virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 οι δυτικοι που ειναι οεοεοεοεοοοοοοο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 οι δυτικοι που ειναι οεοεοεοεοοοοοοο εδώ B) B) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 :D ψάξε βρες τους άλλους..... πάω για ποτάκι και τα λέμε....... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 οι δυτικοι που ειναι οεοεοεοεοοοοοοο :0 virus, Αττική δεν μένεις? τι ψάχνεις τους "Δυτικούς"?? εκτός φυσικά αν σκοπεύεις να πας απο Πάτρα και να ανέβεις απο εκεί... :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 :0 virus, Αττική δεν μένεις? τι ψάχνεις τους "Δυτικούς"?? εκτός φυσικά αν σκοπεύεις να πας απο Πάτρα και να ανέβεις απο εκεί... :D ηθελα να δω ποιοι ειναι οι δυτικοι :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 ηθελα να δω ποιοι ειναι οι δυτικοι :D χεχε..αστο ειμαστε πολλοι.......αλλα σκορπιοι! :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man-x 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 Θα έρθω και γω μάλλον (για καφέ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Άντε, και στα δικά μας οι Νότιοι... Νότιοι... και στα δικά μας είπαμεεεεε........ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Τελικα οι Δυτικοι,ποτε και απο που θα πατε Νατασσα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 μην αγχώνεστε φύγετε όπως θέλετε και θα τα πούμε στη λίμνη.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Τελικα οι Δυτικοι,ποτε και απο που θα πατε Νατασσα? Νικο 90% να παμε απο Αρτα-Βουλγαρελι..... Χτες την εκανε την διαδρομη ο αδερφος μου γυρνωντας απο Καρδιτσα και μου ειπε οτι ειναι καταπληκτικη και ο δρομος μια χαρα!!!! Μονο εχει 200 μετρα περιπου( κοντα στο υψος Τρικαλων) βατο χωματοδρομο.... Και θελει λιγο προσοχη γιατι μπορει να υπαρχουν καποιες πετρες λογο βροχης και κατολισθησεων. Θα αναχωρησουμε Σαββατο μεσημερι απο Λευκαδα...το αργοτερο μεχρι τις 2.00 θα εχουμε φυγει :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Ok για Κυριακη οργανωνουμε βολτα αν υπαρχει χρονος.. Οποτε επιστρεφουμε παρεα... Κι'εγω προχθες εκανα Αγναντα-Βουλγαρελι-Σκουλικαρια-Μετεωρα-Ελασσωνα-Κατερινη...Φανταστικη διαδρομη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 απο την αθηνα εχουμαι καμια ιδεα πως θα πανε ?με μοτο η αυτο ? παρεα η ο καθενας μονος?θα γινη καμια συναντυση ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) απο την αθηνα εχουμαι καμια ιδεα πως θα πανε ?με μοτο η αυτο ? παρεα η ο καθενας μονος?θα γινη καμια συναντυση ? Αυτό ρωτάω και εγώ Διονύση, μεχρι στιγμής δεν έχει κανονιστεί τίποτα απο Αθήνα :-( εγώ θα ανέεβω με μοτο θα έρθεις? έκλεισες δωμάτιο? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2009 από τον brains Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Αυτό ρωτάω και εγώ Διονύση, μεχρι στιγμής δεν έχει κανονιστεί τίποτα απο Αθήνα :-( εγώ θα ανέεβω με μοτο θα έρθεις? έκλεισες δωμάτιο? 99% θαρθω δωματιο θα βρω δεν θα σκασω μονος θα ειμαι καπου θα γυρω ..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Μια μικρη ενημερωση οσο αφορα τα δωματια...επειδη θα βρισκοντε αλλα δυο μοτο φορουμ στην Λιμνη Πλαστηρα ... την ιδια ημερομηνια... σαφως και αλλοι εκδρομεις...μην το αφησετε τελευταια στιγμη και ψαχνεστε..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Μια μικρη ενημερωση οσο αφορα τα δωματια...επειδη θα βρισκοντε αλλα δυο μοτο φορουμ στην Λιμνη Πλαστηρα ... την ιδια ημερομηνια... σαφως και αλλοι εκδρομεις...μην το αφησετε τελευταια στιγμη και ψαχνεστε..... Επιβεβαιώνω αυτά που γράφει η Νατάσα! τώρα μιλούσα με το ξενοδοχείο και μου είπαν οτι έχει αρκετό κόσμο. Και αν οπως φαίνεται έχει και καλό καιρό θα ανέβουν περισσότεροι... :-) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Νότιοι... και στα δικά μας είπαμεεεεε........ αφου δεν φτιαχνει κανενας, θα φτιαξω εγω για τους νοτιους. :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Πηρα τηλεφωνο το απογευμα, για να τσεκαρω ποσα δωματια εχουμε κλεισει σαν "mybike" και τελικα μου ειπαν να ξαναπαρω και να συνεννοηθω αυριο με αυτον που ασχολειται με το θεμα(Τον "υπευθυνο" δλδ).. Αντε να δουμε.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 αφου δεν φτιαχνει κανενας, θα φτιαξω εγω για τους νοτιους. :) :0 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 αντε με το καλο να πατε και να γυρισετε αχ ρε τυχεροι :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Πηρα τηλεφωνο το απογευμα, για να τσεκαρω ποσα δωματια εχουμε κλεισει σαν "mybike" και τελικα μου ειπαν να ξαναπαρω και να συνεννοηθω αυριο με αυτον που ασχολειται με το θεμα(Τον "υπευθυνο" δλδ).. Αντε να δουμε.. Μαυρογέρακα, θα κανονίσεις και για κοψίδια το Σαββατόβραδο??? :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 και με την ευκαιρία... επειδή θα μένουμε σε διαφορετικά ξενοδοχεία (Αγνάντι - Ανατολή) και θα ανέβουν και άλλες Λέσχες, εμείς πώς θα βρεθούμε?? θα δώσουμε κάποιο ραντεβού ή ...??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Ριχνοντας μια γρηγορη ματια, για φαγητο μας βολευει ειτε στο "Αγναντι" (που εχει εστιατοριο) ειτε στου "Κελεπουρη" (που ειναι μεσα στο χωριο..Ετσι να μην τα δωσουμε ολα στους ιδιους! :D) Υπαρχει και "το μανιταρι", αλλα ειναι ενα χιλιομετρο εξω απο το χωριο και μαλλον δεν βολευει.. Να παρουμε κανενα "διερευνητικο" τηλεφωνο 'η θα φροντισει γι'αυτο κανενας απο την περιοχη?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες