ ειναι πολυ καλα για gLX Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Eμενα μου ειπαν ότι θα σκυλιάζει πολύ πιο γρήγορα ατομα που τον εχουν δοκιμασει είσαι σίγουρος???? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 E ρε tsanabetis που σας χρειάζεται :D :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 αυτο με τα σταδια δεν το καταλαβα ποτε...ειναι τελειως αοριστη εννοια... πχ εχω βελτιωση δευτερου σταδιου..για αλλον το δευτερο σταδιο μπορει να ειναι απλα φιλτρο και εξαγωγη ενω για αλλους μπορει να ειναι μεχρι και stroker kit! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 E ρε tsanabetis που σας χρειάζεται :D :D χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis DT 200 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Υamaha ειναι ρε φιλε τι περιμενεις να μην πηγαινει ποιοτητα ειναι ολα τα Ιαπωνικα εγγυηση!!!! Τωρα εχει πεσει καπως η αποδοση γτ εχω φαει το λαστιχο φαινονται οι κλωστιτσες που εχει Πρεπει να αλλαξω Εμενα μου λες και γω γιαμαχακιας ειμαι και παρολου που ειναι τοσο χρονων το μοτερ σκωτονει ακομα.Ολα τα Ιαπωνικα ειναι τρομερα σε αξιοπιστια και επιδοσεις! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis DT 200 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Εχω περασει 5 Crypton-X, Honda Supra 52, GLX 53, Dream, 2 innova injection,Modenas dynamik 57,suzuki fx, με αυτα εχω τρεξει και εχω περασει.. Με οσα εχω τρεξει ο ποιο αξιος αντιπαλος ειναι το Χ γτ η διαφορα ειναι ελαχιστη παιζει ρολο ο τροπος οδηγησης.. μια ροδα 2 μηχανακια για τετοιες διαφορες μιλαμε και το ποιο βημα ηταν το ινοβα -_- ΟΥΥΥΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥ :0 θελω και γω θελω και γω!!! :P (ελπιζω να μην πειραζει που ειμαι 67χιλ και διχρονος :/ ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 αυτο με τα σταδια δεν το καταλαβα ποτε...ειναι τελειως αοριστη εννοια... πχ εχω βελτιωση δευτερου σταδιου..για αλλον το δευτερο σταδιο μπορει να ειναι απλα φιλτρο και εξαγωγη ενω για αλλους μπορει να ειναι μεχρι και stroker kit! Σταδιο εκκεντροφόρου λέμε..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 file Punisher... enimerotika kai mono na sou po t eksis... to cryptonaki to theoro deytero kalytero mixanaki apo apopsi mixanologikis texnologias me vasi ton ilektroniko psekasmo,4 valvides kai genikotera tin texnognosia kai texnologia tou moter... gia mena akoma proto einai to fx dioti i kefali DOHC dn sygkrinete me kamia... pera apo ayta omos... to crypton to exo kai ego kai genikotera epd eimai poly toy papioy kai akoma kai tora pou exo anebei poly se kyvika akoma asxoloume... eimai katoxos lpn enos crypton x[135cc],enos x-cite[135cc] kai enos dynamic[125cc]... leptomeriaka to crypton einai 132.76 to xcite einai 130.31 kai to dynamic einai 118.57 an kanoume ts prakseis pou mas dinoun ton ogko kylindroy... me alla logia tin kybiki xoritikotita enos kinitira... se ayta exo kanei to eksis... sto crypton exo gpr carbon eksatmisi kai filtro kn sto xcite gpr carbon eksatmisi kai karb 28 keihin sto dynamic xeiropoiiti kai apla exo katargisei papa... apo t tria lpn na sou po oti pote ma pote dn exo kavlosei perissotero me papaki apo tote po0 odigisa to dynamic... ose fores anoiksa me tn aderfo mou na odigaei to crypton kai ego to dynamic kai me synthikes opos to oti eimai 80 kila 1.82 ypsos,kai o aderfos mo0 einai 1.69 ypsos 60 kila pote dn katafere to crypton na brethei mprosta mo0 sto 400ari... ayta ypo normal ekkiniseis kai oxi tis dikes so0 pou gamas diskous sasman kai oli tin metadosi mono kai mono gia na pareis ena probadisma 3 metron... to xcite ontas pio nevriko psila apo to cryptonaki molis anoiksei mexri kai tin deytera,antistoixi 3 to dynamic,einai dipla mou kai pame copia... meta to dynamic apla xanete... episis gia na mn kanoume mlks kai genikotera sygkriseis po0 oute kan eprepe na ginonte anamesa se 2t me 4t... ta dyo 4t se anametaksy tous kontra...ego me to crypton kai o aderfos mo0 me to xcite sto 400ari mo0 erikse apo tin ekkinisi mexri kai to terma 1.5 mixanaki... kai me to antistrofo,dld ego xcite kai aytos crypton,toy eriksa sto 400ari misi roda... opote pistepse me... i prepei na allakseis myala kai na stamatiseis na sygrineis anomoia pragmata... i na synanastrefese me anthropous pou kseroun na odigane... akoma kai an allazoun taxytites me to podi kai oxi me to aristero xeri opos esy...opote...dekso0 ta eksis... to crypton einai poly kalo mixanaki...kaneis dn to arnithike...eite katoxos eite mi... alla an bretheis se atomo dipla pou prosexei kai kserei pos na xrisimopoiei to mixanaki toy,eidika otan einai dixrono[zimiariko],kai kserei kai to pos na to anoigei,min mpeis kan sto kopo na skypseis kai na kaneis ta makrovoytia po0 les sti sela gia na exeis tin megisti aerodynamiki kai katanomi baroys... ayta apo emena, filika Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες