Jump to content
Sign in to follow this  
gioagyia

aprilia sr vs gilera runner..

Recommended Posts

Sr...........έρωτας............το πρώτο μου μηχανάκι............το οποίο έδωσα πριν λίγες μέρες...........με ένα κόμπο στο λαιμό μπορώ να πω......αλλά απ'το να σαπίζει σιγά σιγά καλύτερα να το χαρεί και καποιος άλλος.

:_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

katarxas mono tin marka vlepeis mporei to runner na trexei ligo parapanw omos as doume tin marka APRILIA kai GILERA ta leei ola afta pistevw :)

Αυτο θεμα δεν ειναι παλιο ? η κανω λαθος . Μην μενεται σε ονοματα εταιριας και φημες ,, ειπαρχουν μικρες εταιριες που βαζουν τα γυαλια σε μεγαλυτερες με ορισμενα προιοντα τους !

βλεπε kymco , sym , modenas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δαγκωτό Runner..Το έχει ένας φίλος μου και η μηχανή είναι σκυλί...Σε ανηφόρες και με δύο άτομα τραβάει άψογα..όση κλίση και να έχει(είπαμε...όχι και 90μοιρόνια :Ρ)...Με 2 άτομα,χώρις να έχει αλλάξει κάτι,μόνο με τους κόφτες βγαλμένους πίανει 85 ...Και πάει και άλλο!Πολυ καλά φρένα,βολική και ψηλή σέλα..Καλές ρόδες και αναρτήσεις!

Τροποποιήθηκε από τον alex1098

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βέβαια έχουμε αφήσει έξω μια σημαντική παράμετρο,το ύψος του gilera.Και το λέω αυτό γιατί τα 15-16 χρονών δεν έχουν αναπτυχθεί πλήρως...μπορεί στις φωτογραφίες να μοιάζει νορμάλ σκούτερ,αλλά δεν είναι.Οπότε καλύτερα να ανέβεις μια φορά πάνω του,να δεις αν πατάς και μετά το τσιμπάς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα φορας γνωστο gel και οχι κανενα κουκουρουκου αλλα και μια γνωστη κολωνια και οχι μουφαρμανι, το μηχανακι παιρνει 5 αλογα πανω του. Ασε που αμα φορας και γυαλια ηλιου Rayboom εκει να δεις, τι FCR και SS μηχανες, τους πατας ολους ακομα και με πατινι ναουμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θελω να μαθω αν το gilera runner παταει το aprilia sr....απο οτι νομιζω το παταει...θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας...:)

σιγα το gilera runner το aprilia sr ειναι χιλιες φορες καλ :lac::bop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σιγα το gilera runner το aprilia sr ειναι χιλιες φορες καλ :lac::bop:

Mαγγες δεν ξερω τι κανει το runner αλλα στο nrg το sr δεν μπορει να κατσει διπλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδειας εγω ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο τωρα αλλα γερνο προς RuNNeR εσεις τι λετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα