Jump to content
Sign in to follow this  
dimitrisvolos

Σχετικα με κινητηρες!!!

Τυποι κινητηρων!  

130 ψήφοι

1. 1.

• ????????!
      15
    • ???????????!
      109
  2. 2.

• ?? ?????.
      43
    • ?? ????? V
      72
    • Boxer
      9
  3. 3.

• ??? ?? ?????
      36
    • ?? ???? ?????????? ?? ????
      35
    • ???? ?? ???? ????? ??? ????.
      53

Recommended Posts

ρε παιδια να ρωτησω κατι. εχω αρχισει να διαβαζω πραματα για κινητηρες κτλ. και αφου λενε οτι οι διχρονοι χαλανε πιο ευκολα και βγαζουν πιο πολλα καυσαερια, γιατι συνεχιζουν και τους κατασκευαζουνε? και απ την αλλη αφου χαλανε πιο ευκολα γιατι αυτοι που εχουν τετοια, ειναι αυτοι που συνηθως δεν φροντιζουν και πολυ τις μηχανες του και γενικα λενε οτι θελουνε λιγοτερο σερβις?

Ο διχρονος δεν εχει αναγκη τιποτα αν ρωτησεις τον παππου σου εκανε με το 50αρη το διχρονο το zundapp αποστασεις 100-150χλμ για την πλακα. Συνεχιζουνε να τους κατασκευζουνε γιατι ειναι πολυ καλυτεροι στο συνολο απο τους τετραχρονους και αν δεν ηταν τοσο αυστηρες οι προδιαγραφες ρυπων θα εβλεπες ακομα να κατασκευαζουν κατι 500αρια v4 διχρονα θυρια που δεν θα τα χορουσε ο τοπος.Γενικα λενε οτι θελουνε λιγοτερο σερβις? Εγω σου λεω οτι καθολου σερβις δεν θελουν. Βαλε βενζινη λαδακι μιξης και καλα χλμ.Εγω εχω 12000χλμ και ενα σερβις στα 1000χλμ εγινε.Αν ηταν τετραχρονο και ειδικοτερα yamaha τωρα επρεπε να ειχα κανει 4 φορες αλλαγη λαδιων ,1φορα ρυθμισμα βαλβιδων κλτ...

Τροποποιήθηκε από τον dimitrisvolos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο διχρονος δεν εχει αναγκη τιποτα αν ρωτησεις τον παππου σου εκανε με το 50αρη το διχρονο το zundapp αποστασεις 100-150χλμ για την πλακα. Συνεχιζουνε να τους κατασκευζουνε γιατι ειναι πολυ καλυτεροι στο συνολο απο τους τετραχρονους και αν δεν ηταν τοσο αυστηρες οι προδιαγραφες ρυπων θα εβλεπες ακομα να κατασκευαζουν κατι 500αρια v4 διχρονα θυρια που δεν θα τα χορουσε ο τοπος.Γενικα λενε οτι θελουνε λιγοτερο σερβις? Εγω σου λεω οτι καθολου σερβις δεν θελουν. Βαλε βενζινη λαδακι μιξης και καλα χλμ.Εγω εχω 12000χλμ και ενα σερβις στα 1000χλμ εγινε.Αν ηταν τετραχρονο και ειδικοτερα yamaha τωρα επρεπε να ειχα κανει 4 φορες αλλαγη λαδιων ,1φορα ρυθμισμα βαλβιδων κλτ...

Δεν ειναι ετσι ακριβως... :)

Το 2χρονο περα απο τις υψηλες εκπομπες ρυπων ειναι και αντιοικονομικο στην καταναλωση. Ενα 50αρι καει οσο ενα 150αρι τουλαχιστον, συν φυσικα τους ρυπους που παραγει εξαιτιας του λαδιου. :)

Α, και φυσικα σε ενα yamaha σε 1000χλμ αποκλειεται να ειχες αλλαξει 4 φορες λαδια και να ειχες κανει ρυθμισμα στις βαλβιδες του. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

V2 :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on:

υβριδικο :lol: :lol:

καλα ε 5 ψηφοι στο boxer ποιοι να ναι αραγε..

χωρις να υποτιμω τους Boxer κινητηρες καθε αλλο .

Τροποποιήθηκε από τον ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι ετσι ακριβως... :)

Το 2χρονο περα απο τις υψηλες εκπομπες ρυπων ειναι και αντιοικονομικο στην καταναλωση. Ενα 50αρι καει οσο ενα 150αρι τουλαχιστον, συν φυσικα τους ρυπους που παραγει εξαιτιας του λαδιου. :)

Α, και φυσικα σε ενα yamaha σε 1000χλμ αποκλειεται να ειχες αλλαξει 4 φορες λαδια και να ειχες κανει ρυθμισμα στις βαλβιδες του. :)

Στα 12000χλμ που εχω εγω λεω. Και εισαι λαθος το 50 οσο το 150?? Εμενα που ειναι και αυτοματο και κινουμε συνεχως μεσα στην πολη και εχω 70αρι κυλινδρο με ενα ντεποζιτο 5 λιτρα δλδ κανω 170χλμ . Οποτε δεν καιει με τιποτα οσο ενα 150. Μη σου πω καει και λιγοτερο η ισα με ενα 50 τετραχρονο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

6 ψήφοι οι Boxer γιατί έκανα λαμάκια και επέλεξα αυτούς αντί για V... :fool:

υπέρ των 4Τ V2/V4 και στα υβριδικλα δεν θα λεγα και όχι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στα 12000χλμ που εχω εγω λεω. Και εισαι λαθος το 50 οσο το 150?? Εμενα που ειναι και αυτοματο και κινουμε συνεχως μεσα στην πολη και εχω 70αρι κυλινδρο με ενα ντεποζιτο 5 λιτρα δλδ κανω 170χλμ . Οποτε δεν καιει με τιποτα οσο ενα 150. Μη σου πω καει και λιγοτερο η ισα με ενα 50 τετραχρονο.

Ενα 150αρι 4Τ κινεζικο σκουτερ καιει οσο εσυ. :)

Ο διχρονος επικρατησε σε καποιους τομεις ακριβως γιατι ειναι φτηνοτερη/ελαφρυτερη/απλουστερη κατασκευη αλλα αυτο δε σημαινει οτι καιει τα ιδια ή οτι ειναι καλυτερος. Εξαρταται σε τι τους συγκρινεις. Ενημερωσου λιγο παραπανω για τον τροπο λειτουργιας του 2Τ και του 4Τ και θα διαπιστωσεις μονος σου γιατι "καιει" παραπανω. Εισαγωγικα εβαλα γιατι στην ουσια δεν καιει παραπανω καυσιμο αλλα το πεταει. :)

Συγνωμη και για το off-topic, πρωτη φορα μας ξανασυμβαινει... :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα 150αρι 4Τ κινεζικο σκουτερ καιει οσο εσυ. :)

Ο διχρονος επικρατησε σε καποιους τομεις ακριβως γιατι ειναι φτηνοτερη/ελαφρυτερη/απλουστερη κατασκευη αλλα αυτο δε σημαινει οτι καιει τα ιδια ή οτι ειναι καλυτερος. Εξαρταται σε τι τους συγκρινεις. Ενημερωσου λιγο παραπανω για τον τροπο λειτουργιας του 2Τ και του 4Τ και θα διαπιστωσεις μονος σου γιατι "καιει" παραπανω. Εισαγωγικα εβαλα γιατι στην ουσια δεν καιει παραπανω καυσιμο αλλα το πεταει. :)

Συγνωμη και για το off-topic, πρωτη φορα μας ξανασυμβαινει... :blush:

Αν και δε νομιζω 150cc και σκουτερ να καιει οσο εγω θα ρωτησω καποιον να δω τι γινετε.Αλλα δεν ειναι η καταναλωση ο λογος που κοπηκαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τετράχρονο 2κύλινδρο ή 4κύλινδρο σε V!!!!!! :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on:

A!!! Και τα υβριδικά να παν από 'κει που ρθαν. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

V-2 και τα μυαλα στα καγκελα !! χεχε :). Και αν γινετε και υβριδικο ακομα καλυτερα.

Τροποποιήθηκε από τον Raid3n

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα